Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yaaaaa çok sağol, iyiki varsınız, burası olmasa hayatta yapamazdım .....:)))))) ben içimde yarım saat bekletiyorum herşey normal gidiyor bu arada ikinciyi denedim oldu:) ama ilk giriş yeri varya orda acayip zorlanıyorum yani dört dönüyorum inan :))

Sağol canımcım haklısın valla benden küçükler bile yaptı ben nedn yapmayayım desteğin için çok sağol canımcımm, oraya birşeyin girdiğini görünce insan daha heyecanlanıyor inanamıyor , inş yakın zamanda mumun da haberini vereceğim canım benim :)))

ilk giriş yerin oraya bol jel sür zaten bu ilk çalışmaların tabi o kadar kasıyosundur kendini ama bak ne güzel girişi yapıp mumu almışsın ya bunun devamı hep geliyor canım öyle bi endişen olmasın sakın,girişte biraz daha rahat olmaya çalış orada zorlanmanda enteresan ilerlemede problem yok zamanla çok seri yapacaksın girişi çıkışı::::))))))

sağol karabiberim , bende senin adına çok sevindim canımm tebrik ederim, bizler egzersizimizi düzenli yaptıktan sonra ve koçlarımızın ,buradaki arkadaşlarımızın söylediklerini yaparak inş mutlu sona erişeceğiz canım benim.. heyttt vajii kork artık bizdenn sen bizi yeneceğinimi sandın yoksa hahayyy gülerim sana vajiiiii :)))))

bak bizim karabibere mumuda yaptı sende yapacaksın valla çok umutluyum senden mutlu oluyorum tekrar kendim yenmişim gibi sizleri böyle görünce,sende muma geçeceksin sonra boy boy yapıp alıştırcaksın sonra cupp oldu bitti bu dünyanın en korkağı olarak ben yaptıysam herkes yapar ACI YOK,AĞRI YOK,SADECE HAFİF Bİ BASINÇ VAR oda olsun ama dimi o zaman ne anlıcaz kadınlığımızdan.Hadi bakalım kolay gelsinnn::::))))))

canım bızlerıde cok mutlu ettin en önemlı adımı attın vajıden bırseyın gırebılcegını kendın gordun
yalnız bebek yağı kullanma canım kayganlastırıcı jel ultrosan jel bunlardan bırını kullan
ve aynen devam .. Raabim sendende razı olsun kurtul yeterkı bu ılletten bıze yeter

senden haber bekledım dun yoktun canım msn verıp bırebır goruselım yada artık burdan gordukce bırbırımızı
baskıyı yok etmenın formulu beklemek bekledıkce o bolge sokulan sekıle alısıyor onun rahatlıgı ıcn genıslıyor
konusmak yerıne fılm yada dızı ızle o esnada daha rahat gecer egsersız

canım benim yazdılarını okuyorum ve şuan gözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..Ne güzel moral veriyorsun cesaretlendiriyorsun insanı çok sağol canım..Karabiberimizde yaptı onun adına çok sevindim inş bende en yakın zamanda yapacağım, evet canım o kadar basınçta olsun artık :)) desteğin için çok sağol canımcımm iyi ki varsınız.. Siz olmasaydınız biz kimden destek alırdık , kim bu sorunumuzla bukadar yakından ilgilenirdi ki hepinizi seviyorumm :)))

canım ben tabiri caizse topiğin kadrolularından oldum artık.ben egzersizlerimi bitirdim .çok şükür benimki denemey kaldı artık.şuan deneyemiyorum maum durum.inş gelecek ayın koç adayıyım bakalım

Son düzenleme:
slm canım nasılsın.minel bugün doktoramı gidecekti sanki dün öyle konuşuyordunuz haberin varmı

cnm bak işin püf noktası baskı hissettiğin anda sakın çekme bask ıolan yerde bekle bi 5 dk sonra zaten kendi kendini hazırlıyosun ve hafif hafif ittir git gel yapa yapa hepsı gırecek goreceksın

İyi gidiyor canımcım bu sabah ilk olarak kulak çubuğu ile egzersize başladım ve ilk denemem de hepsini içeriye alabildim tatlım çok mutluyummmm yaaaaa :)))))))))

canım yaa bende ilk kulak cubugu aldıgımda o kadar sevınmıstımkı aglayıp esımı aramıstım o zaman demıstım ben bunu yaptıysam bu işi hallederim demıstım cunku elimle bile dokunamıyordum vajiye ve birseyin gırdıgı gormek acayıp cesaret vermıstı senin mutlulugunu çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda sende yeneceksın...

paticim selam,ben çalışıyorum iş yerinden giriyorum nete,yeni evliyim eve henüz internrt bağlatmadık.o yüzden sadece gündüzleri yazıyorum.

canım msn dende yazdım sana o kadar sevindimki adına insan gerçekten istemi herseyi yapabılyor yeterki evet ben bunu yapıcam desin ne yalan soylim mum için erken oldugunu dusunuyordum eminm hiç acı sızı hıssetmemıssındır ara verme cnm sureklı tekrarla ve yavas yavas kalıslantır 6-7 cm olmustur çok az kaldıı desene mululuga

canım yaaaa :))) çok mutluyum sabahtan beri 2 kez yaptım oldu..... şimdi evimi temizliyorum biraz ihmal ettim arada yine denicem ama

cnm mum un uç kısmına pecete sarma sivri oldugu için girmesı daha kolay oluyor birde prezervatif kullan o zmn da kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…