- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.581
Canım olmadı maalesef yapamadım. Bacaklarımı çok kastım açamadım, sadece yarısını alabildim ama kasmasaydım tamamını alacaktım neredeyse 2 saat falanda yapmaya çalıştık ama olmadıBen ıkındım ama bacaklarımı kasamadım, bide canım ben egzersizde rahatım ama ağrım oldu aşırı yanma oldu. Şu an bile acı var, acının nedenini anlayamadım canım
günaydın kızlarrrrr nasılsınızz?
günaydın canım çok şükür iyiyim ve umarım herkes iyidir sen nasılsın.
kızlaar bi sorum olacakk...egzerszlerde henüz parmaktayım.ama ilişkiyi denemek istiyorum bu hafta sonu.anestol krem kullanıcam ama ben onu sürücemde eşimn p...s ide etkilenirmi bundan.yanı sonuçta uyuşturan bı krem.sorun olurmu?:18:
kızlaar bi sorum olacakk...egzerszlerde henüz parmaktayım.ama ilişkiyi denemek istiyorum bu hafta sonu.anestol krem kullanıcam ama ben onu sürücemde eşimn p...s ide etkilenirmi bundan.yanı sonuçta uyuşturan bı krem.sorun olurmu?:18:
:82::82:günaydın hanımlar nasılsınız.varmı güzel haber verecekler
gunaydınnnnnnnn naberrsınnnn gorusemıyoruz
Hiç deme canım ya biz gitsek gene gitmeden yapıyoruz tatlım ben azönce egzersiz yaptım. Bugün mezro da almıştım. Ölçtüm 7 cm eşim diyoki egzersiz deneyelim çok ısrar ediyo ben çok hazır değilim o akıllı da hap almış. Geçen kendi müsait olmadı yaa off ben napıcam şimdi çok çaresizin kayraaa:18: önceki denememde birden olmuştu bide bugün çok yoğundum aşırı derecede yoruldum, geç çıktım yarında bugnden daha da çok yoğunumm bacaklarım titriyo anlatamam durumumuu adam da hapı yutmuş illa olsun istiyooo, yeneceğim gibi bi his yok içimdee
iidir canım sen nasılsın.neler yapıyorsunuz.geçen haftalarda çok yoğun çalışıyordum.neredeyse kafam evrakların içerisindeydi.bu hafta çok şükür pek yoğunluk yok gibi.
bende ıyıyım canım gecen haftalarda bende yoktum ama artık tepelerındeyım:)))
canım bence artık kızılcık sopanı eline alma zamnın geldibu arada venüsten doğum yapmış dün. sabah haberim oldu benim
Kanal d yi izleyin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?