- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.861
Evt eVt Evtt Bebiş gelcek bebişşş eşim 4 tane istiyo söz verdimArtk nasıl yapcaksamm sözü de verdik du bakalım bi şunu atlatim de evi kreşe çeviricemm
tsk ederım cnm inşallah gırıcem bundan sonra sen hamılemısın yoksaaaaaaa
tsk ederım cnm inşallah gırıcem bundan sonra sen hamılemısın yoksaaaaaaa
canım sen yeni evlimisin
cnm benim,sıkıntım yok çok şükür rahatlıkla girebiliyorum ilişkiye
ama ben yendikten sonra eşimi hiç rahat bırakmadım,beynim iyice kabul etsin diye sık sık ilişkiye girdik
sana da tavsiye ederim canım,egzersizlerini baştan sona şöyle bikaç gün içinde hızlıca tekrarlarsan penis sorununu da halledersin bence
sen zaten yapmıştın egzersizleri,yani kolayca olur tekrar etmek senin için,son aparatı rahatça aldıktan sonra da penisi de alırsın canım
biliyosun bu hastalıkta düzenli ve sık egzersiz çok önemli,araya zaman girince ister istemez insanda aynı korkular oluşuyo
hadi artık canım sen de üstüne git ve başar
dualarım seninle..
he kıs nursenamız hamileeeee
evet cok haklısın cnm ya p..s boyutuna yakın aparatı sorunsuz alabılıyordum ben ılk gırıste zorlansamda sonra cok rahat yapabılıyordum sanırım egzersızlere baslasam ıyı olacak 1 haftaya kalmaz tamamen bıter bu iş zaten ucunu alabılıyorum tskler cnm ya harekete gecırdın benısenın adınada cok sevındım ınsallah yakın zamanda asarız bızdee
sesime gel canımmm.
arkadaşlar yaaa bişey sorucam ben şimdi mumu alıyorum ya sanki güvenim geldi, eşimle deneme yapsam çokmu eren olur?
canım sonra olmazsa eğer moralini bozmayacaksan dene ama daha erken, aparatı p... boyutuna kadar yapabilirsen öyle dene çünkü hayak kırıklığı egzersizi de aksatıyor.
canım ya bayramda 1 hafta kadar evde yokum hemen sonrada reglim başlıyacak yani 2 hafta egzersiz yapamıcam onun için gerilemekten korkuyorum , diyorumki eğer eşimle deniyip yapabilirsem BAYRAM OLACAK YANİ, ne dersiniz ?
uyumadan bıdaha bakayım dedım ıyıkı bakmısım topiğe
canım benım ne gülmesı bızıde aglatıcaksın ya ..
anlıyorum senı caresızlığı hıssettıklerını ama sunu sende ıyı bılıyorsun yenmeden hamıle kalman
kı uzak bır ıhtımal korkuların varken cok rısklı vajınusmus erteleme hastalıgı
ve bebek olursa bahanen o olup hep ertelıcen ..
esının bu yoldan hamıle kalmanı ıstemesı bıle senı ne kadar sevdıgını deger verdıgını gosterır onu takdır edıyorum
deneme öncesı aparatı ıcınde beklettınmı canım ?
bıraz daha hazırlanman gerek demekkı uzulme desemde uzulceksın ama yanlız degılsın yasadıklarını yasamıs kısıler var burda
ve bır cogumuzda hala yasıyor .sımdı gıt bıraz kafa dagıt gelme topıge uykun yoksa tv ac fılm ızle bırsey yap
yarın bıraz daha sakınlestıgınde konusuruz cok sukur dermanı olmıyan bırsey degıl BASARICAKSIN
kendın için eşin için Başarıcaksın inanıyorum bunaunutma güneş doğmadan önce gökyüzü karanlıktır
senınde karanlığına bızlerdekı gıbı güneş doğucak ..
arkadaşlar yaaa bişey sorucam ben şimdi mumu alıyorum ya sanki güvenim geldi, eşimle deneme yapsam çokmu eren olur?
canım ya bayramda 1 hafta kadar evde yokum hemen sonrada reglim başlıyacak yani 2 hafta egzersiz yapamıcam onun için gerilemekten korkuyorum , diyorumki eğer eşimle deniyip yapabilirsem BAYRAM OLACAK YANİ, ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?