- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.341
:) vaji yi yendik ama hala tık yok bende bişe hissetmiyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum,eşimde bana küsüyogerçekten çok zor bi durum millet bu işi zevk için yapıyo bizde tık yok.....
:) vaji yi yendik ama hala tık yok bende bişe hissetmiyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum,eşimde bana küsüyogerçekten çok zor bi durum millet bu işi zevk için yapıyo bizde tık yok.....
güzelim ilk günler böyle olması normal zamanla alıştıkça zevk de olur, ha kocan küsüyosa accık zevk alıyo numarası yapıver adamcagıza
busemut akuamarın bana ozelle yazmak ıstedıgnız bırsey olursa ulasın kızlar ..
ben bu aralar bıraz sıkıntılıyım malum esle yendıkten sonra sorunlar bıtmedı
elımden geldıgınce sıteye gelıyorum kızlar ama pek keyfım olmayınca ıcımden bırsey gelmıyor
yenı gelenler ben ılk gunler sureklı gecmısı okuyup bol bol not almıstım yenenlerın hıkayesını okumustum
sızlerde kendınızı bıraz hazırlayın inşallah yenıceksınız caresız bır dert degıl
nurseeennn nerelerdesin sen cnm yaa iyisinmi nası gidiyoo
Günaydın kızlarrrrr, ya biri de benim mide bulantılarıma çözüm bulsun
*eskiler siz yerinizde sayın yeni kızlar çok azimli maşallah.
*belma canım çok güzel serçe parmağı rahat yapıyorsan şimdi işaret parmağına geçebilirsin parmağını soktuğun zaman kaslarını sıkıp bırakmayı unutma.
*pati canım geçer bu günlerde çok sık deneyebilsen kısa sürede alışacaksın.
*minelçetin nasıl oldun, iyisindir inşallah.
ben buralardayım kızz siz yoksunuz, ye-çıkar şeklinde gidiyor ya doktor bu baştaki bulantılara ilaç fayda etmiyor dedi, bunca yıl vejeteryan olarak yaşadım onun sonucunda kansızlık var hadi bebişin hatrına yeyim diyorum ama imkansız kokusunu duysam yetiyor, ne yapacam bilmiyorum şu 1,5 ay bir geçsin bakalım sonra düzelebiliyormuş.
bizde azimliyizde olmayınca olmuyor ki ,ben egzersize başladığımdan beri daha bir gün bile ara vermedim evde misafir varken bile yaptım şimdi reglim mecbur bekliyorum azimli ve istekliyim.hemde çok çabalıyorum.inşallah kasım gelini olacağım bende,kasımlarım hep özel olmuştur benim.bukez de gelin yapsın beni
nekadr ugradysam boş topik denk gelemedik demek..canım benimm yaa nası geçecek peki..tuzlu ekşi yiyebiliyomusun peki azda olsa bastırır belki bulantını..
yokkk bastıracak hiçbir şey yookkkkk, evden çıkamıyorum cebimde poşetle dolaşıyorum kız gözünüz korkmasın ben böyle diyorum diye benim mide zarım ince normal zamanda da ilaç falan içemiyordum havadan falan da etkileniyordu midem şimdi iyice hassaslaştı.
yokkk bastıracak hiçbir şey yookkkkk, evden çıkamıyorum cebimde poşetle dolaşıyorum kız gözünüz korkmasın ben böyle diyorum diye benim mide zarım ince normal zamanda da ilaç falan içemiyordum havadan falan da etkileniyordu midem şimdi iyice hassaslaştı.
Canım yaa bende midem bulansın istiyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?