- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.941
iyi akşamlar kızlar. bugün kadın doktoruna gittim. ultrasonla aşağıdan baktı. her iki yumurtamda poli kistik over olduğunu söyledi. bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama topiklere bakarken görmüştüm böyle bir topik vardı. çok canım sıkıldı. bugün adet başlangıcımdan itibaren 13. gün yarın yumurtlarım diye tahmin etmişti doktor. herhangi bir yumurtlamanın olmadığını söyledi. adetimin 4. gününde çağırdı. ilaç verecekmiş yumurtlamak için. şu polikistikover ile ilgili bilgisi olan varmı. yani yakını bunu geçiren gibi. doktorun söylediğine göre doğuştan gelen bir şeymiş. nasıl göz rengin doğuştansa bu da onun gibi dedi. bendede vardı dedi. onun tek yumurtasında varmış. şu an bebeği olmuş. internette okudum. sivilce yaparmış evet var. adet düzensizliği yaparmış. o da var ama çok değil. zaman zaman bozuluyor tarihleri. okuduğum kadarıyla yumurtaları imha etme özelliği varmış. üzüldüm yine yaa
canım paylasımın için tesekkurler cok begendım ve cok etkılendım...
kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıorum yaaa az çnce test yaptım şoktayım 2 çizgi çıktı :'( halen şoktayım yaaa ama emin olmak için eşimi gönderdim 1 tane daha yapcam bu nasıl oldu yani bukadar kısa zamanda anlamadım ama şoktayım
sus suss öyle motive edioz kendimizi azcık tırnaklarını çıkarr
Ara ara vurup gidiyo pek bişi yok sen benle ilgilen diye yaptımmmm :13: ayaklarım sıkı sıkı bakıyorum kendime canımmm saçlarını naptınn hangi renkKkK
cnm yaa sneide talıhsızlıkler buluyor takma cnm inşallah önemli birsey yoktur...hiç duymdım ben o bahsettıgınden o konuda yardımcı olamayacagım(
cnm doktor bana klomen dıye bır ılac verdi adetimin 5.gününden itibaren 5 gun kullanıcam kolay yumurtlamayı saglıyormus dahaadetime hemen hemen 15gun fln var bakalım...muhtemelen sanada oyle bi ilaç verecektir...üzülme olurmu...
canım cok duydum ama ne oldugunu bende bılmıyorum
Raabımın sevgılı kulusun sureklı sınanıyorsun
İNŞALLAH bır anonce hayırlısıyla hamıle kalırsın saglıklı bır gebelık gecırırsın
ama boşalmamıştı ki canım ozaman ya kafam cok karışık valla nezaman kaldığımı bilmiyorum3 ay ilişki yasakmı yani bu çok kötü oldu yaa yeni vajiyi yenmiştik kasılmalarım daha geçmemişti
iyi akşamlar kızlar ya bişey sorucam bana yardım edin bende vajinismusum ve 35 haftalık gebeyim doguma az kaldı bugün doktorumla dogumu konustuk bana normal dogum yapabilecegimi söyledi ve ısrar etti ama ben sezeryan istiyorum kendime asla güvenmiyorum normal dogurmak konusunda, hem dogumla bu sorunum da gecermiş ne yapıcagımı bilmiyorum:18:
minelcim üzme canını ya,hastalık da bizim için ,allah tedavisi olan hastalık versin,napalım
ben duymamıştım bu kisti ,bildiğim bişey değil,ama herşeyin bi tedavisi var
doktor ilaç da vermiş,detaylı anlatmadı mı sana?neymiş ne zaman geçermiş falan?
sen yeterki stres yapma,biliyosun bu tarz kistler üzüntüyle sıkıntıyla daha çok oluşuyo ve büyüyo
tedavin inş en kısa sürede olumlu bi şekilde biter,geçmiş olsun canım
ezom tebrik ederim canımmmmmmm :))))
canım kutlarım süper bi haber.işlh darısı bize.
