- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.021
günaydın cnmmm....dün gece başardımm...tamamını aldım içimee yendimmi ben şimdi vaji yi..2 yıllık kabusum bittimiiii rüya gibi sevincimi anlatamammmm tsk ler arkadaslarımm sizlerden aldığım cesaret ve bebe yağı sayesindide
destekçileeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Balımmm bu halaylar senin için
teyy teyyhobaa
günaydın cnmmm....dün gece başardımm...tamamını aldım içimee yendimmi ben şimdi vaji yi..2 yıllık kabusum bittimiiii rüya gibi sevincimi anlatamammmm tsk ler arkadaslarımm sizlerden aldığım cesaret ve bebe yağı sayesindide
şu zar olayını hep yanlış anlatmışlar bize. egzersizlere başlamadan önce orada kapalı bir zar var diye düşünürdüm.Zar falan hepsi hikayeymiş.Parmak egzersizi hiç yapamadım ben.Küçük bir kulak çubuğuyla başladım mumla devam ettim ve 20 günde falan yendim.Egzersiz yapmadan önce burayı okur cesaret alır öyle yapardım egzersizimi. İnşallah yeni gelen arkadaşlar sizler de en kısa zamanda başarırsınız.
tebrık ederım cnm
canım devam et zamanla oluyo, biraz zaman alsada oluyo .. eldiven kokuyo demişsin onun yerine prezervatif kullan canım bence daha hijyenik :)) bol kayganlaştırıcı kullan daya rahat giriyor
canım devam et zamanla oluyo, biraz zaman alsada oluyo .. eldiven kokuyo demişsin onun yerine prezervatif kullan canım bence daha hijyenik :)) bol kayganlaştırıcı kullan daya rahat giriyor
wuhhuuuuuuuuuuu canım çok sevindim sakın ara verme devam et hadi bakalım
lütfen anlatırmısınız nasıl oldu ... ben egzersıze baslayalı henuz cok olmadı ma parmagımı tamamen ıcıme alabılıyorum fakat sadece ufak bı delık var o delıge denk getırebılırsem rahatca gırebılıyor parmagım ıcıme ve ıcımdeyken oynattıgımda hareket ettırmeye calıstıgımda bıraz sert bır tabaka ete carpıyor ve sanırım zar olayıda bu parmak o ınce delıgı bulup gırıyor ama penis malesef girmiyor
nasıl yendınız paylaşırmısınız rıca etsemmm...parmak egzersızlerı aparat egzersızı vs. anladım hepsini de penis vajen birleşmesi gerceklestıgınde nasıl kanama oldu yanı sonucta içine parmak girdiignde kanama olmuyorda penis girdiignde nasıl oluyor neler hıssettınız ıcınızde afbuyurun tecrbesızlıgıme verın sorularımı ama cvplarsanız memnun olurum
przrvtf kullansam dA kayganlaştırıcı kullancak mıyım
przrvtf kullansam dA kayganlaştırıcı kullancak mıyım
**canım benim kızlık zarı ordaki deliği kapatmıyor.... orası kapalı olsa adet göremeyiz kanamamız olmaz yani orası açık ve akordiyon gibi vajina genişliyebilen bir organ, kızlık zarı vajiye girdikten 2 veya 3 cm içerde eğer sen parmağını sokabiliyorsan orayı geçiyorsun demekki :))) orası genişliyo ve penis bile bazen oraya bişey yapamıyo okadar esniyo yani orda kapı falan yok , beynimiz bize oyun oynuyo ,,, bak düşün ben 9 cm lik aparatla çalışıyorum ama hala kızlık duruyo genişliyo biz yavaş yaptığımız içinde daha çok genişliyo ve kanama olmuyo, lütfen internetten kızlık zarı yaz ve orayı çok ii incele :))) umarım anlatabilmişimdir
canım benim :)) bak bence sen zaten yarısını alabilmişsin bence çok kolay ilerlersin ... parmak dene önce yapabilirsen daha kalın bir aparata geç mesela burdakilerin bir çoğu mumla deniyo , mumu peçeteye sar biraz yumuşat sonra prezervatife geçirip bol kayganlaştırıcıya sür , tv karşısına geçip yarı oturur şekilde yavaş yavaş ittir oraya odaklanma nasıl ilerlediğini görünce seviniyorsun ve rahatlıyorsun .... ama kendine çok güveniyorsan tekrar penisle dene fakat bu denemede senin açından başarısız geçerse eşininde kendine olan güvenini gidiyor,sertleşmemesine yol açabiliyor. bence deneme yapmadan parmağı bir dene
**
siz yenenlerdenmısınız ?? yasayacagım acıdan korkmuyorum acıkcası eminimki daha buyuk acılar yasamısımdır. yanı dişim agrısın kulagım agrısın ama orayla ılgılı canımyanmasın ıstıyorum.psikolojım alt üst olmus durumda ilk defa parmağımı sokmaya calıstım dün gece gardrobumun kapağındaki aynaya bakarak orta parmagımı sokmaya calıstım ve ınanamadım tamamını ıcıme alabıldım ve kendi kendime kahkahayla gulmeye basladım evde kimse yoktu ve sonra halime agladım... çok kötu bir durumdayımpenis vajina agzına gelip dayandımı tıkanıyor orası sanki xlocaine kullandım evet uyusturdu ama oda yeterli gelmedi ne olur dua edin banaaaaa daaaaaa
Parmak egzersizini denicem bu sefer başarırım inşallah aklıma geldikçe kötü oluyorum ama denicem çok saol yorumların iyi geldi canım moral verdin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?