- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.721
ya çok teşekkür ederim ilgin için birebir düşündüklerimi söylüyosun. hazmedemiyorum bu olayı ama bi taraftan çaba sarfetmek de içimden gelmiyo , hiç çabalamadım da kaç aydır. inşallah başarırım. destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. bi doktora gidip anlatsam bu kadar rahatlamazdım heralde, sonuçta o benim yerime koyamaz kendini
sorularımla başlayayım
-mum dedğiniz bildiğimiz mum mu yoksa benim bilmediğim bi tabir mi
-bunlar sizin bulduğunuz yöntemler mi
-uyuşturucu kremlerin vajinaya sürülmesi bir zarar vermiyor mu acaba
sanırım cesaret sorunu dedıgınz gibi biraz gidiyim egzersiz yapıyım.. inş bende yenerim içimden pekde gelmiyo bişey yapmak off offff
rica ederim ne demek,seninle aynı şeyleri yaşadığım için birebir düşündüklerini söylüyorum3,5 sene dile kolay,neler yaşadım,bu dert yüzünden resmen asosyal oldum
neyse boşver dedim ya canım bir an önce başla,sen beni dinle,inan bak ilk adımı at kendindeki değişikliğe sen bile inanamayacaksın
ben yendikten sonra eşim bana diyoki,sen ne kadar iyi bir kadın oldun ya diyor,önceden cadı gibiydimmutsuz,agresif,alıngan,kavgacı
inan eser kalmadı hiçbirinden,dünya daha farklı görünüyo gözüme
başla canım,ne zaman istersen de yardımcı olmaya hazırım,burdaki herkes de öyle
tşk ederimnilaycımm senın sayande bu siteye uye oldum hepsini okudum senınlede konuştugumuz gibi bende egzersiz problemi yok hepsini yapabiliyorum fakat neden birleşme yaşayamıyorum ilk evlendigim sene bu konuyu okadar çok kafama takıyordum kı iki kez intaar ettim erenköyde ruh ve sinir tedevi gordum 8ay egzersizleri hem eşime hem bana veriyolardı ama oradan sonuç alamadım şimdide beni bakırkoye sevk ediyolar vajinusmusla ilgili bir bölüüme orasıda randevuyu birbuçuk sene sonraya veriyor benımokadr beklicek zamanım yok eşime daha fazla haksızlık yapmk istemiyorum. kafam çok karışık ne yapıcagımıda bilmiyorum yenmek istiyouyum istemiyormuyum ole bi hale geldim ki hiç bişy hissedemiyorum düşünemiyorum belkide bu lanet olası şeyin verdıgı etkilerdir.....
canım zaman zaman bizde yaşadık inan bunları , Rabbine sığın, dua et..... ve seni ne mutlu ediyorsa biraz onlarla uğraş moral depola ve cesaretini toplayınca bir dene bakalım , yaptığın şeyleri burda paylaş inanki bende egzersiz yapıyorum ama zaman zaman yine hüsranla sonuçlanan denemelerim oluyo ama bir gün ara veriyorum moral depoluyorum ertesi gün daha çok ilerliyorum ... herşey bizim için bazı insanlar hemen yapabiliyor bazıları daha geç ama sen neticeye bak bu eninde sonunda olacak ve biz bunu yenecek güçteyiz ...:))))
tatlım ben sımdı sana soyluyorum;
şu bıldıgımız beyaz mumlar var onlardan al pecete sarıp uzerıne prezervatıf gecır ve bol jelle egzersıze basla zaten egzersızınde sorun yok ertesı gun biraz daha kalınlastır ve gıtgel yap mumlarda metreyle en ini ölçup bize haber yavas yavas olucak canım ama çok yakında basarıcaksın ben sana inanıyorum...
mutsuz,agresif,alıngan,kavgacı. bu da beni anlatıyo:) sanal ortamda da olsa gülücük atabildim en azından
öyle deme canım,amaca odaklanmaya çalış,sonuçta amacımız ilişkiye girebilmek ve bu amaç için de araç olarak egzersiz yapıyoruz
egzersizleri yapıp da bırakmak,tekrar başa dönmek demek canım,o yüzden sabırsızlanarak egzersiz yapmaya çalış
yani egzersiz yapmak için egzersiz değil....
