Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım dün gece deneyebilicez die sevinirken eşim çok yorgun geldi uyudu kaldı bu ne yaaaa!!hepimiz sorunu aynı anladık kocalarımız da mı aynı??bu kadar olur yani ya hasta oluyolar ya yorgun allahtan isteksizlik yok da...ama bekliyorum yani sırada o var topikten takip ettiğim kadarıyla..

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :64 kıslaaaaaaaaaaaaaarrr hepinizi çok öpüyorm ve kaçıyorummm valide uyurken kaçamak yapam dedim herşey yolundadır umarımm..CEYOCUUUMM burdan ayrılmada zaferini görelim canım yaaa burda olursan egzersizin düzenli olur 2.5 yıllık kabusun 10 günde son bulur balım yaa sıkma canını moralini yüksek tut önce ok.

ahh ahh bızım kaderımız bastan aynı yazılmıs

canım süpersin ,çok tebrik ederim
güzel günler seni bekliyor artık
bu halaylar da benden sana.
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

peis nasıl rahatca gırıyor yaa valla böyle okuyunca hem sevınıyorum sızın adınıza hemde kendı adıma uzuluyorum ne guzel sen işi bitirmişsin darısı umarım benım basımaaaaa benım parmaktan öte baska bısey gırmıyo cnım yanıyo sonklama oluyooo daha kalın bısey sokmaya calısınca (( ay aglıycam valla yaaaa... bu işi bitirdigim gün vallahi şeker dagıtıcam cocuklara artık o dereceye geldım sacmalamakta. daha özelde konusamıyorum ki msnininiz yokmuuuuuuuuuu lütfeeeeeenn

evet canım ya merak ettik seni,ama sen de çok erteledin be canım
tamam yoğunsun,yorgunsun ama hep öyleyiz
bence biraz kendine ciddi anlamda vakit ayır
senin egzersizlerin bitti zaten,bi cesaretlensen olacak
bir an önce kurtul canım bu yükten
güzel haberlerini bekliyoruz

ahh ahh bızım kaderımız bastan aynı yazılmıs

nilayyyyyyy imdat dıyorum sanaaa duy benııı parmak egzersızınde sıkıntı yok ama aparat gırmıyor alamıyorum ıcıme kalın baslıklı bır rımelım vardı ucuna peçete sarıp prezervatıf gecırdımmm ama cok ılerlemıyor kalınlıgından dolayı rımelı bırakıp orta parmagımı denıyorum gırıyor zorda olsaaaaa dogrumu ılerlıyorummmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman genişler ve penis kalınlıgı kadar bıseyı ıcıme alabılırım yaaaaaa

canım aparatta girer,belki parmak egzersizini bi iki gün daha yaparsan iyice alışırsın,bi sonraki daha kalın aparatın da kolayca girer
bi de şunu unutma bu işte düzenli egzersiz kadar,sabır da önemli
tamam bir an önce olsun istiyosunuz ama ,hergün cm cm kalınlaştırarak ilerlersen daha rahat edersin
ve sonuçta başarılı olur...
moralini de hiç bozma.

zaten öyle yapmaya calısıyorum eşim işe ben egzersizeee :) sonra duşaaa... peki bişey daha sormak ıstıyorum günde ne kadar ne sıklıkta bu egzersızler ve bir de ben parmagımı soktuktan sonra belkı yararlı olur dıye ılerı gerı rutın hareketlerde bulunuyorum hatta sakıncası olmasın dıye tırnaklarımdan bıle vazgectım... hc te canım yanmıyor yavas davranırsam ama sanırım henuz daha kalın bır cısım almaya elverıslı degılımmmmmm zaman gerekıcekkkkkk

