Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben kendim dokununca bile acı hissediyorum. mumu nasıl sokabilirim. ehele eşimin karşısında duvar gibi oluyorum

cnm ya çok üzüldüm,ilk defa duydum böyle bişeyi,peki ne dedi doktor,nasıl bi operasyonmuş?ne zaman yapacak?

canım benim iyi bi dr araştırıyoruz. bu gün kü gittiklerime olmak istemiyorum. bilmiyorum ki. basit bişey dedi ama. zaten ben son 2 gün anlamıştım bi anormallik olduğunu. hergün bi iki saat çalışıyorum. ama ilerleyemiyorum olmuyodu.

cabotcum önce bi kendine gel topla kendini. bence bi doktora gitmediysen bi doktora görün önce. ben bir haftadır boşa vakit kaybettim çünkü. eğer fizyolojik bir problem yoksa, yavaş yavaş burdaki yardımsever kardeşlerimizin dediklerini tek tek uygula. ama önce kendine gelmeye çalış, kendini düşün kenddini sev kendine iyi bak

canım karabiber cevap vermiş zaten sorularına ben de ekleyeyim istedim
uyuşturucu kremleri burdaki çoğu arkadaşımız kullandı,doktorlar da öneriyor ama yoğunlukla ultrason jeli tercih ediyoruz biz egzersiz yaparken ve penis denemesinde
su bazlı olanlardan,geçmişi tam okumadım ama eşinle hiç birleşme oldu mu,ya da hiç egzersiz yaptın mı?
bunları da yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sana canım
bu işte en önmeli olan azimli olmak ve egzersizlere pes etmeden günbegün biraz daha ilerleyerek devam etmek
egzersizlerdeki amaç da zaten vajinamızı tanımak ve oraya birşeyin kolayca girip çıkabileceğini beynimize kabul ettirmek
canım sana tavsiyem öncelikle karşına bir ayna alıp vajinanı incelemen
daha sonra da bikaş kulak çubuğunu birleştirip streçleyip üzerine steril eldiven ya da prezervatif geçirip son olarak da üzerini jelleyip egzersizlerine başlayabilirsin
gün geçtikçe de aparatı kalınlaştırarak ilerleyebilirsin,burda kimi arkadaşlarımız serçe parmaktan başlayıp,işaret parmağı,sonra iki parmak,daha sonra da aparatlara geçtiler
ki bazıları da sadece aparatlarla yaptılar(kalem,rimel,mum,allık fırçası vs)
yani kendini en çok hangisinde rahat hissediyosan onla devam edebilirsin tabi bol kayganlaştırıcıyla
canım ben de serçe parmaktan başlayıp ,daha sonra işaret parmağı,iki parmak ve mumla aparatla yapmıştım egzersizlerimi
sen de biran önce başla canım egzersizlerine,moralini de hiç bozma
unutmaki vajinismus % 99 tedavisi olan bir hastalık
bunu sen de bizler gibi başarabilirsin...

ya ben kendim dokununca bile acı hissediyorum. mumu nasıl sokabilirim. ehele eşimin karşısında duvar gibi oluyorum

canım bunların hepsi psikolojik , duvar gibi olmanda kasılmandan kaynaklanıyo , bu arada hemen mumla başlama tabiki tek kulak çubuğu ile başla ona prezerva.... geçir kayganlaştırıcı sür ve yarı oturur bir şekilde dene bakalım kendini rahatlat önce :) bu arada televizyonun karşısında yap inan kafan dağılıyo bu arada kasılman biraz azalacak biliyorum başta çook zor geliyor bende çok zorlandım defalarca elime alıp bıraktım ağlıyarak ben yapamam dedim ama bir gün oldu ağladım sevincimden sonra kulak çubuklarını 2 -3-4- derken muma geçtim şimdi 10 cm mumdayım canım .... istersen oluyo , bizim diğer kadınlardan hiçbir farkımız yok ,,, bu arada hiç doktora gittinmi ve ne kadarlık evlisin canım ?

bu iş halletmeden kendimi sevemeyeceğim bu gidişle. o kadar dipteyim ki sanki imkansız bir olaymış gibi geliyor.
hiç umudum olmasa da ilk işim bakkaldan bir mum alayım bari ama en erken çarşamba deneyebilirim

evet canım ben de diyecektim,başka bi doktora daha git diye,bizlerde de bazen ilerlemiyodu,can sıkıntısından stresten falan oluyodu ama sonra geçiyodu,ben de seninkini öyle sanmıştım
moralini bozma canım,bak doktor da basit bir operasyon demiş,en kısa sürede iyi bir doktorun elinde hallolur o zaman

maviaraba karabiber cabot kardeşler geceniz hayırlı ola... ben çıkıyorum, yarına mutlu ve umutlu başlayın... ha bi de bol su için kızlar

maviaraba karabiber cabot kardeşler geceniz hayırlı ola... ben çıkıyorum, yarına mutlu ve umutlu başlayın... ha bi de bol su için kızlar

sana da iyi geceler canım,haberdar et kendinden doktorla ilgili gelişmeleri bildir canım bize,canını da hiç sıkma,unutma herşeyin bir çaresi var bu hayatta allahın izniyle...

inş canım. mevla daha büyükk kaldıramayacağımız dertler vermesin. başımıza geldiyse çekebileceğimizdendir diyelimmm...

