- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.981
canım benim öncelikle bu ruh halinden çıkman lazım.olur mu hiç baştan kabullendin yenilgiyi.senin yaşadığınnı hepimiz yaşadık.bu yolda herşeyi baştan kabulleniceksin olduğu günler olucak olmadığı günlerde de moral bozmak yok diye baştan kendinle anlaşıcaksın.hadi toparlan ve yarın kafan rahatken aç en sevdiğin parçayı al aparatını yanına ve yavaş yavaş yapmaya başla zorlandığında hemen bırakma nefes egzersizi yap.rahatlayınca tekrar devam et ama sakın bırakma.
çıkıcam dedim çıkamıyorum ilerde dediğin çok yakın bi zaman canım sen halletmişsin işi.bir de kendini psikolojik yönden de hazırla ben öyle yapmıştım.yani p..s rahat alırım diye düşün ve inan öyle de oluyo.
ne zaman sorsam görmemezlikten geliyosun canım ne yaptın?
kızlar merhaba.. sanırım bende vajinismusum yaa..4 buçuk aylık evliyim ve hala iilşkiye girmedk.hem acıyor hemde sanki orada bir duvar var.ben sadece birazını alabiliorum o da çok az yani girdi girmedi gibi bişey.ilk gece sanırım zorladıgmz için yırtılma sonucu çok az kanadı<ufak bi kesik kadar.sonraki denemelermzn hiçbirinde olmadı.yaa çok zor bi durum ve aileler de bilio.sadece yaşayan anlar diorm. doktora gidicem ama işe yaramaz die korkuyorum...yardımcı olun nolurr.. yabi doktor görümceme bana gelsin orayı çıtlatırız demiş.olmadı hipnoz yaparım demiş.kızlar napmalıyım yaaaa??????
gunaydın cnm nasılsın ? nasıl gıdıyor hersey yolundadır umarım
napım canım bildiğin gibi.benim gibi kimse yoktur heraldeeee offfffffff..........
evet yok kız yani herşey tamam bir denemeye korkan sen varsın eşinin de sabrı birgün tükenir canım, bir de bişey söyleyeceğim yüzeysel birlikteliğe alışıyor eşler nasıl olsa bu da idare eder diyor öyle öyle daha çok erteleniyor bizim zaten daha çok işimize geliyor ama asıl yanlışı orda yapıyoruz bir an önce normalini denemeye başlamak gerekiyor.
günaydın canım iyidir sen nasılsın ?
herşey yolundada tek yolunda olmayan şeyde haala devam ediyor..
nursenacım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.bulantıların devam ediyormu ?
asıl bu yüzeysel birlikteliğe ben alıştım galiba.diğerini denemeye nedense aparatta çok rahatken haala denemeye korkuyorum.hep yine olmayacak gibi geliyor.
canım tebrik ederim... Allah başka dert vermesin ... nasıl yendiğini anlatır mısın?[/Qsağolun
sağolun : ) darısı evli vajinusmusların başına inşallahmaviaraba sana da teşekkür ederim.. ben 1 buçuk ay bi kaç defa egzersiz yapıodum.. ama eşimle denemelerde olmuoyrdu.en sonunda dün gece ben üstte o altta olacak pozisyonda kendim yaptım kontrol bendeydi bebe yağını bolca kullandık o şekilde daha rahat oldu.. şu son zamanlarda psikoloğa gitmeyi planlarken bu şekilde olması bana da sürpriz oldu : ) ama ilişkide içimde kasıklarıma doğru bi baskı hissediyorum heralde bu tüm bayanlarda oluyormuş.. onu da ilerleyen zamanlarda atlatırım inşallah
kızlar merhaba.. sanırım bende vajinismusum yaa..4 buçuk aylık evliyim ve hala iilşkiye girmedk.hem acıyor hemde sanki orada bir duvar var.ben sadece birazını alabiliorum o da çok az yani girdi girmedi gibi bişey.ilk gece sanırım zorladıgmz için yırtılma sonucu çok az kanadı<ufak bi kesik kadar.sonraki denemelermzn hiçbirinde olmadı.yaa çok zor bi durum ve aileler de bilio.sadece yaşayan anlar diorm. doktora gidicem ama işe yaramaz die korkuyorum...yardımcı olun nolurr.. yabi doktor görümceme bana gelsin orayı çıtlatırız demiş.olmadı hipnoz yaparım demiş.kızlar napmalıyım yaaaa??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?