- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.641
canı okumuştum nette balın içine çörek otu tarçın koydum sabahları aç karına yiyorum ama dövülmüş olmayacak çiğneyecen 1 çay kaşığı yiyom ben çörek otu çok şifalıı tavsiye ederimmm yanii bide pekmez bilemiyommmm:)) inciri de yemiyim benim adam şoka girer bukadarını kaldıramaz garibimhem bu işi başarıp hem .... neyse faydalı faydalı yeyyinn
çok çok teşekkr ederimm..hoşbuldukk..bu konuyu ööle çok okuyorum ki anlatamam..heran açık sayfalarım...diyorum ya 350. sayfadayımm..yaşananllar hepp aynıı..evet evet bnde aynısını yaşıorum bu kaadar olur diyorum( ilk gece daha doğrusu sabahı kızlığm bozuldu..yani kanamam oldu tmm yırtıldı dedk..tekrra denedk ama olmadı..doktora gttm evet yırtılmş dedi..deneme yap dedi emlayla pasflora verdi..emlayı aldım bide bebe yağı..ama biz ööle hergün fln denemyrz istemyrz herhalde 15 gn snra emlayla denedk bayağı olduu yarısından çoğu girdi..ööle gelgit olmadı ama...işte çok yanma oldu ara verdk..ondan snraa taaa 1 2 hafta snra denedk yani dün...olmadı..ay ben bi ağladım bi ağladım sinirim bozuldu..olmuo die..banyod otrdum ağladımm..belki çok erken daha ama canım sıkılıo iştee ( okuduğm kadaryla biliorum yapılan egzerszleri..orta parmağımı tamamını sokabiliroum..bgn 2 parmak küs işaretyle denym dedm yapamdım..kalktım ( çok üzülüurm hem eşime hem kendime.eşim çook anlayşlı..o bana moral verio ne ağlıosun dio sanki hiç olmycak dio ama ben elmde değil...emla sürüorum bebe yağı sürüorum neden dn olmadı anlamadım ((ben daha 350. sayfalarda olduğm için buralarda neler oluo blmyrm ama sanırım bi koçluk durumu varr...ay nolur banada yardım edin..söz ne derseniz yapıcam :)))
valla teşekkr ederimmm..iiki varsınızz...sorucamm umarım bıktırmam :)) mum alıp üstüne jelatin fln geçirip sokmaya çalışıcam dimi???
Nursenacım
Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar
topiğine takıl sende
bizde geliriz inşallah
yaklastın yaklastın bıttı sayılır hadi maşallahh:))canımm en kolyından korkuyosunn bol jel p...s e ve vajıye bol nefes egzersızı yap cnm ve p...s sen yonlendır cnm goruceksın bitttiiii diyeee bagıra bagıra buraya geleceksın
pekii..yrn hemen mum alıcamm..dediğinz gibi yapıcammm...inşallah yapabilirimmm..ay bende kurtulmak istyrm artıkkkk..bitsin artık bu işkencee...dün olmaması beni çok üzdü 1 günde yıprandım resmen(ama sahiden ben çok acele edyiyorumm..hemmenn olsun bitsin dyorumm...ön sevşmede yaparken aklım hep orda yaa birazdann denycezz yaa olucakmı acaba die düşünmekten hiiç bişey anlamıorum ( ozmn yrn muma başlıyorumm çok çaresizimm....
canı okumuştum nette balın içine çörek otu tarçın koydum sabahları aç karına yiyorum ama dövülmüş olmayacak çiğneyecen 1 çay kaşığı yiyom ben çörek otu çok şifalıı tavsiye ederimmm yanii bide pekmez bilemiyommmm:)) inciri de yemiyim benim adam şoka girer bukadarını kaldıramaz garibimhem bu işi başarıp hem .... neyse faydalı faydalı yeyyinn
pekii..yrn hemen mum alıcamm..dediğinz gibi yapıcammm...inşallah yapabilirimmm..ay bende kurtulmak istyrm artıkkkk..bitsin artık bu işkencee...dün olmaması beni çok üzdü 1 günde yıprandım resmen(ama sahiden ben çok acele edyiyorumm..hemmenn olsun bitsin dyorumm...ön sevşmede yaparken aklım hep orda yaa birazdann denycezz yaa olucakmı acaba die düşünmekten hiiç bişey anlamıorum ( ozmn yrn muma başlıyorumm çok çaresizimm....
