- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.621
walla canım dag tepe bayır tırmanalım yoksa oldugumuz yerde sayıyoruz
tamam dikdatör koçum seni hayal kırıklığına uğratmayacağım inş.. :)))) Senin de inş kısa zamanda hamilelik haberini alırız canım..Kaç yıllık evliydin koçummm
yaaaaa belinayy enrde 2 gundurrrr
Kızlar yaaaaa bugün vajiyi yeneli 8.günüm ama adetim 2 gün gecikti bukadar kısa zamanda hamile kalma ihtimalim varmı sizce:26::26:
muma az kaldı:)))diyelım surprız yapıcaz sıze:)))
çok güldüm yaww bende eşim ve kendim keçiboynuzu pekmezi içioz bende çörek otu bal tarçın yiyommm açılın dağlar biss geliyossss
annesinde benim koçum (belinay)...ondan giiremiyomuş.
hımmm sürpriz ha bayılırım sürprizlere hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerinizi demek ki var bişeyler yazın valla çatlarım ben yaaa:::)))))
ayy hadi hayırlısı cnm desene hamişler çoğalacak inşallah:))yarın mutlaka haber cnm bıze
kıslaaar bugün reglim bitti geri sarar die çok korkmuştum ama çok şükür aparat 10 cm yaptım..nasıl sevindim anlatamam. ya bi de hani başta kendimizi alıştırmak için o bölgeyi okşuyoruz falan ya(ay açık yazdım kusura bakmayın)ben öle çok zevke gelmeden yapıyorum egzersizimi demekki eşimle yaparken bi de önsevişme olup hazır hale gelsem ohhhoooooo daha kolay olur heralde dimi??ay çok mutluyum belinayım tatlım bak ilk yenen olurum demiyorum ama ilk yenenlerden olucam inşşş.bu akşam yine yapıcam egz.ben de koç olucam hehe makamımı yükselticem hırsı yaptım
ohh beee herkezte bir azım bır hırsss super cnm yaa hadi bayrama mutlu gırelım o gelınımızde sen ol...
aslında benim kızlar gelin olurdu amaaaaaaa:)) bayrama kadar pek yormuyorum onları bu bayram bööylee rahat gecırsınler sonra zaten hayatları boyunca gelın olacaklar
herkese merhabbaa..
ben 1 ayylık evliyim ve bu konuyu enn baş sayfasından beri okuyorummm şuan 350. sayfadayımmm..tabiki benmde derdm aynıı..byle bişey başşıma geliceğini hiçç düşünmyodummm(kızlığm bozuldu ama tamamen içine alamıyorumm...15 gün önce emlayla denedk vee yarısından oğu olduu..3 gün acı hissettm yanma olduu..yani tamamen oldu yanlz dün gece tekrar denediğimde olmadı..yine sıkıorum kendimi yine kaşsıorum ve hiç girmedii ((napıcam blmyrmmmm..psikolojm brbattt..banda burası çok moral oluo yazılanlar..hergün yenen biri oluoo..banda yardım edin kızlarrrrrr: ((
herkese merhabbaa..
ben 1 ayylık evliyim ve bu konuyu enn baş sayfasından beri okuyorummm şuan 350. sayfadayımmm..tabiki benmde derdm aynıı..byle bişey başşıma geliceğini hiçç düşünmyodummm(kızlığm bozuldu ama tamamen içine alamıyorumm...15 gün önce emlayla denedk vee yarısından oğu olduu..3 gün acı hissettm yanma olduu..yani tamamen oldu yanlz dün gece tekrar denediğimde olmadı..yine sıkıorum kendimi yine kaşsıorum ve hiç girmedii ((napıcam blmyrmmmm..psikolojm brbattt..banda burası çok moral oluo yazılanlar..hergün yenen biri oluoo..banda yardım edin kızlarrrrrr: ((
ay inşallah canım yaa!kendime inanamıyorum yani sona yaklaştım mı ben??ama p..s denemesi korkutuyo iyice alışayım aparata sonra denicem inşş..dualarınızı eksik etmeyin canlarım.
çörek otu bal tarçınn hmmm nasıl yıyorsun anlat da bizde yıyelım:))))yetmıyo bılıyomusun yedıklerımmm :122::122::122:
neler yapiyorsunuz hersey yolundami. takildiginiz yerler varmi? sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?