- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.921
aynen tatlım ben de ne zaman en olarak genişletsem o ebata alışana kadar çıkarırken sanki vajim dışarı fırlicakmış gibi oluyo ve canımı acıtıyo sanırım kendimizi kasmaktan kaynaklanıyo.ama alışınca geçiyo senin de geçicektir merak etme.
ayy ayy ayy maşallah sana buuuuuuuuuuu kadar sevindimne mutlu ya Allahım sağlıklı güzel bi bebiş versin sana
ezom canım kutlarım, 8gün oldu yeneli 2 gün de adetin geçti toplam 10 gün testte belli olur mu bilmiyorum ama benim de adet olduktan sonra 23. gün idrarda çıkmıştı ama aynı gün yaptığım testte negatif çıkmıştı en iyisi kan tahlili canım ,çok istiyordun inşallah Allah gönlüne göre vermiştir.
tebrik ederim ezoommmmm çok sevndmmm.darısı başımızaaa
canım o zaman 16 sında yaptığında hamile kalmışsın, kutlarım hemen hemen aynı hamileliğimiz, doktorun bana dediklerini yazayım sana kesinlikle ağır kaldırmıyosun, folik aside hemen başla yarın, bir de 12 hafta ilişki yasak, yemene dikkat ediyosun , ilaç kullanmıyosun, stres yok, ani hareketlerden sakınıyosun.
canım bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin şöyle ki aparat içindeyken elinle çekmeden de kaslarınla dışarı çıkabiliyor acıma falan da olmuyordu, bir de kızlar sadece aparatı sokup çıkarmayın içinizdeyken kaslarınızı sıkıp bırakın sıkıp bırakın öyle daha çabuk güçleniyor ordaki kaslar bir de hep söylüyorum yine söyleyim egzersizi her yerde yapabilirsiniz ille içinizde aparat olması gerekmiyor ordaki kasları sıkıp bırakmayı öğrenirseniz biriyle konuşurken bile hissettirmeden yapabilirsiniz.
kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıorum yaaa az çnce test yaptım şoktayım 2 çizgi çıktı :'( halen şoktayım yaaa ama emin olmak için eşimi gönderdim 1 tane daha yapcam bu nasıl oldu yani bukadar kısa zamanda anlamadım ama şoktayım
karabiberim nilay duymasın Oyar bizi
Süslenmen bittiyse benle ilgilen ne biçim koçcun sen karnım çok ağrıyooo bi sıcak su tOrbası yapıverSüslü nolcakkk
iyi akşamlar kızlar. bugün kadın doktoruna gittim. ultrasonla aşağıdan baktı. her iki yumurtamda poli kistik over olduğunu söyledi. bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama topiklere bakarken görmüştüm böyle bir topik vardı. çok canım sıkıldı. bugün adet başlangıcımdan itibaren 13. gün yarın yumurtlarım diye tahmin etmişti doktor. herhangi bir yumurtlamanın olmadığını söyledi. adetimin 4. gününde çağırdı. ilaç verecekmiş yumurtlamak için. şu polikistikover ile ilgili bilgisi olan varmı. yani yakını bunu geçiren gibi. doktorun söylediğine göre doğuştan gelen bir şeymiş. nasıl göz rengin doğuştansa bu da onun gibi dedi. bendede vardı dedi. onun tek yumurtasında varmış. şu an bebeği olmuş. internette okudum. sivilce yaparmış evet var. adet düzensizliği yaparmış. o da var ama çok değil. zaman zaman bozuluyor tarihleri. okuduğum kadarıyla yumurtaları imha etme özelliği varmış. üzüldüm yine yaa
Sağol patimmm :))) kayganlaştırıcı jel ve ultrason jelim yoktu ondan bebek yağı kullandım ama bugün iş çıkışı eczaneden kayganlaştırıcı jeli alırım inş. yakınımda bir medikalci vardı şansıma kapatmış adam dükkanı :))) bana yakın bir medikalci arıyorum inş bulabilirim o zaman ultrason jeli kullanacağım çünkü kayganlaştırıcı zarar veriyor diye duygum doğru mu canım...
ya kıslar benim aparatta bu ikinci günüm dün daha rahat almıştım bügün biraz zorlandım girmicek sandım ama pes etmedim ve yavaş yavaş aldım içime.git gel yapamıyorum tabi...bir de daha önce parmağımla alıştırıp aparatı öyle alırdım ama bu sefer parmakla yapmak istemedim direk almaya çalıştım onun için acımış olabilir mi??of ya ne zaman bitice bu iş:2:
bir de baskı olayım devam ediyo
arkadaşlar yaaa bişey sorucam ben şimdi mumu alıyorum ya sanki güvenim geldi, eşimle deneme yapsam çokmu eren olur?
canım herşeyi deniyorum.yarım saatten fazlada beklettim aparatı.beynimde bitiremiyorum.çok sorunlarım var benim.sabah 6 gb ilaç içip yatmıştım.inan 1 saat falan oldu kalkalı.uyku ilacı kullanıyrm.bunlar olmasına rağmen eşim ağzını açıp yinede bişey demez.şanslıyım bu yönden.çalışmıyo kalkmış evi toparlamış.ağzına lokma almamış beni beklemiş.ağlarmısın gülermisin.ben ona ne yaparken o bana ne yapıyo.ben biraz egz.ara verip bayramdan sora devam edim diyorum.yanlış yapçam ama hiç içimden gelmiyo.şeytan diyo git doktora...ama onun çözümüde belli.bilmiyorum ne olcak.
