Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Minelcim üzme kendini lütfen, yazdıklarını okudum böyle kendini yıpratmana çok üzüldüm , kötü düşünme lütfen..Bayağı önce bir yumurtalığımda benim de kist vardı kontrole gittiğimde regl sonrası geçer dediler,regl sonrası gittim ve kisttin kaybolduğunu söyledi doktor, küçük küçük polikistlerin var dedi ama regl döneminde çatlamayan yurmurtalardan dolayı oluyormuş sanırım yanllış hatırlamıyorsam, önemli birşey mi dedim hayır dediii, kendi kendini regliden sonra geçer dedi, ilaç da vermedi..Bende korktum kist deyince dedim kistleri olanın bebeği olmuyormuş o da yok öyle birşey dedi kist bebeğin oluşumuna engel değil dedi.Hatta benim görümcemin çikolata kisti var doktor ona bile doğum yap geçer dedii yani bebeğin olabilir Allah izniyle..Üzme bu kadar kendini Allah ım şifa versin inş...

Canımmm Geçmişşş OLSunn.. LütFeenn Bozmaa MoraLinii Sıkma canınıı... Her derdinn Bir derManıı VArdırr.. Sen herşeyin üstesnden gelebiLcek Birisinn Yeter kii Kendini saLmaa negatif düşünmee.. Sakın üzmee kendiniii..

canım geçmiş olsun.bu rahatsızlık bi arkadaşımda var şuan tedavi görüyor.başka bi tanıdıkta yine vardı tedavi gördü hemen bebişi oldu.hatta ikinci bebeğide hiç tedavi olmadan oldu.yumurtalarını geliştirmiyor sadece doktor yumurta geliştirici ilaç veriyor.bebiş için sıkıntı yok yani bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:

bende şimdi tvde izledim ibrahim saraçoğlu anlatıyor soğan kürü iyi geliyormuş diye. iyice öğrenip uygulamak istiyorum. ama eşim tutturdu tüp bebek yapalım diye. acaba zararlımı ya daha denemeden.

canım patim Allah razı olsun hepinizden. eşim tutturdu tüp bebek diye. sen istemiyorsan yapmazsın diyo. offf

sağol canım benim. bakalım inşallah bugün memorialden randevu aldım. onada göstericem kısmetse.

sağol canım inşallah geçecek eşim acele ediyor tüp bebek diye. aklım karışık.

sağol canım. pko nun doğuştan olduğunu söyledi doktor.

sağol canım inşallah geçecekkk

sağol canım. oluyormuş ama normale göre daha seyrek oluyormuş. uğraşmalı.

canım geçmiş olsun ama bu rahatsızlığın tedavisi olduğunu biliyorum canını sıkma sakın , RABBİM büyüktür ölümden başka herşeyin çaresi var tatlım eminim sen bunuda atlatırsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…