Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sonra olmazsa eğer moralini bozmayacaksan dene ama daha erken, aparatı p... boyutuna kadar yapabilirsen öyle dene çünkü hayak kırıklığı egzersizi de aksatıyor.

tamam arkadaşlar siz yeterki yol gösterin :))) boynum kıldan ince

kızlllarrrrr..ben bgn muma başlycaktım ne gsl gidip alıcaktım snrada yavaş yavaş başlycaktımmm...ama misafirim gitmedii birazdan gidiooo..yrn sabahta annem gelio şehr dışından kaç gün kalıcak blmyrmmm...annemn gelişine çok sevnyrm tabikide ama moralm bozuldu yapamycam sanırım egzerszlerii..nolucakkkkkkk (( ühüühühühhü

olabilir canım,ben hep egzersiz yapmadan önce bir önceki aparatımı dener ,ya da iki parmağımla egzerszi yapıp sonra aparata geçerdim,öyle daha rahat oluyo,dakka dakka genişliyo yani,sen de öyle dene canım son ana kadar bence

cnm öyle aralar giriyo maalesef,hepimizin de ekstre durumları çıkmıştı egzersizleri engelleyen
biraz geç olur ama olur canını sıkma,yeterki sen aklından çıkarma kendine inanmayı
bugün olmaz yarın olur ama mutlaka olur...

olur diimii???teşekkr ederimmmm...mum beni aslında korkutmuo.bide ben 1 defa emlayla aldım ya tamamı değil ama yarısından çoğu girmişti...aslında çok korkum yokkk yani şimdi kalksamm yapıcakmşm gibi gelio..oraya bişey giriceğinide aklım alıo ama iş başlaynca olmuo..mumla halledicem bu işi inşş..ama bgn ama yrnnnn :)))

peki ne zaman alışıcam en büyük aparata??bana sanki hep aynı yerden geri sarıyomuşum gibi geliyo tabi daha önceleri iki parmağa geçmek için alıştırma yaparken şimdi iki parmağı rahat alıyorum ama ben hemen alışmak istiyorum.bi de kazık gibi yaaa!!üüüfffffff aslında günde iki kere yapsam süper olucak.bi de daha önce de yazmıştım ben kendimi pek hazırlamadan başlıyorum egzersize fazla oyalanmamak için çünkü çok vaktimi alıyo o yüzden de biraz zorlandığımı düşünüyorum.düşünsene zevke gelince kendiliğinden açılan yeri ben zorla açmaya çalışıyorum.siz aparatla kaç gün çalıştıktan sonra git gele başladınız?ben henz bekletme aşamasındayım ayy ne uzun yazmışım hiç okunası değil

bence de canım sakın eninde sonunda olucak bu iş!!yeter ki biz pes etmeyelim aksatmadan yapalım egzersizlerimizi güzel haberlerimiz yakındır inşallah..

canım,günbegün alışacaksın en büyük aparata,ama biraz sabırla ve sık egzersiz yaparak,günde en az iki kez en az yarımşar saat bekleterek yaparsan egzersizini 2-3 günde alışırsın
ben yenmeden önce tam 5 gün boyunca en son büyüklükleti aparatımla egzersiz yapmıştım,ve düşün artık öhh gelmişti bana,yani bu kişinin kendisiyle alakalı,ben 5 gün sonra hazır hissetmiştim kendimi,ama iyice alışana kadar o en büyük aparatımla egzersiz yaptım
git-gele gelince ben egzersizde çok fazla yapamıyodum ,daha çok sağa sola oynatıyodum aparatı içimdeyken
ama inan penis çok çok daha kolay,aparatla hiç alakası yok,yani ben git-gele peniste alıştım ve hiç zorlanmadım
yani aparatla koca bir dağı devirmiş oluyoruz biz,penis bunun yanında küçücük bir tepe:109::109:,o yüzden hiç korkma
sadece biraz sabır canım.

doğru söylüyosun canım sadece sona yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.bi an önce bitsin istiyorum.dediğin gibi ben de git gel yapamıyorum en fazla çıkartıp tekrar alıyorum ve daire çiziyorum.bi aparat daha hazırlamam lazım benim..

iyi akşamlar kızlar ya bişey sorucam bana yardım edin bende vajinismusum ve 35 haftalık gebeyim doguma az kaldı bugün doktorumla dogumu konustuk bana normal dogum yapabilecegimi söyledi ve ısrar etti ama ben sezeryan istiyorum kendime asla güvenmiyorum normal dogurmak konusunda, hem dogumla bu sorunum da gecermiş ne yapıcagımı bilmiyorum:18:

gunaydin kizlar ben birsey sorcam konumuzla ilgisi yok ama sizin gogsunuzun icindede cewiz giibi buyuk we sert bi yapi warmi o ne? Bide gogsumun ucu bazen ctlak gibi oluo we acio x( yardim edin..

canım genel cerrahi servisine git, ultrasonla bakar ona göre yönlendirir seni, geciktirme... fibrokistik meme yapısı olabiliyor... baktır, için rahat etsin... geçmiş olsun şimdiden..

kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıorum yaaa az çnce test yaptım şoktayım 2 çizgi çıktı :'( halen şoktayım yaaa ama emin olmak için eşimi gönderdim 1 tane daha yapcam bu nasıl oldu yani bukadar kısa zamanda anlamadım ama şoktayım

nasılsın canım ne aşamadasın ?

canım ben aparattayım.en 11 cm yaptım bugün işte ona alışmaya çalışıyorum.okuduğum kadarıyla sen de mum yapmışsın.çok sevindim senin adına.devamı daha hızlı bi şekilde gelicek görüceksin.bu koçluk muahebbeti çıktıktan sonra pek yorum yazmamaya çalışıyorum koçların işine karışmamak için ama okuyorum takip ediyorum seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…