Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bende şimdi içgillendim doktor bana tertemızsın sorun yok demıstı baska doktora dahamı gıtsem
sende ıyıce arastır doktorların bır dedıgı bır dedıgını tutmuyo baksana

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html

burayı okumanı tavsıye ederım

paticim bende geçen gün denedim olmadı biliyormusun. psikoloji ile alakalı galiba. eşim pek istemiyordu o gün.

kesınlıkle psıkolojık canım kendımızı onceden hazırlamalı ve bol bol denemelıyız
kolay degıl yasadıklarımız bır anda kurtulamıyoruz etkısınden

canım parmak egzersizyle yapamıyorsan başka bir yol dene , banada itici gelmişti haftalarca yapamamıştım, sonra kulak çubuğunu denedim oldu . şunu unutma herkes aynı değil dolayısıyla herkesin psikolojiside farklıdır , başka bir yol seç kimi mumla deniyor kimi kulak çubuğu ile kimi göz kalemiyle , yolu sen seç , dene olmadı diye bırakmıyalım, birbirimize destek olalım , ya olacak ya olacak başka yol yok , denemeye devam , kendimizi tanıyalım artık , birbirimizin peşinide bırakmıyalım , burdaki psikolojik desteğe çok inanıyorum , burdakiler sayesinde egzersizlere başladım , Allahın izniyle yeneceğiz şu illeti :))))

kızlar bişey sorcam. ben önce işaret prmkla denedim sonra orta parmağla denedim oldu. sonra bi arkadaş işaretle ortayı küs işareti gibi yap dediler onu yaptım başardım. aparata mı geçeyim

super gıdıyorsun kendıne guvenın varken gec canım inşallah cabucak yenıceksın :)

ıkınızde tebrıkler darısı dıger vajılılerın basına
ya hergun boyle yenen haberı alsak ne guzel olurdu :)

burda piskolojik olarak çok rahatlıyorum okuyunca ben birbuçuk aydır evliyim bu siteyi erken keşfettim Allaha şükür ve senelerce bu derdi çekmek istemiyorum şimdiden eşimle problem oldu bana bişi demiyo ama morali bozuk sertleşme yaşayamıyo ve deneme yapmak istemiyo en son dün denedik ve olmadı ama bundan önceki denemden pen...s yarısı girmişti ve ben hiç parmak egzesizi yapmadan yarısını almıştım dün az girdi sertleşmedi fazla ve eşimin morali bozuldu bi daha denemeyelim dedi ben zaten vajiyle uraşıyorum moralim bozuk bide şimdi eşim istmemiyorum artık diyince ne yapacağımı bilemiyorum hangisiyle uraşıyım ben senelerimi vermeden bu işi halletmenin peşindeyim acısada denek istiyorum onınsa hemen morali bozuldu ve hayata küstü denemekte istemiyoben bu kadar uraşırken acısada piskolojim bozulsada yine deneyelim dirum onun yaptığı şimdi hakmı çok üzgünüm ve sinirliyim ((((

canım bildiğim kadarıyla bazı erkeklerde bu sorun olabiliyo , onun yaptığı hakmı diye soruyorsun onun elinde değil bu sertleşme sorunu , tamamen psikolojik nasıl bizde vaji varsa korkularımız varsa onların bu sorunu var , eğer bir iki denemeden sonra ilişki olamıyorsa bu erkeklerde sertleşme sorununa yol açıyo , seni istememesinden veya sevgisinin bitmesinden kaynaklanmıyo , deneme yaparken sertleşememekten korkuyordur, bence ona destek ol , sende bir problem yok de bunu ona inandır, senin psikolojin ona yansır. birtek senin için demiyorum benim eşimde de zaman zaman oluyo o anki psikoloji çok önemli ,vajinusmus problemini yaşayan kadınların eşlerinde bu sertleşememe çok oluyormuş .

canım ben 2 yıldır uğrasıyorum ,1 aydır kendi kendime parmak tesleri yapıyordum,son bir haftadır da eşli parmak testleri yaptık :) ve dün gece oldu:)

Haklısın cnm çok moralim bozuk ondan biliyorum onunda elinde diil ama bi daha istemiyorum deyince çok kızdım ve üzüldüm ama ona belli etmedim bişi sorcam ben pen.....s in yarısını aldım geçen gün parmak denemelerine başlıyımmı benim için çok zor olacak yoksa tekrar pen....slemi denesek bilemiyorum?

canım benim :)) bak bence sen zaten yarısını alabilmişsin bence çok kolay ilerlersin ... parmak dene önce yapabilirsen daha kalın bir aparata geç mesela burdakilerin bir çoğu mumla deniyo , mumu peçeteye sar biraz yumuşat sonra prezervatife geçirip bol kayganlaştırıcıya sür , tv karşısına geçip yarı oturur şekilde yavaş yavaş ittir oraya odaklanma nasıl ilerlediğini görünce seviniyorsun ve rahatlıyorsun .... ama kendine çok güveniyorsan tekrar penisle dene fakat bu denemede senin açından başarısız geçerse eşininde kendine olan güvenini gidiyor,sertleşmemesine yol açabiliyor. bence deneme yapmadan parmağı bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…