Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evt eVt Evtt Bebiş gelcek bebişşş eşim 4 tane istiyo söz verdim Artk nasıl yapcaksamm sözü de verdik du bakalım bi şunu atlatim de evi kreşe çeviricemm

ooooo maşallah maşallah sen bu gıdısle yendıgın gun hamıle kalıcaksın inşallah ben sana söylim

yaparsın tatlımm yaa sen bu gıdısle 4 deıl walla bu çocuk hasretıyle 10 tane yaparsın inşallah

evet cok haklısın cnm ya p..s boyutuna yakın aparatı sorunsuz alabılıyordum ben ılk gırıste zorlansamda sonra cok rahat yapabılıyordum sanırım egzersızlere baslasam ıyı olacak 1 haftaya kalmaz tamamen bıter bu iş zaten ucunu alabılıyorum tskler cnm ya harekete gecırdın benı senın adınada cok sevındım ınsallah yakın zamanda asarız bızdee

nacizane fikrimi söylemek istedim bu vajinismus sorunu hakkında ben geçen hafta vajinismus sorunu olan bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. bende 2 seneli evliyim ilk 1 ay çok kabus yaşadım psikolojim bozulmuştu. ama herşey bi yana kesinlikle beyinde bitiyor bu durum. bu sorunu aştığım gece beynimi boşalttım ve kendimi herşeyin iyi olacağına hazırladım ve sonuç aştım. şimdi diyorumki boşuna korku yapmışım.bilmiyorum bunu söylemek ne kadar doğru ama kadının üstte olduğu pozisyonda bu sorun hemen aşılıyor çünkü herşeyin kontrolu sizin elinizde. kesinlikle denemeye değer şimdide bebek istiyorum oluyor ama(( sağlık olsun. bol şans herkese

saol cnm benim,darısı senin başına,egzersizleri bi tekrar et,üstüne git,halledersin bi haftaya kalmadan
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
buradan da ayrılma sakın,özlettin valla kendini

ya kıslar benim aparatta bu ikinci günüm dün daha rahat almıştım bügün biraz zorlandım girmicek sandım ama pes etmedim ve yavaş yavaş aldım içime.git gel yapamıyorum tabi...bir de daha önce parmağımla alıştırıp aparatı öyle alırdım ama bu sefer parmakla yapmak istemedim direk almaya çalıştım onun için acımış olabilir mi??of ya ne zaman bitice bu iş:2:
bir de baskı olayım devam ediyo

Son düzenleme:
arkadaşlar yaaa bişey sorucam ben şimdi mumu alıyorum ya sanki güvenim geldi, eşimle deneme yapsam çokmu eren olur?

canım sonra olmazsa eğer moralini bozmayacaksan dene ama daha erken, aparatı p... boyutuna kadar yapabilirsen öyle dene çünkü hayak kırıklığı egzersizi de aksatıyor.

canım sonra olmazsa eğer moralini bozmayacaksan dene ama daha erken, aparatı p... boyutuna kadar yapabilirsen öyle dene çünkü hayak kırıklığı egzersizi de aksatıyor.

canım ya bayramda 1 hafta kadar evde yokum hemen sonrada reglim başlıyacak yani 2 hafta egzersiz yapamıcam onun için gerilemekten korkuyorum , diyorumki eğer eşimle deniyip yapabilirsem BAYRAM OLACAK YANİ, ne dersiniz ?

canım ya bayramda 1 hafta kadar evde yokum hemen sonrada reglim başlıyacak yani 2 hafta egzersiz yapamıcam onun için gerilemekten korkuyorum , diyorumki eğer eşimle deniyip yapabilirsem BAYRAM OLACAK YANİ, ne dersiniz ?

canım bence de biraz erken ama sen bilirsin tabi,benim de öyle olmuştu araya ramazan bayramı regl falan girmişti ama bu işte biraz da sindire sindire acele etmeden sağlıklı bir şekilde ilerlemek de çok önemli,sonra moralin bozulmasın diye söylüyorum

canım herşeyi deniyorum.yarım saatten fazlada beklettim aparatı.beynimde bitiremiyorum.çok sorunlarım var benim.sabah 6 gb ilaç içip yatmıştım.inan 1 saat falan oldu kalkalı.uyku ilacı kullanıyrm.bunlar olmasına rağmen eşim ağzını açıp yinede bişey demez.şanslıyım bu yönden.çalışmıyo kalkmış evi toparlamış.ağzına lokma almamış beni beklemiş.ağlarmısın gülermisin.ben ona ne yaparken o bana ne yapıyo.ben biraz egz.ara verip bayramdan sora devam edim diyorum.yanlış yapçam ama hiç içimden gelmiyo.şeytan diyo git doktora...ama onun çözümüde belli.bilmiyorum ne olcak.

kızlara katılıyorum canım aynı hataya ben de düştüm sonra malesef daha beter oldu.kendime olan güvenim gitti ve üstüne üstlük herkes p..s aparattan daha kolay oluyo dediği halde şuan p..sten korkuyorum kafamdan atmaya uğraşıyorum o düşünceyi.merak etme gerileme olmuyo olsa bile 1 günde aynı seviyeye geliyosun.yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…