- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.041
**
siz yenenlerdenmısınız ?? yasayacagım acıdan korkmuyorum acıkcası eminimki daha buyuk acılar yasamısımdır. yanı dişim agrısın kulagım agrısın ama orayla ılgılı canımyanmasın ıstıyorum.psikolojım alt üst olmus durumda ilk defa parmağımı sokmaya calıstım dün gece gardrobumun kapağındaki aynaya bakarak orta parmagımı sokmaya calıstım ve ınanamadım tamamını ıcıme alabıldım ve kendi kendime kahkahayla gulmeye basladım evde kimse yoktu ve sonra halime agladım... çok kötu bir durumdayımpenis vajina agzına gelip dayandımı tıkanıyor orası sanki xlocaine kullandım evet uyusturdu ama oda yeterli gelmedi ne olur dua edin banaaaaa daaaaaa
napıosunuz ya canım çok sıkkın benim...3 gündür deneyemiyoruz gerileme olmamıştır dimi??aslında olmamıştır biliyorum ama her akşam denicem die şartlandırmıştım kendimi olmayınca canım sıkıldı.bu akşam tekrar egzersiz yapıp denemek istiyorum ya ne zaman bırakıcam şu aparatıben aparatsız yapmak istiyorum
Güzelim hiiiçç acı falan hissetmeyeceksin ilişki esnasında da eminol. P..s dayandığında acı, baskı, vs hissetmen, orayı duvar gibi hissetmen tamamen kasmandan kaynaklanıyor. Sen egzersizlerine devam ettikçe girişin rahatladığını farkedeceksin.[/QUOT
vajınamın ıcıne parmagımı sokabılecegım aklımın ucuna gelmezdi kaldı ki epilasyon yaparken bile oraya dokunamayan bi insandım bekarken bile taa ik dün gece bu siteye uye olana kadar hepinizden allah razı olsun ama madem acık konusmamızı rahat olmamızı istiyorsunuz benım egzersızlerım henuz cok yenı fakat parmagım vajınamın ıcıne dogrudan gırmıyor yanı dıstan bakınca zaten bır et parçası kaplıyor o bölgeyı ben bakmadan sokmaya calısıyorum ama dikine içine sokamıyorum nasıl anlatsam size arka tarafa ( anüse) doğru ilerliyor fakat vajına delıgınde ılerlıyorum ön tarafında yıne bır et kıtlesı engellıyor sanırım ama yılmıyorum hala egzersız yapmaya devam edıyorum kendıme uc gun sure verdım uc gun sonra esımle denemeyı planlıyorum umarım basarırım
kızlaaarrr hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar benim bi sorum olcak yaaa
Sakın böyle düşünme canım, Allah dağına göre kar verirmiş, hiç ümitsizliğe düşme nolur. Alalh' ın izniyle elele verip bu sıkıntılarını aşarız
Bize tam olaak vajinismus için neler yaptın, ne kadarlı kevlisin tüm ayrıntıları ver bakalım hayatım.
hamile kalmadan önce doktora gitmek gerekir mi
hamile kalmadan önce bir doktora görünmende fayda var canım..
sitede yeniyim bazı sorularım var yardımcı olabilirmisiniz bayanalr .?
ben bir yıllık evliyim. daha hiç yapamadık maalesef. ama bebek istiyoruz eşim de ben de. su an bunu başaracağıma inanıyorum. sizlerin sayesinde tabi. bebek te istiyoruz. bu günlerde gideyim mi dr a.
eşimle evlendiğimizin ilk haftası beraber olduk canım inanılmaz yanmıştı çünkü korkarak kasmıştım kendimi sonra yapamadım aradan bi kaç ay geçti ilişki olmasada sevişme oluyordu bi gün ben farkında olmadan eşim içi,me girdi içimde hissettim ama canım hiç yanmadı sanki benim vajinam onunkinden daha büyüktü ve içimdeki p..s çok küçük gibi gelmişti ama malesef bi daha ki o kadar kolay olmadı canım yanan yana birlikte olduk hep de 2-3 ay arayla oldu ve artık başaramamanın etkisiyle eşime karşı içimde hiç istek arzu kalmadı hep hayal kırıklığı hep hayal kırıklığı ....( acaba diyorum kendimi kasmasam rahat bıraksam yine içimdeyken hiç canım yanmazmı ilk anlattığım ki gibi yani demek istediğim normali öylemi oluyor içinizde bişle küçük kaybolup gittiğini hissediyormusunuz
ben bir yıllık evliyim. daha hiç yapamadık maalesef. ama bebek istiyoruz eşim de ben de. su an bunu başaracağıma inanıyorum. sizlerin sayesinde tabi. bebek te istiyoruz. bu günlerde gideyim mi dr a.[/QUOT
bana kalırsa git derim ama diğer arkadaşlara da danış istersen için rahat olsun canım.. Hep beraber birbirimize destek olup inş atlatacağız bunu canım..Bende 1 sene 4 aylık evliyim , burada ki arkadaşlarımın sayesinde egzersizlere başladım inş kısa zamanda hepimiz yeneceğiz , ama egzersizleri aksatmak yokkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?