Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendi kendime ağladım zırladım hıncımı eşimden çıkardım sonra sizin yazdıklarınızı okudum yapıcam dedim tekrar denedim oldu :))) ara ara bana bişey oluyo yaaa herkeste oluyomuy du bu yaa

koçlar ve öğrencileir hepinize ii akşamlar.sessizce okuyanlar sizede iii akşamalr öpüldünüzz...-koçum görüşürüz yarına.-

kendi kendime ağladım zırladım hıncımı eşimden çıkardım sonra sizin yazdıklarınızı okudum yapıcam dedim tekrar denedim oldu :))) ara ara bana bişey oluyo yaaa herkeste oluyomuy du bu yaa

cnm benım yaa bıde aglama krızlerımız var tabi hepsını buradakı herkezın yasadıgına emınım bunları yasaya yasaya buralara geldık ama içimizdeki o istegi öldurmememız gerekıyor sende basarıcaksın dönup yasadıklarına bakıp bir iç gecıreceksın bu gunlerde kotu anı olarak kalıcak hayatında...tependeyım canım kurtulacaksınnnnnnn inşallahhhh

selamlar akşamınız güzel olsun nasıl gidiyor nirdee benim öğrencii göremedimde umarım yolundadır herşey valla ben bu ay yendiğimde geçen regli olmadan dedim bu ay bitecek adetim bitince kafamdada bitirdim önce yani ama kesin yapacam dedim yapamağacağıma hiç inanmadım mesela çok değil regliden hemen önce küçük bi aparatı bile sokamadım ağladım ağladım mahvettim kendimi olmadı die çok üzüldüm ama sonra kendine gel şımarık dedim çalış azimli ol cesur ol dedim bide bebek istiyorsun çabuk dedim egzersiz yapp kendi kendimi dinledim yanii burdana gazı alınca beni kimse tutamadı bakın 5 senee 5 seneeeee ne günlerim gitti yatak odasına her girdiğimde garip bi hisse kaapılıordum herşeyde üstüme aluınmalar alınganlıklar hele bebek soranları dövmek istediğim oluyordu kızlar inanın gerçekten 2011 bittiğince VAJİLİ KİMSE KALMASINNNNN hadii çalışın bakalım ücülmek yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…