Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm aramıza hoşgeldin. sen büyük kısmı atlatmıkşsın p..s almışsın biraz egz.le olucak bu iş .beyaz bakkal mumu al cnm. bide ultrason jeli alabilirsin medikallerde satılıyor büyük şişe ve fiyatı 4 , 5 tl bişey. kolay gelsin cnm..

alıştırma kısmını hiç okumamıştım burda, gözden mi kaçırdım acaba.. ben ultrson jelini sürüp doğrudan denedim... alıştırınca daha mı rahat oluyo??

Nursenacım
Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar
topiğine takıl sende
bizde geliriz inşallah

evett nursena sen gıt bıze yer ayır olurmu:))))

ya gidiyim de yarışmayı siz kazanın benim öğrencilerin ne olacak önce onları bir taze gelin yapıyım da sonra mydanı size bırakırım kı
canım oraya kendim için takılırım ama buraya başkaları için takılıyorum.

p..s denemesine uzun bir ara vermiştik
bu akşam denedik, 3-4 cm girer gibi oldu ama yine devamını getiremeik
eşim çok yorgun geldi eve, benim de kafam dolu
sanırım bunun da etkisi oldu biraz
ama olmayınca hiç hevesim kalmıyo
yine kastım kendimi işte

Allah razı olsun canım ya burda birbirimize verdiğimiz desteği kimse veremiyo
ancak yaşayan biliyo çünkü bunu

canım 3-4 cm girmiş bu bile kar sayılır moral bozmak yok yeniden dene zaten hep bu heves kalmaması yüzünden uzayıp gidiyor
onun için azimli olmak gerekiyor.

ya arkadaşlar ben içime sokarken ilk girişte çok zorlanıyorum neyse girdikten sonra yavaş yavaş itiyorum ama bu sırada acayip idrarım geliyo sizdede oluyormuydu bu bide çıkarırken çok zor çıkıyo bide daha çok ince aparattayım ben kalınlaşsa içimden çıkmaz ya

ooffofff okuorum tecrübelerii bende yapıcam biliorumm..yaşannlar benmle aynı heppp...yapıcam inanıorummmmmmm...cesarettt...bnde enn yakın zmnda oraya gelipp kızlarrrr yaptımm dicemmmm..tabikide sizlerin sayesndeee ....

canım inan hepimizde oldu o idrar hissi hatta p... denemesinin yarısında lavaboya koşuyordum sonra devam ediyordum, canım hep söylüyoruz ora ne girerse onu sarmalıyor öyle bir yapısı var, yani kalını da alır ama korkma kimsenin içinde kalmıyor çıkıyor.

ooffofff okuorum tecrübelerii bende yapıcam biliorumm..yaşannlar benmle aynı heppp...yapıcam inanıorummmmmmm...cesarettt...bnde enn yakın zmnda oraya gelipp kızlarrrr yaptımm dicemmmm..tabikide sizlerin sayesndeee ....

canım hoşgeldin :)) burdan ayrılma herkes yardımcı olur ,sen zaten bir kısım ilerdesin bizden ,inşallah biranönce tamamen kurtulursun

alıştırma kısmını hiç okumamıştım burda, gözden mi kaçırdım acaba.. ben ultrson jelini sürüp doğrudan denedim... alıştırınca daha mı rahat oluyo??

alıştırma derken canım biraz uyarıp denersen kendi ıslaklığıyla daha kolay oluyor, hatta bütün kızlar gelen sıvıyı enfeksiyon zannediyor ama o kendi kayganlaştırıcı sıvımız.

selam kızlar nasılsınız bakalım? koçlar ve öğrencileri fikri güzel olmuş. ben de yardımcı olmak isterim yeni gelenlere. Uzun süre bu sayfaları okuyup bir cesaretle egzersizlere başladım ve 1 ayda yendim. ihmal etmeyin çalışmaları

içeride sanki bişey sarıyo orayı tamamda çıkarken sanki yapışıyo sanırım oda jeliin içerde kurumasından kaynaklanıyo, içerde çok kalınca çıkışı zor oluyor

benim koçum burda yok sen yardımcı olurmusun

canım sadece koçlar ilgilenecek biz yardımcı olmayacağız diye birşey yok, biz latife olsun diye yarışma falan diyoruz benim öğrenciler falan diyoruz ama kendi adıma söyleyim şuan kim vajiyi yenerse çok sevineceğim burdaki herkes muhatabım ha kızlar özel olarak ilgilenelim gaza getirelim diye öyle birşey yaptılar ama lütfen yanlış anlaşılmasın koçum yok ben kime danışayım yok o an kim varsa yardımcı olacak bunun için burdayız.

anestol kullandığımda oluyor bende idrar hissi. kendimi zor atıyorum lavaboya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…