Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sık dişini çok az kalmış oldu olacak, o baskıyı zamanla hissetmiyosun.

inşallah canım ya,bayrama yetişmek istiyordum ama bu gidişle zor görünüyor.herkes diyor ya duvar gibi bişey var diye,daha öyle bişey gelmedi bana.ilerlesem belki uğraşacağım ama daha uçlardayım ama yapacağım.dün olmadıysa bugün,bugün olmazsa yarın ama başaracağız hep beraber

Kuzucuklarım, cvanlarım şekerlerim nasılsınız?

Bugünlerde sizleri çok ihmal etmekteyim farkındayım lakin acınası haldeyim çok çok çok yoğun işlerim bu aralar ama fırsat buldukça girip okumaya sizleri takip etmeye çalışıyorum. İnşallah bu haftayı atlatırsam biraz rahatlıycam:)) Sizleri çok özledim, aklım sizde valla. Sizi çok seviyorum canlarım en kısa sürede geri dönmek istiyorum topiğimize:))

Özleyin beni anacımm:))

şemsi tebrizinin sözlerini paylaşman beni okadar çok etkilediki acayip moral buldum .. biz herşeyin stesinden geliriz Allahın izniyle ......

nerelerdesin canım nasılsın.bide kızlar buseumuta ne olmuş haberi olan varmı memlkete gitti diye biliyorum amam biri yazmış başın sağolsun diye neolaki

İyi gidiyor canımcım bu sabah ilk olarak kulak çubuğu ile egzersize başladım ve ilk denemem de hepsini içeriye alabildim tatlım çok mutluyummmm yaaaaa :)))))))))

çok iyi ya evet kulak çubuğu da çok iyi artık aklına yattı dimi oraya bişey girebileceği bak yaptın mutlu oldun ne güzel üzerine düşüyosun ya sen bu işin devamını getireceksin kasmıyosun ya kendini rahat bıraktığın için böyle oldu hep denemeye başlamadan önce kendine güvenini tazele sen niye yapamıyasın küçük yaşta kızlar bile yapıyo hep öyle de kendine.Ben diyodum benden küçükler bile çocuk doğurdu ben niye yapmıyım ölmicem ya diyodum.Dikkatini yaparken başka şeye ver tv izle mesela hiç farketmiceksin bile girdiğini hadi bakalım kulak çubuğuna bi alışta senden mumda duymak istiyorum.

arkadaşlar daha 4 gün öncesine kadar sadece okuyordum burda yazılanları size yazıyordum ama başlıyamıyordum bu egzersizlere taki koçluk sistemini getirip birileri daha çok ilgilenince sanki daha güçlendim ve tek kulak çubuğu ile başladım düne kadar 6 kulak çubuğuna çıkmıştım dün gece bazı arkadaşların ve koçumun desteği ile 8 çubuk derkeeeeen bu sabah biraz öncede paylaştığım arkadaşın paylaşımı üzerine şemsi tebrizinin sözünden çok etkilendim ve muma peçete sardım yumuşak olsun diye içime aldım hemde sonuna kadar ve inanılmaz mutluyum , ağlıyorum sevincimden ama tekrar yapabilirmiyim bilmiyorum inanılmaz bişey .... herşey o anki azim ve cesaretle ilgili , bana yardım eden destek veren herkese binlerce teşk ederim ... çokmu uzun oldu ne :))) napıyım mutluyum idare edin artık :))

gunaydin kizlar ben birsey sorcam konumuzla ilgisi yok ama sizin gogsunuzun icindede cewiz giibi buyuk we sert bi yapi warmi o ne? Bide gogsumun ucu bazen ctlak gibi oluo we acio x( yardim edin..

canıııım çoook sağol birkez yaptım , inşallah tekrar yapabilirim .....

canım benim tebrik ederim,bir kere başardıysan yine yaparsın.ben daha o kadar ilerleyemedim darısı başıma olsun:)

canım biliyorsun beni ne kadar deneyip yapamamıştım ama oldu, nefes alırken karnınıda şişir ve nefesi geri ver 3 kez üst üste yap ve kendiliğinden kaydı benimki inan anlamadım o anki psikoloji çook önemli , biz bunu yapabiliriz :))) inşallah devamıda gelir ...

İyi gidiyor canımcım bu sabah ilk olarak kulak çubuğu ile egzersize başladım ve ilk denemem de hepsini içeriye alabildim tatlım çok mutluyummmm yaaaaa :)))))))))

şekercim çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin hepimizi :)))))

canım ben öyle şeylere takılmam msnde yazıyordum şimdi okuyorum daha çok sevindim bu hırsla devam et başlamak bitirmenin yarısı yarı yoldasın şu an, hergün atlamadan yap bak gör ne kadar kısa sürede sonuç alıyorsun.

karabiberim vur kadehlere hadi içelimmm.Ağla canım ağla bu senin sevinç gözyaşların ağlada içindeki tüm umutların gözyaşınla yeşersin.Bi daha niye yapmayasın ki yapacaksın ilkini de yapan sendin başkası değildi.Biz de çok sevindik senin bu azminle,çabanla ve kendine güveninle oldu bravo sana bide muma peçete sarmışsın ben ilkini sadece mumla yapmıştım peçete bile sarmamıştım.ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞ::::::::)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…