Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm benim çok geçmiş olsun ama daha önce hiç duymamıstım iyice arastır cnm...

en çok hoşuma giden cümle bu oldu:herşeyi başaran ben bunu niye başaramıyorum diye kendime yakıştıramıyodum. evet bunu gerçekten kendime yakıştıramıyorum.
bi de böyle bu ruh halimin nedeni kendimi sıkışmış hissediyorum, bunu başarmak için çok fazla vaktim kalmadı, eşimi kaybetme üzereyim galiba, elimi çabuk tutmam lazım. bu da beni iyice strese sokuyor.çıkmazda gibiyim

merhaba cnm öncelikle aglama krızleri maalesef bu hastalıgın baş belalarından biri evet yanlız deılsın ve burayı buldugun için de çok şanslısın lutfen burayı bırakma ve egzerıszlere basla çok kısa surede mutlu sona ulasacaksın emın ol...

hb tşk ederim cvp verdiginiz için evet üç sene olucak evliligime benım egzersiz problemım yok ben daha once hepsini yaptım ara arada yapıyorum ama hala eşimle birbirleşme yaşayamadım kızlk zarımı amaliyatla açtırdım napıcam artık bilmiyorum.

üç senelik evliyim malesef bende vajinusmus la ugaraşıyorum gitmedigim doktor kalmadı nasıl yenebilicegim konusu hakkında artık bi inancımda kalmadı lütfen banada yardımcı olun

canımm hosgeldın bende seni beklıyordummm:)))sana da yardımcı olucazz önce tatlım 1.sayfayı iyice okuu ve sureklı burayı takıp ett bak nasıl yenıyorsun Allahın izniyle bu belayı:)

ben bu akşam geldim canım anlıyacağım egzerszi yapamadım 2 gündür , bugün çoook yoruldum yarın başlıcam inşallah , çok geç olmaz dimi (

walla canım ustune gelmek ıstemıyorum:))) gıtmeden önce moralın bozuktuuu ama biran önceee yenmelisinnn hadiiiii elini çabuk tuttt gelen yeniyo giden yeniyooo çookk çalısmamız lazım çoookkk

tatlım ben sımdı sana soyluyorum;

şu bıldıgımız beyaz mumlar var onlardan al pecete sarıp uzerıne prezervatıf gecır ve bol jelle egzersıze basla zaten egzersızınde sorun yok ertesı gun biraz daha kalınlastır ve gıtgel yap mumlarda metreyle en ini ölçup bize haber yavas yavas olucak canım ama çok yakında basarıcaksın ben sana inanıyorum...

selam kızlar bende 10 dak fırsat buldum egzersiz yapayım dedim aparatla olmadı yeri bile bulamadım desem gleit glen sürdüm fakat hiç ilerleyemedim ufak bir kısım girdi ne yapıcam .(

canım rabbim şifa versin dermanı var çok şükür.moralini hiç bozma allah beterinden muhafaza etsin dualarımız seninle...

evet canım,allaha şükür ki her istediğimi bir şekilde başardım,bunun benim başıma gelebileceği aklıma bile gelmezdi inan ama geldi işte
bunun çok çeşitli psikolojik sebepleri var,küçükken abini kıskanmak bile buna neden olabiliyomuş,yani erkek olmak güzel,kadın olmak kötü gibi bir düşünce oluşuyomuş bilinçaltımızda
sen de araştırmışsındır mutlaka,yetiştiriliş tarzı,cinsellikten iğrenme vs vs ,çok fazla
neyse bunları düşünmemek lazım ,ben çok düşündüm çünkü bu bende niye oldu,bir türlü de nedenini bulamadım
sadece şunu farkettim ben 29 yaşındayım,bu yaşıma kadar merak edip de vajinama neymiş diye bakmamışım meğerse
eğer bilseydim bu sorunu yaşamazdım diye düşünüyorum şu an,her neyse herkes için çok çeşitli nedenleri vardır,senin de için de
bana öyle geldi,sanki sen de şu an o moddasın gibi,niye bu benim başıma geldi diye düşünyosun
öncelikle canım,at bu düşünceleri kafandan ve biran önce egzersizlere başla,ki başladığında zaten bunları düşünmeyeceksin
umutla ve inançla daha hızlı ilerlemek için sabırsızlanacaksın
eşimi kaybetmek üzereyim yazmışsın,ben de çok geldim o noktalara dedim ya biraz önce hep başka nedenler vardı ama temel neden buydu
o yüzden ilk sayfada kegel egzersizleri var,öncelikle onları bi oku canı ve uygulamaya başla,bunu her zaman yapabiliriz ,çalışırken,otururken,araba kullanırken vs
tuvaletimizi yaparken biraz tutup tutup bırakmak,bu vaji kaslarını kontrol etmemizi sağlıyo bize
daha sonra da bi ayna al karşına önce bikaç kulak çubuğuyla başla egzersizlerine
vajini biraz incele,ıkınarak deliğin nasıl açıldığını göreceksin,açıldıkça da yavaş yavaş kulak çubuklarını ittir
ıkınıp nefes alıp vererek
tabi bu arada kulak çubuklarını streçleyip,üzerine steril eldiven ya da prezervatif geçirip jellemeyi unutma
bol kayganlaştırıcı egzersizlerde çok işimize yarıyo
yani canım sorunu ve sorunun getirdiklerinden çok şu an çözüme odaklanmanı tavsiye ederim
inan bi başlasan çok rahatlayacaksın ve kendine inanacaksın,bu da evliliğini kurtarmak için çok büyük bir adım

