- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.661
teşekkür ederim..parmakla ilerleyemeyince penisle deneyelim dedik ama ondada duvar karşımıza çıktı rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor
aparatı hiç düşünmedim aslında kendim bile denemedim ilk kez eşle denedim hem ona bu konuda güvenmek istedimm o yüzden aparatı hiç düşünmedim
bu işi paraya döküp,hasta insanları kullanan dr.lardan nefret ediyorum.bende devlet hast. gittiğimde kadın benimle ilgilenemeyeceğini çünkü özel.ini kapattığını söyleyip gönderdi.bulunduğum ildede bu işle ilgilenen yokmuş.şehir dışından dr isimleri verdi. madem çok kolay yenilebiliyor. hani diyorlar ya 3 gün vs. garantiliymiş.niçin yeni gelinlerin elindeki bilezikleri sıyırıyorlar. mutlaka az parayla da çözümü vardır.ama onlar için önemli olan para.sonrası belki başarıyosun ama bu seferde ekonomik sıkıntı,eşe mahcubiyet başlıyor. o yüzden ben bu siteyi çok seviyorum. benim dediklerim ya da başkasının dedikleri bir dr dan daha etkili oluyor çoğu zaman ben öyle hissediyorum
yani bir buçuk ayım da mı boşa gidiyor diyorsunuz ???
canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap derim ama sen hiç aparat denememişsin belki kendini daha rahat hissedeceksin bir dene derim, bu arada arkadaşlar egzersiz yaparken oraya odaklanmayın televizyonun karşısına geçip kendinizi sevdiğiniz bir programa kaptırın bacaklarınızı iyice açıp gevşeyin ve yavaşca içeri itin, derin nefes alıp verin bu işin sırrı derin nefes ve takıldığınız yerde ıkınıp popo yönüne ittirmek, korkmayın inanın gevşek bırakırsanız kayıp gidiyor
umarım boşa gitmemiştir canım ama doktor bende hiç işe yaramadı .... bu işi psikiyatriyle yenen var kadın doğumcuylada yenen var inan kitap okuyarak yenen bile var ama herkes farklı işte kime neyin iyi geleceğini kendimiz buluyoruz ben burayı bularak ve egzeersiz yaparak yendim mesela yolunu sen seç ve inanarak yap
karabiber34 çok teşekkürler nefes egzersizlerini nasıl yapmam gerekiyorrrr yardımcı olabilir misinn
canım sayfanın en başında kegel egzersizleri anlatılıyor orayı iyice okumanı tavsiye ederim sana ..... içeri girmeden önce derin nefes alıp ver ard arda yap bunu gevşediğini hissedeceksin ama oraya adapte olma bişeyler seyret mesela ve nefes verirken içeri itiyorsun bekle tekrar et geri çıkarma takıldığın yerde tekrar nefes alıp ver verirken tekrar ittir hafif popo yönüne doğru yavaşca kayıcak zaten göreceksin bol kayganlaştırıcı kullan ve aparatlarınıza yada parmağa alıştıktan yani rahat alabildikten sonra kalınlaştırın
günlerdir buraya yazıyorum ama kimseden istediğim cevabı alamadım ben...
ve özellikle psikoloğa giden var mı diye kaç kez sordum herkese..
ben ilk kez gidiyorum yani demek istediğim her ne kadar işe yaramasa bile psikolog size bu seansta ilişkiye girmeyin cinsel organlara bi süre dokunmayın, birbirinizin hoşlandığı şeyler keşfedin gibi birtakım uygulamalar yapıldı mı sizlere. ben tedirgin olmaya başladım vakit kaybetmek istemiyorum artık..
şimdi 5.ci aşamaya geldim tedavide.cinsel ilişki hariç herşey serbest. bunlar nedem oluyo.. sizce tedavi edilebilir bir yöntem olarak geliyor mu size???????
