- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.901
kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıorum yaaa az çnce test yaptım şoktayım 2 çizgi çıktı :'( halen şoktayım yaaa ama emin olmak için eşimi gönderdim 1 tane daha yapcam bu nasıl oldu yani bukadar kısa zamanda anlamadım ama şoktayım
kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıorum yaaa az çnce test yaptım şoktayım 2 çizgi çıktı :'( halen şoktayım yaaa ama emin olmak için eşimi gönderdim 1 tane daha yapcam bu nasıl oldu yani bukadar kısa zamanda anlamadım ama şoktayım
canım ben aparattayım.en 11 cm yaptım bugün işte ona alışmaya çalışıyorum.okuduğum kadarıyla sen de mum yapmışsın.çok sevindim senin adına.devamı daha hızlı bi şekilde gelicek görüceksin.bu koçluk muahebbeti çıktıktan sonra pek yorum yazmamaya çalışıyorum koçların işine karışmamak içinama okuyorum takip ediyorum seni:)
iyi akşamlar kızlar ya bişey sorucam bana yardım edin bende vajinismusum ve 35 haftalık gebeyim doguma az kaldı bugün doktorumla dogumu konustuk bana normal dogum yapabilecegimi söyledi ve ısrar etti ama ben sezeryan istiyorum kendime asla güvenmiyorum normal dogurmak konusunda, hem dogumla bu sorunum da gecermiş ne yapıcagımı bilmiyorum:18:
iyi akşamlar kızlar ya bişey sorucam bana yardım edin bende vajinismusum ve 35 haftalık gebeyim doguma az kaldı bugün doktorumla dogumu konustuk bana normal dogum yapabilecegimi söyledi ve ısrar etti ama ben sezeryan istiyorum kendime asla güvenmiyorum normal dogurmak konusunda, hem dogumla bu sorunum da gecermiş ne yapıcagımı bilmiyorum:18:
evet canım bu sabah muma geçtim ama şuanda çok ağrım var acıyor aslında kuruluk hissediyorum içimde bugün 3 kez denedim ondanmı acaba çokmu zzorladım ne , bide çıkarırken sanki yapışıyo ya çıkınca acı veriyo neden ki ya .... sende de oldumu canım ?
merhaba canım ,vajinusmus olup hamile kalmışsın acaba normal yollamı yoksa aşılama falan mı yaptırdın keşke hamile kalmadan önce tedavi olsaydın tatlım yaa.... biz genelde hiç ilişkiye giremeyen kişileriz onun için bu konuda ben pek faydalı olamıyacağım fakat doktorununda söyledği gibi belki normal doğum ii gelebilir ama bu 1oo de 1oo doğru demek değil belki yine yenemessin en iyisi madem bu kadar haaftalık gebesin doğumunu Allahın izniyle yap eğer devam ederse dr gidip hemen egzersizlere başla canım :)))) üzülme sakın yalnız değilsin ..... arada buraya takılıp neler yaptığımıza bak doğumdan sonra geçmesse bize takıl hemen başla .... ALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN SENİ ....
aynen tatlım ben de ne zaman en olarak genişletsem o ebata alışana kadar çıkarırken sanki vajim dışarı fırlicakmış gibi oluyo ve canımı acıtıyo sanırım kendimizi kasmaktan kaynaklanıyo.ama alışınca geçiyo senin de geçicektir merak etme.
evet canım normal yolla hamile kaldım burdan okumuştum yine parmak egzersizi falan o gün denedik hemen o gece hamile kaldım ilk denemede oldu yani ama sadece bir kere yapabildim hamile kalınca mecbur bıraktım ama bu sayfayı sürekli takip ediyorum dogumdan sonra inş bende başlıycam egzersizlere
bu akşam egzersiz yapamıcam acayip acım var sanki içerisi kuruluktan yapıştı gibi geliyo yaaa korktum valla(
demekki tutmuş canım gününe denk gelmiş ne güzel rabbim aratmadan vermiş sen bebiş istemiyo muydun??
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah :)))
senin adına çok sevindim umarım hamilesindir allah tamamına erdirsin
aa canım süper bir haber bu,çok sevindim
sen regline 8 gün kala falan yenmiştin değil mi?
nasıl tutmuş ya ,valla çok sevindim
darısı bizim başımıza
tebrik ederim,sağlıkla alırsın inş bebeğini
ay ne güzel ya, allah sağlık versin, tabi kan testi de yaptır da haber ver bize de... valla böyle yeni yenenleri ve hemen ardındn hamile kalanları gördükçe iyice hevesleniyorumm.. şu reglim bitsin, bayram geçsin ben de hemen 1 haftada yenip denicem bebiş için bol bol... bu kez ertelemek yok.... tebrik ederim ezomm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?