- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.241
kıslar dün gece geldikten sonra biraz dinlendim o yorgunluğa rağmen egzersizimi yaptım 13 cm yaptım daha önce 12 yapabiliyodum.yavaş yavaş psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum ama 14 cm e kadar gelmek istiyorum.ona iyice alıştıktan sonra denemeye başlicam nasipse.dua edin nolur...ya belinaaaaaay nerdesin??bak yanicem nerdeyse sen yoksun koçum olduğundan beri kızıyorum ama...
Arkadaslar bu yanma hissi birtek bendemi oluyor?Sanki koca duvar var gecit yok benden terler bosaliyor kendimi rahat birakmama ragmen islakliklta mevcut.Benim delikmi cok kücük sanki bayagi yirtilmasi gerekiyor gibime geliyor giris icin.Yada benim kocammi girmesini bilmiyor.Delik tam olarak nerde asagi dogrumu ortayami baski yapmasi gerekir giris icin?Kusura bakmayin böyle acik anlatiyorum ama baska kimselere soramiyorum.Delirdim galiba yardim edin:-(
Tam olarak nasil yapmamiz gerek?
kız daha ne yavaş yavaşı bir an önce başla denemelere erteleyip durma.
egz nasıl gitti kızlar.bayram diye hepimiz kaytardık galiba.ben ne egz nede başka bişey yapmadım.yapamadımda canımda hiiiiiiiiç istemedi.bayramdan hiç bişey anlamadım.ee gurbette olunca.3gündür migrenim tuttu sürekli ilaç aldım.sizlerde de haber yokk..nasıl gidiyo
egz nasıl gitti kızlar.bayram diye hepimiz kaytardık galiba.ben ne egz nede başka bişey yapmadım.yapamadımda canımda hiiiiiiiiç istemedi.bayramdan hiç bişey anlamadım.ee gurbette olunca.3gündür migrenim tuttu sürekli ilaç aldım.sizlerde de haber yokk..nasıl gidiyo
günaydın..............................
selam aybice albuneanasılsınmız tatil nasıl geçti? sizyenmiştiniz değilmi canlarım diz dirsek ne oluyor kız çok merak ettim
Günaydın balıım, nbr tatlım? Çok özledim sizleri yahu:))
selam aybice albuneanasılsınmız tatil nasıl geçti? sizyenmiştiniz değilmi canlarım diz dirsek ne oluyor kız çok merak ettim
iidir gönlümün editörüü.sen nasılsın.bende özledim daaa
aybice valla bayadır egzersiz yapıyorum canım.ara ara yapıyorum bırakıyorum falan derken 2 yıl 4 ay oldu evleneli ya 3 sene olacak canım nerdeyse.ya sen ne yapıyorsun kız ben seni yendin sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?