Yelkensizgemi sen kendini nasıl hissediyosun o önemli vucudu tanımak çok önemli tabi,ama işe yarayıp yaramadığına sen karar verirsin,senin ne hissettiğin önemli.
canım seni okadar iyi anlıyorum ki .... asla umutlarını yıkmak istemem ama banada doktor aynı şeyleri söyledi ben 2 seanstan sonra gitmedim eşimde istemedi zaten bildiğim şeyleri tekrarlayıp duruyordu bir dünyada para veriyordum aynı zamanda burayıda gizli gizli okuyordum kızlar egzersiz yapıyordu ve yeniyordu ben güya onları yapmadan doktora gidip yenecektim ama nerdeeee baktım 2 seansta doktor bana egzersizlerden bahsetmeye başladı dedim buraya neden geldim aynı yol ve bıraktım doktoru ...... buradaki kızlarla konuşup dertleştim başka yol yokkk egzersiz ve kafada bitiyoooo ağladım sızladım ama bana benden başka yol yoktu aldım elime kulak çöpünü ağlayarak yaptım inan 1 saat ağladım oraya bişey girdi diye sonra devamı geldi ve yendim..... kısaca yazdım sana ama yardım etmek isterim
bana hazır hissettiğinde denemeler yap diyodu ,ben hazır değildim kendinde bu cesareti buluyosan eşinle dene derim zaman kaybetmek istemiyorum demişsin,kendini rahatlat ve kasma eşine bırak biraz tabii senin yönlendirmelerinle bi bakmışsın oluvermiş,sen bile anlamıycaksın kendine şu telkinde bulun ne olursa olsun bırakmıycam sabredicem diye 3 4 saniye bitiyo okadar.
Merhabalar,sizin sessiz bir takipçinizim ben 20 senelik vajinusmus hastasıydım diyorum çünki bitti deneyimlerimi,neler yaşadığımı herşeyi kabus dolu 20 yıl dile kolay gitmediğim doktor almadığım krem kalmadı ve birsürüde para yok yok olmadı,eşim sabırla beni bekledi yardımcı olmak için elinden geleni yaptı ama ben hep korktum yapamadım seneler böyle geçti artık evde bu mevzu konuşulmaz oldu ama için için hep hayatımızdaydı,bir gün kendime çok kızdım ne yapıyorum ben ömrüm böyle geçiyo eşimin ve kendimin hayatını mahfediyorum diye ,ve bu işi kökünden bitirmeye karar verdim,beynimde bitirdim aslında ben kronik bir vakaydım çünki,kendimi motive ettim ve eşime anlattım bunun üzerine 3 günde hastalığımı yendim tabii gözyaşlarıyla birlikte ve inanamadım sürekli eşime oldu dimi deyip durdum 20 sene sonra gelin oldum.sizleri okuyorum da ne olur bu işi hızlandırın günler çabuk geçiyo sonra seneler,arkanıza dönüp bakınca çok büyük üzüntü ve hüsran ,samimiyetle söylüyorum korkularımızın hiçbiri gibi değil,ne kadar aptalmışım bunca sene neler yaşadım bunun için mi diyorum.önce beyninizde bitirin olayı yapıcam deyin,benim neyim eksik yapanlardan deyin ve biraz sıkın dişinizi.sonrası büyük bir rahatlama ve huzur inanın bana.
anladım canım teşekkürler cevap için.
sen iki seans gitmişsin ben 5.teyim sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor hiç icraat yok. uzadıkça sıkıcı hale gelmeye başlıyor zaten...
bu arada ben ücret ödemiyorum devlet hastanesine gidiyorum. hiç ücretten söz edilmedi. inşallah sonradan çıkmaz bişeyler
kendi kendime zaten çok yaşanmışlıklar vardı,doktorlar,psikiyatrlar,hipnoz her yolu denemiştim tam artık bitti böyle kabul etmem lazım derken bilmiyorum birden bunu halledicem ve biticek bu işkence dedim beynimde bitirdim olayı aslında,bu arada 18 yşında çocuğum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?