Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarım hepinize tşk ediyorummm rabbim tüm vajilileri kurtarsın inş...offf ya tlf giriyorum herkese cvp vermek istiyorum ama çok zor oluyoooooo...

sağol cancağızım, önümüzü açtın kendini feda ettin sana hep demiştim sen benden önce yenersin diye, inşallah biz de yeneriz. ama ben eşime bağlıyım, daha ne kadar sürüneceğimi bilmiyorum. umarım hiç ummadığım bir anda yener, gelir burda çığlıklar atarım. şimdi de grip oluyorum, halsiz ve bitkinim bugün

bende kaçırdım canım izleyemedim sonra netten izlerim dedim. o zaman gerek yok izlememe demi.

canım bişe yaptığım yok. regl bitmek üzere şimdi de grip geliyor. boğazım yanıyor ve halsizim bugün. eşimi iyileştirmeye çalışırken ben de kaptım mecburen...

canım dikkat ett kendine çok ii bak sen bize lazımsın heran hazır olman lazım çünkü kayra ve sende kurtull artık canım yaaa çok istiyorumm.

kızlar merhaba daha öncede yazmıştım buraya en son yazdıgımda eş parmağını 2 parmak 2 boğum almıştım sonraki denemelerimizde sanırım kendimi çok kastım en fazla 2 parmak 1 boğum alabiliyorum sonrası gitmiyo hep bahsedilen duvarı aşamıyoruz 2 kere p.... başını aldım ama aynı duvar yine karşımdaa ne yapabilirim lütfen yardım edin18:

ayyyy zorla açtım şimdi videosunu doktorumun da bayan doktora sinir oldumm resmen gülerek konuşuyo dalga geçer gibi...bence bu işin dr da bunu yaşamış biri olmalı...çünkü yaşamayan bilmiyo yaaaaaaaaaaa....

canım seninle aynı durumdayız.ben aparat hiç denemiyorum. parmakla hep....ucu evet çok kalın.yavaş yavaş dizlerinin üzerinde gelgit yap penise doğru.hafif hafif ve devamlı ozaman giriyor. ıkınmakta şu yani ben öyle yapıyorum ve parmak ilerliyor.açık yazıcam kusura bakma. hani kabız olursunda tuvaletini yapmak için ittirme kuvveti uygularsın işte aynen onu yapacaksın. bunu bi kaç kez yap aynı anda bu ittirmeyi vajinana da uygula ok mi.

tamam canım akşam ayna karşısında yine deniycem..pekii penise hangi pozisyonla deneme yapmalıyım...

canım esler ılk zmana erken bosalma sorunu yasıyor bu yuzden on sevısmeyı kısa tutup dırek denemenı tavsıye ederım
ve p.. bakma onu aparat gıbı dusun egsersız yapıyormus gıbı almayı dene.

canım mesaj attım sana. bazen mesaj geldiğini görmüyoruz o yüzden buraya yazdım.

cevapladım canım

canım dikkat ett kendine çok ii bak sen bize lazımsın heran hazır olman lazım çünkü kayra ve sende kurtull artık canım yaaa çok istiyorumm.

sağol güzelim, inşallah toparlanırım kısa sürede. ilaç alıp uzanıcam biraz. kayra da ben de çok istiyoruz kurtulmayı ama artık bizden çıktı olay, eşleri bekliyoruz...

Merhabalar,sizin sessiz bir takipçinizim ben 20 senelik vajinusmus hastasıydım diyorum çünki bitti deneyimlerimi,neler yaşadığımı herşeyi kabus dolu 20 yıl dile kolay gitmediğim doktor almadığım krem kalmadı ve birsürüde para yok yok olmadı,eşim sabırla beni bekledi yardımcı olmak için elinden geleni yaptı ama ben hep korktum yapamadım seneler böyle geçti artık evde bu mevzu konuşulmaz oldu ama için için hep hayatımızdaydı,bir gün kendime çok kızdım ne yapıyorum ben ömrüm böyle geçiyo eşimin ve kendimin hayatını mahfediyorum diye ,ve bu işi kökünden bitirmeye karar verdim,beynimde bitirdim aslında ben kronik bir vakaydım çünki,kendimi motive ettim ve eşime anlattım bunun üzerine 3 günde hastalığımı yendim tabii gözyaşlarıyla birlikte ve inanamadım sürekli eşime oldu dimi deyip durdum 20 sene sonra gelin oldum.sizleri okuyorum da ne olur bu işi hızlandırın günler çabuk geçiyo sonra seneler,arkanıza dönüp bakınca çok büyük üzüntü ve hüsran ,samimiyetle söylüyorum korkularımızın hiçbiri gibi değil,ne kadar aptalmışım bunca sene neler yaşadım bunun için mi diyorum.önce beyninizde bitirin olayı yapıcam deyin,benim neyim eksik yapanlardan deyin ve biraz sıkın dişinizi.sonrası büyük bir rahatlama ve huzur inanın bana.

ayyyy zorla açtım şimdi videosunu doktorumun da bayan doktora sinir oldumm resmen gülerek konuşuyo dalga geçer gibi...bence bu işin dr da bunu yaşamış biri olmalı...çünkü yaşamayan bilmiyo yaaaaaaaaaaa....

son dakıka baktım bende doktora gıdıcektım ızleyemedım ama kesınlıkle begenmedım programı
kendı doktoruma gıttıgmde dün bı hastası varmıs vajınusmus ve hamıleymıs hemsıre ıle bıraz konustuk doktoru beklerken
ona soyledım doktroa soyle ıstersen vajılı hastalar ısterse yuzuze gorusup yardım etmeye calısırım .. bana oyle tatlı tebessum ettıkı hemsıre hanım
vajıyı yenmenın bence en ıyı yolu kendın gıbı bırılerıyle konusup destek almak doktorlar en ıyısı bıle asla bızım bırıbırmızı anladıgımız gıbı anlayıp destek olamaz..

20 yıl.. neler cektın ne gozyasları doktun esınle ne sıkıntılar yasadın .. ben 5 yılda kafayı yıyordum nerdeyse
yenmene cok sevındım esınede sabrına sadakatıne anlayısına yurekten tebrıkler .. bundan sonra mutlu bır cıft olarak hayata devam etmenız temennısıyle

tebrik ederim darısı başımıza...dile kolay 20 yıll eşininde seninde sabrını tebrik ediyorum.ben 3 aylık evliyim geçen 3 ay bana 3 yıl gibi geliyor3 gün içinde yendiğini söylemiştin nasıl oldu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…