Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uzuuuun bır aradan sonra merhaba kızlarrrr nasılsınız bakalım hersey yolundadır ınsallah ben hala oldugum yerde sayıyorum p...s ucunu alıyorum gerisi gıtmıyo anlayamıyorum maviaraba sen asmıssın sanırım cok tebrık ederım darısı basıma artık ve burda herkezın basına..:)

canım hoş geldin nerelerdesin sen ya uzun zamndır yoktun

sorma canım ya bende iki gecedir abuk sabuk rüyalar görüp korkuyorum,kesik kollar bacaklar gördüm ödüm koptu!psikolojilerimiz allak pullak ya ondan herhalde

canım hoşgeldin tekrar,bayağı uzak kaldın buradan,evet yendim bir buçuk aya yaklaştı şükürler olsunki sağolsunlar buradaki arkadaşlarım sayesinde
canım sen niye uzak kaldın,bıraktın sanırım egzersizleri,egzersizlerini tekrar edersen bence o sorunu da aşabilirsin

Canımsın yaaa senden ve diğer arkadaşlardan motive edici sözler duydukça hiç pes eder miyiz valla daha çok hırs yapıyorum yazılanları okuyunca canlarımsınız benim yaaa

Buraya üye olmayıp gizli gizli okuyan canlarım sizde buraya bir an önce üye olun ve sıkıntınızı paylaşın, biran önce bu sıkıntıdan kurtulun lütfen.. Bizler en azından ipin ucından tutup başarmaya çalışıyoruz sizlerde yapabilirsiniz..

canım buralardayım bel ağrım çok ondan yatıyorum 24 saat uyuyasım var çünkü geceleri uyuyamıyorum, arada bakıyorum var mı gelişme diye maşallah kızlar egzersizde yol almış, sen de boş durma yavaş yavaş beyin olarak hazırla kendini bu bayram senin bayramın olsun canım.

amann amannn mantılarda yaparmısss becerıklı ogrencım benim:))))

ararım tabiii kaçtın gitti bu kız dedim:))))
kız sen herkeze solemeee bu vajıiii o bıle bunaltıyo ınsanı gerce sende bunalıcak pek sey yok ama

korkmaaa balım ruyalardan gecıcek o korkulu ruyalarında sen su vajı yen hele:))))))))))))

canım hoş geldin nerelerdesin sen ya uzun zamndır yoktun

hoşbulduk kızlaaaar evet uzun zamandır yokum cok yogunum memleketıme gıtmıstım bılıyorsunuzdur 1 ay oldu donelı 1 aydırda fırsat bulup gıremedım egzersızleı bıraktım evet artık ıcımde korku namına hıcbırsey kalmadı ama kendımı istem dısı kasıyorum sanırım p..s ucu gırıyo gerısı gıtmıyo anlayamadım:44::44::44::44::44:aybice sen napıyosun yendınmı yoksa benım gıbı yerınde sayanlardanmısın mavi araba cnm sen sorunsuz ılıskıye gırebılırormusun artık yanı ilk girişlerde sıkıntı yasıyormusun

Aman Aman bn senden kaçar mıyımm daha gelinlik giycem tekrardann dimiiiiiii

cnm benim,sıkıntım yok çok şükür rahatlıkla girebiliyorum ilişkiye
ama ben yendikten sonra eşimi hiç rahat bırakmadım ,beynim iyice kabul etsin diye sık sık ilişkiye girdik
sana da tavsiye ederim canım,egzersizlerini baştan sona şöyle bikaç gün içinde hızlıca tekrarlarsan penis sorununu da halledersin bence
sen zaten yapmıştın egzersizleri,yani kolayca olur tekrar etmek senin için,son aparatı rahatça aldıktan sonra da penisi de alırsın canım
biliyosun bu hastalıkta düzenli ve sık egzersiz çok önemli,araya zaman girince ister istemez insanda aynı korkular oluşuyo
hadi artık canım sen de üstüne git ve başar
dualarım seninle..

kızlar hepinizin maşallahı var hepiniz çabalıyorsunuz hepiniz bir gelin cıkacaksınız ben sıze söylim süpper gidiyosunuz

DURMAK YOK YOLA DEVAM

bol bol dinlen sen canım zaten pc başında çık durma çok oturmak ii değil zaten hamişlere.ben zaten yarından sonra giremem malum bayram izni.zaten çoğu arkadaş bayramda olamicak bayramdan sonra inş ii haberlere dönerim

canım yok daha yenmedim.biliyorsun başlarda ben hiç egzersiz yapamıyordum ama çok şükür egzersizde baya yol katettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…