Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oooo canım sen de bayağı ilerlemişsin. yakındır senin halayın.ben 14 cm i bırak 9 cm bile duyunca acaba yapabilicek miyim diyodum...sen de aksatma inan bana bikaç güne biticek.

ilk girişte hep zorlanıyoruz nedense.aynı şeyleri ben de yaşadım canım.14 cm yaptığımda bile ilk önce orta parmakla başlayıp öyle kalınlaştırıyodum aparatımı.çıkarırken de kendini kasıyosundur benim gibi ondan oluyodur kendini rahat bıraktığında geçicek emin ol.kayganlaştırıcıyı bol kullan.bir de için rahat olsun p..s denemesinde o sorun olmuyo çıkarken de girerken de kayıp gidio inan aparattan çok çok kolay...

kızlar bu gün moral bozkluğuyla uyuyorum. öptüm hepinizi. mutlu ve umutlu günle uyanalım inş... dualarım sizlerle...

canım moral bozmak yok.sakın ha!! ben 3 parmak yaparken ertesi gün orta parmağımı zor aldığımı biliyorum.onun için kendini rahat hissettiğin zaman yap egzersizlerini.5 cm i de geçiceksin 10 u da hiç merak etme..

bu kadar egzersızden sonraaaa vajiyi yenersek eger alıskanlık yapıp her an aparat elimizde gezmeyelım

canım kastıgın için girmemiştir birde oraya adapte olma tv izle bi bakmıssın hepsı gırmıs bugun grmez yarın umıtsızlıge kapılmak yokk

eş parmağını denedim kızlar , kasıyorum kendimi yaaaa. rahat bırakamıyorum. olömuyooooooooooooooooo. sadece kendi parmaklarımşla yaptığım oluyo.ne yapayımmmmm yardımmmmm

cnm o çıkarırken ki his bende de oluyordu kötu oluyordum ama suanhiiç anlamıyorum bilezamanla o da duzelıcek cnm..

ha haaaaaaay doğru walla aparatı deli gibi bırakmak istiyodum sonra da içim burkuldu bi parçam gibiydi benim aman canım sen yen de boşver onun yokluğuna da alışırız

evde mumum mumum dıye gezıyorum eşiimde dalga gecıyor benımle guluyor halımee :) ileride bugunlerı hatırlayıp halıme gulmek ıstıyorummmmmmm:)

eş parmağını denedim kızlar , kasıyorum kendimi yaaaa. rahat bırakamıyorum. olömuyooooooooooooooooo. sadece kendi parmaklarımşla yaptığım oluyo.ne yapayımmmmm yardımmmmm

cnm eş parmagı kolay deıl herkez yapamaz yani ben de yapamadım mesela...

bak ben hep soyluyorum burada ayaklarını kapatamayacagın bır yerlere koy benbir ayagımı orta sehpaya bir ayagımı kanepeye uzatıyordum istesemde çekip kapatamıyordum ayagını faydasını gorursun yada 2 sandalye koy öyle dene...

evde mumum mumum dıye gezıyorum eşiimde dalga gecıyor benımle guluyor halımee :) ileride bugunlerı hatırlayıp halıme gulmek ıstıyorummmmmmm:)

canım ben cıkıyorummmmm eşim gelmk uzere yarın yıne 4 ten 11 e kadar buraarda okuyucunuzum moraller bozulmasınnnnn beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır öpüyorum herkesııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…