- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.741
cnm sen yeni geldin sanırım,egzersizlere de yeni başlıycaksın anladığım kadarıyla
biraz acele etmişsin,canım bu işte egzersizleri düzenli ve sık yapmak kadar sabırlı olmak da çok önemli
haklısın bir an önce bitsin istiyosun seni anlıyorum ama canım biraz daha sabır
egzerszilerini aşama aşama kalınlaştırarak yaparsan senin için çok daha kolay olur
vaji doktorları bile egzersizleriniz bitmeden sakın penis denemeyin diyolar
çünkü moral gidiyo,insanın hevesi kaçıyo
canım sen bu geceyi unut,yaşanmamış farzet
yarın yeni bi gün,egzersizlerine başla hergün biraz daha kalınlaştırarak yap,bir sonraki kalın aparata bir öncekini iyice rahat alıncaya kadar geçme
ben penis boyutundaki aparatı yenmeden önce tam 5 gün boyunca denedim ve günde iki kez yarımşar saat
kendimi iyice hazır hissettikten sonra penis denemesine geçtim ve ilk seferde sorunsuz başardım
canım sen de acele etme nolur,sabır ve düzenli ,sık egzersiz.
hiç moralini de bozma
canım ben ve benim gibi bir kaç arkadaşın 1 hafta ileri atmıştı yendikten sonra.ama yinede test yap istersen.
cnm ilk aylar boyle duzensızlık olabılıyormus
herkeste oluyor bu ılk aylarda bende 4 5 gun gecıkmıstı
beni sizlerden daha ii anlayan başkaa kmmse olamazzz..evet çook acele davranıorum..hemen artık olsun dyorum..üzülüorum,sıkılıorum..elimde değil
benm açılması gerek sanırım biraz..ne kadar ıkınsamda nefes alıp versemde olmuo girmio yaaa..bıraktım bnde gittim duş aldım...yrn mum egzersizlerine başlycam belki açılır biraz snrada girer..valla kendimi düşünmyrm eşimi düşünyrm sadece...ben sayfaları hiiç kapamıorum heran okuyorum herkezii..allah yardımız olsunnn...siz başaran ve bize yol gösteren arkadaşlarımızıda başmzdan eksik etmesin :)))
beni sizlerden daha ii anlayan başkaa kmmse olamazzz..evet çook acele davranıorum..hemen artık olsun dyorum..üzülüorum,sıkılıorum..elimde değil
benm açılması gerek sanırım biraz..ne kadar ıkınsamda nefes alıp versemde olmuo girmio yaaa..bıraktım bnde gittim duş aldım...yrn mum egzersizlerine başlycam belki açılır biraz snrada girer..valla kendimi düşünmyrm eşimi düşünyrm sadece...ben sayfaları hiiç kapamıorum heran okuyorum herkezii..allah yardımız olsunnn...siz başaran ve bize yol gösteren arkadaşlarımızıda başmzdan eksik etmesin :)))
herkese hayırlı geceler :)))
hayırdır canım,geçmişi tam okuyamadım ama hamilelik mi var,şüpheleniyosun sanırım
ne kadar gecikti,hadi bakalım hayırlısı inşallah
canımmm çok çok teşekkr ederim ööle samimisnz kii...insan daha hırslanıo size güzel haberler vermek için...bnm umudum var inanıorum yapıcağıma sadece cesaretim yokkkk...byle olunca evden adım atmak istemyrm...4 gün evden çıkmadım dha bgn bi çıkıyım dedm..içimden hiçbieşy gelmio..hiçbişey haketmyrm gibi gelio bana((nyse geçicek herhaldeeeee..bnde sizler gibi yardımcı olucam herkeseee....
canımmm çok çok teşekkr ederim ööle samimisnz kii...insan daha hırslanıo size güzel haberler vermek için...bnm umudum var inanıorum yapıcağıma sadece cesaretim yokkkk...byle olunca evden adım atmak istemyrm...4 gün evden çıkmadım dha bgn bi çıkıyım dedm..içimden hiçbieşy gelmio..hiçbişey haketmyrm gibi gelio bana((nyse geçicek herhaldeeeee..bnde sizler gibi yardımcı olucam herkeseee....
arkadaşlar ben vajiye bakmadan yerleştiriyorum 5 cm kadar ilerliyorum sonra sanki bir duvara çarpıyorum ve idrarım geliyo acaba idrar kesesi falanmı o canım yanıyo popo yönüne itsemde 5 cm den sonra gitmiyo nerde yanlış yapıyorum
canım bıranonce kurutlmak ıstıyorsun ama kendını hazır hıssetmeden o bolgeye bırsey gırıcegını algılamadankızlarr ben az önce kötü bişey yaptımm..yrn muma başlycaktım ama tecrübeler kısmını okuyunca bana bi cesaret geldi nedense...eşime hadi denyelm dedm.emla fln sürmedim sadeece kayganlaştırıcı sürüdük..ama olmadııııııııııııı..hiç girmedii..ıkınıyorum nefes alıorumm ııı ıhh olmuo hiç girmediii..küçücük gibi gelio başı bile girmio...çok acıo hemen çekiourm...napıcam ben yaa bıktımmmmmmmmmmmmmm
bilmiorum ki canım ya 8 gün oldu yeneli ama adetim geçikti bukadar kısa zamanda hamile kalınırmı :S:S
canım zor biraz ,çünkü ovulasyon dönemini de geçirmişsin
yenince gecikmeler oluyo,bende de tam tersi oldu mesela,her zaman gününde olurdu şimdi 3-4 gün öncesinden geliyo
ama tabi allah büyük ,hiç belli olmaz,sen bence bi test yap yarın,netleşsin...
canım bende bukadar kısa sürede olmaz diorum ama birkaçgün daha gelmzse yapcam test belkide yarın yaparım dayanamam :)
yap canım bir an önce,merakta kalma
hayırlısı inşallah
ben de kaçıyorum
herkese iyigeceler...
bugüne karar vermiştim yapalı diye sonuçç olmadııı.güzel güzel film izledik sora ben yatağa geçtim egz. yaptım.eşime hadi gel dedim oda müzik falan açtı.önce biraz sevişme falan tam yapçaz.benim delik olmuş küçücük.kasıldım.ağlamaya başladım.eşimde psikolojik olmuş yazık çok afedersinz kalkmıyo.ben diyorum aynaya bakmadan deliği görmeden alamam....diyerek eşim direk ben artık çocukistyrm yaaa.tmm ben boşalıyım zaten baya bi içeri gitçek bizi boşverelim barişu laflar bitsin belkiolurya çocuk olur dedik.belkiçoğunuz gülcek veya tepki vercek ama bu çaresizlikk of allahım bittiğim andı tmm dedim o boşaldı bende kulak çubuğu aparat falan yardımıyla içime ittim biraz bekledim.belki sonu komik olur..belkide hiç belli olmaz...ümit işte yaaa...hepimiz çaresiz değilmiyiz sizde böle saçmalıklar düşünmüyomusunuz...ben olsunda nasıl olursa olsun artık bitsin ağlamak istemiyorum diyenlerdenim.bu benm görüşüm.içimdende hiç egz.yapmak gelmiyo.okoca şeyi alabiliyorum eşimn ölçüsünede geldim ama adam yanıma geldiğinde herşey başa sardı.benim kafamda bitmemişki bu illet.bayram seyran özel günler kimin umrunda hayallerim bitti hiç zevk almıyorum.hiç sorunlarımız yokmuş gb hiç olmayacak şeyi ben yaptım kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?