Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler selacım ben de sandım ki tedavi yöntemlerinden bahsederler. benim doktorum da yendikten sonra 3 ay hamilelik bebek yok dedi o yüzden korunmaya başladım hapla. hemen hamile kalırsam belki düüşük filan oluyomuş bu da hastalığın tekrar etmesine neden oluyomuş. bakalım hayırlsıyla hepimiz yeneriz en kısa zamanda.

kendi kendime zaten çok yaşanmışlıklar vardı,doktorlar,psikiyatrlar,hipnoz her yolu denemiştim tam artık bitti böyle kabul etmem lazım derken bilmiyorum birden bunu halledicem ve biticek bu işkence dedim beynimde bitirdim olayı aslında,bu arada 18 yşında çocuğum var

kesinlikle katılıyorum. prg. biraz hayal kırıklığı oldu benim için. en azından egzersizden bahsederler sanıyordum, çok yüzeysel anlattılar her şeyi. sorunun nasıl oluştuğuna odaklandılar daha çok.

böyle başaranları görünce daha da cesaret geliyor bizlere. tebrik ederim sizi. 20 yıl çok uzun bir süreç.ben daha evleneli 4 ay oldu ama çok çaresizim. bende tedavi görüyorum burdaki arkadaşlar genelde egzersiz yapıp buişi halletmeye çalışıyorlar ki bunu başaran da gördüğüm kadarıyla çok.. ben tedavi aşamasında olduğum için egzersiz de yapamıyorum bu yüzden deneyimli olduğunuz için özellikle size sormak istedim.
daha önceleri psikolog,psikiyatriye gittim dediniz ben ve eşimde şuan psikoloğa gidiyoruz.siz gittiğinizde size nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar da olumlu sonuç alamadınız????
az önce de burda psikoloğa giden var mı diye sordum kimseden cevap alamadım bu nedenle size sormak istedim...

canım çok geçmiş olsun. dilerim bu 20 yılı unutur, güzel bir 20 yılda ilişkinizi temize çekersiniz. allah bir daha dert vermesin size, gönlünüzde ne varsa ona kavuştursun. paylaştığın için çok teşekkürler.

canım once egsersız ıle kndıne guven getırmen lazım es parmagını rahatca ıkısını alınca azcık ıcınde beklet
sonra p. deneyın ama aslında hazır olmadan p. denemek basaramayıncao lumsuz etkılıyor
aparat denemeyı dusunurmusun parmaktan sonra kendıne esının p. olculerıne yakın bır ıkı aparat yapıp onlarlada egsersız yapsan ?

düğünden önce anlıyodum bende bir sorun olduğunu çünkü biri anlatsa o gece neler yaşadığını hemen bacaklarımı sıkardım herkese sorardım nasıl yaptınız kolay mı ben çok korkuyorum diye...ve korktuğum başıma geldi...düğün günü kendi kendimi hep telkin ettim olacak korkma herkes nasıl yaptıysa sende yaparsın diye...bunun sayesinde düğünde hiç düşünmedim tadını çıkardımm oynadım zıpladım çünküü yıllarca beklediğimiz an gelmişti...ve canımdan çok sevdiğim kocişimle evleniyodum...düğün bitti eve gittiğimizde içimde bi korku vardı napacam nasıl yapacam diye ama hep tekrarladım olacak bişey yok korkmaa...oldu da...tabi zorla...hafif bi sızı hissettim ve hemen fırladım yataktan aslında girdimi girmedimi hala bilmiyorum ama beklenen olmuştu 4-5 damla kırmızı geldi dizlerimin üstüne çökmüş kırmızının damlayışını izliyo ve hem ağlıyo hem gülüyodum...hallettim bitti sanıyodum...ama o kırmızı beni iice korkuttu sanki her seferinde yine olacak gibi hissediyordum aylarca beklettim kocişimi dur yapma olmaz diyip ittiriyodum adamcağızı...oda anlayışlı davranıyodu ama bir yere kadar tabi...bu siteyi evlenmeden önce keşfetmiştim korkularım olduğu için ara ara okuyo neler yapıyorlar diye bakıyodum...evlendikten sonrada hep takip ettim ama aylarca nasıl yapıyolar ben ölsem yapamam yapsam zaten p..s de yaparım diyodum...bigün canıma tak etti(okumaya başladıktan 7 ay sonra)aldım elime kulak çöpünü vajiye hafif hafif değdirdim sonra bi baktımm hoppp içimde...bu gazla sürekli artırdım 2-3-4 diye...sonra yine yapamam edemem derken muma geçtim biraz zorladım ama oldu yaklaşık 3 haftada egzersizimi bitirdim çünkü ben sindire sindire yapıyodum bi aparata alışmadan diğerine geçemiyordum egzersiz bitti ama bi türlü p...s almaya cesaretim gelmedi yaklaşık 1 veya 1 buçuk ayda cesaretimin gelmesini bekledim...nilaycığım ve gülsevdamla konuştuğum bi gün denemeye karar verdim uzun uzun egzersiz yaptım biraz içimde beklettim ve MUTLU SON....canlarım benim lütfen beklemeyin ertelemeyin hepiniz kurtulun bu yükten inanın acı sızı yok...bana yardımcı olan gülsevdam nilay şekeristan aybice nursena mutlu kayra sela ve unuttuğum tüm arkadaşlarımııı kocaman öpüyorum yüreğinize sağlıkkk hepinizi çok seviyorum...:)))

