- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.701
tamam canım inş. bakalım artık. dua istiyorum sizlerden. gıyabta yapılan dualar geri çevrilmezmiş....
evettt olduk vallaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrr......bnm 3.günüm inanıorm artıkk:)))))))sende inan bitanemmm geliniz artıkkkkkkkkkkk:)))))))))))
kızlar ben su an kötüydümmm... hani diyodum ya hep bu ilerlemiyor 4 gündür neden diye.canımı skılmıştı moralim bozulmuştu. bugün 2 doktora giitim ikisi de aynı şeyi söyledi.... vajinamın bir bölümü kapalıymış. operasyon gerekiyor dedi ikisi de(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
en çok hoşuma giden cümle bu oldu:herşeyi başaran ben bunu niye başaramıyorum diye kendime yakıştıramıyodum. evet bunu gerçekten kendime yakıştıramıyorum.cabot şimdi okudum hikayeni, bu duyguları inan hepimiz yaşadık
yukarıda da sana yazdım ama,seni biraz cesaretlendirmek için kendimi anlatayım sana
ben bu illeti tam 3,5 sene çektim,sen gene az da olsa bişeyler yapabilmişsin,ben dokundurtmuyodum bile,bacaklarımı kapatıyodum
ilk zamanlarda ben vajinismus olduğumu bile kabullenemdim,hep yadsıdım,kendime yakıştıramadım,herşeyi başaran ben bunu niye başaramıyorum diye kendime yakıştıramıyodum
ve bunun için de hiçbişey yapmadım,benim yerime eşim araştırdı kegel egzersizleri,parmak egzersizleri varmış dedi
ben parmağımı içime niye alayımki ,parmağı alsam penisi zaten alırdım diyodum,birgün nasılsa kendiliğpinde olur diyordum
amaöyle olmadı,böyle diyerek 2 ,5 seneye yakın geçti
biz de çok tartıştık eşimle,boşanmalar kalktık,hep başka sebeplerdendi ama temel neden buydu en azından benim için
bunu başarabileceğimi aklıma bile getirmiyodum,benim için çok uzak bişeydi bu
sonra bir şekilde eşimin de etkisiyle psikiyatra gittim,ama cnsel işlev bozukluklarıyla ilgili bir bilgisi yoktu,yani en azından uzmanlığı o değildi
antidepresanlar falan verdi,bana egzersizlerden bahsetti,yapmamı söyledi
ama ben yapmadım,inanmıyodum kendime çünkü,bikaç seanstan sonra doktoru da bıraktım
neyse öyle böyle 3,5 sene zaman geçti,ve burayı buldum,okurken okurken herkes başardık diyordu,inanamadım
sonra ben de yazmaya ,sormaya başladım,ve saolsunlar burdaki arkadaşlar sayesinde egzersizlere başladım
ve o gün kendime inanmaya başladım ve o azimle şükürler olsunki 3,5 senelik illeti 3 haftada yendim
yeneli 2 ayı geçti,ve şimdi bebek istiyoruz
sırtımda o kadar kocaman bir yük taşımışımki sana anlatamam,inan şimdi herşey çok daha kolay benim için
onun için canım burdaki herkes senin gibi aynı şeyleri yaşadı
haydi sen de kendini şöyle bi kendini toparla ve başla egzersizlere
eşin de önce kendin için
biz hepimiz normal kadınlarız ve bunu maalesef biraz geç keşfediyoruz
internette gezinirken tesadüfen gördüm burayı. okudum, yanlız olmadığımı görünce mutlu oldum. o yanıp sönen başlıkları görünce oturup ağladım. yapabilenlerin mutluluğunu paylaştığımdan mı yoksa ben niye yapamıyorum diye mi bilmiyorum. ya da ağlama ben de alışkanlık oldu bu illet yüzünden. psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum. şu anda bile ağlamadan yazamıyorum.
ben de 5 aaylık evliyim. ilk gece kendimi kastığımın bile farkında değildim, niye olmadığını anlayamamıştım. yorgun olmammıza bağladık eşimle. denendik denedik yine olmadı. sora birgün çok az oldu, kanamam oldu ve çok fazla ağrı hissettim. ilk sefer acıyordur zaten diye çok umursamadım. sonrakinde acımayacağını düşünerek başladım, ama öyle bir ağrı yaşadım ki bayılacak gibi oldum. o günden sonra da dokundurtmadım kendime. eşim bu süre zarfında beni zorlamadı, anlayışla karşıladı. ama onunda bir sabrı vardı. ona böyle birşey yaşatmaya hakkım yok diye 2-3 ay aradan sonra cesaretimi toplayıp tekrar denedim, ama yine olmadı, yine olmadı. herşeyi normal olan bi erkeğe bunu yaşatmak çok zor. en ufak birşey yüzünden çok ciddi kavga etmeye başladık. ikimizde kavgalarımızın temelinde bunun yattığını biliyoruz. birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık. bu bana çok acı veriyor.
