- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.761
bugüne karar vermiştim yapalı diye sonuçç olmadııı.güzel güzel film izledik sora ben yatağa geçtim egz. yaptım.eşime hadi gel dedim oda müzik falan açtı.önce biraz sevişme falan tam yapçaz.benim delik olmuş küçücük.kasıldım.ağlamaya başladım.eşimde psikolojik olmuş yazık çok afedersinz kalkmıyo.ben diyorum aynaya bakmadan deliği görmeden alamam....diyerek eşim direk ben artık çocukistyrm yaaa.tmm ben boşalıyım zaten baya bi içeri gitçek bizi boşverelim barişu laflar bitsin belkiolurya çocuk olur dedik.belkiçoğunuz gülcek veya tepki vercek ama bu çaresizlikk of allahım bittiğim andı tmm dedim o boşaldı bende kulak çubuğu aparat falan yardımıyla içime ittim biraz bekledim.belki sonu komik olur..belkide hiç belli olmaz...ümit işte yaaa...hepimiz çaresiz değilmiyiz sizde böle saçmalıklar düşünmüyomusunuz...ben olsunda nasıl olursa olsun artık bitsin ağlamak istemiyorum diyenlerdenim.bu benm görüşüm.içimdende hiç egz.yapmak gelmiyo.okoca şeyi alabiliyorum eşimn ölçüsünede geldim ama adam yanıma geldiğinde herşey başa sardı.benim kafamda bitmemişki bu illet.bayram seyran özel günler kimin umrunda hayallerim bitti hiç zevk almıyorum.hiç sorunlarımız yokmuş gb hiç olmayacak şeyi ben yaptım kendime.
canımmm çok çok teşekkr ederim ööle samimisnz kii...insan daha hırslanıo size güzel haberler vermek için...bnm umudum var inanıorum yapıcağıma sadece cesaretim yokkkk...byle olunca evden adım atmak istemyrm...4 gün evden çıkmadım dha bgn bi çıkıyım dedm..içimden hiçbieşy gelmio..hiçbişey haketmyrm gibi gelio bana((nyse geçicek herhaldeeeee..bnde sizler gibi yardımcı olucam herkeseee....[/QU
Canım bak sana sölemiştim oldu bittiye getirme hemen.Mumla bi başla yavaş yavaş ilerle ne bu acelen eşin baskı mı yapıyor.Bak zaten evdeymişsin bol vaktin var akşama kadar bu bakkal mumları varya beyaz olan ondan alacaksın.Ama sen denemeden önce bi nefes egzersizi yap 3-5 kere burnundan nefes alıp ağzından üfler gibi ver,rahatla sonra denemelere başla.Panik ve acele yok sabırla ve isteyerek yap görev olarak görme sakin davran ve önce vajinanı incele aynadan küçük bi çizgi gibi bişey göreceksin hafif ıkın bak orası nasıl açılıygördüğün yere kayganlaştırıcı sür,muma sterçfilm dola ve kayganlaştırıcı sür.O çizgi gibi olan yere önce dik gibi koy ve ilerleyince aşağıya popo yönüne doğru milim milim it,kendini kasmadan sakin sakin acele edip hemen yüklenme o zaman zaten acır.Mumun hepsini soksan bile hepsi gider o kadar geniş yani.Kayıp gidecek sen bunları bi uygula,hemen p....se geçme bi alıştır beynini ve vajinanı:::))))
yazdıklarını aynen uygulamaya çalıştım ama beceremedim neyse sabırla denicem canım çoook teşk ederim:)))
canlarım günaydınn :)))))
canlarımm bu sabah egzersizime başladım ve hiç aynaya bakmadan kulak çubuğunu ilerletebildim çok mutluyum yaaa sonra ayna ile baktım doğru yere mi sokuyorum diye vee kulak çubuğunu bıraktığımda kendi durabiliyordu :)))))))) kızlar yaa çok mutluyummm egzersiz sırasında hiçbir acı yanma hissetmedim , kulak çubuğunu resmen içine çekiyor ve nerde ise bıraksam kulak çubuğu içine kaçacak :))))))))) öncelikle koçum minelçetine çok teşekkür ederim o bana dün olmadı diye birşey duymak istemediğini söylemişti.. dün işte yorulmuştum akşam egzersizimi yapamadım.sabah uyandım kendi kendime dedim şimdi ben koçuma akşam egzersizimi yapamadım diye nasıl derim dedim :)) Hemen kalktım elimi yüzümü yıkadım kulak çubuğunu streçle sarıp bebek yağı sürdüm sonra kendimi rahat bırakıp kulak çubuğunu ilerletmeyi başardım.. Koçumu hayal kırıklığına uğratmadım iyi bir öğrenci olup egzersizimi yapmayı başardım hemde ilk denemem de :)))))))))) sonra eşimin yanına uzandım sana güzel bir haberim var dedim egzersizi başarıyla yaptığımı söyledim , oda beni alnımdan öptü :))) Koçum çok cesaret verdi bana ve tabi nilayım belinayım albuneaamm, patiimm, aybicemmm sizlerinde yorumları ve tecrübelerinizden yararlanarak egzersizimi başarıyla tamamladım :))) Hepinizi çok seviyorum Allah hepinizden razı olsunn , başardığımı görünce daha cesaretlendim , aşama aşama ilerleyip inş. bende başaran arkadaşlarımın arasına katılacağım :)))))))))
sana da günaydın canımcım neler yapıyosun bakalım nasıl gidiyor çalışmalar bana da bilgi ver geçmişi pek okuyamadım da ne durumdasın merak ettim şekerim
merhaba hanımlar,akşam denedim yine yaklaşık 1 saat kadar.aslında ilerliyor ama bir izin versem!acı yok ama baskı var bende ona dayanamıyorum hemen çekiyorum.siz nasıl öyle yarım saat falan bekletebiliyorsunuz,hemen çekiveriyorum5 cm kolayca oluyor sonra ilerlemeye başlıyor çekiyor sanki vaji.yabi o esnada çok baskı hissediyorum,kafamı dağıtmaya konuşmaya falan çalışıyorum ama konuşurken daha da sıkıyor sanki.ne yaptımsa kendimi gevşetemedim.izin versem olacak ama yapamadım
cnm benım yaa çok sevındım böyle böyle sona yaklasacaksın her egzersiz bıraz daha ümit ve cesaret oluyor insana...başaracaksın egzersize başlayıp da başaramayan yok bunu unutma....
tebrik ederim canım inşş devamı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?