Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya aslında acı değilde yanma hissidir o bende de oluyor ,heralde o yanma hissini biz korkuyla acı gibi sanıyoruz ama yanma çok fazla oluyor demi.bende nerdeyse yarısını aldım gibi çok az kaldı tam almaya ama yanma hissini abartıp ittiriyorum eşimi.

kızlaar bi sorum olacakk...egzerszlerde henüz parmaktayım.ama ilişkiyi denemek istiyorum bu hafta sonu.anestol krem kullanıcam ama ben onu sürücemde eşimn p...s ide etkilenirmi bundan.yanı sonuçta uyuşturan bı krem.sorun olurmu?:18:

kızlarrrrr doktorum programında
vajinismusu işliolar şu anda gayet güzel bence

kızlar aslında vajina döl yatagında sinir ucu yokmuş o yuzden acı olmazmış aslında, bunu kabullenmek lazımmış egzersizlerde bunu anlamayı sağlıomuş.ben bilmiodum bunuuuu

canm ben kullanmadım ama eşi de etkiliomuş uyuşturuyoya hatta erken boşalma probleminde dee kullanılıomuş

:82::82:günaydın hanımlar nasılsınız.varmı güzel haber verecekler

Son düzenleme:

canım ben anestol kullandım.ama egzersiz yaparken kullanıyordum.aparatıma sürüyordum.psikolojik olarak rahatlatıyordu beni

canlarr günaydın.....
eşin ne hapı alıyor???nedennn?????

Canlarımmm .. artık 2 parmaktan sonra ben gerçekten vajimden eskisi gibi korkmuyorumm fakat aparat denemesinide henüz başaramaıştım...zaten dün akşamda müsait olmadığımdan deneme yapamadım aparatla..bu sefer aparata pre... takıcam..yalnız öyle bişey varkii eşle denememde artık ben korkmuyorum fakat eşimin p... kocaman oluyor ve ben içime alamıyorum nedense penis...onü kocamann geliyor bana nedense..ama korkmuyorumm...bazen düşünüyorumm acaba onda mı sorun var diye..oda ön seviş...den sonra tabi boşalıyorrr böylelikle bitiyor herşey...bilmem birazcık derdimi anlatabildim mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…