Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu kız bana çok güveniyo yahu Doğru yoldasın koçcuğum biz birnciyiz bizzzzz biz olcazzzzz Bu rekabet güzel iş topluca gelin patlaması yaşıcaz sanırım

guvenıyorum tabikiii karabiberede deguvenıyorum sanada guvenıyorum :)))ikinizde inşallah çokyakın zamanda alt edeceksınız bu hastalıgı...hadibeni utandırmayın

evet canım ben de okumuştum
hatta kuru incir kürü ve soğan kürü diye kürler de yapıyomuş hamile kalmak isteyenler
du bakalım biz bikaç ay deneyelim,olmazsa deneriz bu kürleri de...

canım hatta kk da okudum yine. sütü maydonoz ile kaynatıyorlarmış. üç gün kadar dayanacakları sıcaklıkta şeklinde buharını tutuyorlarmış. battaniye ile sarınıp. sonra deniyorlarmış. tutuyormuş. ama ilişki sonrası hemen yıkanmıyorlarmış. Allah günah yazmasın falan yazmış kızlar. iki üç gün kuluçkaya yatar gibi yatıyorlarmış

ya canım benim anlayamadığım p..s boyunda ya da eninde aparatla çalışıldığı halde neden p..s olmuyo??ben de ondan korkuyorum ya o ik tecrübem aklıma gelir de kendimi sıkarsam yine diye((((

merhaba kızlar. size bir tavsiyem olacak. bir çoğumuz yatak odamızdaki yatağımızda ilk vajinismusu farkettiğimiz için psikolojik olarak sanıyoruz ki yine olmayacak. yine aynı korkular şeklinde bir ürperti geliyor üzerimize. hatırlarsanız buradan biri tavsiye etmişti kimdi unuttum. yatağını yere koy demişti. o şekilde ilk yarıya kadar almıştım. yer değişiminde ferahlık vardır keramet vardır derler. bir de üstte denemenizi tavsiye ediyorum. kayganlaştırıcıyı hem kendinize hem eşinize sürün. tabi öncesinde aparatı en az yarım saat en çok bir saat içinizde bekletin. ara sıra ileri geri yapın bekletirken. wc geldikçe wc gidin. benim yarıya kadar aldığım gün bile birazcık titremem vardı. kasılmam vardı. ama dört gün sonrası tamamıyla yendim. elinizle siz yerini belirleyin. eşim hala yerini kendi tutturamıyor. yine ben elimle yerleştiriyorum. hala ilk bir dakika zorlanıyorum. yavaş yavaş kendiniz içeri ittirin. nefes egzersizini unutmayın. önce ıkının sonra yavaş yavaş içeri dışarı deneye deneye girecektir. çünkü siz p..s boyutundaki aparatı alıyorsunuz. güzel haberlerinizi görmek dileği ile.

canım bizde aynı yollardan geçtik. aynı duyguları yaşadık. sen şanslısın bu topiği buldun. ya bulamayanlar ne yapsın. doktora dahi gidemeyen. bu egzersizlerden habersiz olanlar ne yapsın. sen beynine şunu kabullendir. ve bir çok defa tekrarla hatta egzersizler esnasındada tekrarla.
benim diğer kadınlardan bir farkım yok
ben eşimi seviyorum
bizim çocuğumuz olacak
vaji file gibi
vaji pileli etek gibi genişler
bebek omuzları iki el genişliğinde ve oradan çıkıyor

bunları sürekli tekrarla. birde evde otururken genelde bacakların açık vaziyette otur. çok faydasını göreceksin. kızlar bunu hepiniz uygulayın. bacaklarınız açık oturunca bacaklar esnemeye alışıyor ve kasılmaların sona ermesine yarıyor. arada kegel egzersizide yapın tabi.sıkma canını. ben 15 eylülde yendim. geçen gün kızlar yenenlerin listesini yapmışlar. ben 146. dım. bi baktım bir buçuk ay içinde 175 kişi olmuş. bu bir buçuk ayda 29 gelin demek oluyor. neden sende olmayasın dimi. başarılar tatlım

koçluk işi süper ..yenmedenönce benimde aklıma gelmişti egzersizcileerr siiiz ne dersiniizzz bu işee

koçluk işi bencede süper canım , ama benim koçum kim hala onu öğrenemedim çalışıyorum da geçmişi de okuyamadım henüzz :))) benim koçum varsa ses versin lütfenn :)))))))))))))))))
sen nasılsın tatlımm ?

Aslanım benim ya, kimin egzersizcisi:)))))) Hayatım sen mumla alışana kaar egzersizine devam et, sonra üzerine aşama aşama pçelete sarıp deneyelim:))

koçum biraz önce yine denedim mumu aynı şekilde alabildim yani en 7 boy 12 cnm olduu..
ama bir sorum var ben mum yaparken beyaz akıntı geliyo içimden bu normalmi sizede oldu mu?
bide git gel yapamıyorum henüz mumla.

evet kesınlıkle moral cok onemlı eşimle tartıstıgımız zaman keslınlıkle egzersiz yapmak ıstemıyordum ve eşimlede konusmustum bana destek ol moral bozukken yapamıyorum fln dıye...

nilaycım olabildiğince rahat ol. hiç bir şeye sıkılmamaya çalış. geçen gün patimi demişti sanırım. stres sıkıntı korunma etkisi yaparmış insanda. o yüzden bebek istiyoruz sıkılmıycaz üzülmeyeceğiz ok mi ?

şeker kaç kere söyliycem senin koçun benim. bi görünüp bi kayboluyorsun. çabuk özele gel. anlat bana kendini. bakalım çaresine.

canımm sinirlenme ne var bunda allah askınasenin egzersızcılerın bayramlasmaya gelicek inşallah üzülme bebişimmmmm:))))

ben sevdım seni deli kızzz:))))
bende senı sevdım gıcık kız :)

bılınmeyen ne kadar vajılı varmıs catal korkunuzu yenmenıze sevındım
benı ılk dırek catala oturtmustu kendıne dıkkat et canım
3 ay ılıskı yasak olması herkesemı bu kural acaba sasırdım aslında ıyıce alısıp oyle hamıle kalınmalıda
sızın gıbı 3 yıllık olsam beklerdım sımdı 1 gun bıle goze batıyor laf ısıtıyoruz sureklı

katılıyorum kesınlıkle hassascana sureklı bıze yaz canım hamılelık donemını

nerdeymiş ki bizim biricik koçumuz,kendisini özletiyor,paaaattttiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım 2 gun once cevap yazarken nılaya bakımda dıye yazı cıktı forum ıcın
sonra dun gırıyım derken sıfreyı unutmusum nıhayet bugun gırebıldım geldım yettımm canımmm
gecmısı bır okuyayım sende bana ozelden kendını durumunu bır anlat yada msn ver

ya kızlar doktor ne meme muyanesıne yanastı nede sızn gıbı sonradanalabılcegım test verdı
catalda muayene sonra sedye gıbı yerde uzun cubukla ultrason vajıden
bırde fıtıl verdı bugn kullancam ama 3 gun sonra yıne kullanmam gerekıyormus ve 3 gun ilişki yasak
sana fıtıl kullanırken yasak vermısmıydı canım
bebeğide kafana takma vaktı saatı gelınce olur canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…