- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.541
cnm ben o pudralı eldivenlerden kullandım..bi kutu aldım duruo..bazı ark.lar prezervatifte kullanıomuş ama onu hiç denemedim ben.parmak egzersizi ve kulak çubugu egzersiyle başlanıo genelde.ben parmakla başladım.daha sonra aparata geçtim..istersen sen sor bizim cevaplayalım geri kalan kısmını.aklıma gelmio şimdi ne yazacağım
ne de güzel yazıyorsunuz.. gerçekten öyle imreniyorum ki... her okuduğumda yüzlerce sayfa okuyorum ve karar veriyorum yarın kesin başlayacağım diye... hatta bir hafta önce krem jel falan isimlerini aldım kesin kararlıydım hem de eşime sürpriz yapacaktım doktora gideceğimi sanırken ben yenmiş olarak çıkacaktım karşısına.... ama yine bu noktadayım... bu kadar korkak olduğumu bilmiyordumçok teşekkürler desteğin için ... yine bi karar veriyorum yarın başlamaya kulak çubuğu deneyecem bu defa.... Allah yar ve yardımcımız olsun... peki son bi soru daha önce de yazmıştım ben asla bacaklarımı açamıyorum dolayısıyla da eşim asla yaklaşamıyor bana.. açmaya çalışınca taş gibi oluyor bacaklarım.. siz de böyle miydiniz? yani dümdüz mü duruyordunuz benim gibi... öyle birilerinin olduğunu bilmek beni rahatlatacak galiba. ben sadece benim bacaklarımı açamadığımı düşünüyorum da :) bu yüzden yenemediğimi düşünüyorum.. yani bacaklarımı açabilsem egzersize gerek kalmayacak gibi... ne bileyim işte umut dünyası :))
çok saol arkadasım. vallahi yazmaya bile cesaretim yoktu ama yeterr artık yaa
bende o 1 kutu içinde cok olanalrdan aldım ama eşim steril digil yazıyo dıye . beni korkuttu hani mikrop kaparsın belki sor dedi. hangisiymiş diye. bide ultrason jeli soruyorum. yok eczanelerde.
bu kayganlastırıcı olarak bebe yagı var evde olurmuki. yada bu jel dedığiniz eczanedemi satılıyor yine? ve ultrason jeli tarzındamı ? bebe yagı kadar ağırmı?
ya bana başarmanız için püf noktallar varsa söylermisiniz? mesela hangi şekilde denemem lazım yatarakmı egzersizleri?
ben mikrop kapma gibi bi durumla karşılaşmadım..ama öle bi durum olacağını sanmıorum.sen rahat ol bişey olamz.eğer çok takılırsan prezervatif dene..jele gelincede ark.lar genelde ultrason jeli kullanıo eczanelerde satılıomuş.ama ben büyük marketlerde satılan ilişki için kayganlaştırıcı jel kullandım..reyonlarda prezervatiflerin yanında oluo..sadece fiyat olarak pahalı biraz..bebek yağıyla denemedim o yüzden bilgi veremicem..bide kayganlaştırıcı jelin su bazlı olmasına dikkat et..alırken arkasını oku yazıo orda..
ben bütün egzersizlerimi yarı oturur pozisyonda denedim.bacaklarımı acabildigim kadar açtım..takıldıgım yerlerde derin nefesler aldım..ama hiç vazgecmedim..ilk denemeyi de yine aynı pozisyonda yaptım.yalnız popomun altına bi yastık koydum.daha rahat ettim..denemeden önce yarım saat kadar aparatla çalıştım içimde tuttum.sonra eşimle denedik oldu..inan çok kolay bir an önce başla egzersizlere..takıldıgın bi nokta olursa burda herkes cvp verir sana
evet aslında direk streçi hisseetmk bile beni tedirgin etti..bu akşam prezer... le deneme yapıcam...bol bol jel sürücemm...ben ultarason jeli hiç almadımm..ondan da alayım mı??femulap kullanıyorum şuan...
