Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendini kasıyosun nefes egzersizi bunun için gerekli o duyguyu çok iyi biliyorum arkadasım..nefes almayı unutuyorsun sende benim gibi mutlaka kendini sıkıp kasmaktan..dik et parmağın içindeyken nefes al ver,nefesi verince orası öyle genişliyorki parmağından anlarsın...dene lütfen

Güzelim hiiiçç acı falan hissetmeyeceksin ilişki esnasında da eminol. P..s dayandığında acı, baskı, vs hissetmen, orayı duvar gibi hissetmen tamamen kasmandan kaynaklanıyor. Sen egzersizlerine devam ettikçe girişin rahatladığını farkedeceksin.

napıosunuz ya canım çok sıkkın benim...3 gündür deneyemiyoruz gerileme olmamıştır dimi??aslında olmamıştır biliyorum ama her akşam denicem die şartlandırmıştım kendimi olmayınca canım sıkıldı.bu akşam tekrar egzersiz yapıp denemek istiyorum ya ne zaman bırakıcam şu aparatı ben aparatsız yapmak istiyorum

selamün aleyküm kızlar.. umarım çok yenen olmuştur.. belki beni merak eden olmuştur diye bi yazayım dedim:) çok yoğunum giremiyorum.. egzersizlerimi bitirmiştim, p...s aşamasındaydım ama yorgunluktan, yoğunluktan bir türlü denemedim günler gelip geçiyor bir de buraya giremeyince insan daha çok erteliyor. bugünlerde bu işten kurtulmak istiyorum.. dualarınızı bekliyorum.. ben sizleri duada unutmuyorum

Son düzenleme:

(((neden denıyemıyorsunuz cnm ?gerıleme tabıkıkı olmamıstır merak etme oraya bırseyın gırebıldıgını gordun artık bol jelle aparatı bırak cnm p...aparat olarak dusun elınle vajıye yerlestır kendı kayıp gıdecek zaten..sıkma canınııı bak neleri aştın bunu mu aşamıcaksın..

evlenmeden önce hani talesemi testi mi ne yapılıyo ya. esim taşıyıcıymış. tedirgin oluyorum ben de. eşim gitti dr a bişey yapmaya gerek yok demiş ama benim içim rahat etmiyo gene de

eşimle evlendiğimizin ilk haftası beraber olduk canım inanılmaz yanmıştı çünkü korkarak kasmıştım kendimi sonra yapamadım aradan bi kaç ay geçti ilişki olmasada sevişme oluyordu bi gün ben farkında olmadan eşim içi,me girdi içimde hissettim ama canım hiç yanmadı sanki benim vajinam onunkinden daha büyüktü ve içimdeki p..s çok küçük gibi gelmişti ama malesef bi daha ki o kadar kolay olmadı canım yanan yana birlikte olduk hep de 2-3 ay arayla oldu ve artık başaramamanın etkisiyle eşime karşı içimde hiç istek arzu kalmadı hep hayal kırıklığı hep hayal kırıklığı ....( acaba diyorum kendimi kasmasam rahat bıraksam yine içimdeyken hiç canım yanmazmı ilk anlattığım ki gibi yani demek istediğim normali öylemi oluyor içinizde bişle küçük kaybolup gittiğini hissediyormusunuz

canım sakın ara verme ve yuzeysel bırlıktelıgı unut bunun cok zararı var biz ona alısmıstık ben bu sekılde birlesmeyı beynıme kabul ettıremıyordum ve egzersızlere basladıgım anda yuzeyseli bitirdim eşimle...kasmazsan zaten hıcbırsey anlamıyorsun kendını rahatlat hersy daha guzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…