Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya bazıları direk mumla başlıyo ya ben kendimi çok geride kalmıyorum dimi bendemi bir anormallik var herkes mumda

hayır cnm sen bıraz hassassın iyi ilerliyorsun boyle boyle yenıceksın biraz daha alışsın vajı oyle mum a gecersın cnm hayalkırklıgına ugrayıp egzrsızlerden sogumanı ıstemem ama bugunde soylemıstım kucukpasta mumları onlarlada dene yavas yavas acele etme cnm...

alıştırma kısmını hiç okumamıştım burda, gözden mi kaçırdım acaba.. ben ultrson jelini sürüp doğrudan denedim... alıştırınca daha mı rahat oluyo??

canım üst kısmı yani klitorisi biraz okşuyosun tam olarak zevke gelmiyosun tabi ama biraz hazırlıyo seni.bu da vajinin biraz açılmasını sağlıyo.nasıl ki önsevişme yaparken amaç kendini ilişkiye hazırlamaksa bu da onun gibi.tabi ben bi an önce egzersize başlamak için o kısma pek önem vermiyorum.sen direk mi yapıyosun??

ozamn ben kullanmıyım birdaha ,aslında sanki o beni rahatlatıyordu ama psikolojik demek ki

canım kendini biraz hazırla.zor girmesinin sebebi kendini kasıyosundur ya da açıyı tutturamıyosundur.alıştıktan sonra nasıl giricek görüceksin.illa içeri çok sokmana gerek yok önemli olan girişin genişlemesi yani zarın.içinde beklet mümkün olduğunca.çıkarırken aynı his bana da oluyo canım sanki vajim dışarı fırlicakmış gibi ama o da snırım vajinin hareketinden oluyo.bugün daha rahattım ben kendini kasmayı bırakınca o da geçicek hiç çıkmaz olur mu canım vaji onu dışarı atıyo zaten

hadi ya p..s te de oluyo mu aynı sorun??ben sadece aparatta oluyo sanıyodum ama kasmaktan oluyomuş bugün sanırım rahattım baktım vajim dışarı çıkıcakmış gibi olmadı.

ya ben bugün çok sordum ama bu açı meselesi nedir biraz girdikten sonra popo yönüne doğru itiyorum çok acıyo gitmiyo bende bacaklarımı biraz karnıma doğru çekiyorum ilerliyo anlamadım ya nerde yanlış yapıyorum yarım saatte 5 cm şeyi anca alabiliyorum

ben egzersize yeni başladım zaten, ilk gün kulak çöpü, ikinci gün de işaret parmağı ve mum aldım... sadece ultrason jeli sürdüm mum ve vaj...ya sonra ilerletmeye çalıştım... ama dedğinizi yapmak daha mantıklı, en azından daha kolay olur..

canım ya bazıları direk mumla başlıyo ya ben kendimi çok geride kalmıyorum dimi bendemi bir anormallik var herkes mumda

hayatım herkesin yapısı farklı sen başkalarını düşünme maksat vajini tahriş etmeden,alıştırarak ve o güven duygusunu oluşturarak ilerlemek.ben de serçe parmaktan başlamıştım kalınlığını ve uzunluğunu sen düşün...yavaş yavaş ilerlesen bile 1 bilemedin 2 haftada çözersin.tabi düzenli egzersizle sen başkalarına takılmayı bırak.yavaş ve emin adımlarla ilerle benim gibi:)

canım aslında ben de bilmiyorum girmeyince biraz sağ sol yapıyorum gidiyo.ama tam vaji girişine yerleştirdiğinden emin ol.aynaya bak yerleştiriken sonrası acımaz.ya da biraz kalın geldiyse aparatın,vajinin çevresi acır bende olduğu gibi o da biraz bekletince geçer.

