Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin şöyle ki aparat içindeyken elinle çekmeden de kaslarınla dışarı çıkabiliyor acıma falan da olmuyordu, bir de kızlar sadece aparatı sokup çıkarmayın içinizdeyken kaslarınızı sıkıp bırakın sıkıp bırakın öyle daha çabuk güçleniyor ordaki kaslar bir de hep söylüyorum yine söyleyim egzersizi her yerde yapabilirsiniz ille içinizde aparat olması gerekmiyor ordaki kasları sıkıp bırakmayı öğrenirseniz biriyle konuşurken bile hissettirmeden yapabilirsiniz.

ayy ayy ayy maşallah sana buuuuuuuuuuu kadar sevindim ne mutlu ya Allahım sağlıklı güzel bi bebiş versin sana

Amin canım çok teşekkür ederim darısı isteyenlerin başınaa :))

teşekkür ederim canımm bende beklemiordum bukadar kısa sürede ama 2 kez yaptım 2sindede aynı çıktı 2 çizgi çıktı ama kan testide yaptırcam tabi :)inş.hayırlı olur bizim için Rabbim isteyen herkese versin :)

tebrik ederim ezoommmmm çok sevndmmm.darısı başımızaaa

teşekkür ederim canım inş.Rabbim gnlünüze göre versin :)

canım o zaman 16 sında yaptığında hamile kalmışsın, kutlarım hemen hemen aynı hamileliğimiz, doktorun bana dediklerini yazayım sana kesinlikle ağır kaldırmıyosun, folik aside hemen başla yarın, bir de 12 hafta ilişki yasak, yemene dikkat ediyosun , ilaç kullanmıyosun, stres yok, ani hareketlerden sakınıyosun.

ama boşalmamıştı ki canım ozaman ya kafam cok karışık valla nezaman kaldığımı bilmiyorum 3 ay ilişki yasakmı yani bu çok kötü oldu yaa yeni vajiyi yenmiştik kasılmalarım daha geçmemişti

ezom bende tebrik ederim çok güzel bi haber yener yenmez hamile kalmakta ayrı bi güzellik darısı başımıza inşallahhhhhh....

kegel egzersizi aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum ama benim asıl sorunum oraya bişeyin girip çıkmasıyla ilgili.tabii ki vaji dışarı atıyo ama ben kastığım için canım yanıyo ve sanırım karabiber de benm gibi kendini sıktığı için aynı preb.onda da olmuş.

kız sen yeni yenmedınmı bu vajıyıııı ne kadar oldukı yenelıı çok sevındımmm ama cok ta sasırdımmmm ayyy ben ne zaman hamıleyım dıcem yaaaaa:)))

Süslenmen bittiyse benle ilgilen ne biçim koçcun sen karnım çok ağrıyooo bi sıcak su tOrbası yapıver Süslü nolcakkk

ayy napım cnm yaa 10 da geldım eve walla:))anca boya kesim fön e sonrada bi alısverıs yapım dedım cıclerımı de aldımmm:))

bebegm neden karnın agrıo reglı sancısımı yoksa sıcak su torbası ii deil dıyolar kuzum amaa nasıl yapimki ben şimdi....ayaklarını üşütmee(

iyi akşamlar kızlar. bugün kadın doktoruna gittim. ultrasonla aşağıdan baktı. her iki yumurtamda poli kistik over olduğunu söyledi. bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama topiklere bakarken görmüştüm böyle bir topik vardı. çok canım sıkıldı. bugün adet başlangıcımdan itibaren 13. gün yarın yumurtlarım diye tahmin etmişti doktor. herhangi bir yumurtlamanın olmadığını söyledi. adetimin 4. gününde çağırdı. ilaç verecekmiş yumurtlamak için. şu polikistikover ile ilgili bilgisi olan varmı. yani yakını bunu geçiren gibi. doktorun söylediğine göre doğuştan gelen bir şeymiş. nasıl göz rengin doğuştansa bu da onun gibi dedi. bendede vardı dedi. onun tek yumurtasında varmış. şu an bebeği olmuş. internette okudum. sivilce yaparmış evet var. adet düzensizliği yaparmış. o da var ama çok değil. zaman zaman bozuluyor tarihleri. okuduğum kadarıyla yumurtaları imha etme özelliği varmış. üzüldüm yine yaa

cnm yaa sneide talıhsızlıkler buluyor takma cnm inşallah önemli birsey yoktur...hiç duymdım ben o bahsettıgınden o konuda yardımcı olamayacagım(

cnm doktor bana klomen dıye bır ılac verdi adetimin 5.gününden itibaren 5 gun kullanıcam kolay yumurtlamayı saglıyormus dahaadetime hemen hemen 15gun fln var bakalım...muhtemelen sanada oyle bi ilaç verecektir...üzülme olurmu...

Esma-Ül Hüsna İle Nasıl Tedavi Yapılıyor ?

