Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim çok geçmiş olsun,üzüntü hertürlü hastalıgı tetikler.bak bende de epilepsi vardı biliyor musun geçmiş yıllarda.kendi kendime yendim Allahın izniyle.ama hiç kendini yıpratma.şu bir gerçek hepimiz Tanrının nefesiyle can bulduk,o'nun bir parçasıyız ve bu yüzden çok güçlü ve dayanıklıyız.ki sen bu vajiyi bile yenmiş bir kadınsın cesaretine hayran kaldım güzelim.dimdik dur hayata karşı bunuda aşacaksın

sağol canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.

155. Ayet. Ve sizi mutlaka korku ve açlıktan ve mal, can ve ürün eksikliğinden imtihan ederiz. Ve sabredenleri müjdele.

156. Ayet. Onlar ki, kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: “Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız).” derler.

Kür : Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

üzme kendini tatlım.rabbim dermansız dert vermezmiş.vajinismusu atlatmışsın bunuda atlatırsın inşallah.peki ne zaman belli oldu.ne gibi sorunlar gösterdi.inş. tez zamanda rabbim şifanı verir birde hayırlı evlat nasip eder.

canım bi belirti falan yoktu. meme kistinide belirtisiz gidip öğrendim. bunuda öyle. bir kaç doktoru aradım şimdi. ne bu acele niye tüp bebek diyorlar. biz para kazanmak isteriz ama daha vajinismusu 50 gün önce yenmişsin bence acele etme diyorlar. eşimide ikna ettim. soğan kürü deniycem. ocak ayına kadar doktorun vereceği ilaç ile deneyeceğim.

bak bak bak nasıl çekiştiriyolar..ya napiyim ben biraz tedbirciyim herkese herşeyi soruyorum ki başıma bişey gelirse ne yapmam gerektiğini bileyim kendime ona göre moral veriim die.ama kendime moral vermede de üstüme yok tabi siz benim egzersizlerimi bilmediğiniz için hıh sonradan toparlanıyorum iyi gelişmelerimi hiç yazmıyosunuz bak dün 11 cm aldım az buz değil yani...şaka bi yana nazımı çekiceksiniz kıslar...

slmm arkadaşlar,2 yıllık evliyim...çok mücadele ettim,ilişki anında kasılmalar,ağlama krizleri ...son 2 aydır çok acı cekiyodum tamam dedim oldu,neyse adet günün gecince sevindim hamileyim diye 7.günde geldi kırmızılar ve haliyle hüsran....dr a gittik,hem alttan hem ultrasyonla baktı...kızlık zarı orda öleee duruyormuş ... direk anladı alttan bakarken vajin oldumu...hiç bir problem yok rahimin temiz zarında gayet esnek dedi...8 cm genişlik teymiş rahim içi..psikoloğa git dedi..ama istemiyorum .. büyük hayal kırıklığı na uğradım bebek hayalleri kurarken ( arkadaslar zor da olsa 3,4 cm giriyor size sormak istediğim penisin girişi direkmi oluyo ?nasıl oluyo? yardım edin ne olur....

kızlar akşam uzun zaman çalıştım çabaladım.baktım mumda ilerleyemiyorum göz kalemimi streçledim jelledim denedim. ama oda en fazla 7 cm ilerledi.buakşamda onunla başlayacaım sonra mumla deneyeceğim ama ilerletemedim ya.bir yerde kaldı sanki.ama elimden geldiğince içimde bekletmeye çalıştım hiç tutamıyordum çünkü yavaş yavaş baskısına alıştım.ama ilerletemedim

olsun canım üzme canını :))) en azından başladık, azimle çalışıyoruz gerisi gelir inşallah

canlarım hepinize şimdiden hayırlı bayramlar olsun bundan sonraki günler hep bayramımız olsun.Vakit buldukça egzersiz yapın ve güzel haberlerinizi bizimle paylaşınn.Hepinizi öpüyorum::::))))))

canım yapamadım ya,mum mu kalın geldi acaba dedim göz kalemiyle denedim ama bir yere kadar gelip kalıyor ne yapayım bilemedim uff

bi yer dedin ya canım orda göz kalemini sağ sol yap,aşağı doğru it ama yavaş yavaş,önce dik gibi koyuyosun ya sonra popo yönüne yönlendir,bol kayganlaştırıcıyı unutma hadiii bunu yapabilirsin belki mum gözüne kalın gelmiştir ama mumun uç kısmı p....s gibi ya daha ince o yüzden mum daha kolay olmalıı.Bir daha bir daha dene bıkmadan başlamışken lütfen üstüne düşşş

iyi bayramlarrr cnmm gule gule gıtt gule gulee gell:))))

canlarım yaa kusura bakmayın karabıber cnm ozellikle sen birkaç gundur pek ılgılenemıyorum yarınsabah sehırdısına cıkıyoruz işlerim var bir yandan da onları halletmem gerekıyorr topıge bakıp hemen cıkıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…