- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.521
cnm çok mutluyum inanki akşam yaparken sen aklıma geldin zaten. dizi izlerken yaptım anlamadım yarım saat flnda beklettim içerde alışsın die.
gerçekten arkadaşlar acı ağrı yok. bende inanamadım. şimdiye kadar tek parmak denediğim i.çin benim için çok iyi bir gelişme oldu bu. en 7 cm boy 12 cm aldım.. :)
günaydın arkadaşlar, bugün kendimi pek ii hissetmiyorum , dün akşam baş ağrısından erken yattım geceleri sürekli kabus görüp uyanmaktan her yaerim kaskatı kesildi, artık çok yoruldum beynimle savaşmaktan çoook yoruldum inanın ağlıyarak yazıyorum bunları ben bıktım yaaa( artık ağlamak istemiyorum oraya birşeylerin girdiğini gördüğüm halde beynimle hala savaşıyorum , çok hassasım bugün kafayı yicem ya
o kadar saçma yaşıyoruz ki ben artık deliliğe vurdum.salonun ortasında eşimle tv karşısında oturuyoruz ve ben sanki gazete okuyormuş rahatlığında vajime mum sokuşturmaya çalışıyorum.bu elbette hiç birimiz için kolay değil.ama yapacak bişey yok.bir yerde okumuştum.hıdırellez dileklerini yazmış iki kardeş.bir şişe su çizmişler!ne tuhaf dedim neden acaba.meğer kardeşi o kadar hastaymış ki su dahi içemiyormuş.bizimkide onun gibi herkese çok basit gelen bir olayı biz gerçekleştiremiyoruz.ne yapalım bunuda aşacağız.benim herşeyim zaten enterasan olur mutlaka.bu da öyle oldu diyorum.ama bitecek en nihayetinde.biz özel kadınlarız,ayrıcalıklıyız öyle düşünmek lazım galiba.hepimiz yüzümüzü soldurmadan aşalım bu mereti.bu günler geri gelmiyor kafamızı buna takıpta hayatımızın geri kalanını da zehir etmeyelim.vajiyi nasılsa aşacağız kaçarı yok.bari bu ara hayata devam edelim.hepinizi çok seviyorum!
cnm çok mutluyum inanki akşam yaparken sen aklıma geldin zaten. dizi izlerken yaptım anlamadım yarım saat flnda beklettim içerde alışsın die.
gerçekten arkadaşlar acı ağrı yok. bende inanamadım. şimdiye kadar tek parmak denediğim i.çin benim için çok iyi bir gelişme oldu bu. en 7 cm boy 12 cm aldım.. :)
çok sevindim senin adına nasıl yaptın kız helal olsun sana :))) sevindim bak şimdi
darısı bana inşallah
ben şu an çok iyiyim.rahatım egzersizde.ölçüsünü bilmiyorum hiç ölçmedim.p... büyüklüğü gibi yani baya büyük.artık denemem lazım.
maşşallahhh sanaaa:))çok guzel haber cnm bu hafıf hafıf gıtgel yap alıstır ıyıce daha sonrada kalınlastır veee sonrada zafer senindirrrrr
tam gaz devam egzersizee:) yenicem inşallah kısa sürede. yanlız bayramda yapamıcam kızlar bilginiz olsungerilemem dimi .
evett sakın bırakma çokaz zamanın kaldı:)gerilemezsın cnm bayrama kadar bol bol egzersız yap döüşün muhtesem olsun
inşallah canım ,nşallah. cumaya kadar yapabilcem sonra gidicez işte. olsun ama gelince hemen yapıcam aklım hep egzersizde. bukadar yaptım ya artık peşini bırakmam bu işin. başardım yazmak istiyorum biran önce çünkü.
canım çok sevindim çok ilerleme kaydetmişsin aynen böyle devam et daha bayrama kaç gün var o zamana kadar sık sık yap, şimdiden olumsuz düşünme sonrasında yapamam diye tedirginlik oluyor ama yine yapabiliyorsun.
biz de bir an önce başardığını görmek istiyoruz canım böyle azimle devam et.
sizlerin sayesinde oldu cnm. burdan gaz alıp deniyorum çünkü.
yenmiş gibi hissettim okadar sevindim ki anlatamam.
birde şunu söylemek istiyorum mumu deneyip yapamadığım zaman hiç moralimi bozmadım, nedne olmuyo diye düşündüm,biryerde yanlış yaptığmıı biliyordum ve dün akşam denerkende hiç moralim bozuk değildi. ve yapabildim. gerçekten moral çok önemli arkadaşlar. denemeler başarısızda olsa kii olmıcaktır , moral bozmak yok..
sizlerin sayesinde oldu cnm. burdan gaz alıp deniyorum çünkü.
yenmiş gibi hissettim okadar sevindim ki anlatamam.
birde şunu söylemek istiyorum mumu deneyip yapamadığım zaman hiç moralimi bozmadım, nedne olmuyo diye düşündüm,biryerde yanlış yaptığmıı biliyordum ve dün akşam denerkende hiç moralim bozuk değildi. ve yapabildim. gerçekten moral çok önemli arkadaşlar. denemeler başarısızda olsa kii olmıcaktır , moral bozmak yok..
evet moral çok önemli, bir de karar vermek önemli, denemelerde de hemen sonuç alınmayabilir canım ama önemli olan hemen pes etmemek, yılmamak tabi en büyük görev eşlere düşüyor olmayınca moral bozmak yerine; önemli değil yine deneriz demeyi bilmeliler.
canım ne öyle ağlamalar, moralini bozmalar bu dert zaten onlardan besleniyor, kendine inanacaksın, ben bunu yaparım diyeceksin, yılmayacaksın yoksa çok vaktini alır bu dertten kurtulmanın tek yolu var o da pes etmemek, kararlı olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?