Esma-Ül Hüsna İle Nasıl Tedavi Yapıldığına Dair Biyoloji İlminin Mucidi Dr. İbrahim Kerim Anlatıyor:

Esma-ül Hüsna'nın tüm hastalıklara şifa olduğunu keşfettim. Gözümle gördüğüm, şahit olduğum bir olayı anlatayım: Bir arkadaşımın gözleri iltihaplanmış, kıpkırmızı kesilmişti. İki elini gözlerinin üstüne koyarak 'YA NUR, YA HABİR, YA VEHHAB' esma-i şeriflerini okumaya devam etti ve bir süre sonra 'ın lütfuyla gözleri eski haline geldi.

TEDAVİ ŞEKLİ İSE ŞÖYLEDİR: Ağrıyan yere elini koyarak Esma-ül Hüsna'yı okumaya devam etmek...

KEMİK HASTALIĞI = EL-KAVİ

DİZ HASTALIĞI = ER-RAUF

KALP HASTALIĞI = EN-NUR

KALP DAMARLARININ TIKANMASI = EL-VEHHAB

SİNİR HASTALIĞI = EL-MUĞNİ

BAŞ AĞRISI = EL-ĞANİ

GUATR = EL-CABBAR

GÖZ HASTALIĞI = EN-NUR, EL-HABİR, EL-VEHHAB

GÖZ DAMARLARININ RAHATSIZLIĞI = ER-RAUF

MİDE HASTALIĞI = ER-REZZAK

BÖBREK HASTALIĞI = EL-HAYY

BAGIRSAK HASTALIĞI = ES-SABUR

PANKREAS = EL-BARİ

ROMATİZMA = EL-MÜHEYMİN

GÖZ SİNİRLERİ = EZ-ZAHİR

TANSİYON = EL-HAFIZ

KULAK HASTALIĞI = ES-SEMİ

YAĞ BEZELERİ, ÇIBAN = EN-NAFİ

AKCİĞER HASTALIĞI = EL-CABBAR

OMURGA HASTALIĞI = EL-BEDİ

SAÇ DÖKÜLMESİ = EL-KAVİYY

KAS HASTALIĞI = ER-REZZAK

DAMAR HASTALIĞI = CELLE CELALUHU

KANSER = EL-LATİF, EL-ĞANİ, ER-RAHİM

SİNUZİT = ER-RAFİ

RAHİM HASTALIĞI = EL-HALIK

KARACİĞER RAHATSIZLIĞI = ER-REŞİD

BACAK HASTALIĞI = EL-MÜTEAL

canım ben kullanıyorum dedıdıgmde doktorum zararlı dememıstı sadece onunla alısma artık onsuzda yap dedı

ben her egsersızımde bastan serce parmak ıkı parmak kucuk mum sonra ortanca mum dıyerek en osn kı aparata gıdıyordum
ne zamankı vajıyı yendım artık kuruyken bıle dırek alabılıyorum en buyuk aparatı
yanı zorlanman normal canım once kucukten baslayıp esnetıp devam et

arkadaşlar yaaa bişey sorucam ben şimdi mumu alıyorum ya sanki güvenim geldi, eşimle deneme yapsam çokmu eren olur?

sen bılırsın canım eger ara verceksen cok bır dene bakarsın olur ama egsersıze cok ara vermıceksen bıraz daha ılerle oyle dene
kımınde 2 3 egsersızde kımısınde 2 3 ay sonra yenebılıyor yanı sana kendıne guvenıne baglı

canım ara verme beynın sana bahane buluyor
doktoruda bır dene istersen belkı yararı olur bılemeyız bunu ?

evde yatılı erkek mısafır varken bır odaya kıtlenıp camı carsafla kapatıp egsersız yaptıgımı bılırım
kı gelen annen ne olcakkı sen yınede egsersız yapabılırsın baska bir odada
beynın bahane üretıyor egsersız yapmaman için ERTELEME bence canım

aa olurmu egsersız yapanlarda yarı koc sayılır tabıkı sızde yazıcaksınız gerekırse mudahele edıceksınız kızlar
ben sahsen sevınırım benım egsersızcılere yardım etmenıze ki dıger koclarda emınım oyle

ya nıye ablamlar bana 4 ay ılıskı yasak demedı hıc onlarda hamılelık gecırdı sorcam onlara bunu
4 ay cok uzun zaman yaa off kızlar ıyıce yendıgımıze emın olmadan hamıle kalmamalıyız

canım paylasımın için tesekkurler cok begendım ve cok etkılendım...

kızzz ne oymasııı ben o kadar kötumuyumkiii((

sus suss öyle motive edioz kendimizi azcık tırnaklarını çıkarr

Ara ara vurup gidiyo pek bişi yok sen benle ilgilen diye yaptımmmm :13: ayaklarım sıkı sıkı bakıyorum kendime canımmm saçlarını naptınn hangi renkKkK

canım cok duydum ama ne oldugunu bende bılmıyorum
Raabımın sevgılı kulusun sureklı sınanıyorsun
İNŞALLAH bır anonce hayırlısıyla hamıle kalırsın saglıklı bır gebelık gecırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…