Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki kayganlaştırıcının hamileliğe engeli olur mu biliyor musun?

canım arkadaşa doktor kullanma demiş ama bilmiyorum hamilelikte kullanılıyor ama hamile kalmaya engel mi bilmiyorum ama jelle deneyip hamile kalanlar var, önsevişmeyi uzun tut daha çok ıslaklık oluyor sonrasında dene.

anestol alıp bir de öyle deneyeym yarın inş

hosbulduk cnm dene dene her denemen bıraz daha guven vericek sana...cnm uzunlugu hiç dusunme bile o en kolayı uzunlukta sorunun olmaz cnm en e alışman lazım....

canım arkadaşa doktor kullanma demiş ama bilmiyorum hamilelikte kullanılıyor ama hamile kalmaya engel mi bilmiyorum ama jelle deneyip hamile kalanlar var, önsevişmeyi uzun tut daha çok ıslaklık oluyor sonrasında dene.

yaa ayıptır soylemesı biraz önce eşimle denedik ben jele baya alısmısım ne yapıcm bılmıyorum bugun mınelcetınle konustum anlattı bana ama olmadı maalesef jelle oldu...

kesinlikle olmaz hayatım
bunu duyduğuma sevindim doğrusu.
yaa ayıptır soylemesı biraz önce eşimle denedik ben jele baya alısmısım ne yapıcm bılmıyorum bugun mınelcetınle konustum anlattı bana ama olmadı maalesef jelle oldu...

ben de ben de. hatta eşim bile alıştı. ama doğallığa alışmam lazım biliyorum. zamanla o da olur inşallah.

canım ben jelin zararı olduğunu düşünmüyorum kendini tamamen rahat hissedene kadar dene yavaş yavaş bırak çok kafaya takma sadece vajililer kullanmıyor yeteri kadar ıslaklık olmayan herkes kullanıyor.

canım ben jelin zararı olduğunu düşünmüyorum kendini tamamen rahat hissedene kadar dene yavaş yavaş bırak çok kafaya takma sadece vajililer kullanmıyor yeteri kadar ıslaklık olmayan herkes kullanıyor.

ne bilim cnm yaa doktor oyle soyledi kötu oluyo insan bırakmak ta istiyorum ozellıkle ultrason jelını sordum ona da hayır dedi...

canım aynen dedıklerını bende ve bır cok arkadasta yasadı
idrar hıssı yanma hıssı cıkarırken zor cıkıyor gıbı ınan bunlar gecıcek zamanla rahatla aparat kalınlasınca kotu bısey olmıcak

evet kızlar sen benı yok bunu anlayın lutfen
yeterkı herkes kurtulsun amac bu .

kızlar ben uyuşturucu krem hiç kullanmadım şimdiye kadar
sizce kullansam tamamını almak daha da kolaylaşır mı
sakın kullanma onsuz yenmeye calıs canım ona bagımlı kalıp ılerde bırakman zor olabılır belkı

ben hiç anestol kullanmıyorum lakin fito krem ile jeli karıştırıp yapıyorum , fito nun bir sakıncası yoktur sanırım , kullanan varmı?

canım fıto kremı vajının içine surulmez o tahrısler ıcın verılen krem ben bıle sadece tahrıs olan yere mınnacık suruyorum
jelı sadece vajı ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…