Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

minelcim üzme canını ya,hastalık da bizim için ,allah tedavisi olan hastalık versin,napalım
ben duymamıştım bu kisti ,bildiğim bişey değil,ama herşeyin bi tedavisi var
doktor ilaç da vermiş,detaylı anlatmadı mı sana?neymiş ne zaman geçermiş falan?
sen yeterki stres yapma,biliyosun bu tarz kistler üzüntüyle sıkıntıyla daha çok oluşuyo ve büyüyo
tedavin inş en kısa sürede olumlu bi şekilde biter,geçmiş olsun canım

canım gözün aydın Raabim sağlıklı bır gebelik nasıp etsin İnşAllah
hamıle kalmanın günü yokkı bence Raabim isterse ılk seferde anında olur
kı benım ablalarım hepsı ılk seferde hamıle kaldı ama yınede pek sevınmeyelım kan testı en net sonuc
doktora gıdıp gorundugund e ıyıce emın oluruz :)

hmm peki sen istedin bak bunu:)))))

ben hep ilgilenmeye calısyıorm zatn cnm wallahi siz iyi olun ben daha iyi olurum sızde benım biailem oldunuz annemle bu kadar sık gorusmuyorum walalhi:)))

saçlarımı bakır kahve yaptım cnm:))

kısmet bakalım canım ne olacak. pko diye bi topik var onu inceleyeceğim. doktorum internette araştırıp canını sıkma kötü bi şey değil merak etme dediysede araştırmak geliyor içimden.

canım patim sağol. doktora dedim daha önceki seferde aşağıdan baktınız böyle bi şey demediniz die.o da bana çabuk etkilenen biri olduğunuzu gördüğümden demek istemedim falan dedi. aklımı karıştırdı. bir gün arayla yinede dene. pkolu olup bir ay sonra hiç ilaç vermeden hamile kalan hastalar olabiliyor. Allah büyüktür dedi. ama bu ay ümitlenme hiç yumurtlamamışsın dedi. benim anlamadığım 22 eylülde regl oldum. 22 ekimdede oldum. son iki seferdir düzenli ama nasıl oluyor yumurtlamıyorum. adet olacaksın bu ay ama yumurtlamayacaksın dedi o nasıl oluyor aklım karıştı.

canım hamile kalmak için boşalmaı gerekmiyor.. deneme yaparken gelen zevk suyu diye bişi varmış ve onun içinde de spermler varmış... öyle de kalınabilir...

bu arada kızlar ben deneme yaparım hamile kalırım falan diye 2-3 ay önce folik aside başlamak gerekiyor diye, doktora demiştim ben düşünüyorum bebek diye (daha yenmedim ama) hamilelik öncesi günde yarım, hamile kaldıktan sonra ilk 3-4 ay hergün 1 tane al demişti... haberiniz olsun

normal dogurunca nasıl kurtuluyormusuz vajınusmustan kı ?

canım bende korkuyorum hamılelıkten ama buyuk ıhtımal belden iğneli anestezı ile
dogum dusunuyorum yada suda doğum gbı alternatıflere yogunlassan
sezeryan ile dogum asla normal dogum kadar kolay degıl bence
dusunsene 1 gune kalmadan ayaktasın cok sanslısın aslında normal dogum yapabılcek olmana

ve vajıyı yenmeden hamıle kalmak ısteyen arkadaslar esobalamı örnek alın
hamıle kalınca dogum korkusu vajıyı yenememe psıkolojısı
önce lutfen vajıyı yenmeye yendıkten sonrada tamamen korkularımızdan arınmaya odaklanalım ...

% 10 kadın vajinismus olurmuş bende var
% 10 kadın meme kisti olurmuş o da var
% 5 kadında pko olurmuş o da çıktı
ya sabır ya selamet diyorum
geçen ay stres yaptın diye bu ay yumurtlamadın dedi.
ama ben okuyorum nette yazıyor
polikistikverlar oluşacak yumurtaları imha ederlermiş.

ezom tebrik ederim canımmmmmmm :))))

teşekkür ederim canımmm :))

canım kutlarım süper bi haber.işlh darısı bize.

