Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu da bir çeşit sınav sayılır. Sabretmek ve isyan etmemek en güzeli.Allah'ım ne veriyorsa mutlaka bir sebebi vardır diyorum. belki daha kötüsünden korudu beni diyorum,içim rahatlıyor biraz.

sağol canım. zaten sizden başka dertleşeceğim kimsem yok.

haklısın canım ,ama yüce rabbim derdini verince dermanını da verirmiş
pko topiğinde okudum biraz,soğan kürü çok faydalıymış,şeker hapı kullanıyolarmış vs vs
ama sen bunlardan önce doktorunun önerdiği şekilde tedavine başla,doktorun nasıl bilm ama başka doktora da gösterebilirsin,kafan rahatlar.
canını sıkmamaya çalış lütfen,yüce allahım hep yanımızda...

ben de az önce o konuyu araştırıyordum Klomifen sitrat adı verilen yumurtlama ilacıyla kadınların yumurtlaması sağlanıyormuş. bunu okuyunca sevindim.Tedavisi varmış

evet canım tedavis varmış,topicte farklı farklı ilaç isimleri okudum ben de
heralde herkesin hast.derecesine göre veiriliyo bu ilaçlar
inşallah en kısa sürede tedavisini olumlu bi şekilde bitiri minelcetin ve bebeğine kavuşur
aynı dileğim hepimiz için geçerli tabiki...

inşallah canım,dua edeceğim hepimiz için.iyi geceler tekrar tatlı rüyalar

geçen sefer belkide doğru düzgün bakmadığından görememişte olabilir. yüzüm gözüm şişti ağlamaktan. iyi geceler canım.

canım inşalah bugunlerde geçicek laf dıye demıyorum
vajıyı yendın o senın iradenle yenmen gereken bırseydı
bedenen olan hastalıkları Rabbime havale et tez vakit yüzünü güldürür inşAllah
Çarşamba gunlerı öğle ikindi arası 2 rekatlık bır namaz var
camıde kılınması cok evla senı nıyete alıp inşallah kılıcam
Raabım gönlünü ferahlatsın yüzünü güldürsün

sen nasılsın canım bu arada ,umarım herşey yolundadır

cevaplamadan gitmeyeyim iyi saylırım ben de, vajiyi geçen hafta yendim ama 3 deneme yapabildik. regl başlayacak bugün yarın, ben de bebişim olsun çok istiyorum.regl öncesi alışmak istiyordum aslında ama fazla deneme yapamadık. sen nasılsın nasıl gidiyor?

reglden sonra bol bol yap canım,beyin iyice alışıyo o zaman
ben de fena sayılmam ilişkide sıkıntım yok çok şükür
reglim bugünlerde ,ben de diyorum reglden sonra bi doktora gideyim
ben de hayırlısıyla bebek istiyorum çünkü
allah hepimize versin en kısa zamanda inş bunaltmadan
öpüyorum canım
şimdi çıkma lazım eşim şehir dışındaydı yoldan geldi şimdi
sonra gene konuşuruz
herkese iyigeceler...

canım çok geçmiş olsun sıkma canını.inşallah kötü huylu değildir.sana özelden yazdığım mesajı hatırlıyo musun bol bol onu oku.

peki vajiyi yenmemenin göstergesi kuruyken bile almak mı??:18: nasıl yani ben şu an öle kendimi hazırlayarak yapmıyorum sadece ultrason jeli kullanıyorum bol bol öle alabiliyorum içime.ilk alırken zorlanıyorum sonra alışıyorum ya sen bana şunu ayrıntılı yazsana özelden.ben çok ayrıntıcıyım da...

canım farkındamısn herkesın sozunden bır anlam cıkarıyorsun
ve sureklı benım ılk zamanlarımdakı gıbı cok soruyor ıvdelıyorsun
benıde mınel yada nursena uyarmıstı bu yönde :)
rahat ol her yazılandan kotu bırsey cıkarma
boyle yaparak korkunu yenemezsın sadece egsersız korkunu yendırır
benım o yazıdakı demek ıstediğim kendıne guvenın geldıkce rahatca sorunsuz aparatı alabılıyorsun
vajı esnıyor dıye bırsey yok yanı bugun 5 cm yarın 10 cm alınca esnıyor falan
oyle olsa bebek doguran kadınlar normal dogumdan sonra nasıl eskı halıne gelebılıyor
egsersızdeyken nekadar rahat olsakta yenmedıgımız ıcın daha hep akılda acaba oluyor
vajıyı yendıkten sonra bakıyoruzkı daha once egsersızde zorlandıgımız aparatlar rahatlıkla oluyor
sırf meraktan denedım ve p. boyutundakı aparatı sorunsuz almıstım yendıkten kısa sure sonra
yenmeden önce olsa en baştan parmak mumlar sıra ıle en son kalın aparata gecıyordum
ama yenınce bunlara gerek kalmadı oysakı vajı aynı vajı acık yazıcam rahatla dıye
delık aynı buyukluk ee nasıl odlu bu beyın işte beyınde bıtıyor hersey
burda okadar yenen kısı oldu cogumuz p. nasıl gırdı anlamadık hala esımıze soruyoruz dıyorlar
acı yok kotu bırsey yok yenınce bunu anlıcaksın suan sen egsersızde en uste cıkmaya sonrada yenmeye odaklan canım

ve ben gittim kızlar hepınızı öpüyorum

yarın msn den konusuruz canım denk gelırsek senı ıyıce rahatlatıcam emın ol :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…