- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.221
bak kastim diyorsun. basta kendini kasmamayi rahat brakmayi ögrenmek icin egzersislere baslamalisin. egzersislerinde derin 1.nefes aliyorsun veriyorsun nefes verincede parmagini koyuyorsun. sadece kasilmami var yoksa agricak acicak olmicak diye endise.lerinde varmi
iyi geceler iyi bayramlar kızlar.ebruli1988 cnm sen yeni evlisin bende nasipse bu aysonu evlenicem banda yardım dermisin benim 100 mesaj hakkım olmadıgımdan sana ,ilatişim adresimi yollamıyorumm
canim ya sen burayi niye okuyorsunki, kim zor diyor? 1.kere zor deyil ve herkeste farklidir,cogu seylerin yanlis yapilmasindan dolayi zor oluyor yada aci oluyor.burdami okudun yoksa, disardan 1.rilerimi seni böyle korkutuyor.kim söyle bana 1.dövim. sen bakma kimseye neyse 1.kere girmissin buraya 1.yönden iyi bilmedigin seyleri ögrenmissindir.insallah okuduklarin seni biraz bilincli yapmistir. insallah okudugun olumsuz seylerden beyninden silinip gider. bak burayi okuyup daha cok aklini karistirma, burda herkes farkli tamam sorun ayni ama koku ruh hali pskoloji ve herkesin yasadigi farki farkli. onun ici sana öneebilecim tek sey var, bun sana aksam özel mesasla yazarim.
24.kısmen yakın arkadaşlarım daha dogdu.bende araşdırdımm biraz burdan netden.zorluklar korkular işde ne bileyim öyle kolay değil sanırım bu iş.hayırlısı hakkımda
ah be güzelim anladigim kadariyla, sende benim gibi yapmissin, sende arastira arastira kendi kendine durduk yerde icinde 1korku yaratmissin. zaten bu ilk geceyi hic arastirmamak gerekiyor. yoksa benim ve benim gibiler gibi durduk yerde kendinizi korkutursunuz. simdiye kadar kac mesasin oldu, 100.olmasina kac kaldi
Arkadaslar bu yanma hissi birtek bendemi oluyor?Sanki koca duvar var gecit yok benden terler bosaliyor kendimi rahat birakmama ragmen islakliklta mevcut.Benim delikmi cok kücük sanki bayagi yirtilmasi gerekiyor gibime geliyor giris icin.Yada benim kocammi girmesini bilmiyor.Delik tam olarak nerde asagi dogrumu ortayami baski yapmasi gerekir giris icin?Kusura bakmayin böyle acik anlatiyorum ama baska kimselere soramiyorum.Delirdim galiba yardim edin:-(
Tam olarak nasil yapmamiz gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?