Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm canım nasılsın.minel bugün doktoramı gidecekti sanki dün öyle konuşuyordunuz haberin varmı

ıyıyım canım doktor fıtıl verdı mantar için onu kullanıyorum bır kac gun beraberlık yasak

mınel doktora hamıle kalma gunlerını belırlemek ıcın gıdıcektı dıye bılıyorum

sen nasılsın canım gelecek ayın kocu :)

paticim selam,ben çalışıyorum iş yerinden giriyorum nete,yeni evliyim eve henüz internrt bağlatmadık.o yüzden sadece gündüzleri yazıyorum.

bende aksamları gırebılıyorum genellıkle bu ara
neyse artık bısekılde buluscaz:)
takıldıgın bırsey olunca dırek ozelden sor canım kolay gelsın

mumun ucunu biraz kırptım yani incelttim sonra ucuna çok az pamuk koydum yumuşak olsun diye sonra peçeteye sardım sonra prezervatife geçirdim :)) nasıl iyi öğrenmişmiyim canım

oooo super cnm çok iyi ogrenmıssın hemde bugun her fırsatta o mumu dene kalınlastırma acele edıp tamamıı bugun alıssın vaji o kalınlıga birde kalın muma gecmeden önce mutluka suandakı yaptıgın mumla basla ondan sonra kalına gec cnm aklında bulunsun

mumun ucunu biraz kırptım yani incelttim sonra ucuna çok az pamuk koydum yumuşak olsun diye sonra peçeteye sardım sonra prezervatife geçirdim :)) nasıl iyi öğrenmişmiyim canım

bende aparatıma ozellıkle uc kısıma daha fazla olmak kaydıyla pamuk sarıyordum
peceteden sonra strecleyıp oyle prezer gecırrsen daha prüzsüz olur

kızlar slm
okudum şöyle biraz,maşallahınız var
çok güzel ilerliyosunuz,valla tebrik ederim sizi
arada takılmalar olabilir,nolur hiç sorun etmeyin,moraliniz bozulmasın,aksine üstüne üstüne gidin
şimdi bi yerde takılırsınız,bir iki saat sonra bi daha denersiniz,kolayca oluverir
kendiniz bile inanamazsınız
sakın pes etmek yok,dualarım sizlerle...

hoşgeldin cnm,çok sevindim buraya yazdığına...

Teşekkür ederim canım benim, herkesin bu illetten bir an önce kurtulmasını yürekten istiyorum, zaten maşallah herkes öyle azimli ki, güzel günler çok yakındadır buradaki ortam, herkesin birbirine olan desteği zaten bambaşka

ilerlemeye çalışıyorum şu giriş kısmını atlatsam birazda baskı hissine alışsam herşey daha güzel olacak ya bakalım.sizin desteklerinizle halledeceğiz inşallah

Sağol patimmm :))) kayganlaştırıcı jel ve ultrason jelim yoktu ondan bebek yağı kullandım ama bugün iş çıkışı eczaneden kayganlaştırıcı jeli alırım inş. yakınımda bir medikalci vardı şansıma kapatmış adam dükkanı :))) bana yakın bir medikalci arıyorum inş bulabilirim o zaman ultrason jeli kullanacağım çünkü kayganlaştırıcı zarar veriyor diye duygum doğru mu canım...

öyle canım herkes çok azimli,inşallah herkes en kısa sürede kurtulacak,sen de öyle maşallahın var
çok azimli ve hızlı bi şekilde ilerliyosun
dualarım seninle...

ilerlemeye çalışıyorum şu giriş kısmını atlatsam birazda baskı hissine alışsam herşey daha güzel olacak ya bakalım.sizin desteklerinizle halledeceğiz inşallah

atlatırsın canım hiç merak etme,biraz sabır ve üstüne gitmek
o giriş kısmında ben de çok takılmıştım,bazen dakkalarca girmezdi
ama kendimi rahatlattımmı,bi bakıverirdim hop kolaycacık giriverirdi
sadece kendini rahatlat,olmayacak diye sakın olumsuz düşünme
baskı hissi de hepimizde oldu,bir süre sonra alışıyosun
aaparatını biraz uzun süre tutmaya çalış içerde,o zaman o baskı hissi de geçiyo zaten

canım benim yaa inş. yeneceğim , ben çubuğun girdiğini görünce inanamadım , bana öyle geliyor sandım çubuğu serbest bıraktım aaa ne göreyim sabit duruyor yere falan düşmedi , inş diğer egzersizleri de problemsiz oalarak aşama aşama ilerlerim canım benim yaaa :)))

balım hosgeldın kocişin geldi bizi unuttun walaa:))))nasıl gıdıyorr tatllıımm hersey yolundamı?

Niloşummmm eve geldim direk girdm msn e alt katta bi öğretmen arkadaşım var mantı yapmaya gittim ona =)) Diyorum benim koç yana yana beni arıyodur nasıl güldük anlatamam Hafif hafif ağrı vuruyo karnıma ama gelen giden yok. Bu arada gece sürekli vampirlerle uğraştım rüyamda bi korktum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…