Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ismin yazdıgıyerin karsısında yani sag tarafta kaç msj yazıdgın yazıyorr su anda 55:))

buraya yaz canım

Mesaj sayısı doldurmak isteyenlerin paylaşım alanı

isimli topike yaz canım

şeker gel biz tedaviye açık oturumda başlayalım. evet seni dinliyorum. buraya yaz canım.

ayyy sağol koçum ya bende kızlardan 100 mesaja nasıl ulaşabilirim diye yardım alıyordum :)) 1. sene 4 aylık evliyim bir seferinde sanki sonuca ulaşıyor gibi olduk ama ben heyecan yaptım ve gerisi gelmedi , bu sene zarfında defalarca denedik ama malesef olmadı (( boşanmayı bile düşündüm, eşim hep destekçim oldu hiçbirzaman bu yüzden beni kırmadı ..Bebeği olanlara hep özendim onlardan ne eksiğim vardı ki benim..Kendime değil eşim için çok üzülüyorum, benim anne onun baba olma hakkı yok mu ( Ayy işyerinden yazıyorum ara ara netten çıkıyorum şu an gözlerim doldu neredeyse ağlayacağım koçum yaa(( öyle doluyum ki zamanım olsa saatlerce buraya içimi dökerim.. Kimseye derdimi anlatamadım kime anlatacağım ki .... Ama Allah razı olsun face te bir kız kadınlar forumunda bir topic var oradan destek alın dedi ve onun sayesinde sizleri buldum..aile gibisiniz sizleri çok seviyorummm....

bol obl yumurtala inşallah canım :)
benımde aklım sızdeydı ama sız sıtedeyken bana nıye bakımda sıte yazısı gozuktu anlamadım
sonra sıfre gıttı ay neyse cok sukur geldım :)

paticim özelden yazdım sana bir bak ulaşmış mı

ulastı canım bende sana yazdım sımdı yemek ev işi beklıyor benı aksmaa gelıp bakıcam yazdıklarına canım
hadı bakalım sne daha yenı gelınsın ınsalah cabucak kurtulucaz canım

aminnn cnmmm:))baya karıstı ortalık yani nesee burdasınyaa gerisinn önemi yyok:)

canım hepimiz gibi sende yeneceksin Allahın izniyle.
facede bir kız dedin. kim o kız. ( vajinismus vajinismuslu bedava ) adında hesap açtım acaba onumu görüp geldin.
hiç egzersiz yaptınmı. egzersizin şart olduğunu sakın unutma.

kızın ismini hatırlamıyorum canım , açtığın hesabı görmedim, yanılmıyorsam tartışma panosunda bir bölüm vardı vajili olan kızlar sorunlarını yazmışlardı ordn bir kız burayı tavsiye etmişti..2 gün önce parmağımla denemiştim hiçbirşey sürmeden 1 parmak 1 boğum girdi gibi oldu, sonrasında kulak çubuğu ile deneyecektim işten geç geliyorum yorgunluktan yapamadım ama kulak çubuğu ile bugün sıfırdan başlayayım mı diyorum acaba ?

parmağına prez. veya streç film sarmadan deneme canım. mikrop kapmamak için. kulak çubuğuna streç film sar. kayganlaştırıc jel sür. o şekilde dene bugün oluyorsa hemen inceden kalına doğru mumlarla denemeye başlarsın.

taamam koçum bu akşam denemeye başlayayım , kegel egzersizi nasıl bir egzersiz duydum ama ne olduğunu bilmiyorum canım

taamam koçum bu akşam denemeye başlayayım , kegel egzersizi nasıl bir egzersiz duydum ama ne olduğunu bilmiyorum canım

tuvaletini yaparken tutup bırakmak gibi canım. yarın senden haber bekliyorum. ama yarın ben doktora gideceğim akşam eve dönmüş olurum. denedim oldu demeni bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…