5 aylık evliyim. bütün hikayemi 1-2 sayfa önce anlattım. bu bile rahatlattı beni. bizim diğer kadınlardan bir farkımız olmadığını bildiğim için bu kadar çöktüm ya. herkesin sorunsuzca yapıp da benim aylardır eşimi uğraştırdığım ve sonunda onun da psikolojisini bozduğum şey aynı mı

üç senelik evliyim malesef bende vajinusmus la ugaraşıyorum gitmedigim doktor kalmadı nasıl yenebilicegim konusu hakkında artık bi inancımda kalmadı lütfen banada yardımcı olun

cabot (afbuyur) sen cinsel işlevinden dolayı mı değer kazanacaksın. yapma böyle. ne olursa olsun neyin eksik olursa olsun bi kere sen SENsin. CABOTsun. sen kendini sevmezsen değer vermezsen kendine, muhatabın ne diye değer versin ki. önce kendine güven özgüvenin olsun bakalım. ben bu işi yapamıyosam bile sonuçta bir insanım. kendini küçük görme hor görme. insansın bi kere. en değerli en şerefli en güzel bi varlıksın bu dünyada. tamam üzülürsün kalbine hükmedemessin ama kendini es geçecek kadar yerlere düşme lütfen. dik ol her yerde ve herkesin karsısında.

canım benim aynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum....sanmaki teksin, eşinde sanmasınki bu sorunu yaşayan tek erkekte o .... burda senelerce biçare kızlar vardı (evet doğru duydun 3 yıl 5 yıl ) hepsi yendi Allahın izniyle, onlarında eşleri vardı. yenen kızlar sağolsunlar destekleri olmasa ben hayatta bu kadar ilerleyemezdim , istesen sende yaparsın şuan burdaki kızlardan daha iyi seni kimse anlayamaz ,yazman rahatlaman çok önemli , inan bana burdan ayrılma, cesaret, eninde sonunda yapmaya başlıcaksın ve nasıl ilerledğini göreceksin...

cabot şimdi okudum hikayeni, bu duyguları inan hepimiz yaşadık
yukarıda da sana yazdım ama,seni biraz cesaretlendirmek için kendimi anlatayım sana
ben bu illeti tam 3,5 sene çektim,sen gene az da olsa bişeyler yapabilmişsin,ben dokundurtmuyodum bile,bacaklarımı kapatıyodum
ilk zamanlarda ben vajinismus olduğumu bile kabullenemdim,hep yadsıdım,kendime yakıştıramadım,herşeyi başaran ben bunu niye başaramıyorum diye kendime yakıştıramıyodum
ve bunun için de hiçbişey yapmadım,benim yerime eşim araştırdı kegel egzersizleri,parmak egzersizleri varmış dedi
ben parmağımı içime niye alayımki ,parmağı alsam penisi zaten alırdım diyodum,birgün nasılsa kendiliğpinde olur diyordum
ama öyle olmadı,böyle diyerek 2 ,5 seneye yakın geçti
biz de çok tartıştık eşimle,boşanmalar kalktık,hep başka sebeplerdendi ama temel neden buydu en azından benim için
bunu başarabileceğimi aklıma bile getirmiyodum,benim için çok uzak bişeydi bu
sonra bir şekilde eşimin de etkisiyle psikiyatra gittim,ama cnsel işlev bozukluklarıyla ilgili bir bilgisi yoktu,yani en azından uzmanlığı o değildi
antidepresanlar falan verdi,bana egzersizlerden bahsetti,yapmamı söyledi
ama ben yapmadım,inanmıyodum kendime çünkü,bikaç seanstan sonra doktoru da bıraktım
neyse öyle böyle 3,5 sene zaman geçti,ve burayı buldum,okurken okurken herkes başardık diyordu,inanamadım
sonra ben de yazmaya ,sormaya başladım,ve saolsunlar burdaki arkadaşlar sayesinde egzersizlere başladım
ve o gün kendime inanmaya başladım ve o azimle şükürler olsunki 3,5 senelik illeti 3 haftada yendim
yeneli 2 ayı geçti,ve şimdi bebek istiyoruz
sırtımda o kadar kocaman bir yük taşımışımki sana anlatamam,inan şimdi herşey çok daha kolay benim için
onun için canım burdaki herkes senin gibi aynı şeyleri yaşadı
haydi sen de kendini şöyle bi kendini toparla ve başla egzersizlere
eşin de önce kendin için
biz hepimiz normal kadınlarız ve bunu maalesef biraz geç keşfediyoruz

tebriklerrrrrrr

üç senelik evliyim malesef bende vajinusmus la ugaraşıyorum gitmedigim doktor kalmadı nasıl yenebilicegim konusu hakkında artık bi inancımda kalmadı lütfen banada yardımcı olun

cnm benim hoşgeldin,biraz kendini anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz sana,ne kadarlık evlisin,hiç birleşme yaşadınız mı eşinle,egzersiz yaptın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…