çok saol arkadaşım en yakın zamanda denicem. yarın büyük marketlerden bir bakayım . markette olması iyimiş ben nerden bulacagımıda bilmiyordum. eczaneyede utanıp gidemiyordum acıkcasıama markette alışverıce karıştırır aırım :)
merhaba arkadaslar iki gündür giremedim ama en son iki gün önce bakma gayretim basarıyla sonuclandı hatta bakıp bakıp tekrar bakmayı denedim :) hayatta bi ilki basarabildim kendim için sölüyorum . sonra ilaç sürüp parmak deneyeim dedim ama denemem olmadı etten duvar sanki ondan sonra hevesim kaçtıı nasıl yapıcammm oraya bişey sokmayı nasıl becerebilicem sizler gibi buraya girdikten sonra kendime güvenim geldi üç senedir yapmadıgım cabayı bi kaçgün önce gösterdim eşimde farkındaa ahhhh bide oraya bişeyler girdirebilmeyi basarsammmm :26: cok mutlu olucammmm.... unutmadan sölim dün gece yatmadan bi baktımm yenen arkadaslar olmuş sanırım gözünüzaydınn olsunn inşallah aynı gayreti bende gösterip yenicemmm ve diğer arkadaslarında allah yardımıcısı olsunn
öncelikle bana cevap yazan yardımcı olan tüm arkadslara cok ama cok tesekkür ederim..önerebileceğiniz bir doktor var mı ?cok caresizim lütfen..
masallah cok hızlı sekılde basardın canım yürekten tebrıklerrrrrrrrrşu an göbek havasını açıp oynamak istiyorum kızlar çünkü 7 aylık esaretimden 3 günde kurtuldummmmmya çok kolaymış ilk baskı hissettim ama geçti. bana yardım eden bütün arkadaşlarıma özelliklede nilaycımmm ve zeyneppecimmmm sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrr
amaan herkes neler alıo ondan mı utanıcan boşverçileklisini şiddetle tavsiye ederim
ben burda adı gecen ilaçların hepsini almak istiyorummm ultrason jelide dahil ama egzersiz yapmaya korkuyorummm yapmadan direk deneyip basaran oldumu acaba :26:
öyle yazıp kaçmak yok! Oyur pc başına biraz gaz al bakem egzersiz olmaz canım cesaret gelmesi için egz şart
bu arada benden neden kan gelmedi ki
kızlar ilişkiden sonra vajinanın ağrıması normal mi yaa??bide benim kanamam olmadı..aradan biraz zaman geçsin doktora gitcem..kafama takıldı..
kızlar bu parmak egzersınızın kulanırken ne tür eldıven kullanıyorsunuz. yada kullanıyormusunuz?
kutu içerisinde cok sayıda olanlar varya onlar uygunmu. üzerinde pudralı steril degıldır yazıyor. steril olanlar tek 1 çift satılıyor dedıler hangısını almalıyız. birde bahsedılen glet jel eczanedenmı alınıyor? yardım lütfen .. çok sayfa var okumam gereken .. ama imkansız gibi. nereden baslıcamı bılemedım
hehe çileklimi :) meyvelisi bile var yani.. senden çook şey öğrenicem arkadasım anlaşıldı :))
tatlımm merak ettım senı gelmedınmı daha???
amelıyat eldıvenı yada prezer.. kullanılıyor
mum eskı beyaz bakkal mumları ve jel okey durex kayganlastırıcı jel yada uygun olan medıcal ultrason jelı
yada fomere femolub bunlardan bırınıde kayganlastırıcı olarak alabılırsın
ılk gun aynada vajıye bak ıkın delıgı gor ıkındıkca sonra parmak ıle baslayıp yada kulak copu ıle egsersıze baslarsın
ama hepsınde ya amelıyat eldıvenı yada pre.. kullanmak sart hıjyen ıcın ve kayganlastırıcı sen alısverısı yap egsersız asamasında yardımcı oluruz
hehe çileklimi :) meyvelisi bile var yani.. senden çook şey öğrenicem arkadasım anlaşıldı :))
kızlar egsersız ıle o bolgeyı esnettıgımızden kan gelmemesı normal doktora gıdersenız zarın yenı yırtıldıgını soylerler sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?