- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.661
ayy ööle iisiniz ööle insanın halinden anlıosunz ki anlatamammmmm.....gerçekten hepinize ayrı ayrı çok teşekkr ederimm...sevgili koçumm yrn alıorum mum ama hangi boy alym yani nasıl bişey olsunn boyu??kendimi serbest bırakıp yapıcam yrn popoya doğruu...inşallah yapabilirimmm...açılır biraz zamanla diimi??snrada kolay olur gerisi herhaldeee???şööle dediğin gibi bi akıpp gitseeeee :)))
kıslaaar bugün reglim bitti geri sarar die çok korkmuştum ama çok şükür aparat 10 cm yaptım..nasıl sevindim anlatamam. ya bi de hani başta kendimizi alıştırmak için o bölgeyi okşuyoruz falan ya(ay açık yazdım kusura bakmayın)ben öle çok zevke gelmeden yapıyorum egzersizimi demekki eşimle yaparken bi de önsevişme olup hazır hale gelsem ohhhoooooo daha kolay olur heralde dimi??ay çok mutluyum belinayım tatlım bak ilk yenen olurum demiyorum ama ilk yenenlerden olucam inşşş.bu akşam yine yapıcam egz.ben de koç olucam hehe makamımı yükselticem hırsı yaptım
benim koçum nerdeeeeeeeee..moral istyrummmm kızlarrrrrrrrrr
Nursenacım
Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar
topiğine takıl sende
bizde geliriz inşallah
evett nursena sen gıt bıze yer ayır olurmu:))))
ya gidiyim de yarışmayı siz kazanınbenim öğrencilerin ne olacak önce onları bir taze gelin yapıyım da sonra mydanı size bırakırım kı
canım oraya kendim için takılırım ama buraya başkaları için takılıyorum.
p..s denemesine uzun bir ara vermiştik
bu akşam denedik, 3-4 cm girer gibi oldu ama yine devamını getiremeik
eşim çok yorgun geldi eve, benim de kafam dolu
sanırım bunun da etkisi oldu biraz
ama olmayınca hiç hevesim kalmıyo
yine kastım kendimi işte
ya arkadaşlar ben içime sokarken ilk girişte çok zorlanıyorum neyse girdikten sonra yavaş yavaş itiyorum ama bu sırada acayip idrarım geliyo sizdede oluyormuydu bu bide çıkarırken çok zor çıkıyo bide daha çok ince aparattayım ben kalınlaşsa içimden çıkmaz ya
ooffofff okuorum tecrübelerii bende yapıcam biliorumm..yaşannlar benmle aynı heppp...yapıcam inanıorummmmmmm...cesarettt...bnde enn yakın zmnda oraya gelipp kızlarrrr yaptımm dicemmmm..tabikide sizlerin sayesndeee ....
alıştırma kısmını hiç okumamıştım burda, gözden mi kaçırdım acaba.. ben ultrson jelini sürüp doğrudan denedim... alıştırınca daha mı rahat oluyo??
canım inan hepimizde oldu o idrar hissi hatta p... denemesinin yarısında lavaboya koşuyordum sonra devam ediyordum, canım hep söylüyoruz ora ne girerse onu sarmalıyor öyle bir yapısı var, yani kalını da alır ama korkma kimsenin içinde kalmıyor çıkıyor.
benim koçum burda yok sen yardımcı olurmusun
canım inan hepimizde oldu o idrar hissi hatta p... denemesinin yarısında lavaboya koşuyordum sonra devam ediyordum, canım hep söylüyoruz ora ne girerse onu sarmalıyor öyle bir yapısı var, yani kalını da alır ama korkma kimsenin içinde kalmıyor çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?