- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.641
doktorumda pek bişey anlatmadılar. daha çok bu hastalık nasıl neden oluşur onu anlattılar. tedaviyi anlatacaklardı sonra kaynadı gitti, eşlere birlikte terapi yapıyoruz dedi gelen psikolog. iki kişiyi konuk aldılar, birinin çocuğu olmuştu hatta, onu tedaviye alacak psikolog. bir de psikoloğun hastalarından biri aradı, doğumdan sonra nüksetmiş, neden böyle oldu falan diye sordu, psikolog kadın baya bozuldu o anlarda. son seansa gelmemiş miydiniz dedi, arayan da gelmedim dedi. işte ondandır, nüksetmesi çok nadirdir ama son seansa gelmeniz lazımdı dedi. ben tedaviden bahsetmelerinden çok umutluydum ama uyarı mı aldılar artık her neyse hiçbir şey anlatmadılar. sinir oldum ben de. sadece genel bilgiler verdiler, sinir ucu olmadığı meselesini ben de bilmiyordum, onu öğrenmiş oldum sadece
son dakıka baktım bende doktora gıdıcektım ızleyemedım ama kesınlıkle begenmedım programı
kendı doktoruma gıttıgmde dün bı hastası varmıs vajınusmus ve hamıleymıs hemsıre ıle bıraz konustuk doktoru beklerken
ona soyledım doktroa soyle ıstersen vajılı hastalar ısterse yuzuze gorusup yardım etmeye calısırım .. bana oyle tatlı tebessum ettıkı hemsıre hanım
vajıyı yenmenın bence en ıyı yolu kendın gıbı bırılerıyle konusup destek almak doktorlar en ıyısı bıle asla bızım bırıbırmızı anladıgımız gıbı anlayıp destek olamaz..
kendi kendime zaten çok yaşanmışlıklar vardı,doktorlar,psikiyatrlar,hipnoz her yolu denemiştim tam artık bitti böyle kabul etmem lazım derken bilmiyorum birden bunu halledicem ve biticek bu işkence dedim beynimde bitirdim olayı aslında,bu arada 18 yşında çocuğum var
Merhabalar,sizin sessiz bir takipçinizim ben 20 senelik vajinusmus hastasıydım diyorum çünki bitti deneyimlerimi,neler yaşadığımı herşeyi kabus dolu 20 yıl dile kolay gitmediğim doktor almadığım krem kalmadı ve birsürüde para yok yok olmadı,eşim sabırla beni bekledi yardımcı olmak için elinden geleni yaptı ama ben hep korktum yapamadım seneler böyle geçti artık evde bu mevzu konuşulmaz oldu ama için için hep hayatımızdaydı,bir gün kendime çok kızdım ne yapıyorum ben ömrüm böyle geçiyo eşimin ve kendimin hayatını mahfediyorum diye ,ve bu işi kökünden bitirmeye karar verdim,beynimde bitirdim aslında ben kronik bir vakaydım çünki,kendimi motive ettim ve eşime anlattım bunun üzerine 3 günde hastalığımı yendim tabii gözyaşlarıyla birlikte ve inanamadım sürekli eşime oldu dimi deyip durdum 20 sene sonra gelin oldum.sizleri okuyorum da ne olur bu işi hızlandırın günler çabuk geçiyo sonra seneler,arkanıza dönüp bakınca çok büyük üzüntü ve hüsran ,samimiyetle söylüyorum korkularımızın hiçbiri gibi değil,ne kadar aptalmışım bunca sene neler yaşadım bunun için mi diyorum.önce beyninizde bitirin olayı yapıcam deyin,benim neyim eksik yapanlardan deyin ve biraz sıkın dişinizi.sonrası büyük bir rahatlama ve huzur inanın bana.
kızlar merhaba daha öncede yazmıştım buraya en son yazdıgımda eş parmağını 2 parmak 2 boğum almıştım sonraki denemelerimizde sanırım kendimi çok kastım en fazla 2 parmak 1 boğum alabiliyorum sonrası gitmiyo hep bahsedilen duvarı aşamıyoruz 2 kere p.... başını aldım ama aynı duvar yine karşımdaa ne yapabilirim lütfen yardım edin18:
bana yardım eden yok galibaayinede teşekkürler
kızlar merhaba daha öncede yazmıştım buraya en son yazdıgımda eş parmağını 2 parmak 2 boğum almıştım sonraki denemelerimizde sanırım kendimi çok kastım en fazla 2 parmak 1 boğum alabiliyorum sonrası gitmiyo hep bahsedilen duvarı aşamıyoruz 2 kere p.... başını aldım ama aynı duvar yine karşımdaa ne yapabilirim lütfen yardım edin18:
canım once egsersız ıle kndıne guven getırmen lazım es parmagını rahatca ıkısını alınca azcık ıcınde beklet
sonra p. deneyın ama aslında hazır olmadan p. denemek basaramayıncao lumsuz etkılıyor
aparat denemeyı dusunurmusun parmaktan sonra kendıne esının p. olculerıne yakın bır ıkı aparat yapıp onlarlada egsersız yapsan ?
