- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.001
SLmmm KızLaaarr... NasıLsınıızzz ?? Umarımm KeyifLeeer Yerindedirr....
hoşgeldin canımm sen nasılsın
haklısın canım ,ama yüce rabbim derdini verince dermanını da verirmiş
pko topiğinde okudum biraz,soğan kürü çok faydalıymış,şeker hapı kullanıyolarmış vs vs
ama sen bunlardan önce doktorunun önerdiği şekilde tedavine başla,doktorun nasıl bilm ama başka doktora da gösterebilirsin,kafan rahatlar.
canını sıkmamaya çalış lütfen,yüce allahım hep yanımızda...
cnm takmazmıyız aşkolsun,minelcetine takıldı aklım,pkoyu falan okuyorum o yüzden kusura bakma
nasılsın?
canım inşalah bugunlerde geçicek laf dıye demıyorum
vajıyı yendın o senın iradenle yenmen gereken bırseydı
bedenen olan hastalıkları Rabbime havale et tez vakit yüzünü güldürür inşAllah
Çarşamba gunlerı öğle ikindi arası 2 rekatlık bır namaz var
camıde kılınması cok evla senı nıyete alıp inşallah kılıcam
Raabım gönlünü ferahlatsın yüzünü güldürsün
canım çok geçmiş olsun sıkma canını.inşallah kötü huylu değildir.sana özelden yazdığım mesajı hatırlıyo musun bol bol onu oku.
meme kistinin olduğu nasıl anlaşılıyo kızlar.ben hep elimle kontrol ediyorum ama ele gelmeyen de olabilir.ille o dediiniz testlere mi girmek gerekiyo??
canım şimdi okudum çok üzüldüm, bu aralar hakkaten başına gelmeyen kalmadı ama içini ferah tut canım bunu da atlatacaksın, Allah yardımcın olsun canım tez zamanda bebişe de kavuşursun inşallah, pko arada gözüme çarpıyordu pkolu olup da çocuk sahibi olanlar var tedavisi olan bir hastalık.
Canım, yazdıklarını okudum senin bu kadar kendini üzmene çok üzüldüm. Bak canım emin ol yalnız değilsin. Bende hem vajinismusla uğraştım hem de biliyosun bende de kistler var göğüslerimde. Allah' a şükür sen vajinismus belasını yenebilmiş bir kadınsın, güçlüsün, asla moralini bozma, sağlam dur, emin olbunun da üstesinden gelebilirsin. Ölüm hariç herşeyin bir şifası var dünyada, pko nun da tedavisi var hayatım üzme kendini nolur. Ve unutma moral bozukluğu, üzüntü vücudunu negatif etkiler, o nedenle moralin ihep sağlam tut. Hep derim mevlam dağına göre kar verir, derdini verip dermanıın da verir. Alalh' ın izniyle inşallah sen bütün bunların üstesinden geleceksin:))
Kızlarrr birazdan çıkacam belki giremem diye şimdiden bayramınızı kutlamak istedim, sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diliyorummmm
Minelcim üzme kendini lütfen, yazdıklarını okudum böyle kendini yıpratmana çok üzüldüm , kötü düşünme lütfen..Bayağı önce bir yumurtalığımda benim de kist vardı kontrole gittiğimde regl sonrası geçer dediler,regl sonrası gittim ve kisttin kaybolduğunu söyledi doktor, küçük küçük polikistlerin var dedi ama regl döneminde çatlamayan yurmurtalardan dolayı oluyormuş sanırım yanllış hatırlamıyorsam, önemli birşey mi dedim hayır dediii, kendi kendini regliden sonra geçer dedi, ilaç da vermedi..Bende korktum kist deyince dedim kistleri olanın bebeği olmuyormuş o da yok öyle birşey dedi kist bebeğin oluşumuna engel değil dedi.Hatta benim görümcemin çikolata kisti var doktor ona bile doğum yap geçer dedii yani bebeğin olabilir Allah izniyle..Üzme bu kadar kendini Allah ım şifa versin inş...
Canımmm Geçmişşş OLSunn.. LütFeenn Bozmaa MoraLinii Sıkma canınıı... Her derdinn Bir derManıı VArdırr.. Sen herşeyin üstesnden gelebiLcek Birisinn Yeter kii Kendini saLmaa negatif düşünmee.. Sakın üzmee kendiniii..
canım geçmiş olsun.bu rahatsızlık bi arkadaşımda var şuan tedavi görüyor.başka bi tanıdıkta yine vardı tedavi gördü hemen bebişi oldu.hatta ikinci bebeğide hiç tedavi olmadan oldu.yumurtalarını geliştirmiyor sadece doktor yumurta geliştirici ilaç veriyor.bebiş için sıkıntı yok yani bildiğim kadarıyla
canım geçmiş olsun ama bu rahatsızlığın tedavisi olduğunu biliyorum canını sıkma sakın , RABBİM büyüktür ölümden başka herşeyin çaresi var tatlım eminim sen bunuda atlatırsın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?