Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya ben utandım almaya.zaten regl oldum.internetten okeyin jelini almayı düşünüyorum.fokurtuda kullanmış memnunmuş ki zaten bu durum için ya daha iyidir diye düşündüm

ben de utandığım için eşime aldırmıştım. okeyden memnun kalan da çok. tabiki istediğini alabilirsin. faydasını gör de ne kullandığın önemli değil.

Canlarımmm .. artık 2 parmaktan sonra ben gerçekten vajimden eskisi gibi korkmuyorumm fakat aparat denemesinide henüz başaramaıştım...zaten dün akşamda müsait olmadığımdan deneme yapamadım aparatla..bu sefer aparata pre... takıcam..yalnız öyle bişey varkii eşle denememde artık ben korkmuyorum fakat eşimin p... kocaman oluyor ve ben içime alamıyorum nedense penis...onü kocamann geliyor bana nedense..ama korkmuyorumm...bazen düşünüyorumm acaba onda mı sorun var diye..oda ön seviş...den sonra tabi boşalıyorrr böylelikle bitiyor herşey...bilmem birazcık derdimi anlatabildim mi??

canım on sevısmeyı uzatmayın oyle deneyın ve p...s denemesıne ııce hazır olmadan gecme bencee o aparata iice alıstır kendını

hayır cnm normalde tam tersı ama senın esın boyleyse hıc tedırgın olmaa serlesmemesı kotu

tamam canım benim teşekkür ederim...eşim akşamları spora gidiyor..2 gündür hava şartlarından dolayı gitmiyor...böyle oluncada onun yanında egzersiz yapmak istemiyorum...gündüzde çalıştığımdan zamanım boşa gidiyor...ama inanılmaz şekilde egzersiz yapıp yenmek istiyorumm büyük bir özveriyle...

canım benim mesajdada yazdım nolur üzülme tamam mı olacak. ben izlemedim ama fokurtu yazmış vaji içinde sinir olmadığı için acı olmazmış doktorumda işlemişler. cidden öyle biz acıyacağını düşündüğümüz için acı hissediyoruz. aslında yok öyle bişey. bence sen yarıya kadar gelmişsin sıkın bırakma vazgeçme canım. bak çok yaklaştın. egzersizlere devam et. eşinin hazır olduğu zamanda tekrar denersin canım.

kızlar hani diyoruz ya ıkınınca pe..s ucu içeri alabiliyorum...ben ona bir türlü yapamıyorumm...ıkınmayıcı çok iyi çözemedim...anca kendim bacaklarımı açınca deliği görüp iyice sokuyorumm o kadar..((

vay bende bilmiordum ögrenmis olduk :) o zmn nie canimiz aciyor :) gerci ilk baslardaydi o alisinca kolay oluor da iyice alismamizzz lazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))

canım ıkınmayı anlamak için sanırım ayna karşısında görmek lazım. egzersiz için değilde ıkınmayı öğrenmek için bi dene canım aynayı al kegel egzersizi aparken açıp kapatıyoruz ya bu defa çarken iyice vargücünle açmaya çalış o ıkınmak oluyo. yada doğum yaparken ıkın diyolar ya öyle. ayndada gördükçe anlayacaksın canm. bi dene istersen

canlarım hepinize tşk ediyorummm rabbim tüm vajilileri kurtarsın inş...offf ya tlf giriyorum herkese cvp vermek istiyorum ama çok zor oluyoooooo...

kızlar aranızda psikolojik tedavi gören yok mu ??? biraz bilgi versin. benim tedavim çok uzadı 5 haftadır egzersiz yaptırır diye bekliyorum doktoru ama bi gelişme yok. yine yasaklar var ??? bişey anlamadım ben bu işten...

doktorumda pek bişey anlatmadılar. daha çok bu hastalık nasıl neden oluşur onu anlattılar. tedaviyi anlatacaklardı sonra kaynadı gitti, eşlere birlikte terapi yapıyoruz dedi gelen psikolog. iki kişiyi konuk aldılar, birinin çocuğu olmuştu hatta, onu tedaviye alacak psikolog. bir de psikoloğun hastalarından biri aradı, doğumdan sonra nüksetmiş, neden böyle oldu falan diye sordu, psikolog kadın baya bozuldu o anlarda. son seansa gelmemiş miydiniz dedi, arayan da gelmedim dedi. işte ondandır, nüksetmesi çok nadirdir ama son seansa gelmeniz lazımdı dedi. ben tedaviden bahsetmelerinden çok umutluydum ama uyarı mı aldılar artık her neyse hiçbir şey anlatmadılar. sinir oldum ben de. sadece genel bilgiler verdiler, sinir ucu olmadığı meselesini ben de bilmiyordum, onu öğrenmiş oldum sadece

kızlar yaaaa aylarca bekledim şu doktorum vajinizmusu işlesin diyee ama malesef ben evde olmadığım zaman oldu izleyemedim ama çok merak ediyorum izleyenler yazsa yaa neler söylediler...belki arkadaşlara yardımcı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…