tşk ederimnilaycımm senın sayande bu siteye uye oldum hepsini okudum senınlede konuştugumuz gibi bende egzersiz problemi yok hepsini yapabiliyorum fakat neden birleşme yaşayamıyorum ilk evlendigim sene bu konuyu okadar çok kafama takıyordum kı iki kez intaar ettim erenköyde ruh ve sinir tedevi gordum 8ay egzersizleri hem eşime hem bana veriyolardı ama oradan sonuç alamadım şimdide beni bakırkoye sevk ediyolar vajinusmusla ilgili bir bölüüme orasıda randevuyu birbuçuk sene sonraya veriyor benımokadr beklicek zamanım yok eşime daha fazla haksızlık yapmk istemiyorum. kafam çok karışık ne yapıcagımıda bilmiyorum yenmek istiyouyum istemiyormuyum ole bi hale geldim ki hiç bişy hissedemiyorum düşünemiyorum belkide bu lanet olası şeyin verdıgı etkilerdir.....

hayatım yaşadığın herşeyi biz de yaşadık.ben 1 yıl ilişkiye giremedim sen bence bugünden sonra ağlamayı bırak ve hemen bu siteyi takip et.ve inan burayı bulduğun için çok şanslısın buraya geldiysen yenmeden gitmen imkansız.hepimiz yardımcı oluruz sana sen yeter ki kararını ver.ilk önce sayfaları oku ve korkulacak bişey olmadığını ve dediğin gibi yalnız olmadığını bil.şükür ki dermanı olan bi dert bizimki.şimdi anladığım kadarıyla egzersiz falan yapmadın.bi an önce egzersize başla burada yazılanları iyi oku ama.lütfen canım hiç üzülme hepimiz aynı şeyleri yaşadık umutsuzluk,çaresizlik,eksiklik...hepsini çıkar kafandan bu gece burayı oku adamakıllı ve yarın tertemiz güzel bi güne başla tamam mı ama umutsuzluk yok!!!

canım egzersizlerinde problem yoksa ,sanırım cesaret sorunu var
egzersizleri yapıp da penis denemesinde korkup kaçınca,tekrar erteleniyo bu hastalık
bence egzersizlerini hızla bir tekrarlayıp,penis denemsine geç canım
bir de buradan ayrılma tatlım,çünkü burada herkes birbirine destek oluyo,takıldığı yerlerde soruyo,yenen arkadaşlar oluyo,cesaretin artıyo
hepimiz sana yardımcı oluruz canım,moral bozmak yok

yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. burayı iyi ki bulmuşum. biraz daha konuşmasam patlıcaktım heralde. bakalım yapabilecek miyim

yaparsın canım,senin ne farkın bizlerden ,buraya da sık sık gelmeye çalış canım,inan buranın büyüsü çok farklı,ben egzersiz yapmadan önce mutlaka buraya girer okurdum sorardım,cesaretlenip öyle yapardım egzersizlerimi,bir an önce başla canım,bizi de haberdar et

ya çok teşekkür ederim ilgin için birebir düşündüklerimi söylüyosun. hazmedemiyorum bu olayı ama bi taraftan çaba sarfetmek de içimden gelmiyo , hiç çabalamadım da kaç aydır. inşallah başarırım. destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. bi doktora gidip anlatsam bu kadar rahatlamazdım heralde, sonuçta o benim yerime koyamaz kendini

sanırım cesaret sorunu dedıgınz gibi biraz gidiyim egzersiz yapıyım.. inş bende yenerim içimden pekde gelmiyo bişey yapmak off offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…