- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.621
canlarım hepinize tşk ediyorummm rabbim tüm vajilileri kurtarsın inş...offf ya tlf giriyorum herkese cvp vermek istiyorum ama çok zor oluyoooooo...
doktorumda pek bişey anlatmadılar. daha çok bu hastalık nasıl neden oluşur onu anlattılar. tedaviyi anlatacaklardı sonra kaynadı gitti, eşlere birlikte terapi yapıyoruz dedi gelen psikolog. iki kişiyi konuk aldılar, birinin çocuğu olmuştu hatta, onu tedaviye alacak psikolog. bir de psikoloğun hastalarından biri aradı, doğumdan sonra nüksetmiş, neden böyle oldu falan diye sordu, psikolog kadın baya bozuldu o anlarda. son seansa gelmemiş miydiniz dedi, arayan da gelmedim dedi. işte ondandır, nüksetmesi çok nadirdir ama son seansa gelmeniz lazımdı dedi. ben tedaviden bahsetmelerinden çok umutluydum ama uyarı mı aldılar artık her neyse hiçbir şey anlatmadılar. sinir oldum ben de. sadece genel bilgiler verdiler, sinir ucu olmadığı meselesini ben de bilmiyordum, onu öğrenmiş oldum sadece
canımm nasılsınnn neler yapıyorsun görüşemiyoruzz hiç bittimi regl
canım bişe yaptığım yok. regl bitmek üzere şimdi de grip geliyor. boğazım yanıyor ve halsizim bugün. eşimi iyileştirmeye çalışırken ben de kaptım mecburen...
Canlarımmm .. artık 2 parmaktan sonra ben gerçekten vajimden eskisi gibi korkmuyorumm fakat aparat denemesinide henüz başaramaıştım...zaten dün akşamda müsait olmadığımdan deneme yapamadım aparatla..bu sefer aparata pre... takıcam..yalnız öyle bişey varkii eşle denememde artık ben korkmuyorum fakat eşimin p... kocaman oluyor ve ben içime alamıyorum nedense penis...onü kocamann geliyor bana nedense..ama korkmuyorumm...bazen düşünüyorumm acaba onda mı sorun var diye..oda ön seviş...den sonra tabi boşalıyorrr böylelikle bitiyor herşey...bilmem birazcık derdimi anlatabildim mi??
canım seninle aynı durumdayız.ben aparat hiç denemiyorum. parmakla hep....ucu evet çok kalın.yavaş yavaş dizlerinin üzerinde gelgit yap penise doğru.hafif hafif ve devamlı ozaman giriyor. ıkınmakta şu yani ben öyle yapıyorum ve parmak ilerliyor.açık yazıcam kusura bakma. hani kabız olursunda tuvaletini yapmak için ittirme kuvveti uygularsın işte aynen onu yapacaksın. bunu bi kaç kez yap aynı anda bu ittirmeyi vajinana da uygula ok mi.
tamam canım akşam ayna karşısında yine deniycem..pekii penise hangi pozisyonla deneme yapmalıyım...
Canlarımmm .. artık 2 parmaktan sonra ben gerçekten vajimden eskisi gibi korkmuyorumm fakat aparat denemesinide henüz başaramaıştım...zaten dün akşamda müsait olmadığımdan deneme yapamadım aparatla..bu sefer aparata pre... takıcam..yalnız öyle bişey varkii eşle denememde artık ben korkmuyorum fakat eşimin p... kocaman oluyor ve ben içime alamıyorum nedense penis...onü kocamann geliyor bana nedense..ama korkmuyorumm...bazen düşünüyorumm acaba onda mı sorun var diye..oda ön seviş...den sonra tabi boşalıyorrr böylelikle bitiyor herşey...bilmem birazcık derdimi anlatabildim mi??
canım mesaj attım sana. bazen mesaj geldiğini görmüyoruz o yüzden buraya yazdım.
canım dikkat ett kendine çok ii bak sen bize lazımsın heran hazır olman lazım çünkü kayra ve sende kurtull artık canım yaaa çok istiyorumm.
ayyyy zorla açtım şimdi videosunu doktorumun da bayan doktora sinir oldumm resmen gülerek konuşuyo dalga geçer gibi...bence bu işin dr da bunu yaşamış biri olmalı...çünkü yaşamayan bilmiyo yaaaaaaaaaaa....
bende kaçırdım canım izleyemedim sonra netten izlerim dedim. o zaman gerek yok izlememe demi.
Merhabalar,sizin sessiz bir takipçinizim ben 20 senelik vajinusmus hastasıydım diyorum çünki bitti deneyimlerimi,neler yaşadığımı herşeyi kabus dolu 20 yıl dile kolay gitmediğim doktor almadığım krem kalmadı ve birsürüde para yok yok olmadı,eşim sabırla beni bekledi yardımcı olmak için elinden geleni yaptı ama ben hep korktum yapamadım seneler böyle geçti artık evde bu mevzu konuşulmaz oldu ama için için hep hayatımızdaydı,bir gün kendime çok kızdım ne yapıyorum ben ömrüm böyle geçiyo eşimin ve kendimin hayatını mahfediyorum diye ,ve bu işi kökünden bitirmeye karar verdim,beynimde bitirdim aslında ben kronik bir vakaydım çünki,kendimi motive ettim ve eşime anlattım bunun üzerine 3 günde hastalığımı yendim tabii gözyaşlarıyla birlikte ve inanamadım sürekli eşime oldu dimi deyip durdum 20 sene sonra gelin oldum.sizleri okuyorum da ne olur bu işi hızlandırın günler çabuk geçiyo sonra seneler,arkanıza dönüp bakınca çok büyük üzüntü ve hüsran ,samimiyetle söylüyorum korkularımızın hiçbiri gibi değil,ne kadar aptalmışım bunca sene neler yaşadım bunun için mi diyorum.önce beyninizde bitirin olayı yapıcam deyin,benim neyim eksik yapanlardan deyin ve biraz sıkın dişinizi.sonrası büyük bir rahatlama ve huzur inanın bana.
Merhabalar,sizin sessiz bir takipçinizim ben 20 senelik vajinusmus hastasıydım diyorum çünki bitti deneyimlerimi,neler yaşadığımı herşeyi kabus dolu 20 yıl dile kolay gitmediğim doktor almadığım krem kalmadı ve birsürüde para yok yok olmadı,eşim sabırla beni bekledi yardımcı olmak için elinden geleni yaptı ama ben hep korktum yapamadım seneler böyle geçti artık evde bu mevzu konuşulmaz oldu ama için için hep hayatımızdaydı,bir gün kendime çok kızdım ne yapıyorum ben ömrüm böyle geçiyo eşimin ve kendimin hayatını mahfediyorum diye ,ve bu işi kökünden bitirmeye karar verdim,beynimde bitirdim aslında ben kronik bir vakaydım çünki,kendimi motive ettim ve eşime anlattım bunun üzerine 3 günde hastalığımı yendim tabii gözyaşlarıyla birlikte ve inanamadım sürekli eşime oldu dimi deyip durdum 20 sene sonra gelin oldum.sizleri okuyorum da ne olur bu işi hızlandırın günler çabuk geçiyo sonra seneler,arkanıza dönüp bakınca çok büyük üzüntü ve hüsran ,samimiyetle söylüyorum korkularımızın hiçbiri gibi değil,ne kadar aptalmışım bunca sene neler yaşadım bunun için mi diyorum.önce beyninizde bitirin olayı yapıcam deyin,benim neyim eksik yapanlardan deyin ve biraz sıkın dişinizi.sonrası büyük bir rahatlama ve huzur inanın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?