Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaa bnm kafama takıldı.doktorun bana zarın ya esnek oldugunu yada yırtılmalar oldugunu sölediğini duymam lasım aaaaaa çok mu takıntılıyım neyim yahuuu

amannn sen basarmissin yenmissin bu hastaligi gerisini bosverrr:) doktor bana parmak egzersizi yapinca alisiorsun iliskide rahat olursan kan gelmez bile demisti yada bi iki damla gelir demişti seninkide ondandir:) insallah bizde yenelim de kan gelip gelmemesi onemli deilll :)

hehehe bu durumu aştım da ne derdine düştüm :) :) ben senden en yakın zamanda bi gelişme bekliorum..halay çok yakın gibi gelio

yaaa bnm kafama takıldı.doktorun bana zarın ya esnek oldugunu yada yırtılmalar oldugunu sölediğini duymam lasım aaaaaa çok mu takıntılıyım neyim yahuuu

ben ıkı doktora gıttım ıkısıde soyledı rahat ol bıranonce gıt doktora detaylı acıklama yapar sana esınde yanında olsun eger sorun oluyorsa kan gelmemesı aranızda oda duyar ..

Son düzenleme:

ben ıkı doktora gıttım ıkısıde soyledı rahat ol bıranonce gıt doktora detaylı acıklama yapar sana esınde yanında olsun eger sorun oluyorsa kan gelmemesı aranızda oda duyar ..

eşim için hiç problem deil..o şimdi çok sevinçli ben merak ediorum ya sadece o kaadr

hehehe bu durumu aştım da ne derdine düştüm :) :) ben senden en yakın zamanda bi gelişme bekliorum..halay çok yakın gibi gelio

insallah ya suan reglm.. bitince egzersiz yapip denemek istiorum.. bu hafta kac kisi yendi onlari okuyunca acaip gaza geLdim suan regl olmasamda egzersiz yapsam diye dusunuordum ama malesefff bi hafta beklemem gerek insallah bende yenerim herkes gibi.. ve herkes yensin insallah kurtulsun bi an once:)

işte bu bi haftada iice motive et kendini..hakkaten bi halt deilmiş..bak 3 günde 3 kişi yendik sanırım..herkes kurtulsuuuuuuunnnn :)ben kaçtım ii gclr herkese yarın grsrz

nasilsin napiyorsun gözükmüorsun bi kac gündür?? nasil gidior ?

slm cnm geçmisi okuyodum, ya inanilmaz yogun geçiyo su son zamanlar okadr yoruldumki.. Issiz bi adada sadece dinlenmek istiyorum hiçbsy düsünmeden..
Geçen hafta doktorda görüsmem vardi.. iyi geçti.. psikolojik yenmeye basliyorum ön yargilarimi.. ve esime daha kolay yaklasabiliyorum eskisinden.. ve bu gidisle az kaldi egzersizlere geçmeme..
vajiyi inceledim.. ama hala tam emin olamadigimi söyledim ve ( afedersniz ama açik olcak) vaji en son delikya vaji deliginin altinda bi delik daha var sanki bende :26:
jinekologtan randevu alcam hem kontrol amaçli hemde tam olark neyin nerde oldugunu söylemesini isticm..
boyle iste

Sende en sn 7 cm kalmissn çok güzel.. byle devam üzlme hersey geçecek.. Sabirli ol, sabirla üstesinden gel cnm.. ki en kisa zamanda basaracagindan eminim..

Allah yardımcın olsun canım. mutlaka haber ver

Canım olmadı maalesef yapamadım. Bacaklarımı çok kastım açamadım, sadece yarısını alabildim ama kasmasaydım tamamını alacaktım neredeyse 2 saat falanda yapmaya çalıştık ama olmadı Ben ıkındım ama bacaklarımı kasamadım, bide canım ben egzersizde rahatım ama ağrım oldu aşırı yanma oldu. Şu an bile acı var, acının nedenini anlayamadım canım

Tebrik ederim canimmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!

canım ya bende bebe yağı kullanıyordum ama şimdi jel alcam.eldiven olarakta mutfaklarda kullanılan çok amaçlı eldivenler var ya ameliyat eldiveni gibi onu almıştım.şimdi pr...if kullanıyorum.ben eldiveni elime takıp önce yıkıyordum sonra kullanıyordum.bilmiyorum ki bir zararı olurmu.sıkıntı yaşamadı aslında.

canım pudralı dediğin nasıl,şu mutfaklarda kullandığımız eldivenlermi.çok amaçlı yazıyor üzerine ya ameliyat eldiveni gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…