- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.021
sağol canım. oluyormuş ama normale göre daha seyrek oluyormuş. uğraşmalı.
canım bence önce tedaviye başla.olmazsa aşılama yoluna gidersin yani hemen neden tüp bebk istiyorsunuz.
yaştan dolayı canım bana kalsa ben bir kaç ay beklerdim.
canım benim çok geçmiş olsun,üzüntü hertürlü hastalıgı tetikler.bak bende de epilepsi vardı biliyor musun geçmiş yıllarda.kendi kendime yendim Allahın izniyle.ama hiç kendini yıpratma.şu bir gerçek hepimiz Tanrının nefesiyle can bulduk,o'nun bir parçasıyız ve bu yüzden çok güçlü ve dayanıklıyız.ki sen bu vajiyi bile yenmiş bir kadınsın cesaretine hayran kaldım güzelim.dimdik dur hayata karşı bunuda aşacaksın
üzme kendini tatlım.rabbim dermansız dert vermezmiş.vajinismusu atlatmışsın bunuda atlatırsın inşallah.peki ne zaman belli oldu.ne gibi sorunlar gösterdi.inş. tez zamanda rabbim şifanı verir birde hayırlı evlat nasip eder.
evet ben demiştim ficklebirde de dedim hep olumsuzu kendine örnek alıyosun diye ne zaman biri kötü bir deneyimden bahsetse hemen bende de mi böyle olacak diye irdelemeye başlıyor ama iyi örnekleri hiç kendine uyarlamak istemiyor beynini hep olumsuza şartlıyor öyle olunca da asıl soruna odaklanamıyor.
redboxcanım kutlarım süper bi haber.işlh darısı bize.
kızlar akşam uzun zaman çalıştım çabaladım.baktım mumda ilerleyemiyorum göz kalemimi streçledim jelledim denedim. ama oda en fazla 7 cm ilerledi.buakşamda onunla başlayacaım sonra mumla deneyeceğim ama ilerletemedim ya.bir yerde kaldı sanki.ama elimden geldiğince içimde bekletmeye çalıştım hiç tutamıyordum çünkü yavaş yavaş baskısına alıştım.ama ilerletemedim
canım yapamadım ya,mum mu kalın geldi acaba dedim göz kalemiyle denedim ama bir yere kadar gelip kalıyor ne yapayım bilemedim uff
Bavulumuzu topLAdım Yola koyuluyoruzzz çıkmadan bayramınızı kutlamak istedim kızLAr.. Bayramı hiçbişeye üzülmeden takıntı yapmadan mutluca geçireLim sonrasında illaki ALlahın izniyle yenicez bu hastaLığı =)) MutlulukLar şans ve Rabbimin yardımı bizimLe oLsun bayramımız Kutlu oLsunnnn öpüyorum hepnizii :124: :124: :124: :124:
msn de yazdıklarıma bakarmısın ? yardım edin yaaaaaa çok bunaldım bir gariplik var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?