Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet cnm stes sıkıntı uzuntu yok onlara elveda hzur mutluluga merhaba dıyoruz o zmn:))

koçum biraz önce yine denedim mumu aynı şekilde alabildim yani en 7 boy 12 cnm olduu..
ama bir sorum var ben mum yaparken beyaz akıntı geliyo içimden bu normalmi sizede oldu mu?
bide git gel yapamıyorum henüz mumla.

canımcım o beyaz sıvı bende de oldu herkeste de oluyordur heralde.Sen kayganlaştırıcı kullanıyorsun ya birde oraya birşey giriyor ve vaji buna alışıyor hassasiyet gösteriyor.Demek ki tam ilişkiye girdiğinde ıslanmama gibi bir sorunun olmayacak.Denemeye devam et o gitgel hareketlerini de biraz daha muma alışıp yapacaksın.şu an oraya birşeyin girdiğini görüp kabullenme aşamasındasın::::)))))

sağol cnm.. sevindim biraz korktum bişeymi var die akıntıdan. içim rahat şimdi. 2. mum denememide başarıyla yaptım çok mutluyummm

bakkk patiii bizi çok boşluyosunnn vee çookk uzuyosuunn nerelere kayboluyosun sen yaaaa((gitmeee bi dahaa(

cnm benim fitil rahimdeki yara var onun için..ilişki için fitilden önce ilişkiye gir dedi yasak fln demedi fitilden sonra ilişki olursa batma olur fln dedi
bakalm doktorun verdıgı su ilacı kullanım bakalım yumurtlucakmıyım:)))

ya canım benim anlayamadığım p..s boyunda ya da eninde aparatla çalışıldığı halde neden p..s olmuyo??ben de ondan korkuyorum ya o ik tecrübem aklıma gelir de kendimi sıkarsam yine diye((((

canım sen şuanda bunları düşünme olumlu tarafından bak .herkesin psikolojisi bir olmuyor.seni olmsuz etkilemek istemezdim

kızlar birşey danışabilir miyim size , ben koçuma özelden mesaj yazmak istiyorum ama 100 mesaja ulaşmam gerekiyormuş koçum öyle söyledi..Şimdi ben burdan yorum yazıyorum ya size 100 mesaja tamamlanır mı acaba ?

öpuyorum hepınzı tatlı ruyalarrrr

bu arada pati ve belinay özledım siziiiiii:)))

bende sızı balımm

canım bugun 7 cm yarın 8 9 derken fınısh olucak hız pes etme canım cok sevındım hep boyle guzel haberler ver inşallah :)

yenmek ısteyenler bu onerılerı kesınlıkle not alın arkadaşlar

günaydın,nerde bizim koçumuz pati,bak millet yol almış gidiyor biz daha koçumuzla bir ara gelemedik yaw
hıc sorma canım ya ama acıgı kapıcaz inşallah

senin koç kayıplarda:))sormak ıstedgın olursa yrdımcı olalım cnm
nılayy senı kaybedıcem bak sımdı

canım sakınn pes etme yenılme bu donemler ara ara olucak
ama yalnız degılsın bızler varız sana destek verne sorunundan anlıyan arkadaşlarınız
kendıne bol bol telkın et ve devam et sonunda bugunler gecıcek

paticim nerelerdesin
geldımmmm canım geldımmmm
busemut gelmemıs hıc haberınız varmı ondan
sınır oldum ya su sıfreye sımdı not aldım yazdım sıfremı bıdaha boyle bırsey olmasın dıye
ogrencılerımle bır kontak kurabılsem cok mutlu olcamda :)

benim doktorum kendi yumurtlamanla deneyelim dedi üç ay kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…