çok teşekkür ederim herşey için. inşallah en kısa zamanda ev arkadaşım kocam olur. bunu umut etmek bile güzel.evet çünkü,dünya varolduğundan beri milyarlarca kadının yapabildiği en normal şeyi sen yapamıyosun ve bunu da kendine yediremiyosun, ve bilmediğin birşeyle mücadele ediyosun,kendinle savaşıyosun ve haliyle mutsuz,agresif ,alıngan ve kavgacı oluyosun
ama yenince bunların tam tersi,herşey güzelleşiyo,önce kendinle barışıyosun,kendine güvenin geliyo,sonra evliliğin ev arkadaşlığından öteye gerçekten evlilik olmaya başlıyo
o yüzden canım gene söylüyorum lütfen başla,egzersize başladığın ilk gün bile kendindeki değişikliğe inanamayacaksın...
canım benim gör bak burada çok cesaretleneceksın ve çok destek goreceksın onun için buraya yonlendırdım seni ben ve benim gibi o kadar çok kişi yendiki burasının sayesınde sende yeneceksın sadece azıcık zaman ve sabıra ıhtıyacın var....
şimdiilk yapman gereken geçmişe bir çizgi çekip tekrar sıfırdan egzersızlere başlaman ve her egzersız sonunda bize buraya rapor vermen ve kesinlikle bırakma burayı göruceksın herkez sana destek olacak ve çok kısa surede yeneceksın.bu kadar emın konusuyorum çunku sen egzersız yapabılıyorsun ben ilk bu sıteye geldıgımde inan yazılanları okuyamıyordum bile egzersız yapanlara sasırıyordum ama saolsunlar oyle cesaret verdılerkı bana çok sukur kurtuldum bende....
haklısın ama egzersiz araç evet... nasıl odakınıcam ben egzersizi yapıyorum sureklı onu yapınca rahimde yanma hissediyorum herzamn direk şunu düşünüyorum bunla yaparken bu kadar yanma ve acı oluyorsa p... nasıl alıcam direk bu geliyo aklıma ayna karşısında egzersiz yapıyorum küçücük bişey diyorum nasıl giricek bı ton şey geliyo aklıma egzersiz yaparken ... şimdi bana diyeceksin ki okadr küçk yerden bebek doguyo genişliyo bunu da düşünyorum ama ama işte hep amalarla dolu şeyler aklımda..arkası gelmiyo sanırım once benımde kafamdan bazı şeyleri atmam gerekiyo
çok teşekkür ederim herşey için. inşallah en kısa zamanda ev arkadaşım kocam olur. bunu umut etmek bile güzel.
destek veren herkese teşekkürler. inşallah start verebilirim. iyi geceler....
tşk ederimnilaycımm senın sayande bu siteye uye oldum hepsini okudum senınlede konuştugumuz gibi bende egzersiz problemi yok hepsini yapabiliyorum fakat neden birleşme yaşayamıyorum ilk evlendigim sene bu konuyu okadar çok kafama takıyordum kı iki kez intaar ettim erenköyde ruh ve sinir tedevi gordum 8ay egzersizleri hem eşime hem bana veriyolardı ama oradan sonuç alamadım şimdide beni bakırkoye sevk ediyolar vajinusmusla ilgili bir bölüüme orasıda randevuyu birbuçuk sene sonraya veriyor benımokadr beklicek zamanım yok eşime daha fazla haksızlık yapmk istemiyorum. kafam çok karışık ne yapıcagımıda bilmiyorum yenmek istiyouyum istemiyormuyum ole bi hale geldim ki hiç bişy hissedemiyorum düşünemiyorum belkide bu lanet olası şeyin verdıgı etkilerdir.....
inş ben ve benim gibi çeken herkes kurtulur.bu duyguyu sadece yaşayan bilir. soyledıklerınızı yapıcam ilk bir hafta parmak egzersizi yapıcam ama şu mum daha detaylı anlatırsan sevinirim
iyi geceler arkadaşlar bende sizinle aynı şeyleri yaşadım aylar önce eski arkadaşlar beni bilirler ama şükürki burdaki arkadaşların yardımıyla yendim o zamandan buyana net olmadığı için yazamamıştım şimdide 4 aylık hamileyim sizde başarabilirsiniz demek için yazdım bütün bunları rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş tez zamanda kurtulursunuz bu sıkıntıdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?