arkadaşlar ben vajiye bakmadan yerleştiriyorum 5 cm kadar ilerliyorum sonra sanki bir duvara çarpıyorum ve idrarım geliyo acaba idrar kesesi falanmı o canım yanıyo popo yönüne itsemde 5 cm den sonra gitmiyo nerde yanlış yapıyorum

kızlarr ben az önce kötü bişey yaptımm..yrn muma başlycaktım ama tecrübeler kısmını okuyunca bana bi cesaret geldi nedense...eşime hadi denyelm dedm.emla fln sürmedim sadeece kayganlaştırıcı sürüdük..ama olmadııııııııııııı..hiç girmedii..ıkınıyorum nefes alıorumm ııı ıhh olmuo hiç girmediii..küçücük gibi gelio başı bile girmio...çok acıo hemen çekiourm...napıcam ben yaa bıktımmmmmmmmmmmmmm

canım açı meselesinde sıkıntın varmış sanırım
bence ayna karşısında yaparsan egzersizini çok rahat okursun,vajinin yönünü daha iyi kavrarsın ve kafanda netleşir
canım ilk girişte yere paralel olarak giriyoruz aparatı sonra popo yönüne eğimli olarak ilerletiyoruz
duvar dediğin yeri hepimiz yaşadık,canım o esnada sakın çıkarma nefes alıp vererek ve sağa sola oynatarak aparatını kendini rahatlat,kafanı dağıt biraz mesela tv seyrederken yapmanı çok tavsiye ederim,insanın aklı tvye takılıyo kasılman da o esnada gidiyo ondan sonrası da cuk diye sonuna kadar gidiyodu benim aparatım
rahatladıktan sonra da ıkınarak aparatını ittirmeye çalış ama yavaş yavaş acele etmeden gene mi takıldın bi yere aynı rahatlama yöntemlerini gene yap,bu işte biraz da sabır gerekiyo,yani yavaş yavaş ,aparatı ya da parmağı hiç çıkarmadan ilerletmek
bir de bu dediklerimi dene canım istersen,ben çok faydasını görmüştüm
umarım sana da faydalı olur

canım vajinin çevresinden ziyade ucu biryere çarpıyo ve acıyo çokmu itiyorum bu konuda bilgisi olan yokmuuuuuuuuuuuuuu?

yazdıklarını aynen uygulamaya çalıştım ama beceremedim neyse sabırla denicem canım çoook teşk ederim:)))

cnm sen yeni geldin sanırım,egzersizlere de yeni başlıycaksın anladığım kadarıyla
biraz acele etmişsin,canım bu işte egzersizleri düzenli ve sık yapmak kadar sabırlı olmak da çok önemli
haklısın bir an önce bitsin istiyosun seni anlıyorum ama canım biraz daha sabır
egzerszilerini aşama aşama kalınlaştırarak yaparsan senin için çok daha kolay olur
vaji doktorları bile egzersizleriniz bitmeden sakın penis denemeyin diyolar
çünkü moral gidiyo,insanın hevesi kaçıyo
canım sen bu geceyi unut,yaşanmamış farzet
yarın yeni bi gün,egzersizlerine başla hergün biraz daha kalınlaştırarak yap,bir sonraki kalın aparata bir öncekini iyice rahat alıncaya kadar geçme
ben penis boyutundaki aparatı yenmeden önce tam 5 gün boyunca denedim ve günde iki kez yarımşar saat
kendimi iyice hazır hissettikten sonra penis denemesine geçtim ve ilk seferde sorunsuz başardım
canım sen de acele etme nolur,sabır ve düzenli ,sık egzersiz.
hiç moralini de bozma

yazdıklarını aynen uygulamaya çalıştım ama beceremedim neyse sabırla denicem canım çoook teşk ederim:)))

canını hiç sıkma,bugün olmaz, yarın bugün denediğinden daha kalın bi aparatı bile kolayca alırsın
sen bile inanamazsın
bazı günler beynimiz böyle oyunlar oynuyo bize maalesef
bir de geçmişi tam okuyamadım ama şöyle bi göz atmıştım senin moralin bozuktu sanırsam
moral de çok önemli canım,moralin bozukken kendni hiç zorlama
kafana da hiç takma,yarın yeni bi gün ve yeni bi başlangıç yap kendine
sabırla ve azimle sen bunun üstesinden gelirsin
yeterki sen kendine inan
ve tavsiye ettiğim yöntemleri de tekrar denemeye çalış,mutlaka faydasını görürsün
dualarım seninle...

o esnada ıkınmayı mutlaka yap ve ıkındıkça da yavaş yavaş ittir,ıkınırken de nefes ver.

tamam canım tekrar deneme yapacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…