Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

beni sizlerden daha ii anlayan başkaa kmmse olamazzz..evet çook acele davranıorum..hemen artık olsun dyorum..üzülüorum,sıkılıorum..elimde değil
benm açılması gerek sanırım biraz..ne kadar ıkınsamda nefes alıp versemde olmuo girmio yaaa..bıraktım bnde gittim duş aldım...yrn mum egzersizlerine başlycam belki açılır biraz snrada girer..valla kendimi düşünmyrm eşimi düşünyrm sadece...ben sayfaları hiiç kapamıorum heran okuyorum herkezii..allah yardımız olsunnn...siz başaran ve bize yol gösteren arkadaşlarımızıda başmzdan eksik etmesin :)))

canım ben ve benim gibi bir kaç arkadaşın 1 hafta ileri atmıştı yendikten sonra.ama yinede test yap istersen.

hmmm canım test 2 haftada belli olmuyormu canım :Sen azından adet gününü 10 gün geçicez galiba

cnm ilk aylar boyle duzensızlık olabılıyormus

hmmm bende ağrı oluyo canım ya nerdeyse 1 haftadır adet ağrısı gibi ama gelmiyor bazende byle kasılma gibi oluyor :S

herkeste oluyor bu ılk aylarda bende 4 5 gun gecıkmıstı

hmmmm bakalım bir kaçgün daha gelmezse test yapcam canım pek gelcekmiş gibide durmuyor ama :)

evet canım buraya gelmen çok güzel,ben de öyle egzersiz yapmadan önce mutlaka buraya girer okurdum yazardım,dopingimi alıp öyle yapardım egzersizimi,sen de buralardan ayrılma canım,biz hep yanındayız
ama senden ricam ,nolur biraz sabır,emek olmayınca da yemek de yenmiyo biliyosun
o yüzden biraz emek vercez canım,sonrasında da karşılığını alcaz
o yüzden yarın güzelce egzersizlerine başla,bak nasıl mutlu olacaksın ilerlediğini görünce
dualarım seninle...

canım hoşgeldin,seni hatırlıyorum egzersize ilk başladığım zamanlardan
sanırım konuşmadık senle ama,nerelerdesin canım naptın gelişme var mı?

canım henüz egzersize başlamadıysan ilk parmakla başla istersen ben öyle yaptım ilk parmakla yaptım sonra 2 parmağa geçince mumla devam ettim ama egzersiz yapmadan önce vajini incele aynayla ıkın aynanın karşısında deliğin acıldığını görceksin sonra kendini uyar gevşet braz zvk aldıktan sonra daha rahat oluyor egzersiz :)ben parmağımla yaptığım zamanda mumla yaptığım zamanda eldivenin başparmağına geçirip kayganlaştırıcı sürüyordum bazı arkadaşalrda przrvtfle yapıorlar sen hangisini istiyorsan onla yap :)

canımmm çok çok teşekkr ederim ööle samimisnz kii...insan daha hırslanıo size güzel haberler vermek için...bnm umudum var inanıorum yapıcağıma sadece cesaretim yokkkk...byle olunca evden adım atmak istemyrm...4 gün evden çıkmadım dha bgn bi çıkıyım dedm..içimden hiçbieşy gelmio..hiçbişey haketmyrm gibi gelio bana((nyse geçicek herhaldeeeee..bnde sizler gibi yardımcı olucam herkeseee....

canım burda ki arkadaşalrın hepsi bende dahil olmak üzere aynı duyguları yaşadık bizi bizden başkası anlayamaz :)öncelikle şunu kafana koy birincisi bu psikolojik bişey ikincisi kesinlikle geçici ve bizim elimizde :)bizim ihtiyacımız olan şey moral ve egzersiz moralzaten burda mevcut egzersizinizide düzenli yaparsanız 1 haftaya tamamsınız :)istersen senin koçun olabilirim koçun yoksa :)

cnm sen de demişsin ya bizi bizden başka kimse anlayamaz
her birimiz aynı şeyleri yaşadık maalesef
ben yendim ya herkes yensin istiyorum
bu öyle tuhaf bi illetki,tamamen beynimizle alakalı,yani bu hastalıkta şunu anladım ben
insanın kendiyle savaşmasından mücadele etmesinden daha zor bişey yokmuş hayatta
ama bi kere inandı mı insan kendine,inan gerisi çorap söküğü gibi geliyo,sen bile inanamıyosun
kendine gerçekten inan,cesaretin de gelir mutlaka
bu çözümsüz bişeyd eğil,doktorlar da söylüyo % 100 başarı diye
ki ben sağlık sektöründeyim,hiçbir hastalıkta % 100 tedavi başarısı yoktur
bir de bu açıdan bak...

