Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok çok teşekkr ederimm..hoşbuldukk..bu konuyu ööle çok okuyorum ki anlatamam..heran açık sayfalarım...diyorum ya 350. sayfadayımm..yaşananllar hepp aynıı..evet evet bnde aynısını yaşıorum bu kaadar olur diyorum( ilk gece daha doğrusu sabahı kızlığm bozuldu..yani kanamam oldu tmm yırtıldı dedk..tekrra denedk ama olmadı..doktora gttm evet yırtılmş dedi..deneme yap dedi emlayla pasflora verdi..emlayı aldım bide bebe yağı..ama biz ööle hergün fln denemyrz istemyrz herhalde15 gn snra emlayla denedk bayağı olduu yarısından çoğu girdi..ööle gelgit olmadı ama...işte çok yanma oldu ara verdk..ondan snraa taaa 1 2 hafta snra denedk yani dün...olmadı..ay ben bi ağladım bi ağladım sinirim bozuldu..olmuo die..banyod otrdum ağladımm..belki çok erken daha ama canım sıkılıo iştee( okuduğm kadaryla biliorum yapılan egzerszleri..orta parmağımı tamamını sokabiliroum..bgn 2 parmak küs işaretyle denym dedm yapamdım..kalktım ( çok üzülüurm hem eşime hem kendime.eşim çook anlayşlı..o bana moral verio ne ağlıosun dio sanki hiç olmycak dio ama ben elmde değil...emla sürüorum bebe yağı sürüorum neden dn olmadı anlamadım ((ben daha 350. sayfalarda olduğm için buralarda neler oluo blmyrm ama sanırım bi koçluk durumu varr...ay nolur banada yardım edin..söz ne derseniz yapıcam :)))

amaann walla bı o eksıktı onuda yıyyım tam olsun bana bıseyler oldu walla pek bı fayda goremıyorum ya neyse:)))

canım benım sen cogunu atlatmıssın bebe yagı kullanma gıt guzelce jel al doktorlar pek tavsıye etmıyor jelı ama alısmak ıcın gereklı cnm mum egzersızıne basla egzersızler kasmalrını azaltacak bırde su anda penis deneme cnm moralını bozma mum la basla vakıt kaybetme takıldıgın yerde sor bıze cnm muhakkak

valla teşekkr ederimmm..iiki varsınızz...sorucamm umarım bıktırmam :)) mum alıp üstüne jelatin fln geçirip sokmaya çalışıcam dimi???

canım sen boşver 350. sayfayı. bize takıl bize sor. prez. geçirip üzerine jel sür dene canım.

Nursenacım
Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar
topiğine takıl sende
bizde geliriz inşallah

pekii..yrn hemen mum alıcamm..dediğinz gibi yapıcammm...inşallah yapabilirimmm..ay bende kurtulmak istyrm artıkkkk..bitsin artık bu işkencee...dün olmaması beni çok üzdü 1 günde yıprandım resmen(ama sahiden ben çok acele edyiyorumm..hemmenn olsun bitsin dyorumm...ön sevşmede yaparken aklım hep orda yaa birazdann denycezz yaa olucakmı acaba die düşünmekten hiiç bişey anlamıorum ( ozmn yrn muma başlıyorummçok çaresizimm....

doğru söylüyosun canım sonuçra rabbim ona göre yaratmıştır o bölgeyi.ben şu an kazık gibi aparatı alıyorum taa içime o da olur heralde.ama aparata alışması gerçekten zormuş.kazık gibi yaa!!gerçi ben ona da alıştım ve aynen parmakla yaptığım gibi girmeyince zorla sokuyorum.bu derece acımıyorum yani kendime düşünün allahım ne olur sonu gelsin..

artık caresızz deılsınnn biz varız cnm elımızden ne gelıyosa yapıcaz cnm acele etme penis için mum la basla rahatlıcaksın ve daha rahat edıceksın...

canım bu yazdığın ne için??

talibim talibim sana koç olmaya talibim canım yarın hemen mum alıyosun streç filmle sarıyosun kayganlaştırıcı jel sürüyosun ve vajinana da sürüyosun belinin altına küçük bi yastık koyup başlıyosun.Girişi yaptığın zaman popo yönüne doğru aşağıya milim milim itiyorsun ama kendini hiç kasma rahat bi şekilde gözün tvde olsun,yani dikkatini tvye ver orayı aklından çıkar.Hadi bakalım haberlerini bekliyorum.Heyecan ve panik yok taze gelin kendini serbest bırak gerisi zaten gelecek mum kayıp gidecek:::))))

ayy ööle iisiniz ööle insanın halinden anlıosunz ki anlatamammmmm.....gerçekten hepinize ayrı ayrı çok teşekkr ederimm...sevgili koçumm yrn alıorum mum ama hangi boy alym yani nasıl bişey olsunn boyu??kendimi serbest bırakıp yapıcam yrn popoya doğruu...inşallah yapabilirimmm...açılır biraz zamanla diimi??snrada kolay olur gerisi herhaldeee???şööle dediğin gibi bi akıpp gitseeeee :)))

ne kadar çok insan yaşıyor bu sorunu kızlar.inanılmaz derecede fazla.yeni evlendiğimizde bizden başka böyle olan yoktur heralde diye düşünürdüm meğer ne kadar yanılmışım.rabbim herkese şifalar versin.kendi başınıza yapamıyorsanız bence doktora gidin.ben gitmesem asla egzersiz falan yapamazdım.

eğer yazdıklarınızdan hırslanmasam tekrar deniyemem inanın acayip cesaret alıyorum Allah binkere razı olsun sizden :))) arada ben çökersem ne olur beni yalnız bırakmayın
Yanındayız canım

Kızlar yaaaaa bugün vajiyi yeneli 8.günüm ama adetim 2 gün gecikti bukadar kısa zamanda hamile kalma ihtimalim varmı sizce:26::26:
herkeste oluyor bu ılk aylarda bende 4 5 gun gecıkmıstı

tebrıkler canım ve tabıkı ön sevişme ıle hersey daha rahat olur nekadar ıslaklık okadar rahat giriş
senden cok umutluyum hadı bakalım ılk yenenlerden olursun inşallah

benim kuş lokumlarım,ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar,egzersizcilere kolay gelsin .Allah hepimize rahat ,gevşek vajiler versin

kolay gelsın canım
sloganı sevdım gevşek vajiler egsersızde hep oyle olun :) raporunu beklıyorum

burcumcum o bendede olmuştu. kızlara sormuştum. kendi sıvın demişlerdi ve o gün yenmiştimmm

darısı başıma o zaman :)

amin canım inşallah..

ooo sen alıştın valla maşalllah sana sen bu işi en kısa zamanda bitireceksin biz senin hızına yetişemicez bu gidişle çok mutlu ol çokkkk

amin canım inşallah. bayramdan sonraya finishh... yenicem en kısa zmanada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…