Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap derim ama sen hiç aparat denememişsin belki kendini daha rahat hissedeceksin bir dene derim, bu arada arkadaşlar egzersiz yaparken oraya odaklanmayın televizyonun karşısına geçip kendinizi sevdiğiniz bir programa kaptırın bacaklarınızı iyice açıp gevşeyin ve yavaşca içeri itin, derin nefes alıp verin bu işin sırrı derin nefes ve takıldığınız yerde ıkınıp popo yönüne ittirmek, korkmayın inanın gevşek bırakırsanız kayıp gidiyor

kesinlikle katılıyorum. aynı derdi çeken insanlar birbirini çok daha iyi anlıyor.

yani bir buçuk ayım da mı boşa gidiyor diyorsunuz ???

umarım boşa gitmemiştir canım ama doktor bende hiç işe yaramadı .... bu işi psikiyatriyle yenen var kadın doğumcuylada yenen var inan kitap okuyarak yenen bile var ama herkes farklı işte kime neyin iyi geleceğini kendimiz buluyoruz ben burayı bularak ve egzeersiz yaparak yendim mesela yolunu sen seç ve inanarak yap

size psikiyatır iyi gelebilir bilemem ben fayda görmedim.benim kasılmam sorundu kendimi çok sıkıyodum ondan olmadı şunuda söyliyim ilkinde bile kremsiz hallettim oysa neler almıştım orası onun için var hiç birşeye ihtiyaç yok aslında doğal olan bu şaka gibi ama gerçek parmak egzersizleri işe çok yarıyo bişeyin girebileceğine beyniniz ikna oluyo bence bunu deneyin ve çok uzatmayın.uzadıkça uzuyo çünkü.

karabiber34 çok teşekkürler nefes egzersizlerini nasıl yapmam gerekiyorrrr yardımcı olabilir misinn

günlerdir buraya yazıyorum ama kimseden istediğim cevabı alamadım ben...
ve özellikle psikoloğa giden var mı diye kaç kez sordum herkese..
ben ilk kez gidiyorum yani demek istediğim her ne kadar işe yaramasa bile psikolog size bu seansta ilişkiye girmeyin cinsel organlara bi süre dokunmayın, birbirinizin hoşlandığı şeyler keşfedin gibi birtakım uygulamalar yapıldı mı sizlere. ben tedirgin olmaya başladım vakit kaybetmek istemiyorum artık..
şimdi 5.ci aşamaya geldim tedavide.cinsel ilişki hariç herşey serbest. bunlar nedem oluyo.. sizce tedavi edilebilir bir yöntem olarak geliyor mu size???????

karabiber34 çok teşekkürler nefes egzersizlerini nasıl yapmam gerekiyorrrr yardımcı olabilir misinn

canım sayfanın en başında kegel egzersizleri anlatılıyor orayı iyice okumanı tavsiye ederim sana ..... içeri girmeden önce derin nefes alıp ver ard arda yap bunu gevşediğini hissedeceksin ama oraya adapte olma bişeyler seyret mesela ve nefes verirken içeri itiyorsun bekle tekrar et geri çıkarma takıldığın yerde tekrar nefes alıp ver verirken tekrar ittir hafif popo yönüne doğru yavaşca kayıcak zaten göreceksin bol kayganlaştırıcı kullan ve aparatlarınıza yada parmağa alıştıktan yani rahat alabildikten sonra kalınlaştırın

Yelkensizgemi sen kendini nasıl hissediyosun o önemli vucudu tanımak çok önemli tabi,ama işe yarayıp yaramadığına sen karar verirsin,senin ne hissettiğin önemli.

evet nefes önemli çok saol bu akşam denicem derin derin nefes alıp yavaş yavaş vermeye çalışcam zihnimi başka şeylerle mesgul etmeye çalışmam lazım bakalım gün ola hayrola...

canım seni okadar iyi anlıyorum ki .... asla umutlarını yıkmak istemem ama banada doktor aynı şeyleri söyledi ben 2 seanstan sonra gitmedim eşimde istemedi zaten bildiğim şeyleri tekrarlayıp duruyordu bir dünyada para veriyordum aynı zamanda burayıda gizli gizli okuyordum kızlar egzersiz yapıyordu ve yeniyordu ben güya onları yapmadan doktora gidip yenecektim ama nerdeeee baktım 2 seansta doktor bana egzersizlerden bahsetmeye başladı dedim buraya neden geldim aynı yol ve bıraktım doktoru ...... buradaki kızlarla konuşup dertleştim başka yol yokkk egzersiz ve kafada bitiyoooo ağladım sızladım ama bana benden başka yol yoktu aldım elime kulak çöpünü ağlayarak yaptım inan 1 saat ağladım oraya bişey girdi diye sonra devamı geldi ve yendim..... kısaca yazdım sana ama yardım etmek isterim

