Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam dikdatör koçum seni hayal kırıklığına uğratmayacağım inş.. :)))) Senin de inş kısa zamanda hamilelik haberini alırız canım..Kaç yıllık evliydin koçummm

20 ay oldu canım evleneli. yok kız diktatör değilimki ben. sadece acele ettirmek istiyorum. sende mutlu ol diyeee:13:

Kızlar yaaaaa bugün vajiyi yeneli 8.günüm ama adetim 2 gün gecikti bukadar kısa zamanda hamile kalma ihtimalim varmı sizce:26::26:

canım ben ve benim gibi bir kaç arkadaşın 1 hafta ileri atmıştı yendikten sonra.ama yinede test yap istersen.

kıslaaar bugün reglim bitti geri sarar die çok korkmuştum ama çok şükür aparat 10 cm yaptım..nasıl sevindim anlatamam. ya bi de hani başta kendimizi alıştırmak için o bölgeyi okşuyoruz falan ya(ay açık yazdım kusura bakmayın)ben öle çok zevke gelmeden yapıyorum egzersizimi demekki eşimle yaparken bi de önsevişme olup hazır hale gelsem ohhhoooooo daha kolay olur heralde dimi??ay çok mutluyum belinayım tatlım bak ilk yenen olurum demiyorum ama ilk yenenlerden olucam inşşş.bu akşam yine yapıcam egz.ben de koç olucam hehe makamımı yükselticem hırsı yaptım

ayy hadi hayırlısı cnm desene hamişler çoğalacak inşallah:))yarın mutlaka haber cnm bıze

yarın akşam anlatırım canım. alttan bakacakmış ultrasonla.ben 22 ekimde regl olmuştum. 13. günde çağırdı. sanırım 14. gün dene diyecek. ben her gün denemek istiyorum eşim bir gün arayla diyor. senin doktorun bir gün arayla demişti dimi.

ohh beee herkezte bir azım bır hırsss super cnm yaa hadi bayrama mutlu gırelım o gelınımızde sen ol...

aslında benim kızlar gelin olurdu amaaaaaaa:)) bayrama kadar pek yormuyorum onları bu bayram bööylee rahat gecırsınler sonra zaten hayatları boyunca gelın olacaklar

herkese merhabbaa..
ben 1 ayylık evliyim ve bu konuyu enn baş sayfasından beri okuyorummm şuan 350. sayfadayımmm..tabiki benmde derdm aynıı..byle bişey başşıma geliceğini hiçç düşünmyodummm (kızlığm bozuldu ama tamamen içine alamıyorumm...15 gün önce emlayla denedk vee yarısından oğu olduu..3 gün acı hissettm yanma olduu..yani tamamen oldu yanlz dün gece tekrar denediğimde olmadı..yine sıkıorum kendimi yine kaşsıorum ve hiç girmedii((napıcam blmyrmmmm..psikolojm brbattt..banda burası çok moral oluo yazılanlar..hergün yenen biri oluoo..banda yardım edin kızlarrrrrr:((

ay inşallah canım yaa!kendime inanamıyorum yani sona yaklaştım mı ben?? ama p..s denemesi korkutuyo iyice alışayım aparata sonra denicem inşş..dualarınızı eksik etmeyin canlarım.

hosgeldın canım aramıza egzersız yaparak rahatlayabılırısn bire kere oldu dıyorsun ve yanmadan baska bırsey yok o yanma da kastıgın ıcın olmustur dayanılmayacak birsey deıldı emınım egzersızlerle çook kısa surede çok kolay yenebılırsın cnm ve jel kullan jelin cok faydası var..

canım sen zoru atlatmışsın zaten. işte kendini çok kasıyor ve acele ediyosunuzdur yavaş yavaş ilerliceksiniz eşinle oldu bittiye getirmiceksiniz.Orası bi alışacak önce birde kayganlaştırıcıyı bol kullan ve milim milim ilerle hadi bakalım kolay gelsinn:::))))

ay inşallah canım yaa!kendime inanamıyorum yani sona yaklaştım mı ben?? ama p..s denemesi korkutuyo iyice alışayım aparata sonra denicem inşş..dualarınızı eksik etmeyin canlarım.

yaklastın yaklastın bıttı sayılır hadi maşallahh:))canımm en kolyından korkuyosunn bol jel p...s e ve vajıye bol nefes egzersızı yap cnm ve p...s sen yonlendır cnm goruceksın bitttiiii diyeee bagıra bagıra buraya geleceksın

çörek otu bal tarçınn hmmm nasıl yıyorsun anlat da bizde yıyelım:))))yetmıyo bılıyomusun yedıklerımmm :122::122::122:

canı okumuştum nette balın içine çörek otu tarçın koydum sabahları aç karına yiyorum ama dövülmüş olmayacak çiğneyecen 1 çay kaşığı yiyom ben çörek otu çok şifalıı tavsiye ederimmm yanii bide pekmez bilemiyommmm:)) inciri de yemiyim benim adam şoka girer bukadarını kaldıramaz garibim hem bu işi başarıp hem .... neyse faydalı faydalı yeyyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…