Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok saol arkadasım. vallahi yazmaya bile cesaretim yoktu ama yeterr artık yaa

bende o 1 kutu içinde cok olanalrdan aldım ama eşim steril digil yazıyo dıye . beni korkuttu hani mikrop kaparsın belki sor dedi. hangisiymiş diye. bide ultrason jeli soruyorum. yok eczanelerde.
bu kayganlastırıcı olarak bebe yagı var evde olurmuki. yada bu jel dedığiniz eczanedemi satılıyor yine? ve ultrason jeli tarzındamı ? bebe yagı kadar ağırmı?

ya bana başarmanız için püf noktallar varsa söylermisiniz? mesela hangi şekilde denemem lazım yatarakmı egzersizleri?

bende bacaklarimi acamiyordum esimin yaklasmasina dokunmasina izin vermiyordum aglamaya basliyordum kasilip kaliyordum ertesi gün heryerim bütün vucudum agriyordu.. sonra bu siteye üye oldum önce aynayla baktim dokundum kendi kendime bile kasiyordum bacaklarimi rahat acamiyordum.. sonra yavas yavas alistim serce parmagimi soktum sonra isaret parmagimi sonra 2 parmagi sonra 3 parmagi simdi mumla egzersizdeyim ama dün regl oldum oyle 1hafta yapamicam yanii.. merak etme yalniz deilsin.. ama kendine biraz güven ve egzersizlere hemen basla.. basta yapamazsin canin sıkılır ama pes etme.. biz erteledikce yenemeyiz bu hastaligi.. ve mucize olmasini beklersek cok beklerizz... inat etmemiz lazim üstüne gitmemiz Lazim yenicem kurtulcam dememiz lazim.. yarin hic vakit kaybetmeden basla.. once bacaklarini ac aynayi tut ve ıkın acıldıgını gör sonra serce parmagi sok sonra gerisini yapmayi sende isticeksin.. cunku bu hastaligi yenmeyi cok istiyorsun.. hea bide bisey daha soyliyim egzersizleri yaptiktan sonra esimle denedik tabi basarili olmadi ama en azindan bacaklarimi rahatca actim yaklasmasina dokunmasina izin verdim kendimi kasmadim.. ugrastik ama girmedi daha egzersiz yapmam lazim.. ama dedigim gibi bu bile cok buyuk bisey benim icin.. ve esimde bunun farkinda.. sende büyük gelisme var dedi.. yani sana tek dicegim bi an once egzersizlere baslaaaaaaaa....

ben mikrop kapma gibi bi durumla karşılaşmadım..ama öle bi durum olacağını sanmıorum.sen rahat ol bişey olamz.eğer çok takılırsan prezervatif dene..jele gelincede ark.lar genelde ultrason jeli kullanıo eczanelerde satılıomuş.ama ben büyük marketlerde satılan ilişki için kayganlaştırıcı jel kullandım..reyonlarda prezervatiflerin yanında oluo..sadece fiyat olarak pahalı biraz..bebek yağıyla denemedim o yüzden bilgi veremicem..bide kayganlaştırıcı jelin su bazlı olmasına dikkat et..alırken arkasını oku yazıo orda..

ben bütün egzersizlerimi yarı oturur pozisyonda denedim.bacaklarımı acabildigim kadar açtım..takıldıgım yerlerde derin nefesler aldım..ama hiç vazgecmedim..ilk denemeyi de yine aynı pozisyonda yaptım.yalnız popomun altına bi yastık koydum.daha rahat ettim..denemeden önce yarım saat kadar aparatla çalıştım içimde tuttum.sonra eşimle denedik oldu..inan çok kolay bir an önce başla egzersizlere..takıldıgın bi nokta olursa burda herkes cvp verir sana

çok saol arkadaşım en yakın zamanda denicem. yarın büyük marketlerden bir bakayım . markette olması iyimiş ben nerden bulacagımıda bilmiyordum. eczaneyede utanıp gidemiyordum acıkcası ama markette alışverıce karıştırır aırım :)

evet aslında direk streçi hisseetmk bile beni tedirgin etti..bu akşam prezer... le deneme yapıcam...bol bol jel sürücemm...ben ultarason jeli hiç almadımm..ondan da alayım mı??femulap kullanıyorum şuan...

