- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.981
Canım sen aparta geç bence, küs şeklinde yapmıştın ya hani parmağını, önce o kalınlıkta bir aparat yap, onu rahat aldığında biraz daha kalınlaştır aparatını, onu da aldığında p..s boyuna yakın bir aparatla çalış, p..s boyu aparatla egzersiz yapabiliyorsan, sonrasında yavaştan p..s denemesine geçersin:)
Bende yendim bu illeri maşallh bir açıldım şeçildim ama şimdi korktğum bu durum var ilça kullanıyorum gercı ama eşim işime boşaldı gecen hafta bende de ole bi hal varkı canım sürekli tatlı birşeyler istiyor iştahım açıldı hem uyuyorum acaba bişey olabilirmi daha 1,5 ay lık ewliyım yorumlarınızı bekliyorum
yaşamak istemiyorummm 2,5 senedir psikolojim alt üst oldu artık hayatta hiç bişeyden keyif alamıyorum görünürde çook mutlu bir evliliğim var çok şükür maddi manevi hiç bi sıkıntım yok eşim çok iyi çok anlayışlı çok sadık bana karşı. ama ben vajiden kurtulamıyorum girdiğim hiç bir ortamda mutlu olamıyorum sahte gülücükler saçmaktan yoruldum ... hayattan hiç bir beklentim kalmadı. kurtulamıyorum işte olmuyor allah ımmmm ben bebek istiyorum insanların imalı bakışlarından yoruldum 27 yaşındayım artık anne olmak bile istememeye başladım vazgeçtim en büyük isteğimden artık eşimi bile arzulamamaya başladım bütün hormonlarım psikolojim alt üst oldu şu an bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum allah ım senden başka kimse yardım edemez bana . bi çözümünü bilen varsa söylesin egzersiz demeyin haftalarca uğraştım kendimi kastım iğrendim yapamadım kendimden nefret ediyorum nolur bu yazdıklarımı es geçmeyin bişeyler yazın nolur hiç bişey yazmazsanız kendimi hayattan iyice silinmiş hissedeceğim yaşamın artık benim için hiç bir anlamı kalmadı(((((((((
sizler sayesinde başardım valla. aklımından ucundan geçmezdi bu şekilde halledeceğim. iki gündür eve mutlulukl dönüyorum . anlatatmam size yaaa. geçtiğimiz pazar artık olmayacak bu dediğim zır zır ağladığım zamanda umutsuzca nette gezinirken siz çıktınız karşıma. ne kadar minnettarım sizlere. rabbim hepinize hepimize hayırlı salih evlatlar versin inş.
yaşamak istemiyorummm 2,5 senedir psikolojim alt üst oldu artık hayatta hiç bişeyden keyif alamıyorum görünürde çook mutlu bir evliliğim var çok şükür maddi manevi hiç bi sıkıntım yok eşim çok iyi çok anlayışlı çok sadık bana karşı. ama ben vajiden kurtulamıyorum girdiğim hiç bir ortamda mutlu olamıyorum sahte gülücükler saçmaktan yoruldum ... hayattan hiç bir beklentim kalmadı. kurtulamıyorum işte olmuyor allah ımmmm ben bebek istiyorum insanların imalı bakışlarından yoruldum 27 yaşındayım artık anne olmak bile istememeye başladım vazgeçtim en büyük isteğimden artık eşimi bile arzulamamaya başladım bütün hormonlarım psikolojim alt üst oldu şu an bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum allah ım senden başka kimse yardım edemez bana . bi çözümünü bilen varsa söylesin egzersiz demeyin haftalarca uğraştım kendimi kastım iğrendim yapamadım kendimden nefret ediyorum nolur bu yazdıklarımı es geçmeyin bişeyler yazın nolur hiç bişey yazmazsanız kendimi hayattan iyice silinmiş hissedeceğim yaşamın artık benim için hiç bir anlamı kalmadı(((((((((
canım ne güzel birden başladın birden yol aldın birden de yeneceksin böyle kararlı ol çok az zamanda sonuç alacaksın.
avareyimmmmmm.......asudeyimmmmmmmmm .......yorgunum .......bilmiyorummm sana neden vurgunum...
beni izlemeye devam edinn
kuzularr ben geldim yoksunuz.malumm.müsait deilim.hem nete girmek için hemde deneme yapmak için.albune balım regli oldunmu.haber varmı diye girdim.belinay yaffyummm kolay gele sana bebişim.nursena koçumm görüşemiyoruz öpüyorum burdan senii.....kendünüze ii bakınn
oooooo neşen bol olsun balım, ben sanırsam regl olcam, Da, sen ihakkaten pek avare(!) gördüm. Nursena, kızılcık sopan nerdeee???anladın sen onu aybice anladın
merhaba kızlar moralim çok bozukparmak egzersizini yapamıyorum dün eşimle denedik yine olmadı moral sıfır ondada bendede denemekte istemiyor artık ne yapıcam bilmiyorum ( ne beter bişey bu hiç geçmicekmiş gibi geliyo (((((((
keşke dah a önceden tanışsaymışım sizlerle. bir yıllık evliyim. ama olsun burayla çok geç te tanışabilridim. ama şükr rabbime nasip etti burdaki arkadaşlarda istifade etmeyi. sen hamilesin dimi hayırlı olsun bu arada
sağol canım, herşeyin bir zamanı var hiçbir zaman geç değil sen azimli ol Allah gönlüne göre veriyor.
ne kadar oldu??
kızlar yumurtlama dönemi nerden öğreniliyodu ya. merak ettim bi bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?