- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.601
canım ya ben utandım almaya.zaten regl oldum.internetten okeyin jelini almayı düşünüyorum.fokurtuda kullanmış memnunmuş ki zaten bu durum için ya daha iyidir diye düşündüm
Canlarımmm .. artık 2 parmaktan sonra ben gerçekten vajimden eskisi gibi korkmuyorumm fakat aparat denemesinide henüz başaramaıştım...zaten dün akşamda müsait olmadığımdan deneme yapamadım aparatla..bu sefer aparata pre... takıcam..yalnız öyle bişey varkii eşle denememde artık ben korkmuyorum fakat eşimin p... kocaman oluyor ve ben içime alamıyorum nedense penis...onü kocamann geliyor bana nedense..ama korkmuyorumm...bazen düşünüyorumm acaba onda mı sorun var diye..oda ön seviş...den sonra tabi boşalıyorrr böylelikle bitiyor herşey...bilmem birazcık derdimi anlatabildim mi??
canım on sevısmeyı uzatmayın oyle deneyın ve p...s denemesıne ııce hazır olmadan gecme bencee o aparata iice alıstır kendını
evet aslında öylede yapıcam aparattan sonra...bir yerde okumuştum vajinusmuslu kadınalrın eşlerinin pe...sleri sertleşmeye neden oluyor diye böyle bişey varmı??
hayır cnm normalde tam tersı ama senın esın boyleyse hıc tedırgın olmaa serlesmemesı kotu
Hiç deme canım ya biz gitsek gene gitmeden yapıyoruz tatlım ben azönce egzersiz yaptım. Bugün mezro da almıştım. Ölçtüm 7 cm eşim diyoki egzersiz deneyelim çok ısrar ediyo ben çok hazır değilim o akıllı da hap almış. Geçen kendi müsait olmadı yaa off ben napıcam şimdi çok çaresizin kayraaa:18: önceki denememde birden olmuştu bide bugün çok yoğundum aşırı derecede yoruldum, geç çıktım yarında bugnden daha da çok yoğunumm bacaklarım titriyo anlatamam durumumuu adam da hapı yutmuş illa olsun istiyooo, yeneceğim gibi bi his yok içimdee
kızlarrrrr doktorum programında
vajinismusu işliolar şu anda gayet güzel bence
kızlar aslında vajina döl yatagında sinir ucu yokmuş o yuzden acı olmazmış aslında, bunu kabullenmek lazımmış egzersizlerde bunu anlamayı sağlıomuş.ben bilmiodum bunuuuu
bende ıyıyım canım gecen haftalarda bende yoktum ama artık tepelerındeyım:)))
kızlar hani diyoruz ya ıkınınca pe..s ucu içeri alabiliyorum...ben ona bir türlü yapamıyorumm...ıkınmayıcı çok iyi çözemedim...anca kendim bacaklarımı açınca deliği görüp iyice sokuyorumm o kadar..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?