femulop zatı kayganlastırıc etkılı medıcal jel almana gerek yok ve kesınlıkle strec senı rahatsız edıyordu
ısrarla hep yazıypr prezer.. yada amelıyat eldıvenı gecırın aparata hem daha rahat hem saglıklı ınsallah pre.. ıle denemenle rahatca alırsın aparatı

amaan herkes neler alıo ondan mı utanıcan boşver çileklisini şiddetle tavsiye ederim

canım burdan ayrılma egsersız yapıcagın gucu bulucaksın yeterkı korkunla yuzlesmeyı dene
herturlu sorununda yanındayız

arkadaşlar belirli kulandığınız jeller varmı. isim olarak hiç bilmiyorum. yarın gidip reyon önünde çok vakit kaybetmiyeyim

bu site sakinleri insanın içine mutluluk başarma isteği veriyor . allah hepimizin yardımcısı olsun . başaranlarada çocuk versin innşallah

öncelikle bana cevap yazan yardımcı olan tüm arkadslara cok ama cok tesekkür ederim..önerebileceğiniz bir doktor var mı ?cok caresizim lütfen..

canım bızler egsersız ıle basarabıldık sen nıye basaramıyasınkı ? aramıza katıl bırıbırımıze destekle sende başar..
ama ılla doktor ısmı dıyorsan cogumuzun onun yontemıyle yendıgımız doktorun ısmını ozelden atıyım sana
ama bız doktorun dedıklerını uygulayarak ona gıtmeden yendık paramızda cebımızde kaldı bence once bıraz korkunla yuzlesmeyı dene
doktorun tek farkı dırek senınle muhatap olması yoksa aynı seylerı yaptırıcak sana mucıza baska yontem yok ..

masallah cok hızlı sekılde basardın canım yürekten tebrıklerrrrrrrrr
rabbım yenenlerın sayısını hızlıca cogaltsın ne guzel bı hafta baslangıcı :) hadı egsersızcıler gazı alın bakımmmmmmmmmmm

tekrar tekrar tebrıkler canım Rabbım baska sıkıntı yasatmasın inşallah

ben burda adı gecen ilaçların hepsini almak istiyorummm ultrason jelide dahil ama egzersiz yapmaya korkuyorummm yapmadan direk deneyip basaran oldumu acaba :26:

öyle yazıp kaçmak yok! Oyur pc başına biraz gaz al bakem egzersiz olmaz canım cesaret gelmesi için egz şart

zeynepe nın dedıklerıne katılıyorum once burayı bıraz ıncele
canım bızım korkumuz ne vajıye bırsey alma korkusu egsersızın amacı ne bu korkumuzla yuzleşme ..

bu arada benden neden kan gelmedi ki

kızlar ilişkiden sonra vajinanın ağrıması normal mi yaa??bide benim kanamam olmadı..aradan biraz zaman geçsin doktora gitcem..kafama takıldı..

kızlar egsersız ıle o bolgeyı esnettıgımızden kan gelmemesı normal doktora gıdersenız zarın yenı yırtıldıgını soylerler sıze

amelıyat eldıvenı yada prezer.. kullanılıyor
mum eskı beyaz bakkal mumları ve jel okey durex kayganlastırıcı jel yada uygun olan medıcal ultrason jelı
yada fomere femolub bunlardan bırınıde kayganlastırıcı olarak alabılırsın
ılk gun aynada vajıye bak ıkın delıgı gor ıkındıkca sonra parmak ıle baslayıp yada kulak copu ıle egsersıze baslarsın
ama hepsınde ya amelıyat eldıvenı yada pre.. kullanmak sart hıjyen ıcın ve kayganlastırıcı sen alısverısı yap egsersız asamasında yardımcı oluruz

tatlımm merak ettım senı gelmedınmı daha???

4 doktor gezdım bugun sonra annemın kollarına sıgındım
eve daha yenı geldım alısverıs posetlerını yerlestırmeden pc ye uctum gozlerım kapanıyor ..
yarın detaylı gorusurz canım sabah tahlıle gıdıcem ..cok opuyorum senı...

kızlar doktora sordum bebeyagını tavsıye etmıyor medıcal jel ıcın bısey demedı ama bebek yagı keısnlıkle kullanmayın
femore gıbı jellerı tavsıye edıyor ve herkese ıyı geceler yenı bır gune guzel haberlerle devam etmek temennısıyle

tskler arkadaşım ayrıntılı bilgi için yarın alıyorum ve aksam işten dönüşte deniyorum ..

hehe çileklimi :) meyvelisi bile var yani.. senden çook şey öğrenicem arkadasım anlaşıldı :))

kızlar egsersız ıle o bolgeyı esnettıgımızden kan gelmemesı normal doktora gıdersenız zarın yenı yırtıldıgını soylerler sıze

yaaa bnm kafama takıldı.doktorun bana zarın ya esnek oldugunu yada yırtılmalar oldugunu sölediğini duymam lasım aaaaaa çok mu takıntılıyım neyim yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…