Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi an çok kötü oldum yaa

yatmadan önce bir kez daha mum denemesı yaptım ve yaklaşık 4 saat önce içime rahatlıkla alabildigim mumu şimdi alamıyorum ama moralım bozulmadı yarın tekrar deneyecegımmmm

ben ilk evlendigimde boyle kasmistim ama cabuk atlattim..her defasinda ameliyat oluyormus gibi hissediyordum bu bu kadar aciyorsda kadinlar nasil dogum yapiyor diyede hayret ediyordum..sirf dogum yapmayi bu yuzden istemiyorum sezeryan olucam insallah...hatta olmazsa su yolu deneyecektik ben icki icecektim..sarhos olacaktim bebek yagi falan surup ben diretsemde devam etmesini soylemistim..ama gerek kalmadi..kendiliginden cozuldu..inainin bu illetti 1 kac deneme sonrasi atlatiyorsunuz...

kızlar merhaba.. sanırım bende vajinismusum yaa..4 buçuk aylık evliyim ve hala iilşkiye girmedk.hem acıyor hemde sanki orada bir duvar var.ben sadece birazını alabiliorum o da çok az yani girdi girmedi gibi bişey.ilk gece sanırım zorladıgmz için yırtılma sonucu çok az kanadı<ufak bi kesik kadar.sonraki denemelermzn hiçbirinde olmadı.yaa çok zor bi durum ve aileler de bilio.sadece yaşayan anlar diorm. doktora gidicem ama işe yaramaz die korkuyorum...yardımcı olun nolurr.. yabi doktor görümceme bana gelsin orayı çıtlatırız demiş.olmadı hipnoz yaparım demiş.kızlar napmalıyım yaaaa??????

canım çıtlatırız ne demek acaba? egzersiz yapmayı deneyebilirsin yok olmaz dersen doktora git. egzersiz yapmaya karar verirsen gel burda beraber yenmeye çalışalım.

napım canım bildiğin gibi.benim gibi kimse yoktur heraldeeee offfffffff..........

evet yok kız yani herşey tamam bir denemeye korkan sen varsın eşinin de sabrı birgün tükenir canım, bir de bişey söyleyeceğim yüzeysel birlikteliğe alışıyor eşler nasıl olsa bu da idare eder diyor öyle öyle daha çok erteleniyor bizim zaten daha çok işimize geliyor ama asıl yanlışı orda yapıyoruz bir an önce normalini denemeye başlamak gerekiyor.

asıl bu yüzeysel birlikteliğe ben alıştım galiba.diğerini denemeye nedense aparatta çok rahatken haala denemeye korkuyorum.hep yine olmayacak gibi geliyor.

asıl bu yüzeysel birlikteliğe ben alıştım galiba.diğerini denemeye nedense aparatta çok rahatken haala denemeye korkuyorum.hep yine olmayacak gibi geliyor.

cnm ben aynı sekıldeydım obur turlusunu hiç dusunemıyordum bile sırf onun için cabalamıyordum hatta esıme dıyordum ki yensem bile yuzel olarak da deneyelım arada derdım:)çunku beynım ondan baskasını kabul etmıyordu...ama egzersıze basladıgım gunden ıtıbaren esıme dedım asla olmucak o sekılde ve 2 aydır kesınlıkle olmuyor ve aslada olmucak ben suanda zevk almıyorum ama inan aramıyorum bile bitir kafanda izin verme eşine

canm burda aktif olursan elimizden geldigince destek oluruz egzersize başlar azimli olursan 10 güne atlatırsın inşallh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…