- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.841
uzuuuun bır aradan sonra merhaba kızlarrrr nasılsınız bakalım hersey yolundadır ınsallah ben hala oldugum yerde sayıyorum p...s ucunu alıyorum gerisi gıtmıyo anlayamıyorum maviaraba sen asmıssın sanırım cok tebrık ederım darısı basıma artık ve burda herkezın basına..:)
Niloşummmm eve geldim direk girdm msn e alt katta bi öğretmen arkadaşım var mantı yapmaya gittim ona =)) Diyorum benim koç yana yana beni arıyodur nasıl güldük anlatamamHafif hafif ağrı vuruyo karnıma ama gelen giden yok. Bu arada gece sürekli vampirlerle uğraştım rüyamda bi korktum ki
uzuuuun bır aradan sonra merhaba kızlarrrr nasılsınız bakalım hersey yolundadır ınsallah ben hala oldugum yerde sayıyorum p...s ucunu alıyorum gerisi gıtmıyo anlayamıyorum maviaraba sen asmıssın sanırım cok tebrık ederım darısı basıma artık ve burda herkezın basına..:)
kızlar slm
okudum şöyle biraz,maşallahınız var
çok güzel ilerliyosunuz,valla tebrik ederim sizi
arada takılmalar olabilir,nolur hiç sorun etmeyin,moraliniz bozulmasın,aksine üstüne üstüne gidin
şimdi bi yerde takılırsınız,bir iki saat sonra bi daha denersiniz,kolayca oluverir
kendiniz bile inanamazsınız
sakın pes etmek yok,dualarım sizlerle...
Niloşummmm eve geldim direk girdm msn e alt katta bi öğretmen arkadaşım var mantı yapmaya gittim ona =)) Diyorum benim koç yana yana beni arıyodur nasıl güldük anlatamamHafif hafif ağrı vuruyo karnıma ama gelen giden yok. Bu arada gece sürekli vampirlerle uğraştım rüyamda bi korktum ki
sorma canım ya bende iki gecedir abuk sabuk rüyalar görüp korkuyorum,kesik kollar bacaklar gördüm ödüm koptu!psikolojilerimiz allak pullak ya ondan herhalde
canım hoş geldinnerelerdesin sen ya uzun zamndır yoktun
canım hoşgeldin tekrar,bayağı uzak kaldın buradan,evet yendim bir buçuk aya yaklaştı şükürler olsunki sağolsunlar buradaki arkadaşlarım sayesinde
canım sen niye uzak kaldın,bıraktın sanırım egzersizleri,egzersizlerini tekrar edersen bence o sorunu da aşabilirsin
amann amannn mantılarda yaparmısss becerıklı ogrencım benim:))))
ararım tabiii kaçtın gitti bu kız dedim:))))
kız sen herkeze solemeee bu vajıiii o bıle bunaltıyo ınsanı gerce sende bunalıcak pek sey yok ama
korkmaaa balım ruyalardan gecıcek o korkulu ruyalarında sen su vajı yen hele:))))))))))))
Canımsın yaaa senden ve diğer arkadaşlardan motive edici sözler duydukça hiç pes eder miyiz valla daha çok hırs yapıyorum yazılanları okuyunca canlarımsınız benim yaaa
Aman Aman bn senden kaçar mıyımm daha gelinlik giycem tekrardann dimiiiiiii
ivetttttönce gelınlık gıyceksın sonra hmiş kalcaksın sonra boy boy bebişlerin olacakkk.....walla kulaga hos gelıyo
hoşbulduk kızlaaaar evet uzun zamandır yokum cok yogunum memleketıme gıtmıstım bılıyorsunuzdur 1 ay oldu donelı 1 aydırda fırsat bulup gıremedım egzersızleı bıraktım evet artık ıcımde korku namına hıcbırsey kalmadı ama kendımı istem dısı kasıyorum sanırım p..s ucu gırıyo gerısı gıtmıyo anlayamadım:44::44::44::44::44:aybice sen napıyosun yendınmı yoksa benım gıbı yerınde sayanlardanmısınmavi araba cnm sen sorunsuz ılıskıye gırebılırormusun artık yanı ilk girişlerde sıkıntı yasıyormusun
canım buralardayım bel ağrım çok ondan yatıyorum 24 saat uyuyasım var çünkü geceleri uyuyamıyorum, arada bakıyorum var mı gelişme diye maşallah kızlar egzersizde yol almış, sen de boş durma yavaş yavaş beyin olarak hazırla kendini bu bayram senin bayramın olsun canım.
canım seni tekrar burda görmek güzel daha sık gel ve artık kurtul şu dertten canım.
hoşbulduk kızlaaaar evet uzun zamandır yokum cok yogunum memleketıme gıtmıstım bılıyorsunuzdur 1 ay oldu donelı 1 aydırda fırsat bulup gıremedım egzersızleı bıraktım evet artık ıcımde korku namına hıcbırsey kalmadı ama kendımı istem dısı kasıyorum sanırım p..s ucu gırıyo gerısı gıtmıyo anlayamadım:44::44::44::44::44:aybice sen napıyosun yendınmı yoksa benım gıbı yerınde sayanlardanmısınmavi araba cnm sen sorunsuz ılıskıye gırebılırormusun artık yanı ilk girişlerde sıkıntı yasıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?