- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.801
karabiberim vur kadehlere hadi içelimmm.Ağla canım ağla bu senin sevinç gözyaşların ağlada içindeki tüm umutların gözyaşınla yeşersin.Bi daha niye yapmayasın ki yapacaksın ilkini de yapan sendin başkası değildi.Biz de çok sevindik senin bu azminle,çabanla ve kendine güveninle oldu bravo sana bide muma peçete sarmışsın ben ilkini sadece mumla yapmıştım peçete bile sarmamıştım.ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞ::::::::)))))))
çok iyi ya evet kulak çubuğu da çok iyi artık aklına yattı dimi oraya bişey girebileceği bak yaptın mutlu oldun ne güzel üzerine düşüyosun ya sen bu işin devamını getireceksin kasmıyosun ya kendini rahat bıraktığın için böyle oldu hep denemeye başlamadan önce kendine güvenini tazele sen niye yapamıyasın küçük yaşta kızlar bile yapıyo hep öyle de kendine.Ben diyodum benden küçükler bile çocuk doğurdu ben niye yapmıyım ölmicem ya diyodum.Dikkatini yaparken başka şeye ver tv izle mesela hiç farketmiceksin bile girdiğini hadi bakalım kulak çubuğuna bi alışta senden mumda duymak istiyorum.
canım yaaaaa çok sağol, iyiki varsınız, burası olmasa hayatta yapamazdım .....:)))))) ben içimde yarım saat bekletiyorum herşey normal gidiyor bu arada ikinciyi denedim oldu:) ama ilk giriş yeri varya orda acayip zorlanıyorum yani dört dönüyorum inan :))
butter hoş geldin canım sen yenimisin
canım biliyorsun beni ne kadar deneyip yapamamıştım ama oldu, nefes alırken karnınıda şişir ve nefesi geri ver 3 kez üst üste yap ve kendiliğinden kaydı benimki inan anlamadım o anki psikoloji çook önemli , biz bunu yapabiliriz :))) inşallah devamıda gelir ...
şekercim çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin hepimizi :)))))
canım ben öyle şeylere takılmam msnde yazıyordum şimdi okuyorum daha çok sevindim bu hırsla devam et başlamak bitirmenin yarısı yarı yoldasın şu an, hergün atlamadan yap bak gör ne kadar kısa sürede sonuç alıyorsun.
Sağol canımcım haklısın valla benden küçükler bile yaptı ben nedn yapmayayım desteğin için çok sağol canımcımm, oraya birşeyin girdiğini görünce insan daha heyecanlanıyor inanamıyor , inş yakın zamanda mumun da haberini vereceğim canım benim :)))
canlarımm bu sabah egzersizime başladım ve hiç aynaya bakmadan kulak çubuğunu ilerletebildim çok mutluyum yaaa sonra ayna ile baktım doğru yere mi sokuyorum diye vee kulak çubuğunu bıraktığımda kendi durabiliyordu :)))))))) kızlar yaa çok mutluyummm egzersiz sırasında hiçbir acı yanma hissetmedim , kulak çubuğunu resmen içine çekiyor ve nerde ise bıraksam kulak çubuğu içine kaçacak :))))))))) öncelikle koçum minelçetine çok teşekkür ederim o bana dün olmadı diye birşey duymak istemediğini söylemişti.. dün işte yorulmuştum akşam egzersizimi yapamadım.sabah uyandım kendi kendime dedim şimdi ben koçuma akşam egzersizimi yapamadım diye nasıl derim dedim :)) Hemen kalktım elimi yüzümü yıkadım kulak çubuğunu streçle sarıp bebek yağı sürdüm sonra kendimi rahat bırakıp kulak çubuğunu ilerletmeyi başardım.. Koçumu hayal kırıklığına uğratmadım iyi bir öğrenci olup egzersizimi yapmayı başardım hemde ilk denemem de :)))))))))) sonra eşimin yanına uzandım sana güzel bir haberim var dedim egzersizi başarıyla yaptığımı söyledim , oda beni alnımdan öptü :))) Koçum çok cesaret verdi bana ve tabi nilayım belinayım albuneaamm, patiimm, aybicemmm sizlerinde yorumları ve tecrübelerinizden yararlanarak egzersizimi başarıyla tamamladım :))) Hepinizi çok seviyorum Allah hepinizden razı olsunn , başardığımı görünce daha cesaretlendim , aşama aşama ilerleyip inş. bende başaran arkadaşlarımın arasına katılacağım :)))))))))
merhaba hanımlar,akşam denedim yine yaklaşık 1 saat kadar.aslında ilerliyor ama bir izin versem!acı yok ama baskı var bende ona dayanamıyorum hemen çekiyorum.siz nasıl öyle yarım saat falan bekletebiliyorsunuz,hemen çekiveriyorum5 cm kolayca oluyor sonra ilerlemeye başlıyor çekiyor sanki vaji.yabi o esnada çok baskı hissediyorum,kafamı dağıtmaya konuşmaya falan çalışıyorum ama konuşurken daha da sıkıyor sanki.ne yaptımsa kendimi gevşetemedim.izin versem olacak ama yapamadım
bak bizim karabibere mumuda yaptı sende yapacaksın valla çok umutluyum senden mutlu oluyorum tekrar kendim yenmişim gibi sizleri böyle görünce,sende muma geçeceksin sonra boy boy yapıp alıştırcaksın sonra cupp oldu bitti bu dünyanın en korkağı olarak ben yaptıysam herkes yapar ACI YOK,AĞRI YOK,SADECE HAFİF Bİ BASINÇ VAR oda olsun ama dimi o zaman ne anlıcaz kadınlığımızdan.Hadi bakalım kolay gelsinnn::::))))))
hoşbuldukk cnmm.evet yeniyimm.uzun süredir okuodum ama artık bnde konşmak istedim sizlerle..çnkü artık dayanamıorum...((ama yenicem inşallahhhhh....
