- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.001
onları bı yoluna soksan bi cesaret gostersen hersey o kadar guzel olacakkı özellıle sana cok dua edıyorum cnm yenmenı çok ıstıyorum...
cnm ben aynı sekıldeydım obur turlusunu hiç dusunemıyordum bile sırf onun için cabalamıyordum hatta esıme dıyordum ki yensem bile yuzel olarak da deneyelım arada derdım:)çunku beynım ondan baskasını kabul etmıyordu...ama egzersıze basladıgım gunden ıtıbaren esıme dedım asla olmucak o sekılde ve 2 aydır kesınlıkle olmuyor ve aslada olmucak ben suanda zevk almıyorum ama inan aramıyorum bile bitir kafanda izin verme eşine
sana öyle kızıyorumki bi bilsennenson gelip uygulamalı anlatıp sokucaz seni ilişkiye yaw ala ala
tatlım benim de ilişkiden sonra hep erken gelmeye başladı,ben hamilelik beklerken geciksin derken 4-5 gün önce geliyo
düzeni bozuldu yani benim...
yatmadan önce bir kez daha mum denemesı yaptım ve yaklaşık 4 saat önce içime rahatlıkla alabildigim mumu şimdi alamıyorum ama moralım bozulmadı yarın tekrar deneyecegımmmm
kızlar merhaba.. sanırım bende vajinismusum yaa..4 buçuk aylık evliyim ve hala iilşkiye girmedk.hem acıyor hemde sanki orada bir duvar var.ben sadece birazını alabiliorum o da çok az yani girdi girmedi gibi bişey.ilk gece sanırım zorladıgmz için yırtılma sonucu çok az kanadı<ufak bi kesik kadar.sonraki denemelermzn hiçbirinde olmadı.yaa çok zor bi durum ve aileler de bilio.sadece yaşayan anlar diorm. doktora gidicem ama işe yaramaz die korkuyorum...yardımcı olun nolurr.. yabi doktor görümceme bana gelsin orayı çıtlatırız demiş.olmadı hipnoz yaparım demiş.kızlar napmalıyım yaaaa??????
nasılsınız hatunlar
aslm canım nasılsn nası gidiyo izninsen gelicen benim laptop gidecek 1 2 haftaya eskisi gibi gelemicem ara ara bakalım..
nasılsınız hatunlar
Aleykum selam)
İyilik- hamd olsun.
Senden n`aber?
yatmadan önce bir kez daha mum denemesı yaptım ve yaklaşık 4 saat önce içime rahatlıkla alabildigim mumu şimdi alamıyorum ama moralım bozulmadı yarın tekrar deneyecegımmmm
teşekkür edrim bende iim çok şükür
sıkıldım yaiznim bitsede hayatım düzene girse .güya dinlenecem.yok ya çalışırken daha düzelnli yaşıyorum ben.aaaaaanaaaa kıs verme laptomunu kimseye.ya ama olmazki nasıl görüşecez.off yaa
Son durum ne sende?
Duvak yarım açılmış(
canm yaa eşim işyerinden ara ara getiryodu işler yogun gitti getiremiyo artık..bacımdan aldım onunda işleri çogaldı evdede çizim yapması gerekiyomuş mecburen gidicek..tlden ara ara topige gelirim artık zor olsada ama msn ye giremicem sanırm
avatardanda görüldüğü üzere henüz gelin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?