- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.561
bende duyar duymaz hafta sonu aldım canım. üç tane yedim. pek beğenmedim tadını ama şifa niyetineüzerinde kabuğuyla yeniyor canım.
yanında cevizle çok lezetlı oluyo tavsıye ederım...
nilaycım olabildiğince rahat ol. hiç bir şeye sıkılmamaya çalış. geçen gün patimi demişti sanırım. stres sıkıntı korunma etkisi yaparmış insanda. o yüzden bebek istiyoruz sıkılmıycaz üzülmeyeceğiz ok mi ?
koçum biraz önce yine denedim mumu aynı şekilde alabildim yani en 7 boy 12 cnm olduu..
ama bir sorum var ben mum yaparken beyaz akıntı geliyo içimden bu normalmi sizede oldu mu?
bide git gel yapamıyorum henüz mumla.
yanında cevizle çok lezetlı oluyo tavsıye ederım...
canımcım o beyaz sıvı bende de oldu herkeste de oluyordur heralde.Sen kayganlaştırıcı kullanıyorsun ya birde oraya birşey giriyor ve vaji buna alışıyor hassasiyet gösteriyor.Demek ki tam ilişkiye girdiğinde ıslanmama gibi bir sorunun olmayacak.Denemeye devam et o gitgel hareketlerini de biraz daha muma alışıp yapacaksın.şu an oraya birşeyin girdiğini görüp kabullenme aşamasındasın::::)))))
bende senı sevdım gıcık kız :)
bılınmeyen ne kadar vajılı varmıscatal korkunuzu yenmenıze sevındım
benı ılk dırek catala oturtmustu kendıne dıkkat et canım
3 ay ılıskı yasak olması herkesemı bu kural acaba sasırdım aslında ıyıce alısıp oyle hamıle kalınmalıda
sızın gıbı 3 yıllık olsam beklerdım sımdı 1 gun bıle goze batıyor laf ısıtıyoruz sureklı
katılıyorum kesınlıkle hassascana sureklı bıze yaz canım hamılelık donemını
canım 2 gun once cevap yazarken nılaya bakımda dıye yazı cıktı forum ıcın
sonra dun gırıyım derken sıfreyı unutmusum nıhayet bugun gırebıldım geldım yettımm canımmm
gecmısı bır okuyayım sende bana ozelden kendını durumunu bır anlat yada msn ver
ya kızlar doktor ne meme muyanesıne yanastı nede sızn gıbı sonradanalabılcegım test verdı
catalda muayene sonra sedye gıbı yerde uzun cubukla ultrason vajıden
bırde fıtıl verdı bugn kullancam ama 3 gun sonra yıne kullanmam gerekıyormus ve 3 gun ilişki yasak
sana fıtıl kullanırken yasak vermısmıydı canım
bebeğide kafana takma vaktı saatı gelınce olur canım inşallah
koçlar siz ne yiyip ne içiyorsunuz bakimm
ya canım benim anlayamadığım p..s boyunda ya da eninde aparatla çalışıldığı halde neden p..s olmuyo??ben de ondan korkuyorum ya o ik tecrübem aklıma gelir de kendimi sıkarsam yine diye((((
oooon cevız yıyoruz kuru ıncır yıyorz keçi boynuzu yıyoruz keçi boynuzu pekmezı yıyoruz korkuyorum yakında ayvayı da yemekten
koçum buraya mesaj yazarak 100 e ulaşmaya çalışıyorum doğru mu ayy Allah ım yaaa kız bilmiyorum ondan soruyorum :))))))
sağol cnm.. sevindim biraz korktum bişeymi var die akıntıdan. içim rahat şimdi. 2. mum denememide başarıyla yaptım çok mutluyummm
öpuyorum hepınzı tatlı ruyalarrrr
bu arada pati ve belinay özledım siziiiiii:)))
kızlar merhabaaaaa... size güzel bir haberim var. mumu alabildim sonundaaa.. çok mutluyumm çoookkk.. inanamıyorum yaaa. öyle bir geçer zamankiyi izlerken yaptımm:)
beyaz muma direk streç film sardım bu sefer peçete sarmadan yaptım milim milim ilerledim bir baktım yarılamışım sonra baktı az bişey kalmış dışarda. yarım saat belki yarımsaatide geçmiş olabilir 35 dk fln beklettim içerde.şimdide geldim hemen size söylemek istedim. eninide ölçtüm 7 cm fln.
nasıl sizcee?
cnm çok iyi ne güzel işte aklını başka yere verince daha iyi oluyor bak nedicem ben pamuğu ıslattım sertleştirdim p..s gibi şekil verdim preze.fe gçirdim jel sürdüm hem çok sert olmadığı için rahatsız etmiyor bide içimde beklettim daha kolay oldu sonra çıkardım hemen p..sle denedim cuk diye oldu cnmm:) ölede dene istersen tavsiye yanii
hıc sorma canım ya ama acıgı kapıcaz inşallahgünaydın,nerde bizim koçumuz pati,bak millet yol almış gidiyor biz daha koçumuzla bir ara gelemedik yaw
nılayy senı kaybedıcem bak sımdısenin koç kayıplarda:))sormak ıstedgın olursa yrdımcı olalım cnm
günaydın arkadaşlar, bugün kendimi pek ii hissetmiyorum , dün akşam baş ağrısından erken yattım geceleri sürekli kabus görüp uyanmaktan her yaerim kaskatı kesildi, artık çok yoruldum beynimle savaşmaktan çoook yoruldum inanın ağlıyarak yazıyorum bunları ben bıktım yaaa( artık ağlamak istemiyorum oraya birşeylerin girdiğini gördüğüm halde beynimle hala savaşıyorum , çok hassasım bugün kafayı yicem ya
geldımmmm canım geldımmmmpaticim nerelerdesin
bakkk patiii bizi çok boşluyosunnn vee çookk uzuyosuunn nerelere kayboluyosun sen yaaaa((gitmeee bi dahaa (
cnm benim fitil rahimdeki yara var onun için..ilişki için fitilden önce ilişkiye gir dedi yasak fln demedi fitilden sonra ilişki olursa batma olur fln dedi
bakalm doktorun verdıgı su ilacı kullanım bakalım yumurtlucakmıyım:)))
alemsin canım benim yaa :))) maaşalllah yaa yiyin bol bol yiyin :))))))
oooon cevız yıyoruz kuru ıncır yıyorz keçi boynuzu yıyoruz keçi boynuzu pekmezı yıyoruz korkuyorum yakında ayvayı da yemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?