senin durumun ne??koçlardan mısın yoksa aşmak üzere olanlardan msıın? :))))
merhaba hanımlar,akşam denedim yine yaklaşık 1 saat kadar.aslında ilerliyor ama bir izin versem!acı yok ama baskı var bende ona dayanamıyorum hemen çekiyorum.siz nasıl öyle yarım saat falan bekletebiliyorsunuz,hemen çekiveriyorum5 cm kolayca oluyor sonra ilerlemeye başlıyor çekiyor sanki vaji.yabi o esnada çok baskı hissediyorum,kafamı dağıtmaya konuşmaya falan çalışıyorum ama konuşurken daha da sıkıyor sanki.ne yaptımsa kendimi gevşetemedim.izin versem olacak ama yapamadım
İyi gidiyor canımcım bu sabah ilk olarak kulak çubuğu ile egzersize başladım ve ilk denemem de hepsini içeriye alabildim tatlım çok mutluyummmm yaaaaa :)))))))))
canım bızlerıde cok mutlu ettin en önemlı adımı attın vajıden bırseyın gırebılcegını kendın gordun
yalnız bebek yağı kullanma canım kayganlastırıcı jel ultrosan jel bunlardan bırını kullan
ve aynen devam .. Raabim sendende razı olsun kurtul yeterkı bu ılletten bıze yeter
senden haber bekledım dun yoktun canım msn verıp bırebır goruselım yada artık burdan gordukce bırbırımızı
baskıyı yok etmenın formulu beklemek bekledıkce o bolge sokulan sekıle alısıyor onun rahatlıgı ıcn genıslıyor
konusmak yerıne fılm yada dızı ızle o esnada daha rahat gecer egsersız
arkadaşlar daha 4 gün öncesine kadar sadece okuyordum burda yazılanları size yazıyordum ama başlıyamıyordum bu egzersizlere taki koçluk sistemini getirip birileri daha çok ilgilenince sanki daha güçlendim ve tek kulak çubuğu ile başladım düne kadar 6 kulak çubuğuna çıkmıştım dün gece bazı arkadaşların ve koçumun desteği ile 8 çubuk derkeeeeen bu sabah biraz öncede paylaştığım arkadaşın paylaşımı üzerine şemsi tebrizinin sözünden çok etkilendim ve muma peçete sardım yumuşak olsun diye içime aldım hemde sonuna kadar ve inanılmaz mutluyum , ağlıyorum sevincimden ama tekrar yapabilirmiyim bilmiyorum inanılmaz bişey .... herşey o anki azim ve cesaretle ilgili , bana yardım eden destek veren herkese binlerce teşk ederim ... çokmu uzun oldu ne :))) napıyım mutluyum idare edin artık :))
canım msn dende yazdım sana o kadar sevindimki adına insan gerçekten istemi herseyi yapabılyor yeterki evet ben bunu yapıcam desin ne yalan soylim mum için erken oldugunu dusunuyordum eminm hiç acı sızı hıssetmemıssındır ara verme cnm sureklı tekrarla ve yavas yavas kalıslantır 6-7 cm olmustur çok az kaldıı desene mululuga
canım yaaaaa çok sağol, iyiki varsınız, burası olmasa hayatta yapamazdım .....:)))))) ben içimde yarım saat bekletiyorum herşey normal gidiyor bu arada ikinciyi denedim oldu:) ama ilk giriş yeri varya orda acayip zorlanıyorum yani dört dönüyorum inan :))
cnm mum un uç kısmına pecete sarma sivri oldugu için girmesı daha kolay oluyor birde prezervatif kullan o zmn da kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?