- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.161
hadi ya hatırlamadım canım ya kafam bi dünya:26:ask olsun belinay,sen beni tebrik bilem ettinn 1 hafta oldu nerdeysee :2:
son bişey daha canım hafta sonu yapılmaz sanırım bu test..hemen sonucu veriyolarmı pazartesi gidersem 5 gün geçmiş oluyo sonuç alırmıyım..
bütün eczanelerde varmıdır bu jel?bide spermler için zararlı deil demi?bebek istiomda benn:44::44:
canım ben adetimi geçmeden test yapmıştım çıkmadı bişey aynı gün gece acilde idrar testinde çıktı, bu arada kirpiklerim de hiç karışmadı.
idrarda yanıltıcıdır ama kandaki değer %100 doğrudur bi yaptır bakalım gebelik ilişkine engel değil canım belki hamilelik seni dahada cesaretlendirir ilişki düzene girer gebelikte ilişki yaşamak doğumu kolaylaştırır :)
canım bencede öle bişe yokk,nursena ovalasyon dönemlerinde ne sıklıkta oldu o iş canım
ben yendikten sonra regl dönemim hariç hergün denedim canım gün atlamadım hiç iyice alışıyım diye.
kısss adetin mi geçtiii???yoksam bebiş mi geliyoooo
tebrikler taze gelin,süpersinnnn
bu arada kızlar benim jelim de ty&ja 38 lira fiyatı belki daha da artmıştır.
tebriklerrrrrrrrrr şimdiden hayırlı olsun :)
evet canım geçiyoda bilmiyorum ne oldugunu dengem bozuldu yaw..bakalım pazartesi olsunda...yok deilimdir diyormeminim neredeyse ama şu zevk suyunda sperm olma durumu biraz kafamı karıştırdı:44:
canım ben adetimi geçmeden test yapmıştım çıkmadı bişey aynı gün gece acilde idrar testinde çıktı, bu arada kirpiklerim de hiç karışmadı.
olessa canım sen yendinmi şimdi anlamadım ben egzersiz yapmıyomuydun sen:44: butter işte bukadar büyütmeye gerek yokmuş dimi şekerimkaç cm oldu peki yakında alırız güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?