Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tşk ederim :) umarım burdaki herkes yenerde , bizde yeni gelenlere yardımcı oluruz :)))

içeride sanki bişey sarıyo orayı tamamda çıkarken sanki yapışıyo sanırım oda jeliin içerde kurumasından kaynaklanıyo, içerde çok kalınca çıkışı zor oluyor

canım ilişkide de p.. çıkarken sanki yapışmış gibi çıkıyor jelden dolayı değil oranın yapısıyla alakalı kavrıyor ama korkacak birşey değil, zor bişey değil zamanla böyle bir şey hissetmiyosun bile.

canım ben de öyle düşünüyordum. o kalın aparat girdi mi çıkmazsa diyordum. bunlar hep kulaktan kulağa geçen yanlış bilgiler yüzünden. jel kullan ve yavaş yavaş ıkınarak aparatı itmeye çalış. merak etme onu da başaracaksın.

yendiğinize çok sevindim :))) yenenleri duyunca acayip motive oluyorum , darısı bize

canım 3-4 cm girmiş bu bile kar sayılır moral bozmak yok yeniden dene zaten hep bu heves kalmaması yüzünden uzayıp gidiyor
onun için azimli olmak gerekiyor.

yenicem bunu yeniceeeeeemmmm
Allahın izniyle tamamını alıcam içime

tşk ederim :) umarım burdaki herkes yenerde , bizde yeni gelenlere yardımcı oluruz :)))

inşaAllah ya inşaAllah

canım anestolü yavaş yavaş bırak kendi ıslaklığıyla dene daha kolay oluyor.

canım azalttım baya anestolü ama onsuzda yenemezdim inan. iyi ki söylediniz bana burda. hemen gittim aldım ertesi gün yendim. yavaş yavaş azaltıyorum tamamen alışana kadar. ama kayganlaştırıcıyı nasıl bırakacam bilmiyorum

sana komplo kuruyo gıbı olmusuzorayı da ıhmal etme bızlerıde dusunceli arkadasım:))))

yenicem bunu yeniceeeeeemmmm
Allahın izniyle tamamını alıcam içime

inşaAllah ya inşaAllah

canım böyle işte, buraya her gelen acaba ben o günleri görecek miyim? diyordu ben de onlardan biriyim, parmak mı? aparat mı?ıyyy iğrenç diyordu ki herkes yaptı herkes yendi sen de yeneceksin hem şanslısın daha yolun başında burdasın ve çok yol katettin.

canım herşeyin bir zamanı var iyice alıştıktan sonra dene olmazsa tekrar sür ama kendine şans tanı.

cnm hepsının nedeni kasman kastıgın için zorlanıyorsun ayagını kapamayacgın sekılde bır yerlere yapıstır:)))idrar bende olmuyordu amabi çok kısıde oluyor cnm

ooffofff okuorum tecrübelerii bende yapıcam biliorumm..yaşannlar benmle aynı heppp...yapıcam inanıorummmmmmm...cesarettt...bnde enn yakın zmnda oraya gelipp kızlarrrr yaptımm dicemmmm..tabikide sizlerin sayesndeee ....

canım sen kafanda bıtırmıssın bu cok guzel bırsey ben sana soylım senin nerden baksan bi 10 gunun var duzenlı egzersız yaparsan...

kızlar ben uyuşturucu krem hiç kullanmadım şimdiye kadar
sizce kullansam tamamını almak daha da kolaylaşır mı

canım yenmek için her yol mübah diyorum, dene bişey kaybetmezsin çoğumuz aparata sürüp içimizde bekletip öyle p... denedik, sadece sonrasında bağımlı kalmamak gerekiyor ben ilk 3 denemeden sonra bıraktım jelle devam ettim sonra jeli de bıraktım.

cnm hepsının nedeni kasman kastıgın için zorlanıyorsun ayagını kapamayacgın sekılde bır yerlere yapıstır:)))idrar bende olmuyordu amabi çok kısıde oluyor cnm

canım hoşgeldin ; bu arada birazönce tekrar denedim oldu yarın bir kademe daha inşallah, bu arada sana ne dicem benim denediğimin boyu az 6-7 cm desek 5 cm giriyordur ben şimdi buna alıştım ya daha uzun bişey girse olurmu acaba hep kısada deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…