psikiyatr benim sadece paramı aldı aylarca gittim hep konuştuk ama bi icraat yok,sonra mehmet sungur a gittim parmak egzersizleri verdi bi çoğunu yapamıyodum ama ,böylede haftalar geçti size bişey diyimmi işin sırrı sizsiniz siz itemediğiniz sürece kimse size yardım edemez sadece yol gösterir .

bol kayganlaştırıcı kullanın. ve eşin iterken sen ıkın. ben yenemedim henüz ama aparatla çalışırken en büyük yardımcım kayganlaştırıcı, nefes vermek ve verirken ıkınmak. bu şekilde o takıldığım noktayı geçiyordum. bir de dümdüz değil de popoya doğru itmek gerekiyor. eşin belki yönlendirmeyi yanlış yapıyordur.

teşekkür ederim..parmakla ilerleyemeyince penisle deneyelim dedik ama ondada duvar karşımıza çıktı rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor
aparatı hiç düşünmedim aslında kendim bile denemedim ilk kez eşle denedim hem ona bu konuda güvenmek istedimm o yüzden aparatı hiç düşünmedim

daha önce bebeyağıyla deniyoduk ama mantar korkusuyla gleitgelen diye bir kayganlaştırıcı aldım şu an onu kullanıyoruz
sanırım yanlış yönlendirme olabilir 45 derecelik eğim olması gerekir dedim ama eşim doğru yönde oldugunu söylüyor

bu işi paraya döküp,hasta insanları kullanan dr.lardan nefret ediyorum.bende devlet hast. gittiğimde kadın benimle ilgilenemeyeceğini çünkü özel.ini kapattığını söyleyip gönderdi.bulunduğum ildede bu işle ilgilenen yokmuş.şehir dışından dr isimleri verdi. madem çok kolay yenilebiliyor. hani diyorlar ya 3 gün vs. garantiliymiş.niçin yeni gelinlerin elindeki bilezikleri sıyırıyorlar. mutlaka az parayla da çözümü vardır.ama onlar için önemli olan para.sonrası belki başarıyosun ama bu seferde ekonomik sıkıntı,eşe mahcubiyet başlıyor. o yüzden ben bu siteyi çok seviyorum. benim dediklerim ya da başkasının dedikleri bir dr dan daha etkili oluyor çoğu zaman ben öyle hissediyorum

Bunu beynimizde okadar büyütüyoruz ki imkansız hale getiriyoruz aslında biraz rahatlama ve azim azcık sıkın dişinizi ne olur benim durumuma düşmeyin,arkama dönüp baktığımda neler hissediyorum bir bilseniz ama geri getiremem ki geçen yılları,yok gerçekten hiç bişey yok acıycak korkusu verdı bende hiç hissetmedim bile gerçekten sizi temin ederim,böyle en güzel yaşlarınızı heba etmeyin sonra çok pişman oluyosunuz biraz sabretin ve kendinizi kasmayın bu çok önemli.

biz de seni çok seviyoruz!!! allah mutluluğunu daim etsin, darısı başımaaaaa

yani bir buçuk ayım da mı boşa gidiyor diyorsunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…