teşekkürler canım inş..darısı basınıza :))

kız sen yeni yenmedınmı bu vajıyıııı ne kadar oldukı yenelıı çok sevındımmm ama cok ta sasırdımmmm ayyy ben ne zaman hamıleyım dıcem yaaaaa:)))

bende soktayım halen bukadar kısa sürede :S:S ama ben ilk 16sında yenmiştim fakat emin olmak için bikaçkez daha denemiştik olmamıştı 25inde olmuştu ama 16sında olduğunda içime bslmadı nasıl oldu anlamadım ama dşarı bsalmıstı belki ordan grmiştir :26:

teşekkür ederim amin canım inş. öyle tabiki ama hani beklemeyince erken olduğu için şoka girdim :)öyle yapcam canım bayram sonu doktora gitcem :)

Son düzenleme:

ezooomm kızz inanamıyorum çok şaşırdım ve mutlu oldum.geçen hafta aynı gün vajiyi yenmemiş miydik biz? bu ne hız güzelim.tebrik ederim çok sevindim senin adına,darısı bana ve isteyen herkesin başına.

ya nasıl demez bunu bır yakınımda daha boyle bısey duymustum
cocukları olmuyordu onların kadında duzenlı adet goremıyor
doktor ılk onda sorun demıs ama kocasındad abırsey varmıs
2 3 ay sonra moral bozmayayım dıye demedım kocanızdada bırseyler var falan
bu doktorlara ne oluyor bastan dıyın ne varsa
şimdi bende içgillendim bı doktora daha gıdıcem kesınlıkle
Canım inançlı bırısın sen gunlerı ne zaman olucağı kafaya takma
olmazı oldurur Rabbım hıc bellı olmaz stres gebelığı önler bılıyorsun

esmaul hüsna için de cok tesekkurler canım RABBIMIN HER ISMI AYRI BIR DERDE DEVA..

sabır canım,allah sevdiği kuluna verirmiş,sınarmış
bir de topicte çok okuma canım,iyice kafanı bulandırma,sonuçta herkesin bünyesi farklı
bak doktor da söylemiş,ilaç kullanmadan 1 ay sonra hamile kaldı diye
nolur kafana takma,herşeyin bi vakti saati var
bak onca yıl vajiyle uğraştık,çok şükür atlattık bebeğin de vardır bi vakti saati
canını sıkma,daunı et,tedavini de güzelce ol canım
dualarım seninle...

evet canım onu bende duymuştum büyük ihtimalle öyle olmuştur ozaman :26:

cnm yaa bu kadar ustune dusme vajınısmus yok artık senın ıcın öldü onu at
meme kistinde de bisey cıkmadı yanlıs hatırlamıyosam hadi onuda at
emin ol bunda da rabbim izin verirse birşey cıkmaz çok düşünme çok strese gırme oluruna bırakmaya çalıs tıp artık çok ılerledı çok sukur bir çok hastalıgın tedavisi var ama unutmakı biz hep yanındayız...

canım benim ben de vajinismus ve meme kistiyle yaşayan biriyim.Allah'a şükür vajiyi yendim,kistleri çok takıyordum kafaya, artık takmıyorum 6 ayda bir kontrole gidiyorum.Erken teşhis olduğu için şükrediyorum.Pko konusunu tam bilmiyorum ama tedavisi olan bir hastalık değil mi? Allah kimseye dermansız dert vermesin.Sıkma güzel canını,moralini yüksek tut hep iyi olacak herşey de.Lütfen bunu kendin için yap.

canım biliyousun benim de hem vajinismus hem meme kisti...ben de çok bunaldım geçenlerde, hemen ölcem sandım ama başa gelecğin önüne geçilmez... allaha sağınmaktan başka da elimizden bişi gelmez...

ben daha önce de duymuştum şimdi de netten baktım, soğan kürü var ibrahim saraçoğlunun, duyduklarımdan faydalı olduğnu hatırlıyorum.. tabi doktor kısmını hallet, bi de dediğimi bi araştır sen de belki sende de işe yarar..

isyan değil ama ben şunu farkettim tam mutlu oldum derken bi sorunla karşılaşıyorum. Yüce rabbimin beni kötülüklerden ve kötü insanlardan koruduğuna sonsuz inancım var. ama ne bileyim bi an umutsuzluğa kapıldım. şu an çok fenayım. gün boyu içime attım. çocukları çok seviyorum eşimde öyle. abilerimin eşleri ikinci çocukları hayal etmeye başladılar. ben birincinin bile hayalini kuramıyorum.

geçen sefer belkide doğru düzgün bakmadığından görememişte olabilir. yüzüm gözüm şişti ağlamaktan. iyi geceler canım.

sağol canım araştırırım yarın. iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…