kız sen yeni yenmedınmı bu vajıyıııı ne kadar oldukı yenelıı çok sevındımmm ama cok ta sasırdımmmm ayyy ben ne zaman hamıleyım dıcem yaaaaa:)))
canım gözün aydın Raabim sağlıklı bır gebelik nasıp etsin İnşAllah
hamıle kalmanın günü yokkı bence Raabim isterse ılk seferde anında olur
kı benım ablalarım hepsı ılk seferde hamıle kaldı ama yınede pek sevınmeyelım kan testı en net sonuc
doktora gıdıp gorundugund e ıyıce emın oluruz :)
kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıorum yaaa az çnce test yaptım şoktayım 2 çizgi çıktı :'( halen şoktayım yaaa ama emin olmak için eşimi gönderdim 1 tane daha yapcam bu nasıl oldu yani bukadar kısa zamanda anlamadım ama şoktayım
canım patim sağol. doktora dedim daha önceki seferde aşağıdan baktınız böyle bi şey demediniz die.o da bana çabuk etkilenen biri olduğunuzu gördüğümden demek istemedim falan dedi. aklımı karıştırdı. bir gün arayla yinede dene. pkolu olup bir ay sonra hiç ilaç vermeden hamile kalan hastalar olabiliyor. Allah büyüktür dedi. ama bu ay ümitlenme hiç yumurtlamamışsın dedi. benim anlamadığım 22 eylülde regl oldum. 22 ekimdede oldum. son iki seferdir düzenli ama nasıl oluyor yumurtlamıyorum. adet olacaksın bu ay ama yumurtlamayacaksın dedi o nasıl oluyor aklım karıştı.
% 10 kadın vajinismus olurmuş bende var
% 10 kadın meme kisti olurmuş o da var
% 5 kadında pko olurmuş o da çıktı
ya sabır ya selamet diyorum
geçen ay stres yaptın diye bu ay yumurtlamadın dedi.
ama ben okuyorum nette yazıyor
polikistikverlar oluşacak yumurtaları imha ederlermiş.
canım hamile kalmak için boşalmaı gerekmiyor.. deneme yaparken gelen zevk suyu diye bişi varmış ve onun içinde de spermler varmış... öyle de kalınabilir...
bu arada kızlar ben deneme yaparım hamile kalırım falan diye 2-3 ay önce folik aside başlamak gerekiyor diye, doktora demiştim ben düşünüyorum bebek diye (daha yenmedim ama) hamilelik öncesi günde yarım, hamile kaldıktan sonra ilk 3-4 ay hergün 1 tane al demişti... haberiniz olsun
canım benim ben de vajinismus ve meme kistiyle yaşayan biriyim.Allah'a şükür vajiyi yendim,kistleri çok takıyordum kafaya, artık takmıyorum 6 ayda bir kontrole gidiyorum.Erken teşhis olduğu için şükrediyorum.Pko konusunu tam bilmiyorum ama tedavisi olan bir hastalık değil mi? Allah kimseye dermansız dert vermesin.Sıkma güzel canını,moralini yüksek tut hep iyi olacak herşey de.Lütfen bunu kendin için yap.
sabır canım,allah sevdiği kuluna verirmiş,sınarmış
bir de topicte çok okuma canım,iyice kafanı bulandırma,sonuçta herkesin bünyesi farklı
bak doktor da söylemiş,ilaç kullanmadan 1 ay sonra hamile kaldı diye
nolur kafana takma,herşeyin bi vakti saati var
bak onca yıl vajiyle uğraştık,çok şükür atlattık bebeğin de vardır bi vakti saati
canını sıkma,daunı et,tedavini de güzelce ol canım
dualarım seninle...
ya nasıl demez bunu bır yakınımda daha boyle bısey duymustum
cocukları olmuyordu onların kadında duzenlı adet goremıyor
doktor ılk onda sorun demıs ama kocasındad abırsey varmıs
2 3 ay sonra moral bozmayayım dıye demedım kocanızdada bırseyler var falan
bu doktorlara ne oluyor bastan dıyın ne varsa
şimdi bende içgillendim bı doktora daha gıdıcem kesınlıkle
Canım inançlı bırısın sen gunlerı ne zaman olucağı kafaya takma
olmazı oldurur Rabbım hıc bellı olmaz stres gebelığı önler bılıyorsun
esmaul hüsna için de cok tesekkurler canım RABBIMIN HER ISMI AYRI BIR DERDE DEVA..
canım biliyousun benim de hem vajinismus hem meme kisti...ben de çok bunaldım geçenlerde, hemen ölcem sandım ama başa gelecğin önüne geçilmez... allaha sağınmaktan başka da elimizden bişi gelmez...
ben daha önce de duymuştum şimdi de netten baktım, soğan kürü var ibrahim saraçoğlunun, duyduklarımdan faydalı olduğnu hatırlıyorum.. tabi doktor kısmını hallet, bi de dediğimi bi araştır sen de belki sende de işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?