başka birşey düşünemez oldum. çalışırken bile bu aklıma geliyo, ağlamaya başlıyorum. pskolojim çok bozuldu. evliliğimi bitirmek zorunda bile kalabilirim, eşime bunu yaşatmaya hakkım yok. ama onu çok seviyorum.
biraz içimi dökmek istedim. nolur bana da yardım edin. bu ağrlık altında eziliyorum. okumaya çalıştım ama nasıl başardığınızı tekrar yazar mısınız. bu aparat dediğiniz ne, egzersizler nasıl yapılıyor
ya 2 gündür yoktum egzersizde yapamadım(eve daha yeni geldim..... geçmişi okumak çok vaktimi alacak ama yenenler varmı ?? hafta sonu gelin olan oldumuuuu? :))))))
üç senelik evliyim malesef bende vajinusmus la ugaraşıyorum gitmedigim doktor kalmadı nasıl yenebilicegim konusu hakkında artık bi inancımda kalmadı lütfen banada yardımcı olun
ben bu akşam geldim canım anlıyacağım egzerszi yapamadım 2 gündür , bugün çoook yoruldum yarın başlıcam inşallah , çok geç olmaz dimi(
hb tşk ederim cvp verdiginiz için evet üç sene olucak evliligime benım egzersiz problemım yok ben daha once hepsini yaptım ara arada yapıyorum ama hala eşimle birbirleşme yaşayamadım kızlk zarımı amaliyatla açtırdım napıcam artık bilmiyorum.
selam kızlar bende 10 dak fırsat buldum egzersiz yapayım dedim aparatla olmadı yeri bile bulamadım desemgleit glen sürdüm fakat hiç ilerleyemedim ufak bir kısım girdi ne yapıcam .(
en çok hoşuma giden cümle bu oldu:herşeyi başaran ben bunu niye başaramıyorum diye kendime yakıştıramıyodum. evet bunu gerçekten kendime yakıştıramıyorum.
bi de böyle bu ruh halimin nedeni kendimi sıkışmış hissediyorum, bunu başarmak için çok fazla vaktim kalmadı, eşimi kaybetme üzereyim galiba, elimi çabuk tutmam lazım. bu da beni iyice strese sokuyor.çıkmazda gibiyim
internette gezinirken tesadüfen gördüm burayı. okudum, yanlız olmadığımı görünce mutlu oldum. o yanıp sönen başlıkları görünce oturup ağladım. yapabilenlerin mutluluğunu paylaştığımdan mı yoksa ben niye yapamıyorum diye mi bilmiyorum. ya da ağlama ben de alışkanlık oldu bu illet yüzünden. psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum. şu anda bile ağlamadan yazamıyorum.
ben de 5 aaylık evliyim. ilk gece kendimi kastığımın bile farkında değildim, niye olmadığını anlayamamıştım. yorgun olmammıza bağladık eşimle. denendik denedik yine olmadı. sora birgün çok az oldu, kanamam oldu ve çok fazla ağrı hissettim. ilk sefer acıyordur zaten diye çok umursamadım. sonrakinde acımayacağını düşünerek başladım, ama öyle bir ağrı yaşadım ki bayılacak gibi oldum. o günden sonra da dokundurtmadım kendime. eşim bu süre zarfında beni zorlamadı, anlayışla karşıladı. ama onunda bir sabrı vardı. ona böyle birşey yaşatmaya hakkım yok diye 2-3 ay aradan sonra cesaretimi toplayıp tekrar denedim, ama yine olmadı, yine olmadı. herşeyi normal olan bi erkeğe bunu yaşatmak çok zor. en ufak birşey yüzünden çok ciddi kavga etmeye başladık. ikimizde kavgalarımızın temelinde bunun yattığını biliyoruz. birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık. bu bana çok acı veriyor.
