- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.601
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sıkıldımm :84::84::84::84::84::84:
ne oldu canım sen şimdi egzersiz yapamıyorsun diye sıkıldın değil mi canım bir an önce bitse de başlasam diye can atıyosun demi?
yumurtlama durumuma bakacak doktor. ona göre ilişki gününü tavsiye edecek o gün deneyeceğim
ben geldim kızlar :)) yazdıkalrınızı okuyup yılmak yok durmıcam dedim ve tekrar yaptım
yok canım iki tane daha kuzum var. biri pamukelma diğeri öz han. olmuyor die bi şey yok ona göre yaptım diye gel olurmu.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sıkıldımm :84::84::84::84::84::84:
noldu cnm yaa eskısı gıbı nesende yok senın bır sorun yoktur inşallah....
kendi kendime ağladım zırladım hıncımı eşimden çıkardım sonra sizin yazdıklarınızı okudum yapıcam dedim tekrar denedim oldu :))) ara ara bana bişey oluyo yaaa herkeste oluyomuy du bu yaa
kendi kendime ağladım zırladım hıncımı eşimden çıkardım sonra sizin yazdıklarınızı okudum yapıcam dedim tekrar denedim oldu :))) ara ara bana bişey oluyo yaaa herkeste oluyomuy du bu yaa
oooon cevız yıyoruz kuru ıncır yıyorz keçi boynuzu yıyoruz keçi boynuzu pekmezı yıyoruz korkuyorum yakında ayvayı da yemekten
koçlar ve öğrencileir hepinize ii akşamlar.sessizce okuyanlar sizede iii akşamalröpüldünüzz...-koçum görüşürüz yarına.-
yani canım sen mumu yapabildin mi doğru mu anladım benn, naptın yazsana çok merak ettim karabiberim
Kızlar yaaaaa bugün vajiyi yeneli 8.günüm ama adetim 2 gün gecikti bukadar kısa zamanda hamile kalma ihtimalim varmı sizce:26::26:
kıs siz napıosunuz düz duvarı bırakın dağa tırmanırsınız bu gidişle...cinsel istek artırıcı bunların hepsi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?