- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.961
canım biliyousun benim de hem vajinismus hem meme kisti...ben de çok bunaldım geçenlerde, hemen ölcem sandım ama başa gelecğin önüne geçilmez... allaha sağınmaktan başka da elimizden bişi gelmez...
ben daha önce de duymuştum şimdi de netten baktım, soğan kürü var ibrahim saraçoğlunun, duyduklarımdan faydalı olduğnu hatırlıyorum.. tabi doktor kısmını hallet, bi de dediğimi bi araştır sen de belki sende de işe yarar..
cnm yaa bu kadar ustune dusme vajınısmus yok artık senın ıcın öldü onu at
meme kistinde de bisey cıkmadı yanlıs hatırlamıyosam hadi onuda at
emin ol bunda da rabbim izin verirse birşey cıkmaz çok düşünme çok strese gırme oluruna bırakmaya çalıs tıp artık çok ılerledı çok sukur bir çok hastalıgın tedavisi var ama unutmakı biz hep yanındayız...
herkese iyi geceler kızlar, malum sabah iş var... görüşrüz...byeee
isyan değil ama ben şunu farkettim tam mutlu oldum derken bi sorunla karşılaşıyorum. Yüce rabbimin beni kötülüklerden ve kötü insanlardan koruduğuna sonsuz inancım var. ama ne bileyim bi an umutsuzluğa kapıldım. şu an çok fenayım. gün boyu içime attım. çocukları çok seviyorum eşimde öyle. abilerimin eşleri ikinci çocukları hayal etmeye başladılar. ben birincinin bile hayalini kuramıyorum.
üleeynn kimse niye takmıyo biziiki saattir yazıyom cvp veren yok. redbox minelcetin ezoom maviaraba heeeeyyy
cnm takmazmıyız aşkolsun,minelcetine takıldı aklım,pkoyu falan okuyorum o yüzden kusura bakma
nasılsın?
ben de az önce o konuyu araştırıyordum Klomifen sitrat adı verilen yumurtlama ilacıyla kadınların yumurtlaması sağlanıyormuş. bunu okuyunca sevindim.Tedavisi varmış
evet canım tedavis varmış,topicte farklı farklı ilaç isimleri okudum ben de
heralde herkesin hast.derecesine göre veiriliyo bu ilaçlar
inşallah en kısa sürede tedavisini olumlu bi şekilde bitiri minelcetin ve bebeğine kavuşur
aynı dileğim hepimiz için geçerli tabiki...
geçen sefer belkide doğru düzgün bakmadığından görememişte olabilir. yüzüm gözüm şişti ağlamaktan. iyi geceler canım.
sen nasılsın canım bu arada ,umarım herşey yolundadır
inşallah canım,dua edeceğim hepimiz için.iyi geceler tekrar tatlı rüyalar
cevaplamadan gitmeyeyim iyi saylırım ben de, vajiyi geçen hafta yendim ama 3 deneme yapabildik. regl başlayacak bugün yarın, ben de bebişim olsun çok istiyorum.regl öncesi alışmak istiyordum aslında ama fazla deneme yapamadık. sen nasılsın nasıl gidiyor?
iyi akşamlar kızlar. bugün kadın doktoruna gittim. ultrasonla aşağıdan baktı. her iki yumurtamda poli kistik over olduğunu söyledi. bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama topiklere bakarken görmüştüm böyle bir topik vardı. çok canım sıkıldı. bugün adet başlangıcımdan itibaren 13. gün yarın yumurtlarım diye tahmin etmişti doktor. herhangi bir yumurtlamanın olmadığını söyledi. adetimin 4. gününde çağırdı. ilaç verecekmiş yumurtlamak için. şu polikistikover ile ilgili bilgisi olan varmı. yani yakını bunu geçiren gibi. doktorun söylediğine göre doğuştan gelen bir şeymiş. nasıl göz rengin doğuştansa bu da onun gibi dedi. bendede vardı dedi. onun tek yumurtasında varmış. şu an bebeği olmuş. internette okudum. sivilce yaparmış evet var. adet düzensizliği yaparmış. o da var ama çok değil. zaman zaman bozuluyor tarihleri. okuduğum kadarıyla yumurtaları imha etme özelliği varmış. üzüldüm yine yaa
canım ben kullanıyorum dedıdıgmde doktorum zararlı dememıstı sadece onunla alısma artık onsuzda yap dedı
ben her egsersızımde bastan serce parmak ıkı parmak kucuk mum sonra ortanca mum dıyerek en osn kı aparata gıdıyordum
ne zamankı vajıyı yendım artık kuruyken bıle dırek alabılıyorum en buyuk aparatı
yanı zorlanman normal canım once kucukten baslayıp esnetıp devam et
sen bılırsın canım eger ara verceksen cok bır dene bakarsın olur ama egsersıze cok ara vermıceksen bıraz daha ılerle oyle dene
kımınde 2 3 egsersızde kımısınde 2 3 ay sonra yenebılıyor yanı sana kendıne guvenıne baglı
peki vajiyi yenmemenin göstergesi kuruyken bile almak mı??:18: nasıl yani ben şu an öle kendimi hazırlayarak yapmıyorum sadece ultrason jeli kullanıyorum bol bol öle alabiliyorum içime.ilk alırken zorlanıyorum sonra alışıyorum ya sen bana şunu ayrıntılı yazsana özelden.ben çok ayrıntıcıyım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?