- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.681
canım sadece koçlar ilgilenecek biz yardımcı olmayacağız diye birşey yok, biz latife olsun diye yarışma falan diyoruz benim öğrenciler falan diyoruz ama kendi adıma söyleyim şuan kim vajiyi yenerse çok sevineceğim burdaki herkes muhatabım ha kızlar özel olarak ilgilenelim gaza getirelim diye öyle birşey yaptılar ama lütfen yanlış anlaşılmasın koçum yok ben kime danışayım yok o an kim varsa yardımcı olacak bunun için burdayız.
içeride sanki bişey sarıyo orayı tamamda çıkarken sanki yapışıyo sanırım oda jeliin içerde kurumasından kaynaklanıyo, içerde çok kalınca çıkışı zor oluyor
ya arkadaşlar ben içime sokarken ilk girişte çok zorlanıyorum neyse girdikten sonra yavaş yavaş itiyorum ama bu sırada acayip idrarım geliyo sizdede oluyormuydu bu bide çıkarırken çok zor çıkıyo bide daha çok ince aparattayım ben kalınlaşsa içimden çıkmaz ya
selam kızlar nasılsınız bakalım? koçlar ve öğrencileri fikri güzel olmuş. ben de yardımcı olmak isterim yeni gelenlere. Uzun süre bu sayfaları okuyup bir cesaretle egzersizlere başladım ve 1 ayda yendim. ihmal etmeyin çalışmaları
canım 3-4 cm girmiş bu bile kar sayılır moral bozmak yok yeniden dene zaten hep bu heves kalmaması yüzünden uzayıp gidiyor
onun için azimli olmak gerekiyor.
tşk ederim :) umarım burdaki herkes yenerde , bizde yeni gelenlere yardımcı oluruz :)))
anestol kullandığımda oluyor bende idrar hissi. kendimi zor atıyorum lavaboya.
canım anestolü yavaş yavaş bırak kendi ıslaklığıyla dene daha kolay oluyor.
yendiğinize çok sevindim :))) yenenleri duyunca acayip motive oluyorum , darısı bize
canım anestolü yavaş yavaş bırak kendi ıslaklığıyla dene daha kolay oluyor.
kızlar ben uyuşturucu krem hiç kullanmadım şimdiye kadar
sizce kullansam tamamını almak daha da kolaylaşır mı
ya gidiyim de yarışmayı siz kazanınbenim öğrencilerin ne olacak önce onları bir taze gelin yapıyım da sonra mydanı size bırakırım kı
canım oraya kendim için takılırım ama buraya başkaları için takılıyorum.
yenicem bunu yeniceeeeeemmmm
Allahın izniyle tamamını alıcam içime
inşaAllah ya inşaAllah
ben de aynısını derdim canım. yakında sen de başaracaksın inanıyorum buna
canım azalttım baya anestolü ama onsuzda yenemezdim inan. iyi ki söylediniz bana burda. hemen gittim aldım ertesi gün yendim. yavaş yavaş azaltıyorum tamamen alışana kadar. ama kayganlaştırıcıyı nasıl bırakacam bilmiyorum
ya arkadaşlar ben içime sokarken ilk girişte çok zorlanıyorum neyse girdikten sonra yavaş yavaş itiyorum ama bu sırada acayip idrarım geliyo sizdede oluyormuydu bu bide çıkarırken çok zor çıkıyo bide daha çok ince aparattayım ben kalınlaşsa içimden çıkmaz ya
ooffofff okuorum tecrübelerii bende yapıcam biliorumm..yaşannlar benmle aynı heppp...yapıcam inanıorummmmmmm...cesarettt...bnde enn yakın zmnda oraya gelipp kızlarrrr yaptımm dicemmmm..tabikide sizlerin sayesndeee ....
canım herşeyin bir zamanı var iyice alıştıktan sonra dene olmazsa tekrar sür ama kendine şans tanı.
kızlar ben uyuşturucu krem hiç kullanmadım şimdiye kadar
sizce kullansam tamamını almak daha da kolaylaşır mı
cnm hepsının nedeni kasman kastıgın için zorlanıyorsun ayagını kapamayacgın sekılde bır yerlere yapıstır:)))idrar bende olmuyordu amabi çok kısıde oluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?