kızlllarrrrr..ben bgn muma başlycaktım ne gsl gidip alıcaktım snrada yavaş yavaş başlycaktımmm...ama misafirim gitmedii birazdan gidiooo..yrn sabahta annem gelio şehr dışından kaç gün kalıcak blmyrmmm...annemn gelişine çok sevnyrm tabikide ama moralm bozuldu yapamycam sanırım egzerszlerii..nolucakkkkkkk(( ühüühühühhü
canım ben aparattayım.en 11 cm yaptım bugün işte ona alışmaya çalışıyorum.okuduğum kadarıyla sen de mum yapmışsın.çok sevindim senin adına.devamı daha hızlı bi şekilde gelicek görüceksin.bu koçluk muahebbeti çıktıktan sonra pek yorum yazmamaya çalışıyorum koçların işine karışmamak içinama okuyorum takip ediyorum seni:)
canım o zaman 16 sında yaptığında hamile kalmışsın, kutlarım hemen hemen aynı hamileliğimiz, doktorun bana dediklerini yazayım sana kesinlikle ağır kaldırmıyosun, folik aside hemen başla yarın, bir de 12 hafta ilişki yasak, yemene dikkat ediyosun , ilaç kullanmıyosun, stres yok, ani hareketlerden sakınıyosun.
Esma-Ül Hüsna İle Nasıl Tedavi Yapılıyor ?
Esma-Ül Hüsna İle Nasıl Tedavi Yapıldığına Dair Biyoloji İlminin Mucidi Dr. İbrahim Kerim Anlatıyor:
Esma-ül Hüsna'nın tüm hastalıklara şifa olduğunu keşfettim. Gözümle gördüğüm, şahit olduğum bir olayı anlatayım: Bir arkadaşımın gözleri iltihaplanmış, kıpkırmızı kesilmişti. İki elini gözlerinin üstüne koyarak 'YA NUR, YA HABİR, YA VEHHAB' esma-i şeriflerini okumaya devam etti ve bir süre sonra 'ın lütfuyla gözleri eski haline geldi.
TEDAVİ ŞEKLİ İSE ŞÖYLEDİR: Ağrıyan yere elini koyarak Esma-ül Hüsna'yı okumaya devam etmek...
KEMİK HASTALIĞI = EL-KAVİ
DİZ HASTALIĞI = ER-RAUF
KALP HASTALIĞI = EN-NUR
KALP DAMARLARININ TIKANMASI = EL-VEHHAB
SİNİR HASTALIĞI = EL-MUĞNİ
BAŞ AĞRISI = EL-ĞANİ
GUATR = EL-CABBAR
GÖZ HASTALIĞI = EN-NUR, EL-HABİR, EL-VEHHAB
GÖZ DAMARLARININ RAHATSIZLIĞI = ER-RAUF
MİDE HASTALIĞI = ER-REZZAK
BÖBREK HASTALIĞI = EL-HAYY
BAGIRSAK HASTALIĞI = ES-SABUR
PANKREAS = EL-BARİ
ROMATİZMA = EL-MÜHEYMİN
GÖZ SİNİRLERİ = EZ-ZAHİR
TANSİYON = EL-HAFIZ
KULAK HASTALIĞI = ES-SEMİ
YAĞ BEZELERİ, ÇIBAN = EN-NAFİ
AKCİĞER HASTALIĞI = EL-CABBAR
OMURGA HASTALIĞI = EL-BEDİ
SAÇ DÖKÜLMESİ = EL-KAVİYY
KAS HASTALIĞI = ER-REZZAK
DAMAR HASTALIĞI = CELLE CELALUHU
KANSER = EL-LATİF, EL-ĞANİ, ER-RAHİM
SİNUZİT = ER-RAFİ
RAHİM HASTALIĞI = EL-HALIK
KARACİĞER RAHATSIZLIĞI = ER-REŞİD
BACAK HASTALIĞI = EL-MÜTEAL
kızzz ne oymasııı ben o kadar kötumuyumkiii((
ayy napım cnm yaa 10 da geldım eve walla:))anca boya kesim fön e sonrada bi alısverıs yapım dedım cıclerımı de aldımmm:))
bebegm neden karnın agrıo reglı sancısımı yoksa sıcak su torbası ii deil dıyolar kuzum amaa nasıl yapimki ben şimdi....ayaklarını üşütmee(
iyi akşamlar kızlar. bugün kadın doktoruna gittim. ultrasonla aşağıdan baktı. her iki yumurtamda poli kistik over olduğunu söyledi. bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama topiklere bakarken görmüştüm böyle bir topik vardı. çok canım sıkıldı. bugün adet başlangıcımdan itibaren 13. gün yarın yumurtlarım diye tahmin etmişti doktor. herhangi bir yumurtlamanın olmadığını söyledi. adetimin 4. gününde çağırdı. ilaç verecekmiş yumurtlamak için. şu polikistikover ile ilgili bilgisi olan varmı. yani yakını bunu geçiren gibi. doktorun söylediğine göre doğuştan gelen bir şeymiş. nasıl göz rengin doğuştansa bu da onun gibi dedi. bendede vardı dedi. onun tek yumurtasında varmış. şu an bebeği olmuş. internette okudum. sivilce yaparmış evet var. adet düzensizliği yaparmış. o da var ama çok değil. zaman zaman bozuluyor tarihleri. okuduğum kadarıyla yumurtaları imha etme özelliği varmış. üzüldüm yine yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?