başka birşey düşünemez oldum. çalışırken bile bu aklıma geliyo, ağlamaya başlıyorum. pskolojim çok bozuldu. evliliğimi bitirmek zorunda bile kalabilirim, eşime bunu yaşatmaya hakkım yok. ama onu çok seviyorum.
biraz içimi dökmek istedim. nolur bana da yardım edin. bu ağrlık altında eziliyorum. okumaya çalıştım ama nasıl başardığınızı tekrar yazar mısınız. bu aparat dediğiniz ne, egzersizler nasıl yapılıyor
hb tşk ederim cvp verdiginiz için evet üç sene olucak evliligime benım egzersiz problemım yok ben daha once hepsini yaptım ara arada yapıyorum ama hala eşimle birbirleşme yaşayamadım kızlk zarımı amaliyatla açtırdım napıcam artık bilmiyorum.
yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. burayı iyi ki bulmuşum. biraz daha konuşmasam patlıcaktım heralde. bakalım yapabilecek miyim
ya çok teşekkür ederim ilgin için birebir düşündüklerimi söylüyosun. hazmedemiyorum bu olayı ama bi taraftan çaba sarfetmek de içimden gelmiyo , hiç çabalamadım da kaç aydır. inşallah başarırım. destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. bi doktora gidip anlatsam bu kadar rahatlamazdım heralde, sonuçta o benim yerime koyamaz kendinievet canım,allaha şükür ki her istediğimi bir şekilde başardım,bunun benim başıma gelebileceği aklıma bile gelmezdi inan ama geldi işte
bunun çok çeşitli psikolojik sebepleri var,küçükken abini kıskanmak bile buna neden olabiliyomuş,yani erkek olmak güzel,kadın olmak kötü gibi bir düşünce oluşuyomuş bilinçaltımızda
sen de araştırmışsındır mutlaka,yetiştiriliş tarzı,cinsellikten iğrenme vs vs ,çok fazla
neyse bunları düşünmemek lazım ,ben çok düşündüm çünkü bu bende niye oldu,bir türlü de nedenini bulamadım
sadece şunu farkettim ben 29 yaşındayım,bu yaşıma kadar merak edip de vajinama neymiş diye bakmamışım meğerse
eğer bilseydim bu sorunu yaşamazdım diye düşünüyorum şu an,her neyse herkes için çok çeşitli nedenleri vardır,senin de için de
bana öyle geldi,sanki sen de şu an o moddasın gibi,niye bu benim başıma geldi diye düşünyosun
öncelikle canım,at bu düşünceleri kafandan ve biran önce egzersizlere başla,ki başladığında zaten bunları düşünmeyeceksin
umutla ve inançla daha hızlı ilerlemek için sabırsızlanacaksın
eşimi kaybetmek üzereyim yazmışsın,ben de çok geldim o noktalara dedim ya biraz önce hep başka nedenler vardı ama temel neden buydu
o yüzden ilk sayfada kegel egzersizleri var,öncelikle onları bi oku canı ve uygulamaya başla,bunu her zaman yapabiliriz ,çalışırken,otururken,araba kullanırken vs
tuvaletimizi yaparken biraz tutup tutup bırakmak,bu vaji kaslarını kontrol etmemizi sağlıyo bize
daha sonra da bi ayna al karşına önce bikaç kulak çubuğuyla başla egzersizlerine
vajini biraz incele,ıkınarak deliğin nasıl açıldığını göreceksin,açıldıkça da yavaş yavaş kulak çubuklarını ittir
ıkınıp nefes alıp vererek
tabi bu arada kulak çubuklarını streçleyip,üzerine steril eldiven ya da prezervatif geçirip jellemeyi unutma
bol kayganlaştırıcı egzersizlerde çok işimize yarıyo
yani canım sorunu ve sorunun getirdiklerinden çok şu an çözüme odaklanmanı tavsiye ederim
inan bi başlasan çok rahatlayacaksın ve kendine inanacaksın,bu da evliliğini kurtarmak için çok büyük bir adım
canım egzersizlerinde problem yoksa ,sanırım cesaret sorunu var
egzersizleri yapıp da penis denemesinde korkup kaçınca,tekrar erteleniyo bu hastalık
bence egzersizlerini hızla bir tekrarlayıp,penis denemsine geç canım
bir de buradan ayrılma tatlım,çünkü burada herkes birbirine destek oluyo,takıldığı yerlerde soruyo,yenen arkadaşlar oluyo,cesaretin artıyo
hepimiz sana yardımcı oluruz canım,moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?