Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meme kistinin olduğu nasıl anlaşılıyo kızlar.ben hep elimle kontrol ediyorum ama ele gelmeyen de olabilir.ille o dediiniz testlere mi girmek gerekiyo??

teşekkür ederim ya aslında o kadar açık sormak istemiyorum ama biraz farklı bişey göriim hemen sormak istiyorum hayrı başıma gelirse ne yapmam gerektiğini bileyim die.çok ayrıntıcıyım anlatamam.gerçi ben anlatmasam da yazdıklarımdan belli oluyo dimi??ya offf sinirlerim bozuluyo inşallah bu soru işaretlerim biter bi an önce.evet msn den çok yicem başının etini:) hazır ol

canım şimdi okudum çok üzüldüm, bu aralar hakkaten başına gelmeyen kalmadı ama içini ferah tut canım bunu da atlatacaksın, Allah yardımcın olsun canım tez zamanda bebişe de kavuşursun inşallah, pko arada gözüme çarpıyordu pkolu olup da çocuk sahibi olanlar var tedavisi olan bir hastalık.

evet ben demiştim ficklebirde de dedim hep olumsuzu kendine örnek alıyosun diye ne zaman biri kötü bir deneyimden bahsetse hemen bende de mi böyle olacak diye irdelemeye başlıyor ama iyi örnekleri hiç kendine uyarlamak istemiyor beynini hep olumsuza şartlıyor öyle olunca da asıl soruna odaklanamıyor.

iyiyim sağol nilaycığım, seni de gayet mutlu hareketli görüyorum. bugün öğlen gidecem doktora bakalım göreceğiz.

çok şükür cnm yaa 3 yıl bekledım bu gunler için :)))))doktordan dönüşe haber vermeyi unutma cnm bizde yarın şehır dısına çıkıcaz bayram dolayısıyla 1 hafta olamıcam buralarda çoookk özlucem sızleri..

günaydın kızlar aklıma takıldı sormak istiyorum. aparatları oraya sokuyoruz ya hani , günde iki defa yapan arkadaşlar var mesela, sonra gusül almak gerekiyomu??
ben ondanda üşendiğim için denemiyorum ne yalan söyleyeyim:))

Canım, yazdıklarını okudum senin bu kadar kendini üzmene çok üzüldüm. Bak canım emin ol yalnız değilsin. Bende hem vajinismusla uğraştım hem de biliyosun bende de kistler var göğüslerimde. Allah' a şükür sen vajinismus belasını yenebilmiş bir kadınsın, güçlüsün, asla moralini bozma, sağlam dur, emin olbunun da üstesinden gelebilirsin. Ölüm hariç herşeyin bir şifası var dünyada, pko nun da tedavisi var hayatım üzme kendini nolur. Ve unutma moral bozukluğu, üzüntü vücudunu negatif etkiler, o nedenle moralin ihep sağlam tut. Hep derim mevlam dağına göre kar verir, derdini verip dermanıın da verir. Alalh' ın izniyle inşallah sen bütün bunların üstesinden geleceksin:))

günaydın canım yok hayır sen üşenme yap egzersizini sen sonuçta ilişkiye girmiyosun ki gusül alasın sadece bi hastalığını iyileştirmeye çalışıyosun.Ben akşama kadar 5-6 kere egzersiz yapardım gece yatmadan önce banyo yapıp yatardım.Birde her egzersizden sonra gidip vajimi yıkardım banyoda daha sonra ara verip birdaha yapardım.Yani akşama kadar yap sonra banyo yapıp yat hem vücudun dinlenmiş oluyor hemde hijyenik olursun.

Kızlarrr birazdan çıkacam belki giremem diye şimdiden bayramınızı kutlamak istedim, sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diliyorummmm

arkadaşlar benim vajide çok kuruluk var ya dün 3 kez egzersiz yaptım ve sonuncudan sonra bende ağrı başladı ve kuruluk hissi oldu, normal birgünde akıntısı olan biriyimdir söylemesi ayıp hergün çamaşır değiştiririm fakat egzersizlerden sonra akıntım tamamen kesildi aparatları kalınlaştırdıkça da kuruluk hissi doğdu benbde şuanda zerre kadar akıntım yok ve sanki vaji yapışık gibi sususz kalır ya sanki bir yer öyle oldu .... umarım anlatmak istediğimi anladınız bir tek bende mi oldu bu yaaaa napıyım ?

Bavulumuzu topLAdım Yola koyuluyoruzzz çıkmadan bayramınızı kutlamak istedim kızLAr.. Bayramı hiçbişeye üzülmeden takıntı yapmadan mutluca geçireLim sonrasında illaki ALlahın izniyle yenicez bu hastaLığı =)) MutlulukLar şans ve Rabbimin yardımı bizimLe oLsun bayramımız Kutlu oLsunnnn öpüyorum hepnizii :124: :124: :124: :124:

msn de yazdıklarıma bakarmısın ? yardım edin yaaaaaa çok bunaldım bir gariplik var(

karabibercim, endişelenme, zaman zaman vajinal kuruluk yaşanması hepimizde normal. Ben yendikten sonra bile daha yeni düzeldi bende. Korkacak birşey yok canım, sen egzersizlerini yaparken kayganlaştırıcı kullanmaya devam et. Zamanla kendiliğinden düzelecektir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…