Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar iş yerinden bir arkadaşımız Kuşadasında bir doktorla bu işi 2 günde çözdü. Eğer hala çözememiş olan varsa doktorun adını öğrenebilirim.

çok sevindim senin adına nasıl yaptın kız helal olsun sana :))) sevindim bak şimdi
darısı bana inşallah

cnm ağlayıp hiç yıpratma kendini. bu tedavisi olan bir rahatsızlık. hepimiz birlikte elele yenicez bunu. üzülme lütfen. üzülürsen egzesizde yapmak istemezsin ara veririsen zor olur. kendini yıpratma ne olur.

bende artık deliliğe vurdum. egz. yaparken düşünüyorum arkadalarım beni bu halde görseler ne olur diye. kimin aklına gelir bu kız mumu sokmaya çalışıyo. şaka gibi gerçekten. ama başımıza gelmiş madem aşmak zorundayız. Allah dermansız dert vermesin. hastanelerde okadar çok ağır hasta var ki. halimize şükürler olsun diyorum.

maşşallahhh sanaaa:))çok guzel haber cnm bu hafıf hafıf gıtgel yap alıstır ıyıce daha sonrada kalınlastır veee sonrada zafer senindirrrrr

çok sevindim senin adına nasıl yaptın kız helal olsun sana :))) sevindim bak şimdi
darısı bana inşallah

sağol karabibercim. üzerine düşerek aptım diyebilitim. çünkü dün bu öğlende yapamadım mumu diye yazmıştım arklar anlattı tekrar tekrar sağolsun. akşamada denedim. sadece mumum ucunu biraz incelttim ve direk streç film sardım kağıt havlu sarmadım onu sonra yapıcam. bu şekilde tv karşısında denedim ve oldu çok şükür.
canım inan bana yapılamıcak birşey değilmiş... çok kolay oldu bir kere başı girdi yolunu buldu bende yavaşça ilerlettim. sende yapıcaksın bak gör..

evett sakın bırakma çokaz zamanın kaldı:)gerilemezsın cnm bayrama kadar bol bol egzersız yap döüşün muhtesem olsun

inşallah canım ,nşallah. cumaya kadar yapabilcem sonra gidicez işte. olsun ama gelince hemen yapıcam aklım hep egzersizde. bukadar yaptım ya artık peşini bırakmam bu işin. başardım yazmak istiyorum biran önce çünkü.

canım çok sevindim çok ilerleme kaydetmişsin aynen böyle devam et daha bayrama kaç gün var o zamana kadar sık sık yap, şimdiden olumsuz düşünme sonrasında yapamam diye tedirginlik oluyor ama yine yapabiliyorsun.

biz de bir an önce başardığını görmek istiyoruz canım böyle azimle devam et.

sizlerin sayesinde oldu cnm. burdan gaz alıp deniyorum çünkü.
yenmiş gibi hissettim okadar sevindim ki anlatamam.

birde şunu söylemek istiyorum mumu deneyip yapamadığım zaman hiç moralimi bozmadım, nedne olmuyo diye düşündüm,biryerde yanlış yaptığmıı biliyordum ve dün akşam denerkende hiç moralim bozuk değildi. ve yapabildim. gerçekten moral çok önemli arkadaşlar. denemeler başarısızda olsa kii olmıcaktır , moral bozmak yok..

ne yaptınız kızlar? aybice regl molasında, yardmın misafiri var, bayramdan sonra bahane istemem ben anlamam bitecek bu iş hep övünüyorum benim kızlar hali hazırda sadece denemeye kaldılar diye sonra sınıfta kalmayalım kızlar.

evet moral çok önemli, bir de karar vermek önemli, denemelerde de hemen sonuç alınmayabilir canım ama önemli olan hemen pes etmemek, yılmamak tabi en büyük görev eşlere düşüyor olmayınca moral bozmak yerine; önemli değil yine deneriz demeyi bilmeliler.

evet kesınlıkle moral cok onemlı eşimle tartıstıgımız zaman keslınlıkle egzersiz yapmak ıstemıyordum ve eşimlede konusmustum bana destek ol moral bozukken yapamıyorum fln dıye...

eşim çok şükür o konuda çok iyi, hep destek oluyor bana.

ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar. yine gelicemm.. öpüyorum hepiniziii

canım ne öyle ağlamalar, moralini bozmalar bu dert zaten onlardan besleniyor, kendine inanacaksın, ben bunu yaparım diyeceksin, yılmayacaksın yoksa çok vaktini alır bu dertten kurtulmanın tek yolu var o da pes etmemek, kararlı olmak.

canım benim sağol ama inan elimden geleni yapıyorum fakat kendimi çok kastım sanırım durakladım birden biraz toparlanıp hemen başlıcam inşallah, iyiki varsınız ,yapabilenleri okuyunca acayip motive oluyorum bende yapabilirim diyorum başlıyınca yapıyorum aslında bitince heryerimin kasıldığını görüyorum orayı gevşeticem diye diyer organlarımı sıkıyorum sonra bir baş ağrısı başlıyo ve arkası hüsran tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…