Yelkensizgemi sen kendini nasıl hissediyosun o önemli vucudu tanımak çok önemli tabi,ama işe yarayıp yaramadığına sen karar verirsin,senin ne hissettiğin önemli.

aslında her hafta doktor bu sefer nasıl bir yöntem uygulatıcak bize merakıyla gidiyorum. ilk başlarda inancım çoktu ama bu hafta nedense boşa uğraşıyormuşum gibi hisseetim.
sabah yatağımda uyuyorum bi baktım kaynanam arıyor kanal d yi aç bak belki bilgi edinirsin vajinismusla ilgili bişeyler anlatılıyor bağlan sende konuş dedi. ordaki bayanı izlerken bile ağladım ben.. ne kadar kötü bişey. bende o kadar uzatırım diye korkuyorum. offfff nasıl kurtulucam bu illetten yaaa ben bu kadar korkak değildim

bana hazır hissettiğinde denemeler yap diyodu ,ben hazır değildim kendinde bu cesareti buluyosan eşinle dene derim zaman kaybetmek istemiyorum demişsin,kendini rahatlat ve kasma eşine bırak biraz tabii senin yönlendirmelerinle bi bakmışsın oluvermiş,sen bile anlamıycaksın kendine şu telkinde bulun ne olursa olsun bırakmıycam sabredicem diye 3 4 saniye bitiyo okadar.

anladım canım teşekkürler cevap için.
sen iki seans gitmişsin ben 5.teyim sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor hiç icraat yok. uzadıkça sıkıcı hale gelmeye başlıyor zaten...
bu arada ben ücret ödemiyorum devlet hastanesine gidiyorum. hiç ücretten söz edilmedi. inşallah sonradan çıkmaz bişeyler

sorun zaten kendimi hazır hissetmememden kaynaklanıyor.tam cesaretim geldi hadi deneyelim diyorum ama pe...in vajinaya değdiğini hissettiğim an kilitleniyorum...

20 Senemi :18: Canim çok sükürki sonunda asmissin ama 20 sene dile kolay.. Bundan sonra o 20 senenin acisini bol bol çikarin..
Nasil bir sabirki bu esinde bkadar beklemis.. çok sanslisin bu konuda.. Allah baska dert vermesin ins..

devlete gidiyorsan ücret ödenmiyor canım , merak ettim hiç egzersiz denedinmi ?

yelkensizgemi seni okadar çok iyi anlıyorum ki o korkular nasıldır bilirim ama hepsi boş korkular beni düşün 20 sene sonra kronik bi hasta yapmışsa ben haydi haydi bu işn üstesinden gelirim de azimli ol kendini gaza getir ,ben bunu halledenler hep aaaa ne kolaymış sinek ısırığı gibi derlerdi ben ona bile takardım düşün,demesi kolay yaşayayan bilir bunu ama bende diyorum ki sinek ısırığı bile değil.hiç bişey yok acımalar sıkmaktan oluyo.

Tebrik ediyorum sabrin için.. Ben olsam çoktan pes etmistim belki ayrilmistim bile esimden.. ama 20 yil sonra olsada yenmissin.. Ve çocugun varmis çok sevindim :) Keske bu kafada bitirme olayini daha erkenden yapabilseydin ama herseyin bir zamani vardir.. Rabbim böyle uygun görmüs demekki.. Ins bizimki bukadar uzamaz benim 1 sene geçti ama sanki 1 asir.. Nelerden vazgeçtim.. Ne huzurum kaldi ne bisey.. ki 20 yil çekseydim (ALLAH KORUSUN) delirirdim herhalde

Elvancım güzel dileklerin için çok sağol,eşim benim bitanem başkası olsa boşardı beni o hep benim için üzüldü şimdi ona diyorum ki senden çaldığım yılların acısına hayatım boyunca hiç başım ağrımıycak sen ne zaman dersen ben emrine amadeyim:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…