- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.141
canım yenmene sevindim esnektir o yüzden kanamamıştır kızlık zarı yüzünden git gellerde sorun yaşıyosan 10 dklık süren lokal anestezi ile kızlık zarını azcık genişletebilirsin bu seni çok rahatlatır :)))
hadi yaaa..gelirse bebiş davetsiz olucak..birazdaha alışalım diyoduk malum vajiden yeni kurtulduk hayırlısı artık...ben dün akşam gebelik testi yaptım negatifti bulantılarım çok war hiç böyle olmuyodu reglimin ilk günü olurdu..3 gündür tuzlu leblebi yiyorm bulantımı bastırsın die şuan bile çok fena bulanıyo..peki bu testler nezman gerçek sonuç verir nekadar geçmesi gerek..
zar yüzündenmi kasılıyorum sence?içime alabiliyorum onu basardım,ama git gel de resmen acı çekiyorumm..:18:
tamda yumurtlama dönemine yakın zamanda birlikte olmuşsunuz :)))) 1 kaç gün daha beklede beta-hcg yaptır bakalım kanda
saglık ocaklarında yapılıyomu bu test canım
idrarda yanıltıcıdır ama kandaki değer %100 doğrudur bi yaptır bakalım gebelik ilişkine engel değil canım belki hamilelik seni dahada cesaretlendirir ilişki düzene girer gebelikte ilişki yaşamak doğumu kolaylaştırır :)
zar yüzündendir canım et patçası sıkıştığı için kasılma yapar buda her girip çıktıkça canını acıtır
mumu iice kalnlaştrdımmm...tamamen alabiliorum içime hemde rahatttt....çok yaknda gelinimmmmmmm..içime umt doğduuuuuuuuuuu...
canım kan testi ücretlimi..saglık ocakları yapıyomu..nekadar geçtikten sonra yaptırayım :26:
tsk ler cnm benimde tam ovalasyon dönemime denk geldi vajiyi yenmem,baya verimli geçti bu ay ama kızlık zarı bozulmayınca bebiş zor gibi,ne dersin
mumu iice kalnlaştrdımmm...tamamen alabiliorum içime hemde rahatttt....çok yaknda gelinimmmmmmm..içime umt doğduuuuuuuuuuu...
canım Ty&Ja bunu alıp 1 kaç gün kullanıp sonucu banada haber verirmisin ağrılı ilişkileri gidermek için bunu veriyoruz hastalarımıza
tebrikler taze gelin,süpersinnnn
olessa canım sen yendinmi şimdi anlamadım ben egzersiz yapmıyomuydun sen:44: butter işte bukadar büyütmeye gerek yokmuş dimi şekerimkaç cm oldu peki yakında alırız güzel haberlerini
bu neki canım??
Lubricant jel ağrılı ilişkiler için kayganlaştırıcı bi süre bunu kullanırsan ilişkide orası genişliycek ve sorun ortadan kalkıcak acı duymuycaksın
sağlık güvencen varsa karşılıyo canım aile planlaması olduğu için
son bişey daha canım hafta sonu yapılmaz sanırım bu test..hemen sonucu veriyolarmı pazartesi gidersem 5 gün geçmiş oluyo sonuç alırmıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?