talibim talibim sana koç olmaya talibim canım yarın hemen mum alıyosun streç filmle sarıyosun kayganlaştırıcı jel sürüyosun ve vajinana da sürüyosun belinin altına küçük bi yastık koyup başlıyosun.Girişi yaptığın zaman popo yönüne doğru aşağıya milim milim itiyorsun ama kendini hiç kasma rahat bi şekilde gözün tvde olsun,yani dikkatini tvye ver orayı aklından çıkar.Hadi bakalım haberlerini bekliyorum.Heyecan ve panik yok taze gelin kendini serbest bırak gerisi zaten gelecek mum kayıp gidecek:::))))
hosgeldın cnmm herkez de bi heyecan var maşallah çok ıyı gıdıyor sen nasılsın iyimisin...
Yanındayız canımeğer yazdıklarınızdan hırslanmasam tekrar deniyemem inanın acayip cesaret alıyorum Allah binkere razı olsun sizden :))) arada ben çökersem ne olur beni yalnız bırakmayın
herkeste oluyor bu ılk aylarda bende 4 5 gun gecıkmıstıKızlar yaaaaa bugün vajiyi yeneli 8.günüm ama adetim 2 gün gecikti bukadar kısa zamanda hamile kalma ihtimalim varmı sizce:26::26:
tebrıkler canım ve tabıkı ön sevişme ıle hersey daha rahat olur nekadar ıslaklık okadar rahat girişkıslaaar bugün reglim bitti geri sarar die çok korkmuştum ama çok şükür aparat 10 cm yaptım..nasıl sevindim anlatamam. ya bi de hani başta kendimizi alıştırmak için o bölgeyi okşuyoruz falan ya(ay açık yazdım kusura bakmayın)ben öle çok zevke gelmeden yapıyorum egzersizimi demekki eşimle yaparken bi de önsevişme olup hazır hale gelsem ohhhoooooo daha kolay olur heralde dimi??ay çok mutluyum belinayım tatlım bak ilk yenen olurum demiyorum ama ilk yenenlerden olucam inşşş.bu akşam yine yapıcam egz.ben de koç olucam hehe makamımı yükselticem hırsı yaptım
benim kuş lokumlarım,ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar,egzersizcilere kolay gelsin .Allah hepimize rahat ,gevşek vajiler versin
canım bu yazdığın ne için??
burcumcum o bendede olmuştu. kızlara sormuştum. kendi sıvın demişlerdi ve o gün yenmiştimmm
bende sızı balımm
canım bugun 7 cm yarın 8 9 derken fınısh olucak hız pes etme canım cok sevındım hep boyle guzel haberler ver inşallah :)
yenmek ısteyenler bu onerılerı kesınlıkle not alın arkadaşlar
hıc sorma canım ya ama acıgı kapıcaz inşallah
nılayy senı kaybedıcem bak sımdı
canım sakınn pes etme yenılme bu do
nemler ara ara olucak
ama yalnız degılsın bızler varız sana destek verne sorunundan anlıyan arkadaşlarınız
kendıne bol bol telkın et ve devam et sonunda bugunler gecıcek
geldımmmm canım geldımmmm
busemut gelmemıs hıchaberınız varmı ondan
sınır oldum ya su sıfreye sımdı not aldım yazdım sıfremı bıdaha boyle bırsey olmasın dıye
ogrencılerımle bır kontak kurabılsem cok mutlu olcamda :)
ooo sen alıştın valla maşalllah sana sen bu işi en kısa zamanda bitireceksin biz senin hızına yetişemicez bu gidişle çok mutlu ol çokkkk
Bugün egzersizi ertelemek yok :)) koçum tek öğrencin ben miyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?