bol kayganlaştırıcı kullanın. ve eşin iterken sen ıkın. ben yenemedim henüz ama aparatla çalışırken en büyük yardımcım kayganlaştırıcı, nefes vermek ve verirken ıkınmak. bu şekilde o takıldığım noktayı geçiyordum. bir de dümdüz değil de popoya doğru itmek gerekiyor. eşin belki yönlendirmeyi yanlış yapıyordur.
psikiyatr benim sadece paramı aldı aylarca gittim hep konuştuk ama bi icraat yok,sonra mehmet sungur a gittim parmak egzersizleri verdi bi çoğunu yapamıyodum ama ,böylede haftalar geçti size bişey diyimmi işin sırrı sizsiniz siz itemediğiniz sürece kimse size yardım edemez sadece yol gösterir .
ben yardımcı olmaya çalışıyım size buralardaysanız .....
düğünden önce anlıyodum bende bir sorun olduğunu çünkü biri anlatsa o gece neler yaşadığını hemen bacaklarımı sıkardım herkese sorardım nasıl yaptınız kolay mı ben çok korkuyorum diye...ve korktuğum başıma geldi...düğün günü kendi kendimi hep telkin ettim olacak korkma herkes nasıl yaptıysa sende yaparsın diye...bunun sayesinde düğünde hiç düşünmedim tadını çıkardımm oynadım zıpladım çünküü yıllarca beklediğimiz an gelmişti...ve canımdan çok sevdiğim kocişimle evleniyodum...düğün bitti eve gittiğimizde içimde bi korku vardı napacam nasıl yapacam diye ama hep tekrarladım olacak bişey yok korkmaa...oldu da...tabi zorla...hafif bi sızı hissettim ve hemen fırladım yataktan aslında girdimi girmedimi hala bilmiyorum ama beklenen olmuştu 4-5 damla kırmızı geldi dizlerimin üstüne çökmüş kırmızının damlayışını izliyo ve hem ağlıyo hem gülüyodum...hallettim bitti sanıyodum...ama o kırmızı beni iice korkuttu sanki her seferinde yine olacak gibi hissediyordum aylarca beklettim kocişimi dur yapma olmaz diyip ittiriyodum adamcağızı...oda anlayışlı davranıyodu ama bir yere kadar tabi...bu siteyi evlenmeden önce keşfetmiştim korkularım olduğu için ara ara okuyo neler yapıyorlar diye bakıyodum...evlendikten sonrada hep takip ettim ama aylarca nasıl yapıyolar ben ölsem yapamam yapsam zaten p..s de yaparım diyodum...bigün canıma tak etti(okumaya başladıktan 7 ay sonra)aldım elime kulak çöpünü vajiye hafif hafif değdirdim sonra bi baktımm hoppp içimde...bu gazla sürekli artırdım 2-3-4 diye...sonra yine yapamam edemem derken muma geçtim biraz zorladım ama oldu yaklaşık 3 haftada egzersizimi bitirdim çünkü ben sindire sindire yapıyodum bi aparata alışmadan diğerine geçemiyordum egzersiz bitti ama bi türlü p...s almaya cesaretim gelmedi yaklaşık 1 veya 1 buçuk ayda cesaretimin gelmesini bekledim...nilaycığım ve gülsevdamla konuştuğum bi gün denemeye karar verdim uzun uzun egzersiz yaptım biraz içimde beklettim ve MUTLU SON....canlarım benim lütfen beklemeyin ertelemeyin hepiniz kurtulun bu yükten inanın acı sızı yok...bana yardımcı olan gülsevdam nilay şekeristan aybice nursena mutlu kayra sela ve unuttuğum tüm arkadaşlarımııı kocaman öpüyorum yüreğinize sağlıkkk hepinizi çok seviyorum...:)))
psikiyatr benim sadece paramı aldı aylarca gittim hep konuştuk ama bi icraat yok,sonra mehmet sungur a gittim parmak egzersizleri verdi bi çoğunu yapamıyodum ama ,böylede haftalar geçti size bişey diyimmi işin sırrı sizsiniz siz itemediğiniz sürece kimse size yardım edemez sadece yol gösterir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?