ben aynasız asla bır kere bıle egsersız yapamamıstım bu yonden tebrık ederım senı .idrar gelmesı olabılır o hepımızde oldu demıstık canım bunu sana
içeriye girdiğin zaman asağı popoya doğru devam edıceksın ve bol bol tıkandıgın yerde ıkın
ben hep ıkınırken ılerledım rahatca alabıldım

canım bıranonce kurutlmak ıstıyorsun ama kendını hazır hıssetmeden o bolgeye bırsey gırıcegını algılamadan
malesef beynın onu yonetıp kapatıyor egsersız ıle bu korkuları yenınce o kapı acılcak canım

ah senı nasılda anlıyoruz bır hafta dısarı cıkmaz kımseyı aramazdım .. zamana bırak herseyı bugunler gecıcek buna odaklan..

benım öğrencıler yok akuamarın ne yaptın canım gelırsın dıye ara ara baktım yoksun ?
neyse yarın umaırm karsılasırız herkese iyi geceler..

bilmiorum ki canım ya 8 gün oldu yeneli ama adetim geçikti bukadar kısa zamanda hamile kalınırmı :S:S

canım zor biraz ,çünkü ovulasyon dönemini de geçirmişsin
yenince gecikmeler oluyo,bende de tam tersi oldu mesela,her zaman gününde olurdu şimdi 3-4 gün öncesinden geliyo
ama tabi allah büyük ,hiç belli olmaz,sen bence bi test yap yarın,netleşsin...

canım bende bukadar kısa sürede olmaz diorum ama birkaçgün daha gelmzse yapcam test belkide yarın yaparım dayanamam :)

bugüne karar vermiştim yapalı diye sonuçç olmadııı.güzel güzel film izledik sora ben yatağa geçtim egz. yaptım.eşime hadi gel dedim oda müzik falan açtı.önce biraz sevişme falan tam yapçaz.benim delik olmuş küçücük.kasıldım.ağlamaya başladım.eşimde psikolojik olmuş yazık çok afedersinz kalkmıyo.ben diyorum aynaya bakmadan deliği görmeden alamam....diyerek eşim direk ben artık çocukistyrm yaaa.tmm ben boşalıyım zaten baya bi içeri gitçek bizi boşverelim barişu laflar bitsin belkiolurya çocuk olur dedik.belkiçoğunuz gülcek veya tepki vercek ama bu çaresizlikk of allahım bittiğim andı tmm dedim o boşaldı bende kulak çubuğu aparat falan yardımıyla içime ittim biraz bekledim.belki sonu komik olur..belkide hiç belli olmaz...ümit işte yaaa...hepimiz çaresiz değilmiyiz sizde böle saçmalıklar düşünmüyomusunuz...ben olsunda nasıl olursa olsun artık bitsin ağlamak istemiyorum diyenlerdenim.bu benm görüşüm.içimdende hiç egz.yapmak gelmiyo.okoca şeyi alabiliyorum eşimn ölçüsünede geldim ama adam yanıma geldiğinde herşey başa sardı.benim kafamda bitmemişki bu illet.bayram seyran özel günler kimin umrunda hayallerim bitti hiç zevk almıyorum.hiç sorunlarımız yokmuş gb hiç olmayacak şeyi ben yaptım kendime.

uyumadan bıdaha bakayım dedım ıyıkı bakmısım topiğe
canım benım ne gülmesı bızıde aglatıcaksın ya ..
anlıyorum senı caresızlığı hıssettıklerını ama sunu sende ıyı bılıyorsun yenmeden hamıle kalman
kı uzak bır ıhtımal korkuların varken cok rısklı vajınusmus erteleme hastalıgı
ve bebek olursa bahanen o olup hep ertelıcen ..
esının bu yoldan hamıle kalmanı ıstemesı bıle senı ne kadar sevdıgını deger verdıgını gosterır onu takdır edıyorum
deneme öncesı aparatı ıcınde beklettınmı canım ?
bıraz daha hazırlanman gerek demekkı uzulme desemde uzulceksın ama yanlız degılsın yasadıklarını yasamıs kısıler var burda
ve bır cogumuzda hala yasıyor .sımdı gıt bıraz kafa dagıt gelme topıge uykun yoksa tv ac fılm ızle bırsey yap
yarın bıraz daha sakınlestıgınde konusuruz cok sukur dermanı olmıyan bırsey degıl BASARICAKSIN
kendın için eşin için Başarıcaksın inanıyorum buna unutma güneş doğmadan önce gökyüzü karanlıktır
senınde karanlığına bızlerdekı gıbı güneş doğucak ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…