- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.701
peki kayganlaştırıcının hamileliğe engeli olur mu biliyor musun?
canım yenmek için her yol mübah diyorum, dene bişey kaybetmezsin çoğumuz aparata sürüp içimizde bekletip öyle p... denedik, sadece sonrasında bağımlı kalmamak gerekiyor ben ilk 3 denemeden sonra bıraktım jelle devam ettim sonra jeli de bıraktım.
selam kızlarrr...
peki kayganlaştırıcının hamileliğe engeli olur mu biliyor musun?
canım hoşgeldin ; bu arada birazönce tekrar denedim oldu yarın bir kademe daha inşallah, bu arada sana ne dicem benim denediğimin boyu az 6-7 cm desek 5 cm giriyordur ben şimdi buna alıştım ya daha uzun bişey girse olurmu acaba hep kısada deniyorum
anestol alıp bir de öyle deneyeym yarın inş
canım arkadaşa doktor kullanma demiş ama bilmiyorum hamilelikte kullanılıyor ama hamile kalmaya engel mi bilmiyorum ama jelle deneyip hamile kalanlar var, önsevişmeyi uzun tut daha çok ıslaklık oluyor sonrasında dene.
hoşgeldin canım var mı gelişme, bayağı ilerledin hadi bakalım tez zamanda sonuç alırsın inşallah.
bunu duyduğuma sevindim doğrusu.kesinlikle olmaz hayatım
yaa ayıptır soylemesı biraz önce eşimle denedik ben jele baya alısmısım ne yapıcm bılmıyorum bugun mınelcetınle konustum anlattı bana ama olmadı maalesef jelle oldu...
yaa ayıptır soylemesı biraz önce eşimle denedik ben jele baya alısmısım ne yapıcm bılmıyorum bugun mınelcetınle konustum anlattı bana ama olmadı maalesef jelle oldu...
hoşbulduk cnm. mumu alıyorum artık 7 cm en. sabahta yaptım.yarına misafirim var oyüzden bugün tekrar deneyemedim. ama artık başaracağımı biliyorum az kaldı :)
alıştırma derken canım biraz uyarıp denersen kendi ıslaklığıyla daha kolay oluyor, hatta bütün kızlar gelen sıvıyı enfeksiyon zannediyor ama o kendi kayganlaştırıcı sıvımız.
arkadaşlar ben anestol yerine fito kullanıyorum olur dimi ? birz önce sordum ama kimse bişey yazmadı , bilen varmı
arkadaşlar ben anestol yerine fito kullanıyorum olur dimi ? birz önce sordum ama kimse bişey yazmadı , bilen varmı
ooo maşallah iyi gidiyorsun. ben 9 cm. de yenmiştim. 10 cm olunca yenerim belki diyordum öncesinde yendim. az kalmış senin de.
canım ben jelin zararı olduğunu düşünmüyorum kendini tamamen rahat hissedene kadar dene yavaş yavaş bırak çok kafaya takma sadece vajililer kullanmıyor yeteri kadar ıslaklık olmayan herkes kullanıyor.
canım aynen dedıklerını bende ve bır cok arkadasta yasadıya arkadaşlar ben içime sokarken ilk girişte çok zorlanıyorum neyse girdikten sonra yavaş yavaş itiyorum ama bu sırada acayip idrarım geliyo sizdede oluyormuydu bu bide çıkarırken çok zor çıkıyo bide daha çok ince aparattayım ben kalınlaşsa içimden çıkmaz ya
evet kızlar sen benı yok bunu anlayın lutfencanım sadece koçlar ilgilenecek biz yardımcı olmayacağız diye birşey yok, biz latife olsun diye yarışma falan diyoruz benim öğrenciler falan diyoruz ama kendi adıma söyleyim şuan kim vajiyi yenerse çok sevineceğim burdaki herkes muhatabım ha kızlar özel olarak ilgilenelim gaza getirelim diye öyle birşey yaptılar ama lütfen yanlış anlaşılmasın koçum yok ben kime danışayım yok o an kim varsa yardımcı olacak bunun için burdayız.
sakın kullanma onsuz yenmeye calıs canım ona bagımlı kalıp ılerde bırakman zor olabılır belkıkızlar ben uyuşturucu krem hiç kullanmadım şimdiye kadar
sizce kullansam tamamını almak daha da kolaylaşır mı
ben hiç anestol kullanmıyorum lakin fito krem ile jeli karıştırıp yapıyorum , fito nun bir sakıncası yoktur sanırım , kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?