- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.601
vaji doktoruna pko olduğum gün mesaj gönderdim. sonraki gün aradım açmadı.
cevaplamadı da. eşim diyor. ee parasını aldı. şimdi gerek duymuyor yardımc.ı olmaya diye
iim canım sen nasılsın yoktun kaç gündür.herkese ne olmuş böyle .özellikle yenen arkadaşlarımıza????çok sıkıntılı gördüm sizi.malesef benimde derdim var yaa.artık eşim aparat falan görmek istemiyor kaç cmlik apart oldu hala sen bişey yapamıyorsun diyor.bende gizli gizli yaptım bugün .napmam lzaım size.denemeden önce apartı yarım saat kadar bekletmek istiyorum onu bile istemiyor.direk deniyor.öyle oluncada ben geriliyorum .napcam benn yaaa aparat bugün 13cm kadar vardı galiba.
parmağımı oraya koyunca orda bi müddet bekletcem, orda haraket ettirecekmiyim sabit mi kalcak
pardon yanlış mı söyledim. bu sitenin düzenine alışamadım ya, çok karmaşık geldi bana
parmağını içeriye aldıktan sonra mı diyosun sen ,anlamadım?
sen deliğin yerini biliyo musun?
pardon yanlış mı söyledim. bu sitenin düzenine alışamadım ya, çok karmaşık geldi bana
canım aslında ya bismillah deyip şöyle bi cesaretlenip denesen,inan aparattan çok çok daha kolay,anlamıyosun bile girdiğini
son zamanlarda ben de aparattan bunalmıştım,bi yandan da penisi alamam gibime geliyodu ama dedim bu 11 cm lik koca sert şeyi aldıktan sonra penisi de alırım diye düşünmüştüm
ki öyle de oldu,o korkunu anlıyorum ama bi kere cesaret geldi mi inan o kadar kolay oluyoki,bak ben şimdi aparat alamam mesela gözümün önüne getiriyorum son aparatımı
çok zor geliyo penisten
canm sen de şöyle bi cesaretlen,kendin yerleştir başını,sonra da elini çek,o esnada bolca nefes alıp verirsen bi de eşin yavaş yavaş girerse bak nasıl kolay olacak
ki sen zaten 13 cm yi almışsın,aşmışsın yani
dualarım seninle..güzel haberler alalım senden
olur canım zamanla,sen bekle biraz istersen ,o istesin
ben de iyiyim canım ,bebek çalışmalarına devam,hayırlısı...
evet içeriye aldıktan sonra. bildiğimi sanıyorum:)
seçe parmağımla işe başlıcam ya. bu parmakla kaç gün çalışcam
parmağını içeriye aldıktan sonra mı diyosun sen ,anlamadım?
sen deliğin yerini biliyo musun?
aynısını düşünüyoruz suan bende aparatları denıyemem yapamam gıbı gelıyor
yenınce aybikede anlıcak penıs cok daha rahat kesınlıkle ..
ilişkide tamamen rahat olayım derdındeyım yoksa canıma mınnet ıstememesı bu gunlerde gecıcek vajıyı yendık gerısı kolay ..
inşallah hayırlı haberler alırız canım senden tez vakıt
ayy bebişim.migren zor ya .arada benim tutar.canını bişeye mi sıktın ne oldu
parmağı içeri aldıktan sonra. orda bi müddet bekletcem dimi. haraket te ettircek miyim ilk etapta
yok cnm canımı bişeyede sıkmadımbide regl oldum şansıma
canım içeriye aldıktan sonra sabit tutacaksın diye bişey yok,yavaş yavaş ittireceksin ıkınarak,tamamını aldıktan sonra da içeride parmağınla daireler çizebilirsin,yavaş yavaş git-gel yapabilirsin,benim içerde bi 10-15 dakika tut demekteki kastım bu,yani içerde hareketler yaparsan daha da genişler vajin,o anlamda söyledim,sabit de tutabilirsin tabi,bu tamamen senin rahatlığınla ilgili
of inş olur ya. aslında geç kaldım. hep yaparım diye diye bu vakit oldu. eşim de ben de yoğun çalışıyoruz. çok yoruluyoruz onun da etkisi oldu biraz
yenı taze gelınler nasıl bır duygu yenıpte yenı gune baslamak bırazda duygularınızı alalım
ilk baslarda kurdan coplerını bıkactane bırlestırıp streclyıoruz sonra ustune preze. yada amelıyat eldıvenı takıyoruz
ılerkı asamalarda parmaklar tek ıkılı parmak gıbı
daha ılerdede bakkaldakı mumlardan bırını alıp ustunu ınce tabaka pamukla sarıp kagıt havluyla kalınlastırıyorz
strecleyıp prez. gecırıyoruz ustune zamanlada dahada kalınlasıtıroyuz malzemeyı daha cok sararak kendı yaptıgımz aparatlar boyle
bıde aparatta ucu daha once govdeye dogru hunı seklınde olması daha ıyı oluyor
oyy kıyamamüstüste gelmiş,kendini sıcak tut canım dinlenmeye çalış
of inş olur ya. aslında geç kaldım. hep yaparım diye diye bu vakit oldu. eşim de ben de yoğun çalışıyoruz. çok yoruluyoruz onun da etkisi oldu biraz
evet hepsi üstüste geldi.. şu başım ve mide bulantım geçse başka bişey istemiyorumdaha egzersizlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?