canım bu kişiden kişiye değişir,ama ben en az günde 2 kez en az yarımşar saat yapmaya çalışırdım egzersizlerimi,se de vakit buldukça yap canım ne kadr sık o kadar çabuk ilerlersin,ayrıca ileri geri hareket yapman daireler yapman da çok güzel o da çok rahatlatıyo vajiyi ve kaslarını iyice kontrol etmeyi öğreniyorsunn,iyi yapıyosun canım yani
daha kalın bi aparata gelince , bi önceki aparatını ya da parmağını iyice rahat aldıktan sonra geçebilirsin ,belki başta girmeyebilir ama sakın vazgeçme
nefes alıp vererek ve ıkınarak yavaş yavaş milim milim ilerletebilirsin
sen yeterki azmini kaybetme,bak nasıl ilerleyeceksin ve ilerlediğini görünce mutlu olacaksın
bu arada tırnaklarını kesmişsin,eldiven ya da prezervatif takıyosun değil mi parmağına?

kızlarrr merhabaaa..1 hafta önce yazmaya başlamştm buraya mum egzersizine başlycaktm ama bayram girdi misafrlerim gerdi bide adet oldum derken daha bgn boş kalabldm...yrn başlıorum kızlarrr bana şans dileynnn :))) 3 boyutta mum alıcam strece sarıp başlycam dimi..ya yapamazsam çok korkuyorumm (

yeni başlayan arkadaşlar parmakla ya da aparatla egzersiz yaparken kaslarınızı sıkıp bırakmayı unutmayın, nasıl bir duygu olduğunu idrarınızı yaparken tut bırak yapıp anlayabilirsiniz ordaki kaslara spor yaptırıyorsunuz unutmayın...

prezervatif kulllanıyorum balayına giderken almıstık geregını yerıne getıremeyınce benımde aklıma bu geldı ucuna da kayganlastırıcı suruyorum sıkıntı olmuyor ama hemen sonuc beklıyorum sanırım calısmaya dvam dıyorsun yanı peki canım önce kendime sona sana ve tavsıyelerıne guvenıyorum

canım boy boy mum almana gerek yok peçeteyle kalınlaştırabiliyorsun hem daha yumuşak oluyor, ama daha baştan olumsuz düşünme ya yapamazsam deme, yaparım ben bunu diye şartla beynini.bol şanslar canım kolay gelsin.

öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsun
bazı tüyolar vermek istiyorum
öncelikle yüzeysel birlikteliği bırakın ki buna alışıp ertelemeyin
ardından egzersizleri yapabiliyorsanız ilişkiyi de gerçekleştirebileceğinize inanın
çünkü egzersizin ardından hırsla deneyenler yeniyor
kendine güvenemeyenler daha o kıvama gelmedim diyenler erteliyor
son olarak da ilişki esnasında p...si siz yerleştirin ve
derin nefes alın verirken de yine siz ittirin
veeeeeeeeeeeeeeee
başardınız

bu kadar mı demeyin başarınca göreceksiniz gerçekten bu kadar

Bu vajinismus kesinlikle tembel hastalığı.. eskiden kadınlar dağda bahçede çalışır kasları gevşek gevşek hiç sorun yaşamazmış. Biz çalışan kadınlar otura otura bir de geç evlenince böyle oluyor işte... krem aldım bu gün bu bile büyük başarı bence bu akşam bismillah deyip başlıcam. bu işi başarırsak yazın İstanbulda tüm bu sorunu yaşayan bayanları evime davet edip bir güzel gülüp eğlenelim parti yapalım bence...belki hamiş oluruz bebişlerden bahsederizz kikikikikiki......

tamam canım çok iyi,kayganlaştıcı çok önemli
ya hemen olsun istiyoruz haliyle ama egzersizleri tam olarak bitirmeden penis denemesi yapan ve hüsrana uğrayan arkadaşlarımız oldu
o yüzden diyorum sindire sindire,sabırla ilerlersen sonuç çok daha güzel olur.
bunu zaten en iyi sen kendin bilirsin,yani neye hazır olup olmadığını
sen kendine inan yeterki,bugün olmaz ama yarın mutlaka olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…