- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.981
canım biliyousun benim de hem vajinismus hem meme kisti...ben de çok bunaldım geçenlerde, hemen ölcem sandım ama başa gelecğin önüne geçilmez... allaha sağınmaktan başka da elimizden bişi gelmez...
ben daha önce de duymuştum şimdi de netten baktım, soğan kürü var ibrahim saraçoğlunun, duyduklarımdan faydalı olduğnu hatırlıyorum.. tabi doktor kısmını hallet, bi de dediğimi bi araştır sen de belki sende de işe yarar..
canım farkındamısn herkesın sozunden bır anlam cıkarıyorsun
ve sureklı benım ılk zamanlarımdakı gıbı cok soruyor ıvdelıyorsun
benıde mınel yada nursena uyarmıstı bu yönde :)
rahat ol her yazılandan kotu bırsey cıkarma
boyle yaparak korkunu yenemezsın sadece egsersız korkunu yendırır
benım o yazıdakı demek ıstediğim kendıne guvenın geldıkce rahatca sorunsuz aparatı alabılıyorsun
vajı esnıyor dıye bırsey yok yanı bugun 5 cm yarın 10 cm alınca esnıyor falan
oyle olsa bebek doguran kadınlar normal dogumdan sonra nasıl eskı halıne gelebılıyor
egsersızdeyken nekadar rahat olsakta yenmedıgımız ıcın daha hep akılda acaba oluyor
vajıyı yendıkten sonra bakıyoruzkı daha once egsersızde zorlandıgımız aparatlar rahatlıkla oluyor
sırf meraktan denedım ve p. boyutundakı aparatı sorunsuz almıstım yendıkten kısa sure sonra
yenmeden önce olsa en baştan parmak mumlar sıra ıle en son kalın aparata gecıyordum
ama yenınce bunlara gerek kalmadı oysakı vajı aynı vajı acık yazıcam rahatla dıye
delık aynı buyukluk ee nasıl odlu bu beyın işte beyınde bıtıyor hersey
burda okadar yenen kısı oldu cogumuz p. nasıl gırdı anlamadık hala esımıze soruyoruz dıyorlar
acı yok kotu bırsey yok yenınce bunu anlıcaksın suan sen egsersızde en uste cıkmaya sonrada yenmeye odaklan canım
ve ben gittim kızlar hepınızı öpüyorum
yarın msn den konusuruz canım denk gelırsek senı ıyıce rahatlatıcam emın ol :)
canım farkındamısn herkesın sozunden bır anlam cıkarıyorsun
ve sureklı benım ılk zamanlarımdakı gıbı cok soruyor ıvdelıyorsun
benıde mınel yada nursena uyarmıstı bu yönde :)
rahat ol her yazılandan kotu bırsey cıkarma
boyle yaparak korkunu yenemezsın sadece egsersız korkunu yendırır
benım o yazıdakı demek ıstediğim kendıne guvenın geldıkce rahatca sorunsuz aparatı alabılıyorsun
vajı esnıyor dıye bırsey yok yanı bugun 5 cm yarın 10 cm alınca esnıyor falan
oyle olsa bebek doguran kadınlar normal dogumdan sonra nasıl eskı halıne gelebılıyor
egsersızdeyken nekadar rahat olsakta yenmedıgımız ıcın daha hep akılda acaba oluyor
vajıyı yendıkten sonra bakıyoruzkı daha once egsersızde zorlandıgımız aparatlar rahatlıkla oluyor
sırf meraktan denedım ve p. boyutundakı aparatı sorunsuz almıstım yendıkten kısa sure sonra
yenmeden önce olsa en baştan parmak mumlar sıra ıle en son kalın aparata gecıyordum
ama yenınce bunlara gerek kalmadı oysakı vajı aynı vajı acık yazıcam rahatla dıye
delık aynı buyukluk ee nasıl odlu bu beyın işte beyınde bıtıyor hersey
burda okadar yenen kısı oldu cogumuz p. nasıl gırdı anlamadık hala esımıze soruyoruz dıyorlar
acı yok kotu bırsey yok yenınce bunu anlıcaksın suan sen egsersızde en uste cıkmaya sonrada yenmeye odaklan canım
ve ben gittim kızlar hepınızı öpüyorum
yarın msn den konusuruz canım denk gelırsek senı ıyıce rahatlatıcam emın ol :)
nursena nasılsın canım.
günaydın nursena,yardm nasılsınızzz
nursenacm bebiş nasıl iyi bakıyormusun bitanecik yegenimize
iyiyim sağol nilaycığım, seni de gayet mutlu hareketli görüyorum. bugün öğlen gidecem doktora bakalım göreceğiz.
günaydın kızlar aklıma takıldı sormak istiyorum. aparatları oraya sokuyoruz ya hani , günde iki defa yapan arkadaşlar var mesela, sonra gusül almak gerekiyomu??
ben ondanda üşendiğim için denemiyorum ne yalan söyleyeyim:))
msn de yazdıklarıma bakarmısın ? yardım edin yaaaaaa çok bunaldım bir gariplik var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?