Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vaji doktoruna pko olduğum gün mesaj gönderdim. sonraki gün aradım açmadı.
cevaplamadı da. eşim diyor. ee parasını aldı. şimdi gerek duymuyor yardımc.ı olmaya diye

aslında guvendıgın devletten bı doktorun olcak özeldekıler sadece parayı bılıyor

yenmeden önce bı dert yendıkten sonra ayrı dert
ama cok sukur yenmıs olalımda...

canım benım hıkayemı bılıyorsun esım bır anda ıstedı aparatı gorunce cıldırdı
en bastan berı karsıydı battanıyenın altında aparatı bekletıp gızlıce yatagın altına saklıyordum
deneme oncesı 13 cm ıyı bır ölçü en ölçüsü ortalama okadar oluyorkı bazen daha aşağısı
o aparat ınan p. daha zor artık krokularınla yüzleşme vaktı denemekten ne cıkar sen gızlıce ıcınde bekletıp
esınle dene artık ve hep burdakı yazıları hatırla acı yok dayanılmıcak bırsey degıl bol bol ıkın cozum bızde sadece kendını rahatlat
ben esıme rağmen yendım kı hala esıme rağmen mucadeledeyım sana en basta ne guzel eşin destekçıydı BAŞARICAKSIN
bak herkes yenıyor senın yenenlerden neyın eksık ?

Son düzenleme:

aynısını düşünüyoruz suan bende aparatları denıyemem yapamam gıbı gelıyor
yenınce aybikede anlıcak penıs cok daha rahat kesınlıkle ..

olur canım zamanla,sen bekle biraz istersen ,o istesin
ben de iyiyim canım ,bebek çalışmalarına devam,hayırlısı...

ilişkide tamamen rahat olayım derdındeyım yoksa canıma mınnet ıstememesı bu gunlerde gecıcek vajıyı yendık gerısı kolay ..
inşallah hayırlı haberler alırız canım senden tez vakıt

evet içeriye aldıktan sonra. bildiğimi sanıyorum:)

canım içeriye aldıktan sonra sabit tutacaksın diye bişey yok,yavaş yavaş ittireceksin ıkınarak,tamamını aldıktan sonra da içeride parmağınla daireler çizebilirsin,yavaş yavaş git-gel yapabilirsin,benim içerde bi 10-15 dakika tut demekteki kastım bu,yani içerde hareketler yaparsan daha da genişler vajin,o anlamda söyledim,sabit de tutabilirsin tabi,bu tamamen senin rahatlığınla ilgili

seçe parmağımla işe başlıcam ya. bu parmakla kaç gün çalışcam

canım kaç gün çalışma sana kalmış,yani senin o parmağı tamamen rahatça lıp çıkarabilmene bağlı,bu kişiden kişiye değişiyo
mesela ben iki-üç gün serçe parmakla egzersiz yapmıştım,daha sonra geçmiştim işaret parmağıma
senle alakalı bi durum yani

haklısın canım benim iyice alışmak lazım,sen kafana takma geçer bugünlerde
biz nelere sabretmedik değil mi herşeyin ilacı zaman ve sabır
inşallah canım ben de biran önce haberi vermek istiyorum tabi hayırlısıyla...

parmağı içeri aldıktan sonra. orda bi müddet bekletcem dimi. haraket te ettircek miyim ilk etapta

canım içeriye aldıktan sonra sabit tutacaksın diye bişey yok,yavaş yavaş ittireceksin ıkınarak,tamamını aldıktan sonra da içeride parmağınla daireler çizebilirsin,yavaş yavaş git-gel yapabilirsin,benim içerde bi 10-15 dakika tut demekteki kastım bu,yani içerde hareketler yaparsan daha da genişler vajin,o anlamda söyledim,sabit de tutabilirsin tabi,bu tamamen senin rahatlığınla ilgili

of inş olur ya. aslında geç kaldım. hep yaparım diye diye bu vakit oldu. eşim de ben de yoğun çalışıyoruz. çok yoruluyoruz onun da etkisi oldu biraz

of inş olur ya. aslında geç kaldım. hep yaparım diye diye bu vakit oldu. eşim de ben de yoğun çalışıyoruz. çok yoruluyoruz onun da etkisi oldu biraz

canım olmuyo işte ben de öyle işi gücü bahane ettim bak üç buçuk senemi yedi bu illet,iş güç ,yoğun çalışma falan bahane bunlar hepimiz yaptık bunları erteledik
erteledikçe de sorun kronikleşti
kendine vakit ayır mutlaka,gün içinde insan neler yapmıyorki, önce kendin içi sonra eşin ve evliliğin için egzerszilere mutlaka vakit ayır
olmayacak diye de hiç düşünme,biz nasıl yendik biz de aynıydık

Cevapladığınız için teşekkür ederim ben parmak egzersizlerini yapabiliyorum zaten diğer aperata başlayım o zaman inşallah bende atlatacağım kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…